標題: [小組附加賽G組] sunny037732 ME]KIM Apm80 [打印本頁]

作者: ME]AnDy    時間: 2010-8-7 00:34     標題: [小組附加賽G組] sunny037732 ME]KIM Apm80

此帖供雙方 消選地圖/約戰/報到/上訴 使用

對戰雙方請注意
請於比賽前一日約定時間,比賽時段須為8月7日
除約戰外,雙方必須在此帖放棄下列五張地圖之其中一張,不得重複。
① Echo Isles      
② Secret Valley      
③ Twisted Meadows      
④ Turtle Rock      
⑤ Terenas Stand
除去後 則跟據次序作賽

於比賽當日
選手必須準時於此帖報到。
如遲到15分鐘,則會判落敗。 除非對手同意開始比賽,否則判遲到者落敗。

賽後
如果賽後有任何問題,請於對戰最後一場的二十四小時內提出,否則不會接受。

三方必須與其餘2名選手以BO3(三盤兩勝)對戰一次
勝者可獲一分
如不作回應或遲到 則判落敗
請先約定時間
如果雙方未能約定時間,則由小組賽中的對戰分勝負。

作者: ME]AnDy    時間: 2010-8-7 01:04     標題: sunny037732 vs ME]KIM

時間
地圖
作者: ME]AnDy    時間: 2010-8-7 01:05     標題: sunny037732 vs Apm80

時間
地圖
作者: ME]AnDy    時間: 2010-8-7 01:05     標題: ME]KIM vs Apm80

時間
地圖
作者: sunny037732    時間: 2010-8-7 12:27

sunny037732 vs Apm80
時間 今日2點-6點
地圖 棄ts

作者: sunny037732    時間: 2010-8-7 12:28

sunny037732 vs ME]KIM
時間 今日2點-6點

地圖 棄ts

作者: ME]KIM    時間: 2010-8-7 13:59

sunny037732 vs ME]KIM
時間 5點
地圖 棄sv
作者: ME]KIM    時間: 2010-8-7 14:00

ME]KIM vs Apm80
時間 6點
地圖 棄sv
作者: Apm80    時間: 2010-8-7 14:37

ME]KIM vs Apm80
6點 棄 TR
作者: Apm80    時間: 2010-8-7 14:39

sunny037732 vs Apm80
4點 棄 TR
作者: sunny037732    時間: 2010-8-7 14:55

apm80時間OK,咁VLAN等吧~到時見啦
作者: sunny037732    時間: 2010-8-7 15:56

報度~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: sunny037732    時間: 2010-8-7 16:30

SUNNY2:0APM80
RP:
作者: sunny037732    時間: 2010-8-7 16:39

KIM我ok,一於5點好嗎???
作者: ME]KIM    時間: 2010-8-7 17:50

已開場恭候apm80
作者: Apm80    時間: 2010-8-7 19:04

忘記save rp...只有最後一場

Apm80 vs ME]KIM
      2     :       1
(TM TS)      (EI)
作者: ME]KIM    時間: 2010-8-7 19:32

引用:
原帖由 Apm80 於 2010-8-7 19:04 發表
忘記save rp...只有最後一場

Apm80 vs ME]KIM
      2     :       1
(TM TS)      (EI)
本人做證,re就不用了!
作者: ME]KIM    時間: 2010-8-7 20:16

我都系時候退出啦,請andy安排呢2位晉級!thx
作者: sunny037732    時間: 2010-8-7 22:58

喂me}ken~你唔好講到自己咁偉大喎~咩叫系時侯退出比賽~果時已經對你無咩好感~嬴左你一場,你就好似視我無睹,比我嬴啦~e+你又話咩野唔打了~比我地晉級~我只不過係performance黎,要打就打哂佢啦~咩叫當我嬴呀~e+仲要入你場踢我~係咪好無品先~仲要爆粗話我~我都知vlan d關係都系唔和諧嫁啦~估唔到系咁~比賽嬴輸都無所謂~但你好似當我無度咁~話比你嬴呀~我都係想交流下姐~無諗過唔打~我又無同你講過粗口~你就踢左我(講咩踢我好開心呀)~ ~

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0