標題: witch★初音Miku_l4d2[reskin] [打印本頁]

作者: windsbbg    時間: 2010-11-5 08:59     標題: witch★初音Miku_l4d2[reskin]

經過修改後的l4d2_witch[初音版★]
**請勿過於沉迷模組,以免對於l4d2技術退步及遊戲整體性質**
[youtube]lxEOJyP1vdg[/youtube]

作者: YueNㄨSinG    時間: 2010-11-5 11:19

咁可愛都唔敢殺啦
作者: sam000111    時間: 2010-11-5 16:16

真是好毒啊
作者: 妖怪v3v    時間: 2010-11-5 18:04

wa;初音喔;
lol.

作者: §鬼§姬§    時間: 2010-11-5 18:47

我想要佢d槍模組多d:
作者: 地獄修羅    時間: 2010-11-5 18:52

槍呀 槍呀
作者: windsbbg    時間: 2010-11-5 19:40     標題: 回復 3# 的帖子

我不嬲都毒嫁啦XD''
唔似你咁型ma..[帥
作者: windsbbg    時間: 2010-11-5 19:42     標題: 回復 5#/6# 的帖子

ok喔~m4a1?
需要放模組上黎?
但係我唔識點放..
作者: etsa    時間: 2010-11-5 19:49

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-11-5 18:47 發表
我想要佢d槍模組多d:
me too。我都好鍾意枝槍

作者: ufo[x]    時間: 2010-11-5 23:36

要求樓主放槍mod上黎
作者: toto345618433    時間: 2010-11-6 12:30     標題: 回復 10# 的帖子

香蕉網不嬲都有
作者: RDiver    時間: 2010-11-6 13:24

引用:
原帖由 windsbbg 於 2010-11-5 08:59 發表
之前聽某某l4d2朋友仔話想要個初音模組...
加上自已近期有空閒時間..
所以跑去鑽研新既興趣>玩改模組
本人嘗試將l4d1版初音模組移去l4d2到再加自行Fix..[都係自行鑽研成果
影片上所有模組非本人創作.. ...
初音模組 ....... 簡直令遊戲變哂質 , 有啲登 VALVE 可憐 .

另外 M4A1 @Call of Duty Modern Warfare 模組 , N年前就已經系 FPSbanana 發佈 , 但由於該模組多次失效而無法使用 , 最近個作者好似有更新 .

老實講 , 個模組唔好用 , 用耐左會覺得佢好 bulky 好唔順眼 (第一次用會覺得好型) .

至於載點 : http://www.fpsbanana.com/skins/90163  (如有違版規 請幫手移除)

作者: 簡水    時間: 2010-11-6 15:13

造福人群
真係好
作者: 極道羅剎    時間: 2010-11-6 15:29

我反而知道點樣爆佢頭..感覺上頭大了難爆左
作者: windsbbg    時間: 2010-11-6 17:59     標題: 回復 12# 的帖子

初音模組 ....... 簡直令遊戲變哂質 , 有啲登 VALVE 可憐 .
:[- -..咁同玩第二個地圖冇咩分別...其實都係玩厭左地圖先玩第二d新地圖....同一道理,純粹for換下新feel...唔好太介懷..may be最可憐既係rpg ser個類?多人ser?破壞本身l4d四人過關性質?各花入各眼啦..唔同角度睇ja..

另外 M4A1 @Call of Duty Modern Warfare 模組 , N年前就已經系 FPSbanana 發佈 , 但由於該模組多次失效而無法使用 , 最近個作者好似有更新 .
:[至於呢樣..我眼見作者久久未更新..先至自已動手fix ja..

老實講 , 個模組唔好用 , 用耐左會覺得佢好 bulky 好唔順眼 (第一次用會覺得好型) .
:[我都覺既...不過我d模組只用係coop ser..其實...問題都不大...又不至於影響到對抗成果...何況..個post有建議忠告..

作者: windsbbg    時間: 2010-11-6 18:06     標題: 回復 14# 的帖子

我反而知道點樣爆佢頭..感覺上頭大了難爆左
**:[以我所知爆witch唔係瞄頭 ...
作者: godzilla8010    時間: 2010-11-7 11:09

可以放上WITCH初音的載點嗎?
作者: godzilla8010    時間: 2010-11-7 13:52

網路上的WITCH都有螢光拜託給載點...
作者: rot00114    時間: 2010-11-8 01:57

聽到初音不停叫亞呢醬就覺得好萌
好想帶返一隻返屋企
雖然我都唔會用人物模組,但我都覺得樓主有才能自已fix真係好叻叻
作者: godzilla8010    時間: 2010-11-13 12:27

我超想要初音Miku_l4d2[reskin]
拜託給載點...
多謝
作者: wondland    時間: 2010-11-13 21:21

神得好離譜啵@_@
作者: windsbbg    時間: 2010-11-14 11:47     標題: 回復 21# 的帖子

創作呢個模組個個先神...[可惜唔係我...
佢個模組靚過K_ON個個...
我睇過K_ON個個有少少瑕疵...
作者: hugokit2005    時間: 2010-11-15 22:57

想問下你果d人既模組係邊dl..
仲有呢我dl完枝槍...隱形既??
作者: lawrence0722    時間: 2010-11-16 00:01

引用:
原帖由 hugokit2005 於 2010-11-15 22:57 發表
想問下你果d人既模組係邊dl..
仲有呢我dl完枝槍...隱形既??
你有無睇feedback?d人一早講左枝槍會隱形
mateomateo002
                        Posted 13 days ago
                                                Why is the gun invisible? Even the outlines are invisible.
作者: kenies    時間: 2010-11-16 12:57

我想要哂成個模組呀,如果我裝左,再開場,人地入黎見唔見到嫁??
作者: windsbbg    時間: 2010-11-17 12:55

引用:
原帖由 kenies 於 2010-11-16 12:57 發表
我想要哂成個模組呀,如果我裝左,再開場,人地入黎見唔見到嫁??
如果佢只係模組既話..
其他人見唔到...正當只能夠for自已用/睇...

作者: RDiver    時間: 2010-11-17 15:35

引用:
原帖由 kenies 於 2010-11-16 12:57 發表
引用:
原帖由 windsbbg 於 2010-11-17 12:55 發表

如果佢只係模組既話..
其他人見唔到...正當只能夠for自已用/睇...

kenies , 為 windsbbg 補充少少 , VPK 插件只能夠自用 , 不能共享 , Sourcemod 內 SMX 才可支援 , 而多數模組都同 CS 原理一樣 , 需要從伺服器下載檔案(數據)才可應用 , 好似 paintball 咁 .

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0