標題: 《失落的星球2(Lost Planet 2)》[EN][更新安裝補丁][免CD 無毒] [打印本頁]

作者: ﹑草    時間: 2010-10-12 23:50     標題: 《失落的星球2(Lost Planet 2)》[EN][更新安裝補丁][免CD 無毒]

中文名稱:失落的星球2
英文名稱:Lost Planet 2
遊戲語言:英語
開發廠商:CAPCOM
發行廠商:CAPCOM
遊戲類型:Third-Person Shooter
發行日期:2010年10月15日
官方網站:
http://www.lostplanet-thegame.com/

【遊戲介紹】

《失落的星球 2》承襲前作內容第3人稱射擊,針對多人連線部分加以強化,並加入4人Co-op連線合作共同對抗巨大異形怪獸“艾克裡德(Akrid)”嶄新玩法,玩家不只是要正面對抗艾克裡德,甚至還要爬上AK小山般的龐大身軀展開攻擊. 《失落的星球 2》以前作完結十餘年後因氣候暖化而出景觀丕變的“EDN-3rd”行星為舞台,透過不同雪賊集團的觀點來描述故事劇情 遊戲採用 CAPCOM 獨自研發並進一步強化的“MT-Framework 2.0”遊戲引擎,呈現比前作更為細致美麗的畫面,使用該引擎的還有《鬼泣4》和《生化危機5》,相信畫面一定不會讓大家失望。

配置需求:

最低配置:

操作系統 Windows XP / Windows Vista
CPU Pentium 4 HT以上
內存 512MB 以上(Windows XP)/1GB以上(Windows Vista)
硬盤空間 8.0GB 以上
分辨率 640 × 480 以上
顯示卡 DirectX 9.0c/Shader 3.0 以上、NVIDIA Geforce 6600 以上
不支持部分NVIDIA Geforce 7300型號顯卡
聲卡 DirectX 9.0c以上

推薦配置:

操作系統 Windows XP / Windows Vista
CPU Intel Core 2 Duo
內存 1GB 以上(Windows XP)/2GB 以上(Windows Vista)
硬盤空間 8.0GB 以上
分辨率 1280 × 720 以上
顯示卡 NVIDIA GeForce 8600
聲卡 DirectX 9.0c以上

安裝說明:

1. 解壓縮Lost_Planet_2   開一個新資料夾再將part1爆開然後解壓去新資料夾
2. 將安裝補丁個個解壓檔放入剛剛開的新資料夾再取代(不用將壓縮檔打開)    然後就可以成功安裝遊戲

遊戲截圖:

Crack/免CDhttp://v4.u.115.com/file/t5a3b84549
如果免CD不能下載可試試這: http://dl.3dmgame.com/SoftView.asp?SoftID=11287
安裝補丁:http://v4.u.115.com/file/t55a490281
下载完安裝補丁直接將壓縮檔放入去12gb既file到取代再進行安裝

山一山防毒 就開到Game
                                                                                                        ↓記得回帖加推薦↓

作者: 傻佬king    時間: 2010-10-13 17:35

我電腦配置
AMD athlon II x2 250 processor 2.99ghz
3.12gb ram
nvidia geforce gts250
夠唔夠玩呢隻game??
我玩一陣就冇啦啦hand機係咪部電腦唔夠勁?
作者: ﹑草    時間: 2010-10-13 17:47

引用:
原帖由 傻佬king 於 2010-10-13 17:35 發表
我電腦配置
AMD athlon II x2 250 processor 2.99ghz
3.12gb ram
nvidia geforce gts250
夠唔夠玩呢隻game??
我玩一陣就冇啦啦hand機係咪部電腦唔夠勁?
夠玩.. 如果疾 最多都係較低d解像度  正常都冇問題~
作者: pupilzpm    時間: 2010-10-13 18:07

記得回帖加推薦記得回帖加推薦記得回帖加推薦
作者: 小锋    時間: 2010-10-13 18:35

我覺得高壓版幾好,下載先4G幾,遊戲都沒問題,至少我玩左幾關都還何以。

下載地址:http://www.gamersky.com/Soft/201010/26068.shtml額~因為系大陸的網站都系簡體字大家注意下。

直接加載镜像安裝(安装时间比较长)安裝好就可以體驗到遊戲。
作者: 你同新手玩    時間: 2010-10-13 19:45

樓主肯定依個版本正常? U盤 sosad

作者: ﹑草    時間: 2010-10-13 20:47

引用:
原帖由 你同新手玩 於 2010-10-13 19:45 發表
樓主肯定依個版本正常? U盤 sosad
本人親自驗證   順利運行遊戲與聯機
作者: gregchung168    時間: 2010-10-13 21:06

我係uwants個邊bt左,但係入到game佢話要登記,但係我冇key
想問下呢一步應該點做?
作者: ﹑草    時間: 2010-10-13 21:20

引用:
原帖由 gregchung168 於 2010-10-13 21:06 發表
我係uwants個邊bt左,但係入到game佢話要登記,但係我冇key
想問下呢一步應該點做?
start完後佢會問你創唔創新ac  你講個個key 係本身有帳號先用       start完後你簡新創ac就得
作者: w11i1717    時間: 2010-10-13 21:40

我想問下WIN7 1GB RAM夠唔夠玩=.=加上係NB到玩
作者: ﹑草    時間: 2010-10-13 23:03

[quote]原帖由 w11i1717 於 2010-10-13 21:40 發表
我想問下WIN7 1GB RAM夠唔夠玩=.=加上係NB到玩 [/quote

有D免強  最高行1024X768  都可以會疾  你可以試下既  玩就一定玩到  係順唔順既問題
作者: qq1317191146    時間: 2010-10-14 23:31

哥哥,我WINDOW7 4GB RAM GT 240 夠唔夠玩,如果玩到最高可以開到幾多到
作者: qq1317191146    時間: 2010-10-14 23:41

我想問,係唔係下載完個BT之後,再用酒精載入,安裝完之後再用個個Crack
作者: qq1317191146    時間: 2010-10-14 23:58

安裝保丁係裝係邊到同埋係咪一定要用?? 急急!
作者: wallacejedi    時間: 2010-10-15 13:03

winlive 點嫁= =

唔入save唔到
作者: ﹑草    時間: 2010-10-15 14:08

引用:
原帖由 qq1317191146 於 2010-10-14 23:31 發表
哥哥,我WINDOW7 4GB RAM GT 240 夠唔夠玩,如果玩到最高可以開到幾多到
你1280X768  都已經順了~~
作者: ﹑草    時間: 2010-10-15 14:09

引用:
原帖由 qq1317191146 於 2010-10-14 23:41 發表
我想問,係唔係下載完個BT之後,再用酒精載入,安裝完之後再用個個Crack
唔洗用酒精裝 ~~  只係將個補丁取代主程式個個解壓檔  跟住直接再安裝就得
作者: ﹑草    時間: 2010-10-15 14:10

引用:
原帖由 wallacejedi 於 2010-10-15 13:03 發表
winlive 點嫁= =

唔入save唔到
windowlive 唔洗理會   你start完後佢會問你開唔開ac  你開ac就得

呢個版有其他會員發文了  創帳號  你去睇
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=301215&extra=page%3D1
作者: 19203179    時間: 2010-10-15 18:04

gd....................................
作者: 1822sam0    時間: 2010-10-16 12:58

CCCCCCCCCCCCCCC
作者: 小豪子哥哥    時間: 2010-10-16 13:23

急!!!其實我唔明...
係唔係下載曬個post入面既3個野
之後裝左個BT 12gb果個先
之後再安裝個 Crack/免CD
再安裝補丁就可以玩到??
作者: ﹑草    時間: 2010-10-16 23:16

引用:
原帖由 小豪子哥哥 於 2010-10-16 13:23 發表
急!!!其實我唔明...
係唔係下載曬個post入面既3個野
之後裝左個BT 12gb果個先
之後再安裝個 Crack/免CD
再安裝補丁就可以玩到??
補丁係成個壓縮檔放入 12GB 個個part 1  到  取代舊個個  再安裝   唔取代係安裝唔到

至於免cd 個個係  等你安裝完個遊戲再放入主程序個file  唔洗裝的
作者: 【翼】流星    時間: 2010-10-16 23:29

點解我down完果個有66壓縮檔個比我..
正常唔係只係得一個壓縮檔嫁咩???
咁我要壓縮邊一個??

作者: ufo[x]    時間: 2010-10-16 23:38

我NVIDIA Geforce 6600 岩岩好,玩到嗎?
作者: 【翼】流星    時間: 2010-10-16 23:42

引用:
原帖由 ufo[x] 於 2010-10-16 23:38 發表
我NVIDIA Geforce 6600 岩岩好,玩到嗎?
玩到..佢講..
可能會lag lag地..自己睇吧
作者: 【翼】流星    時間: 2010-10-17 12:32

正野..
一定要推推推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: 【翼】流星    時間: 2010-10-17 14:19

我明明打岩左嫁
點解咁既.
啟動已經暫停

不正當的序號,請重新輸入或按『取消』取消。如問題持續,請到以下網頁
作者: 48621234    時間: 2010-10-17 14:40

引用:
原帖由 【翼】流星 於 2010-10-17 14:19 發表
我明明打岩左嫁
點解咁既.
啟動已經暫停

不正當的序號,請重新輸入或按『取消』取消。如問題持續,請到以下網頁
我同我fd都係咁 咩事-  -
作者: ﹑草    時間: 2010-10-17 16:47

引用:
原帖由 【翼】流星 於 2010-10-16 23:29 發表

點解我down完果個有66壓縮檔個比我..
正常唔係只係得一個壓縮檔嫁咩???
咁我要壓縮邊一個??
開一個新增資料夾係桌面   用part 1  壓縮落去就得  其他part唔洗理  你壓縮完記得 將補丁個個壓縮檔放入去取代  補丁個個壓縮唔洗打開  直接扔入去  就ok
作者: ﹑草    時間: 2010-10-17 16:48

引用:
原帖由 【翼】流星 於 2010-10-17 12:32 發表
正野..
一定要推推推推推推推推推推推推推推推推推推
遊戲start完 之後佢會問你開唔開ac  有2個比你簡  一個係開ac  頭一個  下面個個係登入  個個唔洗理
作者: 【翼】流星    時間: 2010-10-17 16:52

唔該哂...

作者: ﹑草    時間: 2010-10-17 16:57

引用:
原帖由 【翼】流星 於 2010-10-17 16:52 發表
唔該哂...
其實個個email叫你登入 我地係用唔著 個個live  係for正版人用  我地係盜版 所以開ac就可以了
作者: 【翼】流星    時間: 2010-10-17 17:57

如果你仲有相既教學..
我諗咁會好好多..
作者: ﹑草    時間: 2010-10-17 18:15

引用:
原帖由 【翼】流星 於 2010-10-17 17:57 發表
如果你仲有相既教學..
我諗咁會好好多..
我今晚整  自己搞
作者: 【翼】流星    時間: 2010-10-17 19:07

KK
BECAUSE
我都唔係好明白點整..
唔該...
作者: ﹑草    時間: 2010-10-17 19:30

引用:
原帖由 【翼】流星 於 2010-10-17 19:07 發表
KK
BECAUSE
我都唔係好明白點整..
唔該...
你唔知點整個樣係指遊戲安裝定係  帳號建立??
作者: tony23235b23    時間: 2010-10-17 20:43

試試先,多謝樓主!!!!!!!!!!!!
作者: 【翼】流星    時間: 2010-10-17 20:45

2樣都係=3=///
你整左相既教學我就識...
作者: ﹑草    時間: 2010-10-17 21:39

引用:
原帖由 【翼】流星 於 2010-10-17 20:45 發表
2樣都係=3=///
你整左相既教學我就識...
其實入game建立帳號 係呢個板已經有人發文
作者: ugamehk    時間: 2010-10-17 22:42

thx................
作者: ☆Blue_x扯其    時間: 2010-10-18 06:17

有冇毒嫁?????????????????????????????????
作者: aammooss1122    時間: 2010-10-18 16:15

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
作者: xgzhou    時間: 2010-10-18 17:15

睇下个游戏系点。唔该~~~~~~
作者: 尐鮫丸    時間: 2010-10-18 19:11

好似不錯,先玩再評

vlan多唔多人玩嫁?
作者: 【翼】流星    時間: 2010-10-18 19:39

咁可唔可以比個網我??
作者: ﹑草    時間: 2010-10-18 23:04     標題: 回復 45# 的帖子

一般啦 但係唔會爆ser囉~~
作者: daniel102897    時間: 2010-10-19 18:36

點解我入到game之後,禁左games for windows live,要我選create new profile或者use existing account,禁第1個:彈左去gfwl官網,要我申請ac,申請完都無用. 禁第2個,登入完之後就要我打product key,我都無.    我見到d教學話開offline account,我入到game個gfwl都無得用o個個掣. 我應該點左呀=-=
作者: ﹑草    時間: 2010-10-19 22:42

引用:
原帖由 daniel102897 於 2010-10-19 18:36 發表
點解我入到game之後,禁左games for windows live,要我選create new profile或者use existing account,禁第1個:彈左去gfwl官網,要我申請ac,申請完都無用. 禁第2個,登入完之後就要我打product key,我都無.    我見到d ...
你禁完第一個create new profile   應該有好多英文字彈出黎  成篇文章   其中有個藍色英文字   你禁左佢就可以開ac  冇理由會彈左去官網嫁喎
作者: 最愛x恆    時間: 2010-10-22 07:48

我入到個免CD下載入面呢,佢話冇呢個檔案= =
不如post上黎 -.-
作者: ﹑草    時間: 2010-10-22 18:16     標題: 回復 50# 的帖子

免cd 入面d野 放哂入去主程式個file就得
作者: 最愛x恆    時間: 2010-10-22 18:51

我唔係呢個問題呀=3=

我係冇得dl
作者: plkcwc00    時間: 2010-10-23 09:54

CCCCCCCCCCCCCCCC
作者: leslie1217    時間: 2010-10-23 11:33

CRACK/免CD
去左邊度呀
作者: ﹑草    時間: 2010-10-23 16:42

引用:
原帖由 leslie1217 於 2010-10-23 11:33 發表
CRACK/免CD
去左邊度呀
fille名:3DMGAME-Lost.Planet.2.Crack.Only-TRiViUM

你安裝完遊戲   將  3DMGAME-Lost.Planet.2.Crack.Only-TRiViUM   放哂入去主程式個file就得
作者: ﹑草    時間: 2010-10-23 16:42

引用:
原帖由 最愛x恆 於 2010-10-22 18:51 發表
我唔係呢個問題呀=3=

我係冇得dl
冇得down??  唔明
作者: leslie1217    時間: 2010-10-23 16:54

唔係呀  
係冇得dl呀
仲有
點解我開setup.exe
過左preparing to install之後就個視窗自動熜左既
好想玩呀

作者: 最愛x恆    時間: 2010-10-23 20:45

即係呢,第1頁你咪放左個網上黎係down免cd既

我禁左入去之後話 [文件不存在]
作者: nok12126    時間: 2010-10-23 20:49

正野@@thx!!!!
作者: wasd95227    時間: 2010-10-24 11:46

ccccccccccccccc
作者: wasd95227    時間: 2010-10-24 13:14

點解禁既?
作者: primus    時間: 2010-10-24 13:36

thz u man ggggggggg
作者: lewismok    時間: 2010-10-25 15:10

唔知點解 LOST_P~8壓唔到出黎 佢話我磁碟空間不足  但我有勁多位係到wo
作者: hitkid    時間: 2010-10-25 23:06

找了好久,在这里多谢一声
作者: 最愛x恆    時間: 2010-10-26 13:03

點呀,冇個免CD點玩呀

樓主post上黎啦
作者: aesopu85441    時間: 2010-10-28 17:30

引用:
原帖由 ﹑草 於 2010-10-23 16:42 發表

冇得down??  唔明
你上傳補丁同埋免CD果兩條link死左呀 無得下載 吾該重新上傳一次...然後再post = ="
作者: 逆龍神    時間: 2010-10-28 20:43

點解我次次一開任務都會彈game!?
次次都係error
作者: samhei03    時間: 2010-10-29 01:38

精華加分 .......................
作者: samhei03    時間: 2010-10-29 01:40

引用:
原帖由 wasd95227 於 2010-10-24 13:14 發表
點解禁既?
你可以試試安裝WINDOWLIVE
作者: Kiooo    時間: 2010-10-29 13:30

個免CD個link死左,唔該重新上傳一次@@
作者: okt11085    時間: 2010-10-29 17:44

謝謝提供 thz
作者: _AXL_    時間: 2010-10-29 21:12

多謝樓主分享!!!
作者: pookpook0119    時間: 2010-10-30 19:00

免cd條link死左阿....
作者: clement02    時間: 2010-10-31 00:41

crack死左-.-''

可吾可以搞搞佢
作者: _AXL_    時間: 2010-10-31 01:01

我唔明第2步點做- -''...
補丁個個唔係壓縮係叫Hash_1.0.4_XiaZaiBa既程式黎...

作者: Xx喵喵xX    時間: 2010-10-31 21:10

thx................
作者: fish3576    時間: 2010-11-1 21:43

very very  thank you
作者: trevorlee232003    時間: 2010-11-2 21:35

正野~~~~~~~@@@@
作者: leool    時間: 2010-11-2 22:29

ccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
作者: 27114166    時間: 2010-11-3 20:49

正正正正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
作者: okt11085    時間: 2010-11-6 17:16

開一個新增資料夾係桌面   用part 1  壓縮落去就得  其他part唔洗理  你壓縮完記得 將補丁個個壓縮檔放入去取代  補丁個個壓縮唔洗打開  直接扔入去 (我做到依到就唔識做) 大大幫手呀
作者: okt11085    時間: 2010-11-8 17:33

12gb既file到取代再進行安裝,(個12gd既file係邊到???)
有無人知
作者: RAY792141    時間: 2010-11-8 19:43

看看!@!@!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: jovi21195    時間: 2010-11-8 21:15

cccccccccccccccc
作者: 11499    時間: 2010-11-9 23:06

thx for sharing
作者: gerno    時間: 2010-11-10 15:19

crack死左..........
作者: ゞ神刃ㄨ    時間: 2010-11-10 19:32

好似好好玩的說
作者: leslie1217    時間: 2010-11-12 23:09

咁係咪save唔到嫁......
作者: 421268817    時間: 2010-11-13 21:19

作者: Kirche    時間: 2010-11-14 23:03

part1係咩呢?
咩係=爆開呀
作者: siu梓    時間: 2010-11-21 20:30

吾知有無漢化呢?
作者: waiwaimartin    時間: 2010-11-25 21:30

:lol:lol
作者: 流星雨來臨    時間: 2010-12-3 07:55

等我玩下先!!  多謝
作者: 1993112    時間: 2010-12-18 21:04

thx¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬!
作者: wa198886    時間: 2010-12-21 00:14

安裝補丁DL 唔到.......
作者: dickchan    時間: 2010-12-26 22:12

good thx
作者: kkkuugeken    時間: 2011-1-21 00:53

可唔可以上多次個補丁 同 crack/免cd
條link down 唔到
作者: 戴能獲    時間: 2011-1-22 02:09

可唔可以上多次個補丁 同 crack/免cd
條link down 唔到
x2
作者: so0魔王0os    時間: 2011-1-23 14:59

good!gdgdgd  gdgdgdgd
作者: gary12312312    時間: 2011-1-23 16:47

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
作者: 山下一真    時間: 2011-1-26 18:44

安裝補丁:http://v4.u.115.com/file/t55a490281
下载完安裝補丁直接將壓縮檔放入去12gb既file到取代再進行安裝
下載唔到呀!!!!!!!!!!
攪攪佢啦唔該!!!!!下載左12GB野先下載唔到真想死囉!!!!
唔該十萬個唔該

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0