標題: [交流] 大家覺得死神就冇定出新野@_@ [打印本頁]

作者: 愛〝恨情仇    時間: 2010-10-19 03:59     標題: 大家覺得死神就冇定出新野@_@

漫畫出到黑奇 冇哂d靈力 仲有咩好做 定會有第二d 方法令佢拎得番呢
有問題
佢糸死神加咩 生出來!?
作者: 垃圾神手    時間: 2010-10-19 19:25

好似死神+虛............................................
作者: ★忽忽♂鬼    時間: 2010-10-24 23:02

乜 有 講 佢 係 死 神 + 虛  架 咩
作者: [NBA湖人]源    時間: 2010-11-1 17:02

係LO 佢都冇 講 佢 係 死 神 + 虛
作者: orangejuice    時間: 2010-11-8 01:27

方法一定有的.
可能一護的能力會變得不同.
或者斬魂刀的形狀會改變.
就好似以前,一護都是用露奇亞的刀插進自己體內得到不屬於自己的死神力量.
後來他是因為不知什麼原因,覺醒了自己的死神力量,而且成長得十分快速.屬於極不正常的.
我一直都覺得一護那一堆黑色靈壓不屬於他的.
而且一護的月牙天沖與一心的月牙天沖同時存在,屬於不正常.
據我所知只有冰輪丸是曾經出現兩個屬性一樣的刀,而一護的刀就令人百思不得其解....
作者: orangejuice    時間: 2010-11-10 19:53

引用:
原帖由 愛〝恨情仇 於 2010-10-19 03:59 發表
漫畫出到黑奇 冇哂d靈力 仲有咩好做 定會有第二d 方法令佢拎得番呢
有問題
佢糸死神加咩 生出來!?
296話有講,係人類同死神生出黎.
作者: kelvin07    時間: 2010-11-10 21:27

我一直覺得一護老媽係王族既人=[
話歸正傳....
一護要拎返靈力有好多方法既
當初石田冇左封印師力量佢老豆都幫佢拎返啦
一護唔會就咁冇左靈力既
作者: ★κinG﹑田.    時間: 2010-11-12 20:02

睇睇漫畫一清二楚
作者: 風花。雪月    時間: 2010-11-12 23:02

佢條鏈比d虛侵蝕到就黎變虛,係果陣開始係死神+虛
作者: 卍花田錯卍    時間: 2011-3-26 02:17

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-11-8 01:27 發表
方法一定有的.
可能一護的能力會變得不同.
或者斬魂刀的形狀會改變.
就好似以前,一護都是用露奇亞的刀插進自己體內得到不屬於自己的死神力量.
後來他是因為不知什麼原因,覺醒了自己的死神力量,而且成長得十分快速.屬 ...
一心把刀唔係叫斬月..都係叫x月...但招式一樣可能係父子刀掛@@ d DNA差唔多..
作者: siubam燒餅    時間: 2011-3-26 18:55

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-3-26 02:17 發表

一心把刀唔係叫斬月..都係叫x月...但招式一樣可能係父子刀掛@@ d DNA差唔多..
係剡月
作者: HeyBoy O.o    時間: 2011-3-29 11:23

點講佢都系主角黎 佢做唔到死神咁睇咩
作者: 惡夜乂楓    時間: 2011-3-29 19:40

引用:
原帖由 垃圾神手 於 2010-10-19 19:25 發表
好似死神+虛............................................
黑尸未係lo
作者: .SaKel    時間: 2011-3-31 17:21

我正系知而家拖緊
作者:  、GazettE.    時間: 2011-3-31 22:27

+虛lo 應該
作者: Mem0RY〞K1nG    時間: 2011-4-19 22:10

作者唔會咁快比佢完掛-.-話哂咁賺錢-.-
出D新變身能力..例如神化牙,魔化果D=]
作者: あずさ    時間: 2011-4-19 22:10

應該俾多幾個日出完全虛化+控制到虛既力量

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0