標題: 收山前最後一post [打印本頁]

作者: fu_ng﹏    時間: 2009-12-18 20:05     標題: 收山前最後一post

這post 應該是我在信長界人生中最後一次發post,經過這次比賽後 我將會收山, 再幾年信長生涯 認識了很多 包括 一起比賽的隊友,e+想同我咁耐ge朋友講聲多謝
山貓-你係同我一齊打信長咁耐 一齊入rueful+一齊打呢次比賽,可惜無緣一齊進入4強分享成果
emmpty-你雖然不會看這post ,但我的實力有一半也是你教出來的 我也要跟你說聲謝謝
kfc 沅 誠 輝- 一齊珍惜埋最後今個禮拜日ge比賽,完左應該冇緣再一齊打
KFc- 比賽我地咁少一齊練你都冇嘈 ,而且比賽所有野都係你搞 真係多謝你
沅-  成隊得我同你玩膠,多謝你帶左好多歡樂比我 ,同埋暑假比我吸曬d氣
誠-由rf 到e+ 己經有成年了,可惜到e+仲末嬴到你一場3分
輝- 你成日比我地串 都唔發火 真係好人

小白- 可能冇人識你 ,但我應該冇緣將我d技術比你了
jj揚-成日勸我唔好收山 ,但呢一次 可能真係令你失望
kbo- 由rf就識你了雖然開頭唔熟,後期一齊玩小game熟左了,但我也沒機會跟你再玩了應該,那個赤壁...
上泉- 祝你唔好再比cp打死 ,今次 4強 我地一決勝負
文西- 之前話左 會笑你一世4750 ,可能這次 是最後一次了,同埋其實我冇你相
水魚-多謝你比我入rueful 學團戰技術 你的服部永留心中
仲有其他人 可能我平時打團火左d     會鬧人 ,我係到同大家講聲sorry!!
最後要多謝彬呢次肯比我地用星願個名出賽

我的信長生涯 就在此完結。

作者: Sasuke~    時間: 2009-12-18 20:08

收山前最後一post
這post 應該是我在信長界人生中最後一次發post,經過這次比賽後 我將會收山, 再幾年信長生涯 認識了很多 包括 一起比賽的隊友,e+想同我咁耐ge朋友講聲多謝
山貓-你係同我一齊打信長咁耐 一齊入rueful+一齊打呢次比賽,可惜無緣一齊進入4強分享成果
emmpty-你雖然不會看這post ,但我的實力有一半也是你教出來的 我也要跟你說聲謝謝
kfc 沅 誠 輝- 一齊珍惜埋最後今個禮拜日ge比賽,完左應該冇緣再一齊打
KFc- 比賽我地咁少一齊練你都冇嘈 ,而且比賽所有野都係你搞 真係多謝你
沅-  成隊得我同你玩膠,多謝你帶左好多歡樂比我 ,同埋暑假比我吸曬d氣  
誠-由rf 到e+ 己經有成年了,可惜到e+仲末嬴到你一場3分  
輝- 你成日比我地串 都唔發火 真係好人

小白- 可能冇人識你 ,但我應該冇緣將我d技術比你了
jj揚-成日勸我唔好收山 ,但呢一次 可能真係令你失望

仲有其他人 可能我平時打團火左d     會鬧人 ,我係到同大家講聲sorry!!
最後要多謝彬呢次肯比我地用星願個名出賽

我的信長生涯 就在此完結。

x2x2
作者: TING-_-    時間: 2009-12-18 20:08

師父咩都教唔到我就收山

尻知我乳名叫小白
作者: shen_cat    時間: 2009-12-18 20:08

brother
作者: Server2007    時間: 2009-12-18 20:10

已經吾識我了  88 FUNG
作者: fu_ng﹏    時間: 2009-12-18 20:10

龜仔都收山???
我都冇乜野可以教你了

貓哥 我陪你一齊收山
作者: 明天是上泉    時間: 2009-12-18 20:11

pk
pk
pk                            收山啦pk
得閒沒野做想比人sm的話call me
作者: shen_cat    時間: 2009-12-18 20:12

u can say
其實我地冇交西相
作者: 1仔    時間: 2009-12-18 20:14     標題: Gd啊鋒

:loveliness: :loveliness: :loveliness:
作者: fu_ng﹏    時間: 2009-12-18 20:14

點會唔識你牙昇= = 我見你潛左水咁耐
作者: TING-_-    時間: 2009-12-18 20:15

其實fung收山另有內幕

想知pm我
作者: 沁殤_小月    時間: 2009-12-18 20:16

你之前成日串me

作者: Sasuke~    時間: 2009-12-18 20:16

??龜仔
你想我喊定想我笑??
作者: fu_ng﹏    時間: 2009-12-18 20:16

唔串邊有得笑 你不高興的話我真心說聲sorry
作者: fu_ng﹏    時間: 2009-12-18 20:18

引用:
原帖由 Sasuke~ 於 2009-12-18 20:16 發表
??龜仔
你想我喊定想我笑??
我想你做返龜唔好扮人
作者: 水魚一條    時間: 2009-12-18 20:24

收山啦小鋒鋒玩魔獸世界 宅男不會跟你一世@@
作者: shen_cat    時間: 2009-12-18 20:27

dearest my brother
i thank you for putting me as the priority
A lot of thing, probably, are written.
wish you would do well in VLAN4
Im looking forward to watching the VOD
hope u could lead a beautiful life .
I seldom say this speech

regards
cat
作者: 冰島﹏SimoN    時間: 2009-12-18 20:28

吊你冇相成日空尻我
作者: Sasuke~    時間: 2009-12-18 20:31

老老實實-.- 魔界我兩個80 戰士同盜賊 一個 72 術士~~
作者: KilleR§小楊    時間: 2009-12-18 20:33

再見了
作者: 水魚一條    時間: 2009-12-18 20:35

兩隻未屎囉-- 我兩隻80好耐 仲有隻70 準備5隻80
作者: 水魚一條    時間: 2009-12-18 20:37

鋒內幕=條女唔受溝話佢太宅
作者: 沁殤_小月    時間: 2009-12-18 20:49

no sorry
我知u玩的
作者: keiyeung    時間: 2009-12-18 21:32

咪受山啊

作者: ★εvent、純    時間: 2009-12-19 00:03

內情是什麼                           
作者: 7YueN    時間: 2009-12-19 10:05

安息吧 阿門
作者: 冰島﹏SimoN    時間: 2009-12-19 10:26

引用:
原帖由 水魚一條 於 2009-12-18 20:37 發表
作者: ★εvent、純    時間: 2009-12-19 10:38

引用:
原帖由 水魚一條 於 2009-12-18 20:37 發表
999 GD           
作者: 劍客昌    時間: 2009-12-19 12:54

Fung兄弟蒙天主昌的召喚上了天堂
作者: 炎帝    時間: 2009-12-19 13:00

點解冇 我 快加番我
作者: 劍客昌    時間: 2009-12-19 15:43

永遠懷念劍客昌
作者: TK.Kfc    時間: 2013-3-1 12:14

09年收山....
13年重係04見到佢

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0