標題: 可棄置 [打印本頁]

作者: RDiver    時間: 2010-5-26 17:15     標題: 可棄置

關帖 plz                        .

作者: RDiver    時間: 2010-5-26 17:16

關帖 plz                            .

作者: RDiver    時間: 2010-5-26 17:16

未知用黎做咩 ----------------------

作者: RDiver    時間: 2010-5-26 17:17

關帖 plz ....................................

作者: RDiver    時間: 2010-5-26 17:17

作者: RDiver    時間: 2010-5-26 17:18

留位.......................................................
作者: RDiver    時間: 2010-5-26 17:18

留位.......................................................
作者: RDiver    時間: 2010-5-26 17:19

作者: RDiver    時間: 2010-5-26 17:19

作者: RDiver    時間: 2010-5-28 02:46

推一推post , 讓更多身邊既人知道佢既存在 .
作者: fatchan1119    時間: 2010-5-28 13:00

請問公開招募既意思係咪招人入團?
作者: RDiver    時間: 2010-5-28 13:05     標題: 回復 12# 的帖子

1. M群唔係一個FPS團隊 , 佢既存在並非同人聯機為主 .

2. 公開招募 = 邀請加入M群 = 招收M群成員 .
作者: fatchan1119    時間: 2010-5-28 13:10

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-28 13:05 發表
1. M群唔係一個FPS團隊 , 佢既存在並非同人聯機為主 .

2. 公開招募 = 邀請加入M群 = 招收M群成員 .
咁入M群既作用係咩?
作者: sampos    時間: 2010-5-28 13:35

引用:
原帖由 fatchan1119 於 2010-5-28 13:10 發表

咁入M群既作用係咩?
作用係俾你優先同M群玩家一組 (只限他們的ser)

如果是非M群玩家的話就會即時調到對面。(他們係唔會考慮到別人的感受同感覺的~)(加上M群玩家太過集中喺一邊,造成了非M群玩家被SM的機率高達100000%之外。對面成日都唔夠人架)

呢個特權至高無上架,細路你執到啦
作者: RDiver    時間: 2010-5-28 13:37     標題: 回復 15# 的帖子

哈哈 !   咪教壞人啦
作者: sampos    時間: 2010-5-28 13:41

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-28 13:37 發表
哈哈 !   咪教壞人啦
差唔多的啦,
因為我都係其中一位受害者,成日俾你地無條件咁調過去而又唔問清楚別人的意願

所以話非M群玩家喺佢地的ser絕大部分都係被SM居多
作者: RDiver    時間: 2010-5-28 14:00

引用:
原帖由 sampos 於 2010-5-28 13:41 發表

差唔多的啦,
因為我都係其中一位受害者,成日俾你地無條件咁調過去而又唔問清楚別人的意願

所以話非M群玩家喺佢地的ser絕大部分都係被SM居多 ...
你有咁既誤解都好正常 , 因為M群有時想同一TEAM玩 , 調隊就變得自自然然 , 而且大家都以娛樂為重 , 唔計較贏輸 ,

又鍾意吹水 , 就更加想同一隊伍 .

不過你有一點係錯誤的 . 即使M群成員聚集一起 , 不代表 可以 / 會 SM街場 , 根本無充分理據支持SM既出現 .

即使M群大部分玩家都使用MIC交流和溝通 , 都不代表玩得好 , M群成員實力亦不見得高人一等 , 所以兩者並無衝突 .

向不明白M群存在之目的的玩家交代一下 : 與其說M群是個(FPS)團隊 , 倒不如形容為一個俱樂部 , 用作交流 , 聯繫 ,

凝聚各方力量去爭取 , 去滿足大家所追求的東西 , 並非只顧技術 , 只顧比賽 , 只保持隊友與隊友之間的關係 , 反而透過

M群結識一群擁有共同興趣 , 志同道合的同伴 , 享受遊戲帶來的樂趣 , 只是如此的 .

P.S : sampo , 希望你唔好再有咁既誤解 , 再者 , M群現時發展當中 , 未來日子會有更多改變 .
作者: fatchan1119    時間: 2010-5-28 15:11

引用:
原帖由 sampos 於 2010-5-28 13:35 發表

如果是非M群玩家的話就會即時調到對面。(他們係唔會考慮到別人的感受同感覺的~)(加上M群玩家太過集中喺一邊,造成了非M群玩家被SM的機率高達100000%之外。對面成日都唔 ...
琴日我入左你地個ser玩對抗
點知又係無啦啦俾人調左
如果入左m群有呢個優勢都幾好

想問下點先入到m群?
作者: haku0027    時間: 2010-5-28 15:27

引用:
原帖由 sampos 於 2010-5-28 13:35 發表

如果是非M群玩家的話就會即時調到對面。(他們係唔會考慮到別人的感受同感覺的~)(加上M群玩家太過集中喺一邊,造成了非M群玩家被SM的機率高達100000%之外。對面成日都唔 ...
你咁唸就錯…
舉個例…如果你同你朋友一齊玩vs …你都想同佢一隊啦…
如果真係好似你咁講…請講出由邊個admin 作出調動…又或者可以向場主老闆占投訴
你話比我sm……m群人需然唔稱得上好勁…但你拎d街人(新手…午場玩家…假期玩家…仲有d玩都未玩過vs ge…唔識路ge) 同我地比 會唔會有點兒那個?

我地m群人雖然稱唔上老手…但我地至少唔係新手…

作者: haku0027    時間: 2010-5-28 15:29

引用:
原帖由 fatchan1119 於 2010-5-28 15:11 發表

琴日我入左你地個ser玩對抗
點知又係無啦啦俾人調左
如果入左m群有呢個優勢都幾好

想問下點先入到m群?
澄清….第1占士哥ser admin們從來都唔會亂調人
第2…如果為左轉隊…入ser有位 ge 人…占士m群係唔會收
作者: yeungchiyik    時間: 2010-5-28 17:28

我想加入啊...
技術都ok既,識高撲...
雖然中意玩跑online~但只要隊友話慢慢黎合作既,絕對會合作
最近都比較常玩l4d2~尤其係多人連線....所以都想聯絡你地....

作者: fatchan1119    時間: 2010-5-28 18:25     標題: 回復 21# 的帖子

UM....
可能我睇錯掛

不過加入方法係咪係呢個post度講下自己既專長同埋留低msn?
作者: gabrielwong216    時間: 2010-5-28 23:22

i want to join too
msn:[email protected]

I don't have any special skills,because i am a beginner in vs mode,i want to learn more skill about how to play vs so i want to join the group,i appreciate.

作者: choimo    時間: 2010-5-29 00:28

我都想加入AR~~入黎學下野~~
我玩對抗唔算好勁,但係都唔係新手,邊個位打人我都識GE~~
遊戲ID係S-star
MSN:[email protected]
作者: RDiver    時間: 2010-5-29 04:56

引用:
原帖由 gabrielwong216 於 2010-5-28 23:22 發表
i want to join too

I don't have any special skills,because i am a beginner in vs mode,i want to learn more skill about how to play vs so i want to join the group,i ap ...
引用:
原帖由 choimo 於 2010-5-29 00:28 發表
我都想加入AR~~入黎學下野~~
我玩對抗唔算好勁,但係都唔係新手,邊個位打人我都識GE~~
遊戲ID係S-star
MSN:[email protected]
技術不足不是問題 , 但你地至少對遊戲既操作 , 對特感及地圖環境既認識已有一定掌握 , 咁入黎先有意思 .

M群唔要求技術高超既玩家 , 但更不鼓勵初生之犢加入M群 , 預先通知你地 .

另外 , 呢度好清楚講明介紹唔需要LIST MSN Address , 一來冇作用 , 二來為保障他人私穩 . 如需聯絡 ,

我可以係度或PM你地 , 以後請留意 .

P.S : S-Star , 占士哥應已回覆你 .
作者: choimo    時間: 2010-5-29 12:59     標題: 回復 26# 的帖子

我收到LA~~以後請你地多多指教~~
作者: RDiver    時間: 2010-5-29 13:00     標題: 回復 27# 的帖子

已出現  歡迎你 !

作者: fatchan1119    時間: 2010-5-29 16:18

我都想入呀
玩對抗都算係識玩
但玩屍唔係幾識
同埋封位又唔識
不過我想入黎同大家學下野
game id:kan
作者: RDiver    時間: 2010-5-29 17:19

引用:
原帖由 fatchan1119 於 2010-5-29 16:18 發表
我都想入呀
玩對抗都算係識玩
但玩屍唔係幾識
同埋封位又唔識
不過我想入黎同大家學下野
game id:kan
介唔介意提供以下資料呢 :

> 玩左L4D2幾耐 ?

> 多數咩時間玩 ?

> 活躍邊個 分區 / 伺服器

> 擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內)

> 多人對抗既第一印象 ~ 只為收集意見 , 非申請因素

> 對多人對抗有冇興趣 ~ 只為收集意見 , 非申請因素

> 對M群既印象

> 加入M群目的

> 擅長用咩 武器 / 特感

> 專長 / 技術 / 才能

> 補充 (例 : XXX伺服場主 )

P.S :  無須留低 MSN / email address

作者: KINGOOQ    時間: 2010-5-29 17:34

我想加入啊...^﹏^
玩左l4d2 成幾個月@@

技術都ok既,識camp位XD~ 都識封下位....
雖然中意玩cs 1.6~ 我諗玩l4d2 同cs 1.6 都係射擊遊戲 我相信我命中都算幾高XD
最近都比較常玩l4d2....所以都想聯絡你地....
有希望學到大家團隊的精神~

作者: fatchan1119    時間: 2010-5-29 17:41     標題: 回復 30# 的帖子

d資料係pm比你定係係呢度講?
作者: RDiver    時間: 2010-5-29 19:55     標題: 回復 32# 的帖子

你如果唔想公開 , 可以PM我 , 不過你連MSN都寫埋出黎 , 仲有咩需要穩藏呢?
作者: RDiver    時間: 2010-5-29 19:57

引用:
原帖由 KINGOOQ 於 2010-5-29 17:34 發表
我想加入啊...^﹏^
玩左l4d2 成幾個月@@

技術都ok既,識camp位XD~ 都識封下位....
雖然中意玩cs 1.6~ 我諗玩l4d2 同cs 1.6 都係射擊遊戲 我相信我命中都算幾高XD
最近都比較常玩l4d2....所以都想聯絡你地....
有希望學 ...
唔介意提供埋以下資料 ?

> 玩左L4D2幾耐 ?

> 多數咩時間玩 ?

> 活躍邊個 分區 / 伺服器

> 擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內)

> 對多人對抗有冇興趣 ~ 只為收集意見 , 非申請因素

> 對M群既印象

> 加入M群目的

> 擅長用咩 武器 / 特感

> 專長 / 技術 / 才能

> 補充 (例 : XXX伺服場主 )

P.S : 雖然 CS 1.6 同 L4D2 都係同一公司出品 , 不過玩法同風格完全不同 , 你要注意啊 !

作者: fatchan1119    時間: 2010-5-29 22:20     標題: 回復 33# 的帖子

> 玩左L4D2幾耐 ?4個月

> 多數咩時間玩 ?晚上9點或10點

> 活躍邊個 分區 / 伺服器coop 01 or versus 01

> 擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內)多人,插件

> 對多人對抗有冇興趣 有

> 對M群既印象 無咩意見....

> 加入M群目的 學野

> 擅長用咩 武器 / 特感  武器:無咩邊樣係特別擅長 特感:jockey

> 專長 / 技術 / 才能   玩人類時能夠第一時間殺死特感(只肯某d時候)

> 補充 沒有

作者: RDiver    時間: 2010-5-30 04:58

引用:
原帖由 fatchan1119 於 2010-5-29 22:20 發表
> 玩左L4D2幾耐 ?4個月> 多數咩時間玩 ?晚上9點或10點
> 活躍邊個 分區 / 伺服器coop 01 or versus 01
> 擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內)多人,插件
> 多人對抗既第一印象 ~ 只為收集意見 , 非申請因素 ...
kan , 我剛才修改好申請表格既基本格式(當然可提供更多資料) , 你唔介意麻煩就再填寫多次吧 !

=================================

L4D2 經驗 :

平均每天上線時間 :

擅長模式 : Versus / Coop / Survival / Scavenge / Mutation

加入M群目的 :

能否建設伺服器 : 能 / 不能

建設伺服器經驗 : (冇開過場唔駛答)

對插件瞭解程度 :

能否製作影片 : 能 / 不能

其他身份 / 補充 :

=================================
作者: 筱蚊    時間: 2010-5-30 05:56

系唔系<經常>同<m群>既人一組 玩幾次既人都知
其實咁樣做都好既
起馬所有人入左你既<m群> 之後 都唔洗同d <屎人> 一組 而且仲可以m群人對m群人tim
等到時唔洗 話咩野m群同m群一組, 旦系可能之後又變左話fd一組
仲會有人幫自己講說話 你話幾好
入呢個m群 一個字抵!
好在我唔好玩呢d對抗姐
coop1 9v9 萬歲~
作者: RDiver    時間: 2010-5-30 13:14

引用:
原帖由 筱蚊 於 2010-5-30 05:56 發表
系唔系同既人一組 玩幾次既人都知
其實咁樣做都好既
起馬所有人入左你既 之後 都唔洗同d  一組 而且仲可以m群人對m群人tim
等到時唔洗 話咩野m群同m群一組, 旦系可能之後又變左話fd一組
仲會有人幫自己講說話 你話幾 ...
起馬所有人入左你既<m群> 之後 都唔洗同d <屎人> 一組

以後唔會再發生 , 將來會以 Battlefield 2142 Clan 既方式 , 將M群成員分佈哂係兩隊 , 令實力平衡起黎 ,
亦可以培養成員組合之間既點契和配合 . 街場既可以聽下佢哋意見 (多數M群成員都有mic.) , 學多啲嘢 ,
任何玩家都應該提升自己既技術同環境既掌握 , 以及團隊既意識 .

m群人對m群人 = M群大亂鬥之夜 = M群私人聚會

話咩野m群同m群一組, 旦系可能之後又變左話fd一組 ~ 唔好搞到我哋好似「古惑仔」啦 !

仲會有人幫自己講說話 ~ 嗱 ! 我公私分明架 , 對本群不滿或意見批評 , 絕對歡迎你黎提出 , 我洗耳恭聽 .

coop1 9v9 萬歲~  原來你係度曲線讚自己台 !

作者: fatchan1119    時間: 2010-5-30 13:43     標題: 回復 36# 的帖子

。 L4D2 經驗 : (經驗既意思係玩左幾耐?)

。 平均每天上線時間 : 2小時

。 擅長模式 : Versus / Coop

。 加入M群目的 : 學野

。 能否建設伺服器 : 可能

。 建設伺服器經驗 : 之前試過整,但因為太麻煩所以無繼續整

。 對插件瞭解程度 : 一般一般

。 能否製作影片 : 可能

。 其他身份 / 補充 : 沒有
作者: minababy    時間: 2010-5-30 13:50     標題: 回復 37# 的帖子

如果你唔明M群係咩野平台, 你可以先爬下文, 有必要係度妖言惑眾嗎?
其實你都可以開POST收人的。COOP1 9VS9 都係好玩的SER, 唔該唔好借刀啦, 乜你認為L4D2得返一個多人場係好事, 對玩家黎講一定唔係LOR
作者: RDiver    時間: 2010-5-30 14:00

引用:
原帖由 fatchan1119 於 2010-5-30 13:43 發表
。 L4D2 經驗 : (經驗既意思係玩左幾耐?)

。 平均每天上線時間 : 2小時

。 擅長模式 : Versus / Coop

。 加入M群目的 : 學野

。 能否建設伺服器 : 可能

。 建設伺服器經驗 : 之前試過整,但因為太麻煩所以無繼 ...

好多謝你咁支持本M群 , 希望未來日子裡能夠同舟共濟

#1. 加入M群地址時 , 請補充 vLan ID & Game ID
#2. 成功加入後 , 請立即禁「MSN震動按鈕」 , 啟動 「M群控制版」, 將昵稱改為該玩家名稱
#3. 盡快向M群成員表明身份

M群地址 : [email protected]

作者: ktp11669    時間: 2010-5-30 14:05

L4D2 經驗 : L4D 1出左無耐玩到呢家....(中間有時無玩一排)

平均上線日子及時間 : 每天平均1小時

擅長模式 : Versus

加入M群目的 :增加拍/剪片實戰經驗

能否建設伺服器 : 能

建設伺服器經驗 : 開一般既44高對場

對插件瞭解程度 : 對管理伺服器既插件較為熟悉

否製作影片 : 能

其他身份 / 補充 : /
作者: RDiver    時間: 2010-5-30 14:07

引用:
原帖由 minababy 於 2010-5-30 13:50 發表
如果你唔明M群係咩野平台, 你可以先爬下文, 有必要係度妖言惑眾嗎?
其實你都可以開POST收人的。COOP1 9VS9 都係好玩的SER, 唔該唔好借刀啦, 乜你認為L4D2得返一個多人場係好事, 對玩家黎講一定唔係LOR ...
Baby 冷靜啲 , 佢只係對我哋M群有所誤解 , 我都回覆向佢解釋 , 無須小事化大 .

===============================================================
引用:
原帖由 筱蚊 於 2010-5-30 05:56 發表
系唔系同既人一組 玩幾次既人都知
其實咁樣做都好既
起馬所有人入左你既 之後 都唔洗同d  一組 而且仲可以m群人對m群人tim
仲會有人幫自己講說話 你話幾 ...
起馬所有人入左你既<m群> 之後 都唔洗同d <屎人> 一組

以後唔會再發生 , 將來會以 Battlefield 2142 Clan 既方式 , 將M群成員分佈哂係兩隊 , 令實力平衡起殷黎 ,
亦可以培養指定成員組合之間既點契和配合 . 街場既可以聽下佢哋意見 (多數M群成員都有mic.) , 學多啲嘢 ,
任何玩家都應該提升自己既技術同環境既掌握 , 以及團隊既意識 .

m群人對m群人 = M群大亂鬥之夜 = M群私人聚會

話咩野m群同m群一組, 旦系可能之後又變左話fd一組 ~ 唔好搞到我哋好似「古惑仔」啦 !

仲會有人幫自己講說話 ~ 嗱 ! 我公私分明架 , 對本群不滿或意見批評 , 絕對歡迎你黎提出 , 我洗耳恭聽 .

coop1 9v9 萬歲~  原來你係度曲線讚自己台 !

===============================================================

筱蚊 , 無論你有心定無意 , 語中帶刺對你冇好處 , 有話就直說 , 我話過 , 對本群不滿或意見批評 , 絕對歡迎你黎提出 ,

洗耳恭聽 .
作者: RDiver    時間: 2010-5-30 14:08

引用:
原帖由 ktp11669 於 2010-5-30 14:05 發表
L4D2 經驗 : L4D 1出左無耐玩到呢家....(中間有時無玩一排)

平均上線日子及時間 : 每天平均1小時

加入M群目的 :增加拍/剪片實戰經驗

建設伺服器經驗 : 開一般既44高對場 ...

#1. 加入M群地址時 , 請補充 vLan ID & Game ID
#2. 成功加入後 , 請立即禁「MSN震動按鈕」 , 啟動 「M群控制版」, 將昵稱改為該玩家名稱

作者: RDiver    時間: 2010-5-30 17:43     標題: 針對所有想加入M群既人

除非M群管理員親自邀請 , 否則所有申請者必須循正途申請及登記 .

任何「白撞」M群行為將不能批准加入 .
作者: sam00123    時間: 2010-5-30 20:34

。 Game ID:好熱呀

。 L4D2 經驗 :由L4d1到以家

。 平均上線日子及時間 :不定,1~5可以4:30~10左右,星期6就可以更長

。 擅長模式 : Versus / Coop / Survival / Scavenge (只選一項)好難選=.=VS同COOP都OK

。 加入M群目的 :一齊玩,一齊鑽研更多野

。 能否建設伺服器 : 能 / 不能[可以]

。 建設伺服器經驗 : (冇開過場唔駛答)L4D1開始到以家

。 對插件瞭解程度 :自己寫過插件,唔係太勁

。 能否製作影片 : 能 / 不能幫手錄IS OK

。 其他身份 / 補充 :良好市民
多多指教^^
作者: sam00123    時間: 2010-5-30 20:36

另外想申請聯盟^^
SER名:好熱呀└◎┴◎┘
作者: RDiver    時間: 2010-5-30 21:33

引用:
原帖由 sam00123 於 2010-5-30 20:34 發表
。 Game ID:好熱呀

。 L4D2 經驗 :由L4d1到以家

。 平均上線日子及時間 :不定,1~5可以4:30~10左右,星期6就可以更長

。 擅長模式 : Versus / Coop / Survival / Scavenge (只選一項)好難選=.=VS同COOP都OK

。 加 ...

引用:
原帖由 sam00123 於 2010-5-30 20:36 發表
另外想申請聯盟^^
SER名:好熱呀└◎┴◎┘
呢方面你無須擔心 .
作者: 老闆占    時間: 2010-5-31 04:10

VS01: 占士哥~多人伺服升級至

23) 本伺服已更新至 2.0.1.9
       4202版本
[update by 31/5/2010]

詳情請到此連結:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=185044&extra=page%3D1
作者: minababy    時間: 2010-5-31 10:54

RD 你唔覺得果個人借緊coop01 9vs9黎殺人咩? 自說自話咪好,唔好拉人落水。
作者: 老闆占    時間: 2010-6-1 00:24

引用:
原帖由 minababy 於 2010-5-31 10:54 發表
RD 你唔覺得果個人借緊coop01 9vs9黎殺人咩? 自說自話咪好,唔好拉人落水。
咪答佢問題, 或者俾佢影響帶動到

唔想干涉呢類無關痛癢既問題

何況根本無人識佢....

別給這類人, 影響整體情緒或造成罵戰啊
作者: RuKiWinG    時間: 2010-6-1 01:05

玩完lu~

好開心
作者: 翼小天    時間: 2010-6-1 01:08

我都想入一齊玩~

> 玩左L4D2幾耐 ?   1年半左右

> 多數咩時間玩 ?  夜晚/深夜

> 活躍邊個 分區 ?  vs01 / 11ser

> 擅長玩咩模式 ? 咩都差唔多

> 多人對抗既第一印象 ~ 好想真係試下全部人都合作

> 對多人對抗有冇興趣 ~ 麻麻...始終成日入到d場入面d人都好唔合作...

> 對M群既印象 : 聽朋友講: 你地幾好人~好願意吹水~合作去玩~所以想加入一齊玩

> 加入M群目的 : 認識更多合作方式~組下隊一齊打44 / 得閒吹下水~識下新朋友

> 擅長用咩 : 以前都會散彈+近戰~ 後來比人點醒左,44的話多數步槍+近戰 / 多人的話可能都會多用步槍方便救人

> 專長 / 技術 / 才能 : 冇咩特別勁ge野...因為我覺得就算個人技術有幾勁都好都要靠合作先得

> 補充 : 由l4d1時代就開始熟識唔同指令(未必係cheat) 例如: 參數等等,係到最近插件出多了...家又不能開場...所以沒有再去深究....

作者: RDiver    時間: 2010-6-1 01:24

引用:
原帖由 翼小天 於 2010-6-1 01:08 發表
我都想入一齊玩~

> 玩左L4D2幾耐 ?   1年半左右> 多數咩時間玩 ?  夜晚/深夜
> 活躍邊個 分區 ?  vs01 / 11ser
> 擅長玩咩模式 ? 咩都差唔多
> 多人對抗既第一印象 ~ 好想真係試下全部 ...
其實呢 , 個申請格式已修改 - 比以前更精簡 , 冇諗到你都好用心回答所有資料 ........

我都好歡迎你加入 , 不過 , 為統一處理所有申請 , 逢星期日才會正式批准大家既申請 , 請耐心等候通知 .

不便之處 , 敬請原諒 .

作者: fatfat100    時間: 2010-6-1 10:23

。 Game ID:錯愛

。 L4D2 經驗 :由L4d1到現在

。 平均上線日子及時間 :不定,1~5可以4:30~10左右,星期6,日就可以更長

。 擅長模式 : Versus

。 加入M群目的 :一齊玩,一齊鑽研更多野,同一齊開心

。 能否建設伺服器 : 不能sosad

。 建設伺服器經驗 : 開過幾次

。 對插件瞭解程度 :開過幾次,裝上網果d插件就知.e.g. shopping system
。 能否製作影片 : 唔識

。 其他身份 / 補充 :以前joker 團人(l4d1)
作者: RDiver    時間: 2010-6-1 12:37

引用:
原帖由 fatfat100 於 2010-6-1 10:23 發表
。 Game ID:錯愛

。 L4D2 經驗 :由L4d1到現在

。 平均上線日子及時間 :不定,1~5可以4:30~10左右,星期6,日就可以更長

。 擅長模式 : Versus

。 加入M群目的 :一齊玩,一齊鑽研更多野,同一齊開心

。 能否建設伺服 ...
為統一處理所有申請 , 逢星期日才會正式批准大家既申請 , 請耐心等候通知 .
作者: 翼小天    時間: 2010-6-1 18:28

另外補充下:
都有mic~可以有咩都方便溝通~
係小煙個fd-3-
作者: 長勝王    時間: 2010-6-3 03:11

Game ID:卍七蚊卍。 L4D2 經驗 : l4d1到而家

平均上線日子及時間 :晚上/凌晨

加入M群目的 :想多d人一齊玩..吹水..team work

建設伺服器經驗 : 識開vs..寫實..生存..清道夫個d

對插件瞭解程度 :一般般

能否製作影片 : 不能

其他身份 / 補充 :好希望可以同大家一齊合作..吹水...=]
作者: RDiver    時間: 2010-6-3 05:15     標題: 回復 58# 的帖子

就算唔入M群都可以一齊係SER.度一齊吹水 , 一齊合作啫 !
作者: 老闆占    時間: 2010-6-3 07:37

引用:
原帖由 長勝王 於 2010-6-3 03:11 發表
平均上線日子及時間 :晚上/凌晨
我比較欣賞你的上線時間, 剛好和我們群能配合.
作者: RDiver    時間: 2010-6-6 02:46     標題: 最新通知 (2010 / 6 / 6)

結束回應 ................

作者: 老闆占    時間: 2010-6-6 14:02

本 MSN群組 伺服: 占士哥~多人伺服

24) 本伺服已更新至 2.0.2.0
       4202版本
[update by 6/6/2010]

請群內80名成員儘快更新遊戲版本!!

作者: lty_ying    時間: 2010-6-6 14:41

。 Game ID: Ying

。 L4D2 經驗 :  1個月到

。 平均上線日子及時間 : 每天平均3小時(考試會少on)

。 活躍區域 : Versus 01

。 加入M群目的 : 識朋友同搵一d固定隊友

。 能否建設伺服器 : 能

。 建設伺服器經驗 : 開過~不過重down完就冇開

。 對插件瞭解程度 : 還ok

。 能否製作影片 : 能

。 其他身份 / 補充 :

作者: ray994    時間: 2010-6-11 01:56

。 Game ID: ray994
。 L4D2 經驗 :  1年以上
。 平均上線日子及時間 : 晚上十二點後(上班族)

。 加入M群目的 : 識朋友同一齊玩
。 能否建設伺服器 : 不能

。 建設伺服器經驗 : 有,但係會lag
。 對插件瞭解程度 : 尚可
。 能否製作影片 : 能

。 其他身份 / 補充 :
作者: 老闆占    時間: 2010-6-11 02:09

引用:
原帖由 ray994 於 2010-6-11 01:56 發表
。 Game ID: ray994
。 L4D2 經驗 :  1年以上
。 平均上線日子及時間 : 晚上十二點後(上班族)

。 加入M群目的 : 識朋友同一齊玩
。 能否建設伺服器 : 不能

。 建設伺服器經驗 : 有,但係 ...
哈哈, 朋友, 你係咪打錯字

L4D2 上年11月先推出, 而家先6月, 你玩左一年

係咪想講 L4D1

希望未來你會在 VLAN VS01 占士哥~多人伺服內出現

讓本群朋友對你有所認識,

另外, 在星期日將會把您加入成為我們一份子, 謝謝支持!
作者: RDiver    時間: 2010-6-12 06:39     標題: 樓主通知 ( 12/6 )

作者: ●沁痛_洋    時間: 2010-6-12 11:16

。 Game ID:。嗜血螞蟻

L4D2 經驗 : 中手 由l4d1就開始玩 中間有6個月冇玩~"~

。 平均上線日子及時間 : 平日早上和晚上都得

。 加入M群目的 : 交友 增加l4d技術

。 能否建設伺服器 : 能

。 建設伺服器經驗 : 只開場

。 對插件瞭解程度 : 不多

。 能否製作影片 : 不能
作者: RDiver    時間: 2010-6-13 09:35

作者: jackywin816    時間: 2010-6-13 14:53

想問down完hunter map放係邊到
作者: RDiver    時間: 2010-6-13 15:41

引用:
原帖由 jackywin816 於 2010-6-13 14:53 發表
想問down完hunter map放係邊到
Left 4 Dead 2\left4dead2\addons
作者: jackywin816    時間: 2010-6-13 15:49

開到場但係入極都入唔到做怪點解-.-?
禁做怪,又彈番舊比我做人定怪個舊野
禁極都5唔得,點解?
作者: RDiver    時間: 2010-6-13 15:56

作者: RDiver    時間: 2010-6-16 21:08

置頂番上去 !!!

任何與M群有關問題請在此發問 .
作者: 【闇影】    時間: 2010-6-20 01:29

我係K‧C 頭先問過RDiver知左d相關資料
在此再留一次

Game ID:     K‧C
玩 L4D2 幾耐 ?  半年(E排多D)
上線日子 :    日日上
上線時段 :    晚上至凌晨
對M群既期望 :   同其他玩家交流下,期望唔敢講,不過希望可以同該團既玩家一齊進步
有能力開場 (尤其高對44) ?   新機,我估計都ok
對插件知幾多 ?  vlan入面有講既都知
識拍片 ?     未有硬件拍,甚至唔識
其他 :       希望可以同玩家們多D交流
活躍邊個 分區 / 伺服器 :    L4D2 最多人果兩個server  (VS01 Coop01)
擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內) : 多人
多人對抗既第一印象     好難打(可能對手太勁)
對多人對抗有冇興趣  有
對M群既印象      一大班人有傾有講咁 @@(但係未入E個群,其他就有)
加入M群目的 :     主要目的係想大班人一齊玩,有默契D 同其他玩家交流下
擅長用咩 武器 / 特感     [M4 / AK + 狙擊類] [銀鷹手槍(8發果隻) or 近武]
                                       擅長特感 smoker 口水妹 bommer(近戰好弱)
專長 / 技術 / 才能      眼力好(做狙擊手),救人技術達到水平,才能唔知領導能力算唔算

作者: 【闇影】    時間: 2010-6-20 01:55     標題: 占士哥場係咪close左?

岩先玩到1點3左右彈左 之後冇哂Server
係咪close左?定係我部機有問題?
作者: arashikit2    時間: 2010-6-24 22:09

我又想入喎 ;D`
留下D資料先`

Game ID : 淫慾水電工`
玩 L4D2 幾耐 ? L4D2 VLAN版出現至今
上線日子 : 每天
上線時段 : P.M.8:00 ~ A.M.2:00
對M群既期望 : 傾到計有講有笑._.  
有能力開場 (尤其高對44) ? 暫時未 下個月買新機應該OK;
對插件知幾多 ?  接近唔識
識拍片 ? 唔識 
活躍邊個 分區 / 伺服器 :  versus01 , coop01 , 11ser   
擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內) : versus , coop
多人對抗既第一印象 :  好熱鬧  玩法唔同好多;
對多人對抗有冇興趣 :  好有興趣;
對M群既印象 :  未入~~~
加入M群目的 :  識多d打機朋友, 較容易約埋一齊玩同練習, 仲可以有得傾計 ;)
擅長用咩 武器 /  特感 : 榴彈砲 , 狙擊槍 , 麥林 /  Spitter , Bomber (其他一般)
專長 / 技術 / 才能 :  ... 無乜特別 ;( 爆粗? 執雞? -_-)  ... 習慣就有既..
                                     平時見好多人玩怪既時侯` 無乜向後行禁E變返幽靈既習慣;
                                     通常跑到好遠扮唔理..等佢地追上黎就另轉面用狙殺;
作者: ckltkwss0508    時間: 2010-6-26 22:32

。 Game ID:HK M4A1

。 玩 L4D2 幾耐:根據遊戲時間(131小時)

。 上線日子 : 多數日日上

。 上線時段 :最早(6:00a.m~10:00p.m)

。 對M群既期望 :冇咩期望

。 有能力開場 (尤其高對44) :極限:連續開2~3個server<-不過我驚部機頂唔順

。 對插件知幾多 :不

。 識拍片 :有fraps就可以拍
活躍邊個 分區 / 伺服器 : versus01,coop01,11

擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內) : 未夠資格講

多人對抗既第一印象 :  sm倖存者好好玩

對多人對抗有冇興趣 :  有

對M群既印象 :  冇印象
加入M群目的 :  冇目的
擅長用咩 武器 /  特感 : 斧頭,m29??,ak,棒球棍  /   boomer,charger,tank
專長 / 技術 / 才能 :  

作者: 【闇影】    時間: 2010-6-27 05:46

樓上位靚仔,我對你既遊戲時間同在線時間有D興趣
點解咁清楚計到131小時既 @v@?
同埋點解會6am-10pm咁得閒既 @.@

作者: 紀敏    時間: 2010-6-28 21:44

引用:
原帖由 【闇影】 於 27-6-2010 05:46 AM 發表
樓上位靚仔,我對你既遊戲時間同在線時間有D興趣
點解咁清楚計到131小時既 @v@?
同埋點解會6am-10pm咁我閒既 @.@
正版既話有統計...我估係咁..
作者: sapphire4890    時間: 2010-7-11 15:35

用fraps拍米得lo
開幾個開場器又點 D人入去玩=1000PING就冇人會入喇
作者: 【闇影】    時間: 2010-7-13 17:58

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-7-11 15:35 發表
用fraps拍米得lo
開幾個開場器又點 D人入去玩=1000PING就冇人會入喇
好在人地入我個場 ping唔到50

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0