標題: [完成] 聯賽: ﹒SI·B〝 vs CoOLForTheTwo [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2010-10-28 15:56     標題: 聯賽: ﹒SI·B〝 vs CoOLForTheTwo

遊戲類型: 信長聯賽
比賽模式: 互換交量
比賽限期: 2010-11-03 15:56
比賽規則: 敬請認真閱讀 聯賽規則
挑戰內容: 織田軍開場, 第二回合互換陣型

[iframe=http://www.ipve.com/league/game_r2.php?event_id=74920,300]LIST[/iframe]

作者: CoOLNoVer    時間: 2010-10-28 20:31

幾時打得??  意留時間or pm
作者: CoOLNoVer    時間: 2010-10-29 19:56

對面人在?  請留pm or 時間
作者: OveR︳.    時間: 2010-10-30 20:34

msn [email protected]
作者: CoOLNoVer    時間: 2010-10-31 17:47

你地話星期日打== 點知你地潛左水.......
作者: CoOLNoVer    時間: 2010-10-31 17:47

叫哂d人今日唔好出街 係哂係屋企等你地打比賽
作者: CoOLMooNBabY.    時間: 2010-10-31 17:48

我軍訓完=.= 陪完女= = 到e家 都未得= = 6點鐘打 k?
作者: CoOLNoVer    時間: 2010-10-31 18:11

你地打唔打都要應機嫁啦 我地唔似你地咁得閒 有咁多時間係到等你地打
你地今日打不到 那我地不打吧 我地沒有那麼多的時間去等你地去打
作者: CoOLNoVer    時間: 2010-10-31 18:22

對面唔應機tim  點好...  
作者: ×CrAzY×    時間: 2010-10-31 18:35

叼你__呀對面;;;;;;;;又話星期日;;;粒_左水??
作者: CoOLNoVer    時間: 2010-10-31 19:45

完左笫1場     月月輸左俾我
作者: CoOLNoVer    時間: 2010-10-31 19:46

等緊你地笫2場 快入   
作者: CoOLNoVer    時間: 2010-10-31 20:08

OH 打完笫1場 之後話d人潛水 唔打 搵笫2日  要我地就你??
我地等左你地6個hours 仲想我地等?  
咁你玩埋佢lo
你要轉時間 我地唔會打
一係你棄權 一係我地win
2個選擇
作者: CoOLMooNBabY.    時間: 2010-10-31 20:10

能不能不愛了 因為愛太痛了 我痛到快死了
能不能不等了 因為等太悶了 我悶到快死了
作者: CoOLMooNBabY.    時間: 2010-10-31 20:11

本多40分鐘 全掛機 信長昆技 待死 待殺?
作者: CoOLNoVer    時間: 2010-10-31 20:13

本多 = 我 = 單機王
本多做葉問
信長 = 月 = 豆腐
斬月大哂?  

作者: CoOLNoVer    時間: 2010-10-31 20:25

對手失約的處理安排

1、雙方/單方於約定時間30分鐘內沒有出現
處理:失約隊伍會被判負。準時一方/雙方請於帖內回覆,以表明團隊已經報到,以作日後查證。
酌情情況:假如準時隊伍同意跟失約隊伍重賽或改時,可以自行於比賽時限之前重新上載rp。決定權在準時隊伍。

根據反上面資料,我地好似win左  ........  

我地=準時隊伍
作者: 戀星_ZaK    時間: 2010-11-3 20:33

按報告吧  對面潛水

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0