標題: 挑戰: Ku熊貓。貳 vs °✖red殺 [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2010-7-28 14:27     標題: 挑戰: Ku熊貓。貳 vs °✖red殺

遊戲類型: 信長之野望
比賽模式: 一決勝負
比賽時間: 2010-07-28 14:45:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 5 vs 5, 禁供裝, 勝方上載 Replay, 若非存在爭議問題, 負上載 Replay 將會扣 100 團分
挑戰內容:  

[iframe=http://www.ipve.com/bbs/vlan_team_challenge_game.php?event_id=69228,200]LIST[/iframe]

作者: °★RoY.    時間: 2010-7-28 14:28

我地要下
作者: 腦殘Ku熊貓    時間: 2010-7-28 14:28

軍定場 .................
作者: °★RoY.    時間: 2010-7-28 14:28

咩ser,場名,快快快
我地要下
作者: 腦殘Ku熊貓    時間: 2010-7-28 14:29

慘- -....見你地中3..好開心- -
點知我2 - -好傷心
作者: 腦殘Ku熊貓    時間: 2010-7-28 14:29

團ser 2
入腦殘場
作者: °★RoY.    時間: 2010-7-28 14:29

哈哈,快d你地開場98,咩ser
作者: 腦殘Ku熊貓    時間: 2010-7-28 14:36

同意名單不一^^?
作者: °★RoY.    時間: 2010-7-28 14:39

同意
作者: 龍爺、    時間: 2010-7-28 14:50

支持reD......
作者: 腦殘Ku熊貓    時間: 2010-7-28 15:14

你做咩..放replay上去!!
作者: 腦殘Ku熊貓    時間: 2010-7-28 15:14

咪咁9 :@ :@
作者: 腦殘Ku熊貓    時間: 2010-7-28 15:16

唔好迫我扣番你分!!..........
作者: xX神風Xx     時間: 2010-7-28 15:17

9、若場主斷線導致雙方斷線,可以選擇重賽或直接判選場方戰敗
_頭皮扣我地咩分啊
作者: xX神風Xx     時間: 2010-7-28 15:18

你係唔係high大左?
自己斷線話扣我地分
作者: 腦殘Ku熊貓    時間: 2010-7-28 15:18

比賽細節:
1、正式比賽 時候如有任何關於 LAG 機及隊員斷線問題,請於全場未有玩家高於6等級(包括6等級)之前用公頻提出。
2、雙方可以就 LAG 問題如有異議,可以交換主持遊戲測試比賽,測試時間次數雙方協定,不要超過2次,接受與否也要由”選場”方開場繼續進行比賽
3、正式比賽期間,6等級之後(包括6等級)如有 LAG 機,隊員不明斷線,比賽將會繼續進行。
4、可以使用斷線隊員,斷線隊員身上裝備物品不能移除或增加(治療守衛,抗水,仙豆,烤肉,酒等消耗性物品除外)。
5、比賽期間,不能分享英雄(包括使用馬匹),不能分享使用物品(唯有烤豬、補杖可以幫插、但不可以交易及轉賣) 。
6、殺馬問題,比賽期間請控制妥當,如被殺掉落裝備被打破或搶奪,請自行負責。
7、禁止使用開圖軟件,踢人軟件,或利用地圖BUG。
8、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號;如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被扣分。
9、若場主斷線導致雙方斷線,可以選擇重賽或直接判選場方戰敗。
作者: xX神風Xx     時間: 2010-7-28 15:18

我地唔重賽             你奈我什麼何?還有果陣未6lv sor
作者: 腦殘Ku熊貓    時間: 2010-7-28 15:19

你都識講...未6lv...咁未可以re- -
作者: xX神風Xx     時間: 2010-7-28 15:21

你有冇睇第9條呀
9、若場主斷線導致雙方斷線,可以選擇重賽或直接判選場方戰敗
傻_
作者: 腦殘Ku熊貓    時間: 2010-7-28 15:22

叫團長 出黎
作者: xX神風Xx     時間: 2010-7-28 15:23

你場主自己斷線
搞到我地2,3個彈左
宜家賴地硬?
何來的品
現在打團戰 沒有空應酬你 等一小時吧
作者: 腦殘Ku熊貓    時間: 2010-7-28 15:28

不如....我學人地啦...照放replay...
e招得- -
人地團都係咁樣..整到我到小左 200分- -
作者: 腦殘Ku熊貓    時間: 2010-7-28 15:30

冇品...
上次就接左唔打..整到小50分..
今次就 6lv前 都唔比re...

作者: ゞRs    時間: 2010-7-28 15:41

引用:
原帖由 腦殘Ku熊貓 於 2010-7-28 14:36 發表
同意名單不一^^?
你想比人封ac?
作者: °★RoY.    時間: 2010-7-28 17:11

我d團友話win既,我無唔知,一係黎多場

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0