標題: e加D場主 [打印本頁]

作者: johnkill    時間: 2010-1-21 20:55     標題: e加D場主

個hkdsp尋寶園個場主好有問題
叫在好多次行又企糸到 之後忍5到kcik他
哇!個場主開mic講''誰有瞻kick我''
我講''你又5行''(<----ENG)
個場主講''你傻ga''
之後kick o在我
之後入反去又講''再有瞻kick我嗎''
一陣又kick o在我
哇!e加D場主真強 我真無言
希望大家入e個ser時小心點吧!
作者: SamChoy    時間: 2010-1-21 21:01

歡迎爆名~~俾其他玩家知道下~下次提防下佢
作者: edwardsaid    時間: 2010-1-21 21:38

引用:
原帖由 johnkill 於 2010-1-21 20:55 發表
個hkdsp尋寶園個場主好有問題
叫在好多次行又企糸到 之後忍5到kcik他
哇!個場主開mic講''誰有瞻kick我''
我講''你又5行''(
純粹好奇,你唔係場主,用咩方法kick到佢?
作者: YSH=]    時間: 2010-1-21 21:46

糸音覓
我睇唔明呢篇野講咩..
作者: jorxexz    時間: 2010-1-21 22:05

甘樣你吾洗理佢啦,,跟大隊行Ok
作者: johnkill    時間: 2010-1-21 22:23     標題: 回復 3# 的帖子

投票ar
作者: RyanLeeRyan    時間: 2010-1-22 00:21

引用:
原帖由 johnkill 於 2010-1-21 22:23 發表
投票ar
個場係我ge,唔like咪出去其他場玩.......

係度嘈咩Q。我一入去你就投票踢我(踢個場主),你傻Q o左呀。

我開個場唔係淨係俾你一個人玩ge,傻仔。
作者: conconbbg    時間: 2010-1-22 00:26

人地係場主~你係咁投票踢人~人地緊係小你啦~
你唔鐘e既~咪去第2個場囉~~~
作者: RyanLeeRyan    時間: 2010-1-22 00:27

踢你咪踢你,洗擇日呀.....

當時明顯係3 vs 4 ,場主入黎玩,好正常。

作者: RyanLeeRyan    時間: 2010-1-22 00:28

係個場度搞搞震ge,一定踢啦。
作者: RyanLeeRyan    時間: 2010-1-22 00:37

引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-1-21 21:01 發表
歡迎爆名~~俾其他玩家知道下~下次提防下佢
我唔記得johnkill係個場度叫咩名,所以大家要小心。
作者: ricko_hk    時間: 2010-1-22 00:48

重申聲明"HKDSP"
we have more than one admin . they help me take care the ser . welccome anyone come in to play without 搞搞震傻仔.
作者: lovesikfai    時間: 2010-1-22 01:16

你玩coop/vs先?
coop就唔好理佢囉
如果係vs你踢得佢d人又按f1
3個決定左踢佢啦
場主講咩都無用
3票決定踢唔踢
其中一個反對都踢唔到
作者: pcone2    時間: 2010-1-22 10:22

場主丫~......好"能'勁丫~~~
你吾郁比人踼有乜出奇,吾踼你個先係硬膠。

作者: RyanLeeRyan    時間: 2010-1-22 10:51

引用:
原帖由 pcone2 於 2010-1-22 10:22 發表
場主丫~......好"能'勁丫~~~
你吾郁比人踼有乜出奇,吾踼你個先係硬膠。
膠得你個白痴,我都未能load完隻game就投票,你傻能o左呀。開得俾大家玩,你班友唔能開場仲要係度嘈,係度叫。傻能o左呀你。
作者: RyanLeeRyan    時間: 2010-1-22 10:53

開個場俾大家玩,你覺得我仲要受你氣呀。咪傻
作者: 淚藍    時間: 2010-1-22 11:02

呢個世界又真係有好多膠人
不過樓主同樓上#14呢兩位又特別膠
入人地場俾人踢有咩咁奇
場滿左,人地有朋友入自然就踢外人
ping太高又會被踢
攪攪震唔合作又會

人地玩versus,未滿人要等齊人你就走左出safe house被踢係你on 9
人地話明等緊人入,你就話人地唔郁仲投票亂踢人,之後俾admin踢只怪人份人太on 膠
你呢類膠人就見得最多,入左場就懶勁亂踢人,自己又玩得屎,玩完一關versus唔夠玩就走場

唔想俾人踢你咪自己開場玩lor
如果唔係相信你去到邊都係做俾人踢個個

作者: conconbbg    時間: 2010-1-22 11:14

你咁鐘e踢admin~~咁有本事就踢哂佢嘛~~我地有6個響度~
入黎試下睇下你踢得快定係我地踢得快~  =]
作者: ricko_hk    時間: 2010-1-22 11:21

没想到一些玩家素质太差.素質差距就這麼大真讓我大吃一驚
只是個遊戲不用太認真
作者: ricko_hk    時間: 2010-1-22 11:28

hkdsp welcome
1.有咪 ,有禮貌
2.有指揮能力
3.有品 / 少粗口
玩家

嘈三嘈四冇道理
總會有人射低你
入人地場冇禮貌
冇人救就抵L死
作者: windsang    時間: 2010-1-22 13:15

引用:
原帖由 ricko_hk 於 2010-1-22 11:28 發表
1.有咪 ,有禮貌
2.有指揮能力
3.有品 / 少粗口
玩家

嘈三嘈四冇道理
總會有人射低你
入人地場冇禮貌
冇人救就抵L死
1.有咪
2.有指揮能力
3.有品 / 少粗口

你都抄我入團資格抄得好足
作者: RyanLeeRyan    時間: 2010-1-22 13:55

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-22 13:15 發表

1.有咪
2.有指揮能力
3.有品 / 少粗口

你都抄我入團資格抄得好足
欠你一項。then我地唔係一個團隊,我地只係一班志同道合ge朋友一齊玩game。
所以亦唔介意大家一齊玩,不過千萬唔係好係個場度玩o野(我必踢)。
其實好明顯大家都係想玩得開心。
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-22 14:17

呢d場入唔入都罷
原來自己唔行就係人地搞搞震
真威水,型到震o既原因
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-22 14:17

引用:
原帖由 ricko_hk 於 2010-1-22 11:28 發表
1.有咪 ,有禮貌
2.有指揮能力
3.有品 / 少粗口
玩家

嘈三嘈四冇道理
總會有人射低你
入人地場冇禮貌
冇人救就抵L死
你做乜抄我段野??
作者: RyanLeeRyan    時間: 2010-1-22 14:20

引用:
原帖由 NAGASUMI 於 2010-1-22 14:17 發表
呢d場入唔入都罷
原來自己唔行就係人地搞搞震
真威水,型到震o既原因
咁你咪唔好入。我得唔得都唔關你Q事。
你係咪就其中一個搞搞震ge人
作者: RyanLeeRyan    時間: 2010-1-22 14:23

引用:
原帖由 NAGASUMI 於 2010-1-22 14:17 發表

你做乜抄我段野??
咁你有冇覺得俾人侵犯?
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-22 14:27

引用:
原帖由 RyanLeeRyan 於 2010-1-22 14:20 發表

咁你咪唔好入。我得唔得都唔關你Q事。
你係咪就其中一個搞搞震ge人
我係唔係搞搞震o既人關你Q事?
反正人地行而你唔行,跟手俾人踢你呢位場主你就發爛渣o家啦
有分別咩?
作者: windsang    時間: 2010-1-22 15:04

引用:
原帖由 RyanLeeRyan 於 2010-1-22 13:55 發表

欠你一項。then我地唔係一個團隊,我地只係一班志同道合ge朋友一齊玩game。
所以亦唔介意大家一齊玩,不過千萬唔係好係個場度玩o野(我必踢)。
其實好明顯大家都係想玩得開心。 ...
都差不多
我唔介意你抄

但唔係講到 因為唔係團 同埋多我一項 就成篇唔同
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-22 15:17

引用:
原帖由 RyanLeeRyan 於 2010-1-22 14:23 發表

咁你有冇覺得俾人侵犯?
你可以代表佢o既言論?
作者: 淚藍    時間: 2010-1-22 15:27

引用:
原帖由 NAGASUMI 於 2010-1-22 15:17 發表

你可以代表佢o既言論?
咁你又代表邊個?係到答嘴!!?
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-22 15:34

引用:
原帖由 淚藍 於 2010-1-22 15:27 發表

咁你又代表邊個?係到答嘴!!?
我個4句野俾人足本照抄喎,唔問得??
你冇病下嘩
我駛唔駛print screen你睇做證據睇下個4句野係邊個post先?
作者: 淚藍    時間: 2010-1-22 15:40

我有病最多都係對眼(不過冇事),你就一定係個腦出事
有就真係唔該post出黎睇下
我淨係見到 windsang個簽名有個幾句野
你就連條毛都冇...
一係你就好似D白痴仔上個forum都要玩分身怕人知你係邊個啦

作者: windsang    時間: 2010-1-22 15:44

引用:
原帖由 淚藍 於 2010-1-22 15:40 發表
你就連條毛都冇...
一係你就好似D白痴仔上個forum都要玩分身怕人知你係邊個啦 ...
你下次回覆高明小小 會好d
因為你句句都可以針返自己
作者: 丈二和尚    時間: 2010-1-22 15:47     標題: 回復 32# 的帖子

施主,可別冒撞~三思,三思,吃虧只會自己
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-22 15:48

引用:
原帖由 淚藍 於 2010-1-22 15:40 發表
你就連條毛都冇...
一係你就好似D白痴仔上個forum都要玩分身怕人知你係邊個啦 ...
咁我諗你唔止對眼有事,個腦都應該有問題
1, 閱讀有障礙
2, 搜尋能力有問題
冇證冇據你覺得我會拎出黎講? 冇腦唔緊要,唔好揚出黎俾人知先得o家型人~[attach]63083[/attach]
作者: 淚藍    時間: 2010-1-22 15:49

嘩,乜玩咁多分身呀
上forum都上得咁辛苦
洗唔洗呀....
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-22 15:50

引用:
原帖由 丈二和尚 於 2010-1-22 15:47 發表
施主,可別冒撞~三思,三思,吃虧只會自己
我諗你o既建議....來得太遲了~ XD
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-22 15:52

引用:
原帖由 淚藍 於 2010-1-22 15:49 發表
嘩,乜玩咁多分身呀
上forum都上得咁辛苦
洗唔洗呀....
同一個名都叫分身~ nice job~
原來真係閣下個腦有問題係真,閱讀障礙都係真的

對唔住,我講左個事實出黎,真係好對唔住
作者: 丈二和尚    時間: 2010-1-22 15:52     標題: 回復 36# 的帖子

俗語有云,光棍不吃眼前虧,施主都係悄悄地離開啦
作者: 淚藍    時間: 2010-1-22 15:53

引用:
原帖由 NAGASUMI 於 2010-1-22 15:48 發表

咁我諗你唔止對眼有事,個腦都應該有問題
1, 閱讀有障礙
2, 搜尋能力有問題
冇證冇據你覺得我會拎出黎講? 冇腦唔緊要,唔好揚出黎俾人知先得o家型人~63083 ...
超, 人地講呢個post,你就講第二個post
你有讀寫障礙就真,九唔搭八咪你呢類lor
你唔好再講遠D
作者: windsang    時間: 2010-1-22 15:57

引用:
原帖由 淚藍 於 2010-1-22 15:53 發表

你唔好再講遠D
7左行遠d

幫朋友唔係甘幫ga
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-22 15:58

引用:
原帖由 淚藍 於 2010-1-22 15:53 發表
你唔好再講遠D
我有話過一定係呢個post咩?
事實係抄就係抄
27個中文字加一個英文字毫無偏差咁copy當係自己打
抄唔緊要,加一句copy from邊位或出處,尊重一下人地吧
咁基本o既野都唔識,抵俾人嘈俾人插俾人串啦下嘩[attach]63085[/attach]
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-22 16:01

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-22 15:57 發表

7左行遠d

幫朋友唔係甘幫ga
唔緊要唔緊要,小弟已經慣晒d人o既動作如下圖
該圖出處已經唔記得左係邊了,05年已經擺左係部腦度
但好似from高登的
作者: 丈二和尚    時間: 2010-1-22 16:02

人地係講緊果幾句說話,無表明係呢個貼...
作者: RyanLeeRyan    時間: 2010-1-22 16:32

引用:
原帖由 NAGASUMI 於 2010-1-22 14:27 發表

我係唔係搞搞震o既人關你Q事?
反正人地行而你唔行,跟手俾人踢你呢位場主你就發爛渣o家啦
有分別咩?
**侮辱成份**9呀你

依家係佢開POST黎**不良詞語**九我呀,話我踢佢。你又傻**粗口**埋呀
作者: RyanLeeRyan    時間: 2010-1-22 16:39

你班白痴鐘意點話我個場PK就PK,鐘意唱衰佢就唱衰佢,我都係唔同你地嘈喇。鐘意就入場玩,唔鐘意就自己另外開個場黎玩。我踢人就踢人,唔會再理你地。最多咪改SERVER名,又唔駛死。

總知鐘意就玩,唔鐘意入場GE就快能d走。

本人不會再對此作出回覆。

作者: 淚藍    時間: 2010-1-22 16:43

引用:
原帖由 NAGASUMI 於 2010-1-22 15:58 發表

我有話過一定係呢個post咩?
事實係抄就係抄
27個中文字加一個英文字毫無偏差咁copy當係自己打
抄唔緊要,加一句copy from邊位或出處,尊重一下人地吧
咁基本o既野都唔識,抵俾人嘈俾人插俾人串啦下嘩63085 ...
所以咪話你九唔搭八lor
你唔好講你係第二個forum又做個D乜

到底你知唔知'九唔搭八'點解,明唔明個意思? 
作者: 權權    時間: 2010-1-22 17:29

你地鐘意點踩都無所胃"
個場都係長時間full緊"
鐘意入場一起玩既無任歡迎"
不過d膠人就唔好la"廢時比人KICK左又係E到發表偉論LA
膠人好LIKE一入黎就講粗口"
最近有一次"我撞上的膠人正是玩大雨對抗
說明了要等人他們三個人又唔肯"佢地3個人加一隻電腦"
我得自己一個做c"
叫一個過黎又唔制係到死衝"ok la我照玩la
跟住我殺到2個人又有人黎小我-_-"難道殺人不對嗎
你想點呀???玩對抗唔係要咁既咩??唔通玩對抗係要做C望住D人入安全室嗎??
殺到人又要比人小?!難道自命青高的人那麼喜歡小人嗎??
難道係hkdsp尋寶園入面既admin自己單拖殺到人都要比人小???
救命"天理可在
by    小權XD
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-22 17:33

引用:
原帖由 RyanLeeRyan 於 2010-1-22 16:32 發表
**侮辱成份**9呀你
依家係佢開POST黎**不良詞語**九我呀,話我踢佢。你又傻**粗口**埋呀
你呢幾句野我睇極都睇唔明
reply post re到你咁都算辛苦,咪以為自己打幾句粗口就好型好威先得o家
事實擺在眼前,就算個場改左名唔等於d乜野
既然你唔會理其他玩家o既意見,咁根本唔需要開個post出黎重申乜乜重申物物咁多此一舉
更加唔需要話俾人地知你個場係乜名
當然你自己爆響口,等其他玩家可以避免入你個場玩呢點好值得讚o既
EQ低唔緊要,但唔好老奉以為自己開個個場俾人玩就大晒
呢度冇人求你開個場,人地入你個場目的亦唔係為左俾你踢
re到冇point除左爆粗之外就冇任何辦法,你真係技窮得好可憐~
引用:
原帖由 淚藍 於 2010-1-22 16:43 發表

所以咪話你九唔搭八lor
你唔好講你係第二個forum又做個D乜
到底你知唔知'九唔搭八'點解,明唔明個意思? 
原來我copy兩幅圖唔係來自同一個forum o家?
噢,睇黎我都係要連埋個網址copy出黎你先會知依家邊位個腦有問題依家係度九唔搭八

兩個我有reply到o既post都出現同小弟個27個中文字+1個英文字o既組合完全一樣而且毫無偏差排法相同o既短句
原來咁想唔係抄/copy~

再者,我係第個forum做乜同你或者呢度任何人都冇任何關係
唔知依家邊個九唔搭八拉第d forum埋黎講呢~
你去驗眼啦,驗眼唔駛錢o家
作者: 權權    時間: 2010-1-22 17:36

我睇完都唔明你想講D咩-_-
你都幾得閒BO"特登去搵-_-
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-22 17:41

引用:
原帖由 權權 於 2010-1-22 17:36 發表
我睇完都唔明你想講D咩-_-
你都幾得閒BO"特登去搵-_-
想知可以去爬下文
唔想爬就唔需要理
作者: windsang    時間: 2010-1-22 18:14

我諗權權 應該係你地當中 EQ 算最高個個

你d fd真係講道理講到不知所謂

吾夠講就粗口
再唔係就吐d 廢話出黎
然後仲要叫d fd 入黎幫下口

曾經 有3個人 佢地係一間房入面
突然有人放屁

大家估下邊個
作者: 權權    時間: 2010-1-22 19:00

算la大家都係打機姐^^
和氣收場吧-_-
作者: SamChoy    時間: 2010-1-22 19:58

食住花生睇好戲
作者: ricko_hk    時間: 2010-1-22 22:34

u open SERVER will know 場主問題 你唔係場主please 尊重一下人地 set ser not easy
now all admin will stop post .
i copy your post because my os is eng no chinese
please read all go to know what 意思
(1.有咪 2.有指揮能力3.有品 / 少粗口)
高人鐘意就入場玩,唔鐘意就自己另外開個場黎玩
作者: NAGASUMI    時間: 2010-1-23 01:59

既然你連打過另一段都懶,我都冇必要諗過一段黎reply你

講到尾都係一大堆理由去為自己copy人地段野同admin就可以老奉踢玩家而辯護
你有改下d字o既我都可以當睇唔到
改都唔改成段照copy依家連sorry都冇句
一個場主興趣係踢其他玩家
一個為朋友出頭俾人嘈返轉頭都仲要死雞撐飯蓋
一個sorry都唔打o既英文os用家
你地個場都真係好極有限
但你地放心喎,我見到HKDSP o既server,就算請我都唔會入~

另外希望你明白一點,你打唔打到中文同你copy我段野係兩回事黎
你冇錢唔等於你去打劫無罪
唔該唔好用小朋友理論去掩飾自己o既行為

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0