標題: Splinter Cell Conviction 全武器裝備取得方法 [打印本頁]

作者: ansonkong92    時間: 2010-5-9 12:46     標題: Splinter Cell Conviction 全武器裝備取得方法

手槍 :

Mark 23 (Suppressed) 自動有
MP-446 (Suppressed) 自動有
Desert Eagle 單人 模式市場
P228 單人模式 機場
Five-seveN 單人模式 washington monument
USP .45 單人模式 (就爆個幾關)
P99 要係未係 extras - exclusive content 解任何武器前選擇一個空白既位unlock (估計係未正式放出黎既武器)

自動手槍 :
Skorpion 單人模式 別墅
SR-2M 合作模式 第一關
MP7A1 extras - exclusive content解鎖

衝鋒槍 :
mp5-n 單人模式 機場
mp5-sd3 (supressed) 單人模式 white box laboratory
ump-45 (可消音) (就爆個幾關)
aks-74u 合作模式 第一關

突擊步槍 :
m468 單人模式 white box laboratory
sc3000 單人模式 third echelon hq
g36c 單人模式 就爆個幾關
ak47 合作模式 第二關
scar-h uplay 用20 upoint 買
famas extras - exclusive content解鎖

散彈槍 :
mossberg 500 單人模式 別墅
spas-12 extras - exclusive content 入redeem code 解鎖

裝備 :
車既倒後鏡 單人模式 別墅
電磁脈衝手榴彈 單人模式 別墅
手榴彈 單人模式 機場
閃光彈 單人模式 機場(?)
光纖偷窺鏡 單人模式 機場
可攜式電磁脈衝 單人模式 washington monument
OPSAT/PDA 單人模式 washington monument
搖控炸彈 單人模式 white box laboratory
聰明炸彈 單人模式 white box laboratory
超聲波視鏡 單人模式 third echelon hq
避彈衣 單人模式 washington dc
proximity mine 地雷 單人模式 exclusive content解鎖
作者: 寒儿    時間: 2010-5-9 14:17

我得1枝槍未有,但唔知你所講既邊支-,-
睇槍果到果把野成行得1把
作者: twbup    時間: 2010-5-9 15:23

wow~睇来要上uplay同人玩玩先得啦
作者: ansonkong92    時間: 2010-5-9 20:17

引用:
原帖由 寒兒 於 2010-5-9 14:17 發表
我得1枝槍未有,但唔知你所講既邊支-,-
睇槍果到果把野成行得1把
scar-h (應該係)
作者: Nightmare_KiT    時間: 2010-5-9 21:36

好快打爆.
d武器要合作先拎倒原來
thx
作者: Redeemer    時間: 2010-5-9 22:38

extras - exclusive content<<<<老番得唔得?
作者: 寒儿    時間: 2010-5-10 02:40

引用:
原帖由 ansonkong92 於 2010-5-9 20:17 發表

scar-h (應該係)
果把野見人好似係黃黃地,有d似l4d2既3連發果把
作者: 你同新手玩    時間: 2010-5-18 13:00

點解我見到有人用UPLAY既槍 唔係要買嫁咩 但未開shop
作者: 曉月乂    時間: 2010-5-24 08:17

我一按upplay   就彈game=.=
作者: 曉月乂    時間: 2010-5-24 08:49

我想問下  咩叫就爆個幾關?=.=
姐係邊幾關呢?
作者: Redeemer    時間: 2010-5-25 02:08

自動手槍 :
Skorpion 單人模式 別墅
SR-2M 合作模式 第一關
MP7A1 extras - exclusive content解鎖
VIKHR extras - exclusive content解鎖
作者: lowahfai    時間: 2010-5-26 02:15

引用:
原帖由 曉月乂 於 2010-5-24 08:49 發表
我想問下  咩叫就爆個幾關?=.=
姐係邊幾關呢?
COOP STORY 有4大關 每關有3-5張地圖
作者: wallacejedi    時間: 2010-8-12 01:19

COOP STORY

果2個人好慘... 最後死左...
作者: lowahfai    時間: 2010-8-12 01:22

引用:
原帖由 wallacejedi 於 2010-8-12 01:19 發表
COOP STORY

果2個人好慘... 最後死左...
你要小心考古的版規
作者: 死神☆鬼    時間: 2010-8-12 17:01

我想知uplay係唔係同人連機家??
作者: lowahfai    時間: 2010-8-13 01:12

引用:
原帖由 死神☆鬼 於 2010-8-12 17:01 發表
我想知uplay係唔係同人連機家??
uplay並不是用來同人聯機的
作者: ナ威﹏。    時間: 2010-8-13 19:25

係LO= =..............................
作者: Redeemer    時間: 2010-8-16 19:29

uplay係拎隱藏野,不過依家真係隱藏左,拎唔到
作者: lowahfai    時間: 2010-8-16 21:43

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-8-16 19:29 發表
uplay係拎隱藏野,不過依家真係隱藏左,拎唔到
你搞gag麼=.=
作者: 死神☆鬼    時間: 2010-8-17 13:35

我拎到啦-0-"
不過我唔知個d uplay點點先可以拎到
作者: 死神☆鬼    時間: 2010-8-25 16:04

全部槍都齊lu
作者: Redeemer    時間: 2010-8-26 00:54

你入到extra?
作者: 死神☆鬼    時間: 2010-8-26 17:24

我買正版家ma
作者: MINIWL    時間: 2013-6-16 09:46

现在还有办法取得SAS-12兑换码吗?

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0