標題: vlan太多新手 可唔可以開幾個新手商有lv限制 [打印本頁]

作者: 成龍動L!    時間: 2010-4-25 21:47     標題: vlan太多新手 可唔可以開幾個新手商有lv限制

有時同d fd玩 比fd gg 但其實好多時候ge原因係 因為組裡太多新手 所以成日搞到比fd話費
再唔係 係對面太肥料 又要搞到re 以下有幾段rp 係關如d新手ge 頭先果場玩得好肥 我用本多肥左先re 之後係 有d人打石田又唔出魔水 係咁比人殺 搞到要走場 希望vlan工作人員可以正視e個問題 因為我次次玩 都有好多新手係我組裡面 唔知係我沒運定點啦 重知咩都好 e個問題真係好大 雖然我自己都唔係好勁 但都沒佢地玩到咁on x e家差唔多場場都係咁.

作者: ︴曲奇仔﹏    時間: 2010-4-25 21:48

支持~~~~~~支持你
作者: 灰色人字拖    時間: 2010-4-25 21:48

你既見議到幾唔錯 不過你可以去10lv先可以去既ser到打信長
作者: 『牛奶妹』    時間: 2010-4-25 21:50

引用:
原帖由 成龍動L! 於 2010-4-25 21:47 發表
有時同d fd玩 比fd gg 但其實好多時候ge原因係 因為組裡太多新手 所以成日搞到比fd話費
再唔係 係對面太肥料 又要搞到re 以下有幾段rp 係關如d新手ge 頭先果場玩得好肥 我用本多肥左先re 之後係 有d人打石田又唔出魔 ...
rp左那??
作者: [深邃]AE86    時間: 2010-4-25 21:51

話說人地要同你一隊 你都吹佢唔漲 人地覺得自己神你又冇佢辦法
重點係你唔中意咪搵fd同自己一隊唔好比新手入自己隊囉 新手係人都經歷過啦
吾通新手唔可以打信長咩 定係想同佢地格離
作者: koyo1122    時間: 2010-4-25 21:51

開餉20lv ser吧
作者: 成龍動L!    時間: 2010-4-25 21:52

唔係唔可以玩 係如果開d 中手 高手 新手區 限lv會好d
作者: [深邃]AE86    時間: 2010-4-25 21:54

級又唔多關事 玩雜圖拎exp so easy
20級係新手都有啦好似我甘  18級仲係甘嫩
作者: 暗殺天王    時間: 2010-4-25 22:21

沒用架
D高手會開新vlan ac 來架
個時d新手死得仲慘
但係有個好處如果d高手話你廢
你可以大大聲同佢講(新手區)
我估佢沒野好講
作者: BsTh_MIlkB    時間: 2010-4-25 22:41

增設多幾個ser的意見也不錯..但不要個個ser都限Iv..唔係既話反已令到某些ser出現大量空缺.已某些ser則出現人數過多問題...因為有些低級別的人因ser受到限Iv已不能進入..令到問題進一步惡化....
作者: 變態乂仔    時間: 2010-6-27 10:44

LV=玩左幾耐"
並吾系真正你信長的等級"

神手去開1 LV AC入新手區屠殺??
去區分新手與否
倒不如去認真教一教新手
有誰踏入信長界第一步不是新手?
作者: 小飛豬    時間: 2010-7-13 13:02

單靠開區不能解除此問題

部分原因。已经有会员提及到了。

大家可以多參加本站舉辦的比賽

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0