標題: 大家對╭DeviL★本團!的不滿!(希望可以原諒本團) [打印本頁]

作者: ╭DeviL★WiNG    時間: 2010-9-8 00:13     標題: 大家對╭DeviL★本團!的不滿!(希望可以原諒本團)

相信大家對╭DeviL★團 的團員 不滿!
WiNG已團長身份 在此致歉!
以前 對 本團 不滿的玩家 這樣就可以算嗎!?
希望大家可以對╭DeviL★團 改觀! (不要因為我是版主)
我知道 ╭DeviL★團 真的是 得罪人多 稱呼人小!
黑名單的一帖絕對沒有偏幫! 雖然!
我打既內容 沒有清晰 概括 (這個是我錯!)
在此致歉! 希望大家可以對我改觀!
(大家可以批評我! 我會接立你的意見/建議)
比賽既問題~這個比賽 直到現在 還沒完!
這個亦是我的錯! 在此致歉!
大家覺得版主 無能! 大家可以用另一個角度看嗎?!
就以版主既角度 去看吧! 版主當然想快啲 完成這行比賽吧!
但遇到阻礙時 我只可以等~

希望對我/本團 改觀吧!
(我會接立你的批評/建議)
作者: MarTin_FoR    時間: 2010-9-8 00:15

真係慘..
細既做錯要大既出來頂
作者: ╭DeviL★WiNG    時間: 2010-9-8 00:16

引用:
原帖由 MarTin_FoR 於 2010-9-8 00:15 發表
真係慘..
細既做錯要大既出來頂
不可以這樣 說吧!
因為 這是我的錯 沒有好好管理 團隊!
作者: LanceWong01    時間: 2010-9-8 12:24

唔改 講咩都無用啦
問題接受 態度照舊
作者: ╭DeviL★累    時間: 2010-9-8 15:33

Wing哥 唔洗咁嫁wor
有時做人呢d野
人地點對你
你點對返人嫁姐
我地同佢地又未見過面
唔通佢樣衰憎佢??
事出必有因 如果佢地覺得係我地錯既 咪由佢
過到自己is ok
人地中意針住我地 冇計嫁wor  係唔係先
如果各位大佬唔鋸 歡迎任插  請對事!

作者: LanceWong01    時間: 2010-9-8 15:49

你都咁講了, 仲點插你呀~
插黎都無意思
作者: MarTin_FoR    時間: 2010-9-8 15:53

人地都唔識知錯 wing出來道歉有咩用姐
幾時打返場丫 神手devil 累
作者: 瀧之振蛋    時間: 2010-9-8 16:27

太廢啦太廢啦==批評
這個亦是你的錯! 在此致歉!
大家覺得版主 無能!
(我會接立你的批評/建議)
作者: ╭DeviL★WiNG    時間: 2010-9-8 18:18

引用:
原帖由 LanceWong01 於 2010-9-8 12:24 發表
唔改 講咩都無用啦
問題接受 態度照舊
-v- 講緊我既態度 定係 團既人!?
作者: [zero]yeil杰    時間: 2010-9-8 20:03

WiNG
我唔是想針插你地團...但是我今日真是忍冇忍可!
我今日玩街場火影3.12 3vs3vs3呢2位╭DeviL★團人我真是忍冇忍可...
WiNG想知係乜自已睇rp我不想多說!
作者: ♥R0sE↗夢    時間: 2010-9-8 20:05

de既邊個先得嫁- -
比全名
作者: ♥R0sE↗累    時間: 2010-9-8 20:05

講下啦 唔想晒時間睇-.-
作者: ╭DeviL★服    時間: 2010-9-8 20:32

引用:
原帖由 [zero]yeil杰 於 2010-9-8 20:03 發表
WiNG
我今日玩街場火影3.12 3vs3vs3呢2位╭DeviL★團人我真是忍冇忍可...
WiNG想知係乜自已睇rp我不想多說! ...
請問我地錯在咩呢........?
作者: andygray1223    時間: 2010-9-8 20:43

所以計我話冇團就最好
作者: ╭DeviL★WiNG    時間: 2010-9-8 20:56

引用:
原帖由 [zero]yeil杰 於 2010-9-8 20:03 發表
WiNG
WiNG想知係乜自已睇rp我不想多說! ...
睇完啦我...!
佢地前期有打曉!
後期你地秒砂既人~之後就打你地!
入邊內容對話~ 滴問人比石比佢!
服無比到佢...
你想講既係...係咪比人圍?!...!
作者: ╭DeviL★WiNG    時間: 2010-9-8 21:01

引用:
原帖由 草泥馬11 於 2010-9-8 20:40 發表
只係得個團長出黎講野有咩用?d團員係呢到既留言口吻仲係冇變,如果講原諒,比哂面當你一個,你d團員呢?
你d團員做出d咁既事,你打算點解決?
放過哂佢地?
但佢地冇心改啵仲好串咀,姐係唔接受道歉
算喇,團長辛苦了,解團算 ...
口吻~睇你用邊個既角度去講!
一個句子 有好多個版本!
踢人一事 正在處理中...!
謝謝你的意見!
作者: [zero]yeil杰    時間: 2010-9-8 21:08

1.sm唔是問題
2.我打沙村打到紅血-少少走場=0=!?有品!?起馬G左先...ok走得今我冇問題...
3.最後霧村話完悶比人殺多兩殺走埋!?算點!?
作者: ╭DeviL★WiNG    時間: 2010-9-8 21:10

引用:
原帖由 [zero]yeil杰 於 2010-9-8 21:08 發表
1.sm唔是問題
2.我打沙村打到紅血-少少走場=0=!?有品!?起馬G左先...ok走得今我冇問題...
3.最後霧村話完悶比人殺多兩殺走埋!?算點!?
我睇唔到佢地打既野=v=!
我就見到 滴成日話悶~
滴有走場?!
最後唔係都比你g佐咩?!

作者: CarryOn    時間: 2010-9-8 21:20

其實我建議下WING你   禁止下你D人...入街場/開場打街人   唔好有3個以上囉
你D團既人成日5~6個一齊入街場   跟住好鐘意圍唔識果D人  之後圍完佢地自己唔打就走場  開新場    真係好冇品

除非你地自己團9個玩   如果唔係真係成日玩圍   問題係圍完RE囉
作者: MarTin_FoR    時間: 2010-9-8 21:26

引用:
原帖由 CarryOn 於 2010-9-8 21:20 發表
其實我建議下WING你   禁止下你D人...入街場/開場打街人   唔好有3個以上囉
你D團既人成日5~6個一齊入街場   跟住好鐘意圍唔識果D人  之後圍完佢地自己唔打就走場  開新場    真係好冇品

除非你地自己團9個玩   如 ...
有少少無理取鬧- -
作者: [zero]yeil杰    時間: 2010-9-8 21:27

Wing 唔是啊!
佢係走左我先G架...睇真d...
作者: ♥R0sE↗累    時間: 2010-9-8 21:28

引用:
原帖由 CarryOn 於 2010-9-8 21:20 發表

自己唔夠打就走場a0a??
作者: ♥R0sE↗累    時間: 2010-9-8 21:28

引用:

搵藉口插我地???
作者: ♥R0sE↗累    時間: 2010-9-8 21:31

引用:
原帖由 草泥馬11 於 2010-9-8 20:40 發表
只係得個團長出黎講野有咩用?d團員係呢到既留言口吻仲係冇變,如果講原諒,比哂面當你一個,你d團員呢?
你d團員做出d咁既事,你打算點解決?
放過哂佢地?
但佢地冇心改啵仲好串咀,姐係唔接受道歉
算喇,團長辛苦了,解團算吧,一係踢哂d搞事團員,不過咁樣解團仲快
請問各下   ""算喇,團長辛苦了,解團算吧,一係踢哂d搞事團員,不過咁樣解團仲快""

呢句既口吻又好得去邊呢??

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0