標題: 約戰8v8 [打印本頁]

作者: bikeho    時間: 2010-6-16 13:54     標題: 約戰8v8

我地係玩開4v4既玩家, 自從8v8呢D多人對抗出現左之後好多人都玩緊8V8, 得返好少人識玩4V4. 所以, 宜家係度約戰8V8 既玩家. 好似有咩占士哥, 咩Rdiver, 我地好想同你地玩返鋪8v8. 如果夠疆既就今晚打啦, 唔好諗咁多.
作者: 嬂田軍    時間: 2010-6-16 13:57

8v8人士, 4v4既我們隨時有空同你地打的~ 等緊你們約戰

作者: Barnes    時間: 2010-6-16 14:02

引用:
原帖由 嬂田軍 於 2010-6-16 13:57 發表
8v8人士我們隨時有空同你地打的~
比個時間黎睇下
作者: SamChoy    時間: 2010-6-16 14:11

食住花生睇好戲
作者: 屎忽ㄨ    時間: 2010-6-16 14:12

期待同8v8人切磋下  
作者: SamChoy    時間: 2010-6-16 14:20

而前我都試過約佢地啦

佢地有一個好搞笑架~會叫你入咩m群大亂鬥架xDDD

之後就冇左回事LU~
作者: wookayan    時間: 2010-6-16 14:22

我又要玩A0A
十卜!!十卜!!
作者: SamChoy    時間: 2010-6-16 14:29

呵呵

之前睇人地多人對抗o的介紹post

話多人對抗好刺激~好難打架

而且好講求合作性架!

玩開8v8既人實會好勁姐

唔知佢地想同我地8v8~定係同我地4v4呢~~

作者: 植物人    時間: 2010-6-16 14:33

支持!!!! 人地自稱個群有100幾個人,,,實打啦
作者: 1212122    時間: 2010-6-16 14:39

哂氣啦樓主! 之前我都見有人開post挑戰佢地m群啦 最後咪又係不了了之  人地一定有借口嫁喎xd  我建議你直接等佢開場時踩場啦 不過佢地d admins踢你走就另一回事啦  如果人地接受挑戰請再開post通知聲 入去食花生 始終係件vlan大事ma 支持支持!
作者: SamChoy    時間: 2010-6-16 14:48

不如估下RDiver會用幾大篇野來回應呢件事丫xDD

WA~有成100人咪有排打~不過唔緊要AHHA
作者: 植物人    時間: 2010-6-16 14:52

諗起都壯觀!!!   如果打得成,可否留個花生比我??
作者: kelvinkkkkkk    時間: 2010-6-16 15:10

100 vs 100 a_a?
作者: 1212122    時間: 2010-6-16 15:26

對方好似潛哂去3千尺深海 平時多多評論的RDIVER大大竟然唔出聲  真令我們很擔心佢
作者: iM_c    時間: 2010-6-16 15:44

一陣又發表演說-_-煩   希望直接接受約戰
作者: wookayan    時間: 2010-6-16 15:46

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2010-6-16 15:10 發表
100 vs 100 a_a?
OK 牙
一定要叫你牙
作者: Satanailu    時間: 2010-6-16 16:12

wow....100v100...
場面何其壯觀..直頭系壯烈先拉=3=

我都想要個花生仔=3= ...
作者: wookayan    時間: 2010-6-16 16:39

不過要超級電腦先得啦=.=
LAG死
作者: wookayan    時間: 2010-6-16 16:52

果D咩一隻蚊 shooteR 牙 占士 APS
叫佢地8 VS 8
真係好難
作者: kinging    時間: 2010-6-16 16:56

聽起來挺不錯喔~~
作者: 老闆占    時間: 2010-6-16 16:58

網上咀炮,已經沒甚感覺。
8年多前玩 R.S. 年代開始,
我比較喜愛與團隊正式約戰於網吧,
不如咁講,你有種的話,
組隊約齊人,直接出泥打!(對戰)
既可堂正打一埸,又可避免Lag機!
等你! 有建設性既意見,我會再覆!
作者: dreamung    時間: 2010-6-16 17:04

great~!!!!等左你呢句好耐喇!!!!!!就呢個星期日啦!!!!時間你話事!!!!!!!!唔好講完就算喎.等你
作者: wookayan    時間: 2010-6-16 17:08

等你回應A___A
係就出來打
COME ON @@
作者: ApXnMetttt    時間: 2010-6-16 17:08

引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-6-16 14:48 發表
不如估下RDiver會用幾大篇野來回應呢件事丫xDD

WA~有成100人咪有排打~不過唔緊要AHHA
骨仔>_<long time no see!!!!!!!!!!!!
作者: bikeho    時間: 2010-6-16 17:09

不如咁樣啦, 真係出黎打就拎D誠意出黎, 當比賽咁打. 輸左既幫WIN 左既俾網吧錢 OK? 真係唔好得個講字啊
作者: ppcar    時間: 2010-6-16 17:09

great !! Looking forward to this Sunday!!
作者: 小陵仲    時間: 2010-6-16 17:12

引用:
原帖由 dreamung 於 2010-6-16 17:04 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2178901&ptid=236928][/url]
great~!!!!等左你呢句好耐喇!!!!!!就呢個星期日啦!!!!時間你話事!!!!!!!!唔好講完就算喎.等你
woow~ 豪邁ar mung!

接下來就睇下淨係識網上咀炮o既係邊個啦

作者: DOGANDCAT    時間: 2010-6-16 17:13

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-6-16 16:58 發表
不如咁講,你有種的話,
等你! 有建設性既意見,我會再覆! ...
我諗呢D唔叫網上咀炮..但係你話要約人地出去打.
出到網吧我想講D機又垃圾.headset又壞..因間又壞keyboard
咁樣玩都無意思啦.
同埋聽聞rd好似係外國嫁喎...咁佢會唔會番香港嫁??

不過我都係比下意見者...我到時係花生友.你地可以自己決定下.
作者: pcone2    時間: 2010-6-16 17:18

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-6-16 16:58 發表
不如咁講,你有種的話,
等你! 有建設性既意見,我會再覆! ...
到時過百名M群成員圍住間網吧﹗
作者: 小陵仲    時間: 2010-6-16 17:19

引用:
原帖由 bikeho 於 2010-6-16 17:09 發表
不如咁樣啦, 真係出黎打就拎D誠意出黎, 當比賽咁打. 輸左既幫WIN 左既俾網吧錢 OK? 真係唔好得個講字啊
woow~ 叫得比賽,贏左個邊梗係要有獎勵架啦,  俾網吧錢唔錯ar~
作者: 嬂田軍    時間: 2010-6-16 17:20

咁都叫咀炮

快d打啦 占占哥
作者: 小陵仲    時間: 2010-6-16 17:25

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 水箭龜    時間: 2010-6-16 17:27

網吧有插件開8vs8嗎..?
網吧用lan玩 l4d2 唔係要佢d 職員開..?
定係諗住去到網吧再去番vlan 開場=[?
作者: DOGANDCAT    時間: 2010-6-16 17:28

作者: DOGANDCAT    時間: 2010-6-16 17:31

占士哥~多人伺服 #1 Admin

1.  占士哥

2.  J.SiL  =  hL

3.  RDiver

4.  HaKu

5.  美娜Baby♥

至少你地群都有5位喇喎.搭多3個應該唔難
作者: dreamung    時間: 2010-6-16 17:43

作者: bikeho    時間: 2010-6-16 17:47

作者: SamChoy    時間: 2010-6-16 17:51

哈哈~佢好搞笑架~~

出晒名係4V4走場架啦

我以前成日深夜玩~都見到RDiver既~~成日都玩玩下走場~~大把人證haha
作者: wookayan    時間: 2010-6-16 17:51

重有其他嫁@@
APS 同一隻蚊呢
作者: cowmas    時間: 2010-6-16 17:51

1. 自稱個群有100幾個人

2. m群大亂鬥

3. 自稱30歲人

4. 表演說

5. 今次講埋8多年前既事+網吧約戰

仲有咩未講,快講啦,我要食花生
作者: SamChoy    時間: 2010-6-16 17:53

引用:
原帖由 cowmas 於 2010-6-16 17:51 發表
1. 自稱個群有100幾個人

2. m群大亂鬥

3. 自稱30歲人

4. 表演說

5. 今次講埋8多年前既事+網吧約戰

仲有咩未講,快講啦,我要食花生
haha~我終於明點挖叫「亂鬥」喇
m群成100人
唔亂都唔得啦

唔知入面係咪個個都識對方架呢
作者: wookayan    時間: 2010-6-16 17:54

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... ra=page%3D1&page=37

占卜哥話

本伺服已停止運作3天!
閣下進入的並非本群組伺服!

A___A

作者: §鬼§姬§    時間: 2010-6-16 17:57

推下先
作者: wookayan    時間: 2010-6-16 17:59

我又推下7皇爺先A___A
作者: Sally:D    時間: 2010-6-16 17:59

好悶呀 上岸先
作者: 好橙    時間: 2010-6-16 17:59

食住花生等睇戲
作者: 小陵仲    時間: 2010-6-16 18:02

貼2張圖解下悶啦~ 為 傳說中o既Vlan咀炮王即將誕生而歡呼

作者: Sally:D    時間: 2010-6-16 18:04

睇到啦好似你呀

作者: 嬂田軍    時間: 2010-6-16 18:13

好正呀  小0
作者: EDDIE6446    時間: 2010-6-16 18:13

約戰沒有問題 但請大家言論不要過於激動
作者: wookayan    時間: 2010-6-16 18:18

引用:
原帖由 小陵仲 於 2010-6-16 18:02 發表

http://i6. ...
低B=口=
不過有個都好似你-3-
作者: bikeho    時間: 2010-6-16 18:20

我俾人del 左兩個, RDiver同埋占士哥快d 出黎啦,
作者: 小陵仲    時間: 2010-6-16 18:26

引用:
原帖由 Sally 於 2010-6-16 18:04 發表
睇到啦好似你呀
我偶像黎架!_!
Vlan咀炮王萬歲 , 大家一齊為佢歡呼
作者: wookayan    時間: 2010-6-16 18:27

引用:
原帖由 小陵仲 於 2010-6-16 18:26 發表

我偶像黎架!_!
佢一定會好出名= =
作者: loveavril09    時間: 2010-6-16 18:31

推1推先啦.
作者: wookayan    時間: 2010-6-16 18:34

我又推A___A
:lol :lol :lol
作者: Sally:D    時間: 2010-6-16 18:34

引用:
原帖由 小陵仲 於 2010-6-16 18:26 發表

我偶像黎架!_!
萬歲萬歲萬萬歲
作者: DOGANDCAT    時間: 2010-6-16 18:43

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-6-16 18:13 發表
約戰沒有問題 但請大家言論不要過於激動
我都好明白一朝被蛇咬.十年怕草繩既道理.
通常有關佢地既話題就會有可能引起罵戰....真係唔知邊個既問題lu...
作者: wookayan    時間: 2010-6-16 18:58

推推 :lol :lol :lol
作者: fatfat1000    時間: 2010-6-16 19:09

歷史的一刻,,,,希望成個VLAN 內的人都有幸睇到成場的過程

作者: kelvinkkkkkk    時間: 2010-6-16 19:33

我都想睇到=3=
作者: 1212122    時間: 2010-6-16 20:02

我想拍低佢留念呀....學下野都好 聽聞占哥m群有班sm高手 5大admins更加係深入民心啦 支持 推推

作者: wookayan    時間: 2010-6-16 20:03

推推 :lol :lol
作者: SamChoy    時間: 2010-6-16 20:03

sad~~~俾人轉左落來~冇人睇到lu
作者: 紀敏    時間: 2010-6-16 20:19

睇到陵仲d圖我笑左
作者: xankq    時間: 2010-6-16 20:36

好笑咩?
有咩咁好笑 ?

咁我又笑下先 <------認住我個笑樣
作者: 紀敏    時間: 2010-6-16 20:41

引用:
原帖由 xankq 於 16-6-2010 08:36 PM 發表
好笑咩?
有咩咁好笑 ?

咁我又笑下先  
我見小陵仲有出字我先至浮下水咋,唔好亂黎好喎,我開始有D語氣論次- -囧
作者: kelvinkkkkkk    時間: 2010-6-16 20:51

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-6-16 20:41 發表

我見小陵仲有出字我先至浮下水咋,唔好亂黎好喎,我開始有D語氣論次- -囧
a_a你幾時無語氣論次???
作者: 紀敏    時間: 2010-6-16 21:17

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 16-6-2010 08:51 PM 發表

a_a你幾時無語氣論次???
岩岩訓醒冇幾耐係咁上下
作者: Barnes    時間: 2010-6-16 22:13

回下啦 個個深潛曬
作者: frankwong1314    時間: 2010-6-16 22:15

希望理了 有人班正義之士 幫我地講野了...
感激 感激
可以加入戰團嗎??
作者: teddytou    時間: 2010-6-17 00:21

支持一下 -0- 嘴炮王萬歲
作者: dreamung    時間: 2010-6-17 00:39

新一代 嘴炮王 誕生~~~~支持支持~~~~~~~~~~~
作者: bebee0526    時間: 2010-6-17 00:46

幫你地推下先xdd
係就快d出黎打啦~~
james你地都唔會輸比占屎哥架啦~
win左..呀媽請你地8個食飯!
作者: 老闆占    時間: 2010-6-19 01:01

由於多人場的插件及參數, 是需要安裝及花大量時間重新設定.

本人會先考慮技術性問題再安排時間, 日期.

仲有, 果D讀緊書既(中/小)學生, 建議說話前留一線, 分輕重.

我打完機, 輸贏與否, 請你飲紅酒又點話?

唔好出到泥粒水唔出聲, 我一定會好好招孚你們!

祝: 打機愉快. 輸贏等閒事, 最緊要 For Fun!!

邊個都好, 最緊要出到泥就得

作者: 小陵仲    時間: 2010-6-19 03:48

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-6-19 01:01 發表
由於多人場的插件及參數, 是需要安裝及花大量時間重新設定.

本人會先考慮技術性問題再安排時間, 日期.

仲有, 果D讀緊書既(中/小)學生, 建議說話前留一線, 分輕重.

我打完機, 輸贏與否, 請你飲紅酒又點話?

唔好出 ...
插件,參數? 你而家日日開緊個個8v8 冇插件冇參數?

拎隻手指copy晒addons,cfg 2個file帶去網吧呢個技術性問題應該1分鐘可以解決

唔駛搞咁多野喎, 就用你而家開ser個插件,cfg啦~ 平時你地都係咁玩開架啦,

你覺得難搞麻煩的話,我唔介意幫你解決晒所有技術上的問題,

你帶齊8位m群打手黎網吧坐定定開game打8v8,乜都唔駛你做.

時間, 日期呢d愈快愈好啦~ 唔通等出年中秋賞月咩 /.\

唔係會比大家覺得你dum緊波鐘~

堂堂m群之首言而無信真係幾瘀皮ga.

不過我知你而家上返水就一定唔會比自己瘀皮o既^_^

小學/中學生說話唔分輕重!?

我地Group有在職人士,大學生,大專生,中學生, 不過就無小學生喇.

而呢個係討論區當然有某程度上的言論自由,無分輕重個d post偉大的版主們自然會del.唔需要你操心.

你個句"我一定會好好招孚 (呼****) 你們!",

個人覺得除左表現出m群之首的風範之外,

仲內而外散發出MK少年的唬人語氣, 真係令人膽戰心驚

紅酒就唔駛你請喇, 留返打完場8 v 8 比你一醉解千愁+暖下個肚.

抱住切磋心態o既我地當然係For Fun~

梗係出啦, 唔出個個就正Vlan咀炮王!

乜你唔知全世界等緊你一句OK咩?

作者: 無名㏒言重    時間: 2010-6-19 04:01

安裝時間我諗會好快的
但係占士哥講出呢一句"我一定會好好招孚 (呼****) 你們!"
好像小0咁講.令人諗到mk人唬人的語氣.仲有種不安的feelng
到底係vlan如此出名的占士哥係同我地占士幫對戰當日會唔會出現呢d唬人的場面呢?!
真係令人好擔心
占士哥的心智到底係點仲係一個迷!
當日如果佢做出d咩[招孚 (呼****) ]人的野.我諗在現實還是在vlan.面子應該保不住了
所以做人最重要三思而行!
作者: 老闆占    時間: 2010-6-19 07:27

我強調係善意的, 並非閣下所渲染之意!
作者: 老闆占    時間: 2010-6-19 07:36

引用:
原帖由 小陵仲 於 2010-6-19 03:48 發表

拎隻手指copy晒addons,cfg 2個file帶去網吧呢個技術性問題應該1分鐘可以解決

唔駛搞咁多野喎, 就用你而家開ser個插件,cfg啦~ 平時你地都係咁玩開架 ...
e? 咩插件純粹係 cfg?

咁我想問, 將 sp 壓成 smx? 甚至自家插件, 我係咪要帶埋去網吧?

你確定我用既插件或參數, 係 copy and paste 就可?

另外, 你咁大聲, 是否保證熟悉插件設定, 伺服應有監測設備? 甚至 Network設定?

如果唔係一分鐘解決, 你會否低頭認錯?

你地 Group有各行業各階層各人仕? 唔覺

我係在別處睇到有 po 講某幾個讀緊書, 甚麼溫習考試, 我先咁講

另外, 我群一樣, 核心人員一般年介三十, 整個群年齡由十八 至 六十多歲也有, 你又何必多提?

作者: 老闆占    時間: 2010-6-19 07:45

引用:
原帖由 小陵仲 於 2010-6-19 03:48 發表

唔駛搞咁多野喎, 就用你而家開ser個插件,cfg啦~ 平時你地都係咁玩開架 ...
仲有一點, 本身我對戰無預你 zoebie group 一份

想問你是否代表樓主及一干人等本身?

我唔知究竟係邊一班人想同我地對戰

我唔係話人人埋泥, 都同你癲餐飽

老實說, 不如你們先有共識, 搵個話得事既, 組織好先出泥傾.

而且我設局針對既, 並非呢度全部人

你一言, 我一語, 根本無結果.

本人工作甚為繁重, 文中版友搵個領袖先再討論下去, 否則恕小弟不再回覆.
作者: 老闆占    時間: 2010-6-19 08:18

還有一點寸咀果D返去楝高床板諗清楚。

我個人認為打機叻有咩用?

不如分享埋背景,職業,收入?

現實社會上價值,如何定位?

無錯可能唔岩聴或離題,

不過當交個朋友點都好,

我都希望有令彼此欣賞之處。

打機呢D純娛樂既玩意,

好老實輸贏對我來說十分等閒!

你取得的名銜,不能當飯吃,遊戲亦總有天沒落!

唔傾住,開工..

搵到話到事既, pm我你電話, 再約!
作者: bikeho    時間: 2010-6-19 10:35

得啦.. 唔使講咁多無謂野, 城巿論譠咩.一句啦講哂 占士哥, 你定個日子俾我地, 幾時同我地打, 打輸左會點. ok? 我可以幫你定, 不過最怕你又潛左水.
我話到事 ok?
作者: dreamung    時間: 2010-6-19 15:20

真奇怪,我地明明講緊約戰問題,

但有人無端端未知人地背景就話人地係中學生小學生,

咁算係無禮貌定算係挑釁就等大家自己評價

人地group有咩人我地唔想知,同打機無關.

我地講出黎只係因為你想知,就講比你聽

如果你要講出黎話你地group有咩人既,可以另行開post,因為我地真係冇咩興趣

另外請飲咩紅酒既就免喇,你地肯出黎打,見到你地齊足8個,我地已經感到3生有幸

同埋我地絕對冇分d咩group 咩group,只係一班玩開4v4既fd

所以就算我地出邊個你都應該唔需要太理會,同樣你地出邊個我地都冇所謂

但係如果係我地8fd,又唔係團,你地都唔敢同我地玩,我都諗唔到除左街客外...um...haha仲有咩人可以有幸同你地玩

仲有,我地都係唔想麻煩你,先話插件由我地整,我覺得呢d係誠意

估唔到閤下咁大反應,要捉埋字蝨咁,"如果唔係一分鐘解決, 你會否低頭認錯?"

洗唔洗計埋秒數? 而家唔係小朋友鬧交,我地都係想出黎同你地玩下

而家唔洗你整,就咁出黎打機,你都咁大反應,

呢d係無禮貌定係無理取鬧,又等大家諗下啦

此外,我地亦無話過覺得贏左會好威, 我地都係當打機係興趣,玩下咁....但竟然會令你咁有感慨,

會唔會有少少此地無銀三百兩

我都唔想講咁多,但見你打左咁多字,點都要應一應你既

總之, 時間地點快d定, 我地等得好心急呢

作者: keloau    時間: 2010-6-19 15:21

引用:
原帖由 bikeho 於 2010-6-19 10:35 發表
得啦.. 唔使講咁多無謂野, 城巿論譠咩.一句啦講哂 占士哥, 你定個日子俾我地, 幾時同我地打, 打輸左會點. ok? 我可以幫你定, 不過最怕你又潛左水.
我話到事 ok? ...
同意...我地齊晒人啦...
就只差占士哥一句OK...
作者: 自家製插件    時間: 2010-6-19 17:29

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-6-19 07:36 發表

咁我想問, 將 sp 壓成 smx? 甚至自家插件, 我係咪要帶埋去網吧?

你確定我用既插件或參數, 係 copy and paste 就可?

另外, 你咁大聲, 是否保證熟悉插件設定, 伺服應有監測設備? 甚至 Network設定?

如果唔係一分鐘解決, 你會否低頭認錯?

你地 Group有各行業各階層各人仕? 唔覺

我係在別處睇到有 po 講某幾個讀緊書, 甚麼溫習考試, 我先咁講

另外, 我群一樣, 核心人員一般年介三十, 整個群年齡由十八 至 六十多歲也有, 你又何必多提?
有咩自家插件咁巴閉
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=93600    L4DToolZ ?
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=92713    SuperVersus ?
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=99746    Infected Bots ?
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=113188  lockteams? 可能其他個d功能你都唔識用
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=85364  L4D Vote Manager? 漢化論壇都有啦
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=114296  Weapon Unlock ? 或者可能你用緊vlan d漢化傻瓜包
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=85901  Show Damage? 漢化論壇又有
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=83950  Switch / Swap Player 可能又係漢化論壇啦
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=105380  Black and White Notifier 唔知你有無啦 呢d漢化論壇實有既野
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=122427 hihi大大整既playerlist??
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=914271 MultiTanks?? 但係又唔係每場出tank喎 莫非你係sm_cvar
z_tank_health 15000 ? 定或者你用緊superversus 內置個個tank血量

all 4 dead?   某p字頭既漢化論壇 tid=2921 咪有
多重補給? vlan都大把啦 :loveliness:
屍仔血量 sm_cvar z_health 250 ?

20) 本伺服已 FIX 多人伺服內所有可能出現的 BUG.      
      尤其以 DLC 版本後的存在問題也將之  DEBUG.
      由於伺服內: 所有參數及設定/部份插件等, 皆為自家制, 不便公開, 敬請原諒!

[update by 2/5/2010]
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=121945  8+ players Bug Fixes
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=114954  Infected Fix Spawn
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=118723 Defibrillator Bug Fix
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=119138 Upgrade packs BUG FIX
你就係V10大大??

我唔知你自己set屍仔d速度有係咩啦 :loveliness:
但齋用呢度d插件都已經同你個ser有9成9似啦
唔好同我講仲有公告插件同暫停ser插件
我諗除左!pc 之外 我真係諗唔到 有咩係自家插件:loveliness:

down哂d插件落黎搬落去sourcemod姐    可能真係多過一分鐘既 (下載時間):loveliness:
network有咩設定 ??  網吧用lan玩唔通會lag咩真係

可能我估錯比多左d插件出黎
歡迎你自家制埋佢

作者: LOOP156    時間: 2010-6-19 18:03

轉眼間明天就係星期日,約戰事件應該進行得如火如荼??
作者: 小陵仲    時間: 2010-6-19 18:47

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-6-19 07:36 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2197677&ptid=236928][/url]

另外, 你咁大聲, 是否保證熟悉插件設定, 伺服應有監測設備? 甚至 Netwo ...
m~ 你好似睇唔明我講d乜,

我意思係如果我係你,我係一分鐘就冇問題, 監測設備? 監測d乜丫你想?

係網吧切磋下咋喎而家, 你估而家係一個大型比賽?

一係你搵人過黎睇實我個mon有冇開cheat, 再唔係我打句"record"又點話.

即使我對8 v 8插件設定無你咁熟, 但係你要我搞? 一日已經綽綽有餘!

唔覺人地Group有唔同階層o既人? 呢d只係你對別人一廂情願的諗法.

你話我多提? 一開始提階級o既人唔係你本人咩? 我引句回覆咋M群大哥大!
引用:
原帖由 老闆占 於 2010-6-19 07:45 發表

仲有一點, 本身我對戰無預你 zoebie group 一份

想問你是否代表樓主及一干人等本身?

我唔知究竟係邊一班人想同我地對戰

我唔係話人人埋泥, 都同你癲餐飽

老實說, 不如你們先有共識, 搵個話得事既, 組織好先出 ...
Zombie group係L4D1 出名的VLan團隊, 你L4D2先出道你唔認識我唔怪你.

而我論壇名標籤左Zombie group只不過因為曾經參與Vlan L4D1舉辦的比賽.

而呢件事與Zombie group毫無關係,我亦都一早唔屬於Zombie呢個團隊.

樓主係占士幫之幫主James. 而我就係占士幫其中一位打手.

關係你清楚晒喇呵?

你個問題都幾古怪, 其實我地仲需要乜共識乜組織呢?

除左等你比時間之外乜我地仲有野需要組織,共識咩 ?.?

而呢到係討論區~ 我呢個Group打手只係對你呢個m群大哥大的發言作出回覆+疑問而已.

討論區自由你都要壓制丫?.? 咁霸道o既 /.\

最後一句,等你同占士幫之幫主James聯絡去約實個時間同地點.

到時真係要睇下你點樣好好招呼我地
引用:
原帖由 自家製插件 於 2010-6-19 17:29 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2201249&ptid=236928][/url]

有咩自家插件咁巴閉
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=93600    L4DToolZ ?
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=92713    SuperVersus ?
http://forums.alliedmods.net/sh ...
lol 自家制...

m群大哥大話唔定做左業餘插件開發員呢, 好多插件話唔定佢有份參與製作

作者: 仲有D橙皮    時間: 2010-6-19 19:05

又係一班飯來張口食飽飯冇屎屙既人...
成日係到嘈冤巴敝
除左嘈除左打機你地仲識d咩
作者: LOOP156    時間: 2010-6-19 19:08

人地JAMES 好似自稱自己I.T.人,小0的諗法未必係假 (根本係無從判斷 )
作者: 老闆占    時間: 2010-6-19 19:15

引用:
原帖由 小陵仲 於 2010-6-19 18:47 發表

m~ 你好似睇唔明我講d乜,

我意思係如果我係你,我係一分鐘就冇問題, 監測設備? 監測d乜丫你想?

係網吧切磋下咋喎而家, 你估而家係一個大型比賽?

一係你搵人過黎睇實我個mon有冇開cheat, 再唔係我打句"record ...
PM 我聯絡/負責人電話, 我會附來電顯示回覆.

然後傾談 TM 細節.

我專登約一班人, 去設定一個場, 唔係叫招呼?

由於大部份人都要返工, 就返時間, 配合到就可以實行.

所謂組織, 係組織彼此陣容, 呢度9頁野, 十個 ID 以上發言

你想講你代表到佢地全部人? 定係 10個以上有份參與?

最後, 多謝你理性而詳盡既回覆, 我現在比較了解.
作者: 老闆占    時間: 2010-6-19 19:19

引用:
原帖由 自家製插件 於 2010-6-19 17:29 發表

有咩自家插件咁巴閉
http://forums.alliedmods.net/sh ...
開個新ID? 證明左咩?

你唔敢用真身示人?

行不改名, 座不改姓, 希望你明白呢個道理.

我個人認為你呢D叫自以為是, 真枉我半年泥, 慘過返工, 天天準時開伺服俾人玩.

俾你咁樣踩一踩, 真係心都灰埋.

你認為一直以來, 無用時間去測試每個插件的利害, 就可以放晒入去開場?
作者: 老闆占    時間: 2010-6-19 19:21

引用:
原帖由 dreamung 於 2010-6-19 15:20 發表
真奇怪,我地明明講緊約戰問題,

但有人無端端未知人地背景就話人地係中學生小學生,

咁算係無禮貌定算係挑釁就等大家自己評價

人地group有咩人我地唔想知,同打機無關.

我地講出黎只係因為你想知,就講比你聽

如果 ...
朋友, 你講既理性, 道理

我會聽, 亦明白

都多謝你花左時間用心打字, 同認真對待呢件事
作者: 新手☆仁雨    時間: 2010-6-19 19:21

引用:
原帖由 DOGANDCAT 於 2010-6-16 17:31 發表
占士哥~多人伺服 #1 Admin
1.  占士哥2.  J.SiL  =  hL
3.  RDiver
4.  HaKu
5.  美娜Baby♥

至少你地群都有5位喇喎.搭多3個應該唔難
好快大家有幸同占士哥m群的5位主幹admin高手打番場!真係好期待!
作者: 老闆占    時間: 2010-6-19 19:26

引用:
原帖由 LOOP156 於 2010-6-19 18:03 發表
轉眼間明天就係星期日,約戰事件應該進行得如火如荼??
我想講, 大家都不是無業遊民, 或雙失青年 (老年)

心急歸心急, 籌備, 約人總要個時間.

仲有, 成年人都應該有各自既家庭, 事業, 私事, 感情事等

如上班者, 一般一星期只得一日假期, 都要同其他隊友夾夾時間

唔係你話出就好似落樓下食餐飯咁易.

講真我唔心急, 亦知道所謂 TM 有輸有贏, 唔介意結果, 只享受過程.

不過一直都有諗過想搞下類似 TM 既比賽.

希望大家係玩樂既同時, 去感受當中既默契, 合作等.
作者: 紀敏    時間: 2010-6-19 19:27

引用:
原帖由 老闆占 於 19-6-2010 07:26 PM 發表

我想講, 大家都不是無業遊民, 或雙失青年 (老年)

心急歸心急, 籌備, 約人總要個時間.

仲有, 成年人都應該有各自既家庭, 事業, 私事, 感情事等

如上班者, 一般一星期只得一日假期, 都要同其他隊友夾夾時間

唔 ...
果陣搞比賽又係衰嚮夾時間度..真係要諗個辦法令大家都唔洗夾時間夾得咁辛苦先得
作者: 自家製插件    時間: 2010-6-19 19:27

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-6-19 19:19 發表

開個新ID? 證明左咩?

你唔敢用真身示人?

行不改名, 座不改姓, 希望你明白呢個道理.

我個人認為你呢D叫自以為是, 真枉我半年泥, 慘過返工, 天天準時開伺服俾人玩.

俾你咁樣踩一踩, 真係心都灰埋.

你認為一直以 ...
開個新ID有咩問題?
證明D咩?  證明你個場可以用1分鐘砌出黎囉
照你咁講  我係咪要用真人姓名黎打機

你半年泥, 慘過返工, 天天準時開伺服俾人玩.
係因為你要對你自己既群友負責任去開比佢地玩
與我何干?

我只係想比大家知道你個場並唔係唔可以塞落手指拎出黎
就算你話基於私隱既理由   都可以即時上番呢個POST
搵番呢D插件黎砌番你個 "多人對抗伺服器"

作者: 老闆占    時間: 2010-6-19 19:28

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2010-6-19 19:21 發表

好快大家有幸同占士哥m群的5位主幹admin高手打番場!真係好期待!
講明先, 本人及本群從來無自稱, 報稱為高手

千期唔好推得咁高

一般玩家姐, 點夠果D所謂44, 咁敏捷反應? 或者傳統模式?

打番場, 我一直都想
作者: 老闆占    時間: 2010-6-19 19:32

引用:
原帖由 自家製插件 於 2010-6-19 19:27 發表

開個新ID有咩問題?
證明D咩?  證明你個場可以用1分鐘砌出黎囉
照你咁講  我係咪要用真人姓名黎打機

你半年泥, 慘過返工, 天天準時開伺服俾人玩.
係因為你要對你自己既群友負責任去開比佢地玩
與我何干?

...
兩隻字送你: 高手

另外想講講, 每日入場者, 非所有人屬群友

有一部份人, 或唔同時段, 係for 街人而已

你即管自問自答, 但我想講部份設定及更改參數方式, 你係講錯

又因為你既自我, 我認為再講落去都無謂.

多人場雖然乏濫, 如你所說咁簡單既事, 為何部份多人場無人玩? 甚至隔一排就摺埋?

係場主設定問題? 定其他因由? 可以自行判斷.

我唔想引起罵戰, 所以唔會再回覆閣下, 請見諒.
(唔洗你諗, 我幫你講埋, 我唔夠你講, 你贏了!)

作者: 老闆占    時間: 2010-6-19 19:35

好了, 我約左車房整車, 及同朋友食飯等.

而家出門了, 所有無建設性既回覆暫時唔再回文.

等有負責呢場所謂比賽既小隊目

pm我電話, 聯絡及初商議後, 再作決定.
作者: wookayan    時間: 2010-6-19 20:26

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-6-19 08:18 發表
還有一點寸咀果D返去楝高床板諗清楚。

我個人認為打機叻有咩用?

不如分享埋背景,職業,收入?

現實社會上價值,如何定位?

無錯可能唔岩聴或離題,

不過當交個朋友點都好,

我都希望有令彼此欣賞之處。

打機呢D純娛樂既玩意 ...
我覺得一點串咀果個人係你囉=.=
不過你唔係一點
中/小學生係唔係講緊你D人牙@@?
我都希望你可以交到朋友
不過如果你用D感嫁態度...
小心冇朋友-.-
如果係想打....真係唔洗講感多
找齊8個約好時間就可以啦
如果最後真係有D人話打唔到
感就唔多知了@___@

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0