標題: 我們是為相同而團結,不為團結而相同 [打印本頁]

作者: kenwong008    時間: 2010-5-6 09:50     標題: 我們是為相同而團結,不為團結而相同

團長一些心底話

其實我地呢個團.基本上冇一個係真人識,只可以話係網路上戰友.由上年入左op團到e家,經過好多事,op團 團長潛水 我自己去攪團,到大家開始打團(計分) 都有3個月,開頭只有前op團友,到e家有大陸幫手.入左好多新人.開始感覺似一個大團,好多人話我地成日不戰而勝,我地團打左130幾場 最多10場係直接拎分,有120場係真係打,我地玩信長係有付出,我地團 團戰經驗只有3-4個月 當然係一個新手團, 我地一路去進步 只求可以有些小成績 接下來 慢慢挑戰一些勁團....。

講起op團  最想多謝係(sam)     龍 革 紅 布 神 同埋哥e  雖然哥e獸冇同我地一齊 不過我知你一路支持緊我地 sam係一個好領導  ^^  龍 紅 布 神 係一班好戰友 .講起新人 第一批應該係軒仔 強仔 chi 暗處 休仔 可惜有3個個 都好似退出左信長 講下軒仔  其實我一路當你係fd  只不過有時你真係好口臭 所以仙t左你 休仔不嬲多團手火黎  到後來 有熙 維 鏡花 念
4個都好有實力  呢幾日開始有感覺唔洗我打(雖然我新手姐)   你地都連win 比我可以早日退出信長 去番工 我今年都18   要為自己將來打算...e家見到個團後繼有人了  都算安慰^^   
可能遲些小 我又要返大陸幫阿哥手 到時就真係冇咁快可以返黎
留左巴基 同小K  蟹   你地成日潛 攪到我5記得左

最後真係要多謝火月同大頭 路過佢地  雖然你地係大陸  不過你地一路支持我地

希望可以走得更遠 更強

作者: 櫻花ㄨ流星    時間: 2010-5-6 11:53

好感動 有自己既理想同目標係好
但眼見見你地底成日比人踩 都有點兒那個=_=
作者: kenwong008    時間: 2010-5-6 12:13     標題: 回復 2# 的帖子

比人踩冇咩所喂....我地都大過 又5係當年14呀15呀 一時衝動又要點又要點- -
打機姐 開心d  人地睇你唔起 唔緊要 最緊要自己睇得起自己
作者: LKR-_SaM    時間: 2010-5-6 12:21

吹到冇我囉 :'( :'(
作者: LKR-_SaM    時間: 2010-5-6 12:21

on 9卡波 898
作者: kenwong008    時間: 2010-5-6 12:28     標題: 回復 5# 的帖子

5記得左你..
作者: LKR-_SaM    時間: 2010-5-6 16:57

又唔加番me..    退團..788
作者: WHITE﹏智    時間: 2010-5-6 22:24

吹到..咩退出呀..你打團戰..我隨時上水..你成日都吾打..冇引呢..
作者: Dusk_Wai    時間: 2010-5-8 07:27

引用:
原帖由 LKR-_SaM 於 2010-5-6 16:57 發表
又唔加番me..    退團..788
最想多謝係(sam)
作者: LKR-_SaM    時間: 2010-5-8 09:17

引用:
原帖由 Dusk_Wai 於 2010-5-8 07:27 發表

最想多謝係(sam)  
4王黎嫁
作者: L0kv_v    時間: 2010-5-8 18:17

卡波中文dd進步             

用左幾多時間查字典?
作者: HaNa-    時間: 2010-5-8 18:18

沒我~
死高潮波   
:'( :'( :'( :'( :'( :'(
作者: 灼眼の翰    時間: 2010-5-8 18:25

真係寸字不提我lo- -
作者: 帥〥小休    時間: 2010-5-9 10:41

吹到冇我d戰績既,,系咁多人面前話me多團手火
作者: ヾ神布✖    時間: 2010-5-9 18:22

我終於被點名 是讚的! ya
作者: Reborn_Wai    時間: 2010-5-14 17:15

引用:
原帖由 LKR-_SaM 於 2010-5-8 09:17 發表

4王黎嫁
你咪當係自己開心下囉=.=+
作者: LKR_r0yaL    時間: 2010-5-15 10:56

卡波中文有改善 gd!!
強列要求下次中英對照

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0