標題: [交流] 一個小問題 [打印本頁]

作者: 零式◆偉    時間: 2009-12-29 14:38     標題: 一個小問題

我想問下e家海賊王動畫做緊既432集既漫畫係咩
因為動畫一個星期出一集實在太耐
而本人亦從朋友口中得知漫畫比動畫出快好多
所以希望轉睇漫畫
但係本人又唔知432集動漫轉番做動畫係第幾話
所以希望有人可以直接過比我知
thx
作者: G.ExPloDe    時間: 2009-12-31 14:49

其實都差唔多 = =.
記得d內容要搵唔難.
but我都唔記得 -_-.冇睇動漫..一直睇緊漫畫 = =.
作者: 逆風而行*    時間: 2010-1-9 01:31

動畫的四百三十幾集 應該去到路飛救艾斯吧.

漫畫應該是五百三十幾集.

作者: qq6501215    時間: 2010-12-17 22:41

还不错哦,支持一下!!

异世邪君快眼看书阅文屋吞噬星空起点天珠变异世邪君君子堂遮天九鼎记肥婆皇后神墓坏蛋是怎样炼成的2流氓老师斗罗大陆盗墓笔记卡徒宋时归代嫁弃妃重生之官路商途和空姐同居的日子重生之官路浮沉长生界校园风流邪神鬼吹灯黑道学生校园狂少网游之一枪飙血吞噬星空天珠变起点吞噬星空永生异世邪君吞噬星空起点永生七界传说极品家丁星辰变盘龙仙道求索坏蛋是怎样炼成的极品公子九幽龙戒王牌进化铁骨兽拳修真研究生生活录终极传承剑噬天下异界之剑师全职者大魔王比蒙传奇界王凌天传说重生1998神级农民近身保镖陈二狗的妖孽人生贼胆召唤万岁起点重生之贼行天下快眼看书练级狂人在异界起点天珠变快眼天珠变君子堂
作者: joylau2世    時間: 2011-1-25 23:08

比少少心機搵下=D
我都係

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0