標題: [交流] 轉載 洩密的是尾田的助手,被解僱了,繼續小道消息! [打印本頁]

作者: 神拉    時間: 2010-3-7 12:30     標題: 轉載 洩密的是尾田的助手,被解僱了,繼續小道消息!

轉載 洩密的是尾田的助手,被解僱了,繼續小道消息! [url=misc.php?action=emailfriend&tid=9503914][/url]之前不是陸續有消息透露出來嗎
那個洩密者是尾田的助手後來尾田將其解僱了5個
為此其助手的妻子向尾田發了很多騷擾郵件,被逮捕,此事在日本雅虎上成為新聞)
   流出内容
         猿消→三大将后釜。白负→死海贼父。、、黒四皇。25巻表纸、未来四皇描。七武海崩壊。称。元女。→10人目仲。、革命军登场。结局、新时代、政府VS海贼、図。元亲友。死。死、気身。、何?质问结局、兵器答。世界政府王时代兵器。防存在岛(?)。D王作?、囚人集、大海贼団结成。财付元手。悪魔买、部下食。部下大海贼団。黒全世界惊言。内容全囚人解放。3B囚人3人仲加。仲、完全回复。死、普通死、生、死分、植物人。政府囲科者、、悪魔秘密暴、政府裏切。処刑来、元鞘戻。

(被放出的内容)
((黃猿消失---斯摩卡成為大將候補 ---白鬍子戰輸,死後成為海賊之父。---小丑巴基,黑鬍子,路飛子成為新四皇,25卷封面標示了未來 4皇---七五海解體,其稱號消亡---克洛克達爾原來是女人,成為路飛的第十個夥伴 ---革命軍出場 ---結局變成了新的政府對抗海賊的時代---。。阿龍甚平的好友,艾斯的死會為路飛掌握霸氣 ---之後海賊王到底是什麼東西?最後的回答是兵器,是世界政府還是王國的時代製作的兵器,為了與其對抗而存在的島嶼(拉夫提爾?)貌似Ḏ的王國製作的東西 ?----巴基集結監獄囚犯組成新海賊團,而且得到了船長“瓊斯”的寶藏,用那些錢到處收集惡魔果實,結果吃了果實的船員們反而變成強大的海賊團 ---黑鬍子說過要為世界觀看華麗的表演,其目的是解放監獄全部囚犯,然後 3億的夥伴3人入手----熊把路飛的同伴彈飛目的是為了讓同伴們完全恢復,艾斯雖然要死,卻不是普通的死,變成了到底是生還是死無法判斷的植物人狀態 -  - 被政府監視的天才科學家貝加龐克,把惡魔果實的秘密私自公開,背叛了政府,阿爾維達她們也來觀看艾斯處刑,之後與巴基匯合 .......

系真系假就自己判斷啦..我都系見到同大家分享下
作者: [山羊座]魔    時間: 2010-3-7 12:33

大量火星文出現
作者: メSεlF★鼻    時間: 2010-3-7 14:19

下-.-吾明你UP WT= =
作者: 愛影。揚仔    時間: 2010-3-7 15:09

小丑巴基成為新四皇<<無咩可能-.-

克洛克達爾原來是女人,成為路飛的第十個夥伴<<<唔肯定但係一定會有人反對..
作者: 半人間_霧    時間: 2010-3-7 17:09

咁多日文都唔知你up咩-.-
作者: 零式◆偉    時間: 2010-3-7 19:38

正wo 如果解僱多幾個助手 又多d野知道 就爽囉
作者: 神拉    時間: 2010-3-7 22:55

引用:
原帖由 半人間_霧 於 2010-3-7 17:09 發表
咁多日文都唔知你up咩-.-
下面有中文
作者: 零式◆偉    時間: 2010-3-7 23:13

黃猿消失 無啦啦點會消失?
實力咁高 唸唔到有咩理由佢會突然消失
小丑巴基,黑鬍子,路飛子成為新四皇  下 巴基有咩實力 佢果個果實生出黎就係比人打 唸唔到點解佢會做到四王
克洛克達爾原來是女人,成為路飛的第十個夥伴 呢個都唔係冇咩可能既
艾斯的死會為路飛掌握霸氣 咁以後路飛打海軍兵仔同小人物都唔洗出手啦
艾斯雖然要死,卻不是普通的死,變成了到底是生還是死無法判斷的植物人狀態 姐係話遲早都話番生啦
被政府監視的天才科學家貝加龐克,把惡魔果實的秘密私自公開 有咩秘密@@? 期待

作者: G.ExPloDe    時間: 2010-3-8 03:38

克洛克做第十個我覺得有可能 ..
艾斯就應該冇得救架拉 ..
路飛學到用霸氣咁就fit拉 ..
巴基班人應該上位 ..
期待吧 .
作者: 小昇哥    時間: 2010-3-8 20:00

邊條串7.7話路飛唔識霸氣呀
作者: ★緣份〃秋    時間: 2010-3-25 15:35

克洛克達爾原來是女人,成為路飛的第十個夥伴<=係女人我諗係真的
因為443果集,隻人妖王話知道克洛克達爾d野
克洛克達爾怕的表情都出幾人妖王爆黎  
會唔會係路飛第十個夥伴就唔係幾清楚
作者: 〝魅翼〥豪    時間: 2010-4-3 01:34

呢個我係第2個論壇到有睇過
可信度唔高
作者: 熊啤啤-_-    時間: 2010-4-4 12:04

路飛打不死的
支持支持
作者: StAr﹏DrEaM    時間: 2010-4-12 05:53

其實沙佬系女人刀吾系完全吾肯..
你地有冇睇...
人妖王同甚平刀知道沙佬既秘密..(放沙佬戈集有講)
有好多人話沙佬同蛇帝其一戈做草十成員..
系邊戈見人見智拉..
艾斯既死有可能會引發路飛對霸氣去學習..
有錯勿插
作者: SaKuRa︱S    時間: 2010-4-18 22:01

好gag
笑點一 小丑巴基變成新四皇
笑點二 克洛克達爾原來是女人

支持樓主所謂既消息
作者: 愛影。瀨那    時間: 2010-4-19 00:23

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-4-18 22:01 發表
好gag

支持樓主所謂既消息
巴基有機會做4皇
佢E家有禁多人跟佢.
唔會禁多人全部都係垃圾掛
作者: boyman    時間: 2010-4-19 21:29

真係期待第十位係WHO
本人好想係女帝
作者: Fk2-_-    時間: 2010-6-13 20:28

咁蛇姬去左邊,好期待佢會成為路飛第十個同伴a_a
作者: 願望ღ占    時間: 2010-6-13 23:19

聽過 :victory: 睇過
作者: 夜鬼.王神    時間: 2010-6-24 20:11

信不過!閃人~~~~~~~~~
作者: TS239LV    時間: 2010-7-4 22:23

無可能的事,根本唔岩跟住ge發展
作者: ★Tric[k]s楗    時間: 2010-7-17 06:56

睇到眼花-.-
作者: ShawTy    時間: 2010-10-14 00:42

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-4-18 22:01 發表
好gag

支持樓主所謂既消息
其實你先gag^_^
作者: orangejuice    時間: 2010-10-15 14:57

如果克洛克達爾係女人,完全可以加入草帽,因為與索隆和香吉士的人物沒有相沖.
也解決了草帽海賊陽盛陰衰的問題.
即係人妖王打過一支變性針比佢

但我現在最關心的是索隆單眼的問題.究竟他的眼睛發生什麼事呢?
我覺得單眼真的對用劍影響很大,單眼不能分辨距離的.
如果尾田有這種常識就不會令索隆單眼.....

作者: BlackStaR★武    時間: 2010-10-15 16:49

引用:
原帖由 零式◆偉 於 2010-3-7 21:43 發表
黃猿消失 無啦啦點會消失?
實力咁高 唸唔到有咩理由佢會突然消失
小丑巴基,黑鬍子,路飛子成為新四皇  下 巴基有咩實力 佢果個果實生出黎就係比人打 唸唔到點解佢會做到四王
克洛克達爾原來是女人,成為路飛的第十個夥伴  ...
巴基點會冇實力-] 巴基玩埋霸氣既話 跟本可以是SM了

仲有 尼篇野係3月嫁拉bo- -艾斯個陣死左味?

作者: siu死亡影姬    時間: 2010-10-16 11:01

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-10-15 14:57 發表
如果克洛克達爾係女人,完全可以加入草帽,因為與索隆和香吉士的人物沒有相沖.
也解決了草帽海賊陽盛陰衰的問題.
即係人妖王打過一支變性針比佢

但我現在最關心的是索隆單眼的問題.究竟他的眼睛發生什麼事呢?
我覺 ...
通想都係用心去感應果種啦
作者: orangejuice    時間: 2010-10-18 20:58

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2010-10-16 11:01 發表
通想都係用心去感應果種啦
見聞色....都有咁既可能,
不過我認為用劍的人,對敵人的觸覺十分敏銳,已經不需要用見聞色,
力量足夠的話,徒手就就可以發出斬擊波,代替了霸氣足以攻擊自然系.
如果兩個高手對陣,失去一隻眼,便容易處於下風.
被敵人專攻剩下的眼,於是視覺全失,最後戰敗.
作者: 夜夢§秋葉    時間: 2010-10-27 21:02

無咩可能

克洛克達爾原來是女人  
想笑死人咩
作者: Yo-Man    時間: 2010-11-3 18:01

睇唔明 =.=                              
作者: 久遠冬花    時間: 2010-11-14 19:55

克洛克達爾原來是女人-_-可怕古唔到佢係女人
作者: 惡魔奶-_-    時間: 2010-11-14 20:05

一早知克洛克達爾係女人
作者: SuperStar.    時間: 2011-2-23 02:26

呢家真係咁樣順住落  樓主篇野有可信度
作者: 好鬼衰    時間: 2011-2-23 06:16

堅定流嫁-  -

沙係女人 唔出奇

做乜巴基 成為4皇  <<會唔會吹得太過份
作者: ゞ  Fk■    時間: 2011-2-23 13:49

我吾明樓主你係到講梗d咩= =
作者: hinhin123    時間: 2011-2-23 16:50

巴基成為4皇笑死咩佢甘鬼屎 -_- 一個海軍都死啦-_-
作者: sky_david    時間: 2011-2-23 17:36

引用:
原帖由 hinhin123 於 2011-2-23 16:50 發表
現在one piece 即2年後,都未講巴基有冇變強
作者: kai子明    時間: 2011-2-23 18:55

巴基可能會同監獄跟著佢果D人一齊闖出D新勢力. 會比人困著深海監獄應該唔會廢柴得去邊
克洛克達爾可能會係女人,可能係人妖王將佢變成男人,之前果集可能係要脅佢變番女人
作者: BlackStaR★武    時間: 2011-2-23 19:09

引用:
原帖由 hinhin123 於 2011-2-23 15:20 發表
巴基好強的
作者: FiNaL◎峰    時間: 2011-2-24 09:44

被政府監視的天才科學家貝加龐克,把惡魔果實的秘密私自公開

點解政府睇落去好似好勁  但實際上...
作者: 9991230123    時間: 2011-2-24 18:45

克洛克達爾係女人都吹得出 囧
作者: ゞ  Fk■    時間: 2011-2-24 19:01

樓主可吾可以解釋下點解= =
作者: 強姦女人    時間: 2011-2-26 17:39

克洛克達爾原來是女人-_-下死人
作者: joylau2世    時間: 2011-2-26 23:51

拒會唔會改內容?
改左可能冇咁好睇= =
作者: 做愛good    時間: 2011-2-27 01:35

熊好好人呀
作者: 帥小雞XD    時間: 2011-2-27 13:05

克洛克係麥水,有沒圖片~
作者: N.k_FW    時間: 2011-2-28 23:12

小醜巴基會成為新4皇-_-?佢何德何能?
克洛克達爾係女人< 笑了
作者: milkkit    時間: 2011-3-3 17:43

反而我想d消息係假
如果唔係就冇左追op既意義
作者: ★凍檸茶    時間: 2011-3-4 17:33

我覺得小丑巴基無咩可能做新四皇.

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0