標題: L4D2黑名單,小心!!歡迎各位留下黑人名~ [打印本頁]

作者: kevintsoi    時間: 2009-12-13 21:24     標題: L4D2黑名單,小心!!歡迎各位留下黑人名~

個個場都有衰人....有怨氣就post佢個名上來啦!唔可以罵戰!
1.seany s2 Karman(佢仗自己係場主,就用冇理由既事踢人,仲講粗口,行為極過分,哈人哈到出晒位!)
作者: Sum9527    時間: 2009-12-13 21:28

我岩岩都係呢個場 仲俾佢踢左出黎
作者: kevintsoi    時間: 2009-12-13 21:38

好慘....
作者: cheung1988    時間: 2009-12-13 21:45

你冇野?咩冇理由..我有FD玩緊係比FD玩啦...同你又35識7..
仲細咩..比人踢又要放上黎唱衰人..我年中都比人踢唔少係咪下下都要上黎講?
我相信個個開場都唔會棄朋友於不顧啦
作者: yungyinc    時間: 2009-12-13 21:51

你當你老馮?
係咪你一入場就要set個位比你玩足 玩到你唔玩為止
唔該自己開返個場黎玩 唔好係到嘈住晒=]
爆粗又點 你用就得呀?
作者: Seany    時間: 2009-12-13 21:53

用錯user, 樓上係本人
有咩同我講得既啦
作者: vrvr123    時間: 2009-12-13 22:16

= =浪費時間啦 打個指令 就可以狂換名  一日換千個都的
作者: 小奈々    時間: 2009-12-13 22:16

唉 呢種帖, 想唔引起罵戰都幾難
作者: xtream    時間: 2009-12-13 22:47

點解版主仲未起rules嫁....等我好幫手XD
to cheung1988:
咁點解你唔set密碼呢= ="
作者: cheung1988    時間: 2009-12-13 23:09

引用:
原帖由 xtream 於 2009-12-13 22:47 發表
點解版主仲未起rules嫁....等我好幫手XD
to cheung1988:
咁點解你唔set密碼呢= ="
關LOCK密碼咩事?
我地人個邊4個有3個識一個唔識..
踢一個唔識既比個FD玩有咩問題?
我唔明而家D人咁都要開POST上黎講..
仲要我晨早同佢講左話有FD入..佢都仲要開個POST話場主冇理由?
大大個理由係到扮睇唔到..
作者: Seany    時間: 2009-12-13 23:12

只可以講大把小朋友
我都算q數啦 冇啦啦比人開名
作者: NAGASUMI    時間: 2009-12-14 00:45

情況1 :

同人地講一句你等緊friend入原來係咁辛苦
有少少禮貌請人地走係咁痛苦
仲大條道理係人地唔知發生咩事o既情況下就踢人走
果然有品

情況2 :

場主有同你講有riend入緊,有請你走而你賴死唔走o既
就係你o既問題,抵俾人踢
作者: backman    時間: 2009-12-14 10:40

樓上就有道理喇
作者: jamas    時間: 2009-12-14 10:54

有o的人無啦啦燒死成隊人,,好狗
作者: fufu2009    時間: 2009-12-14 10:59

以下幾條能樣突然係安全室投票EXPERT
用SHOTGUN狂射你TEAM KILL
等你無得玩
之後扮話"哎呀,唔好意思!!"
另外兩個按MIC"狂笑",好似索左K咁升上都係同一伙
其實L4D1都有唔少呢D仆街

[attach]59171[/attach]
作者: orangejuice    時間: 2009-12-14 11:27

引用:
原帖由 fufu2009 於 2009-12-14 10:59 發表
以下幾條能樣突然係安全室投票EXPERT
用SHOTGUN狂射你TEAM KILL
等你無得玩
之後扮話"哎呀,唔好意思!!"
另外兩個按MIC"狂笑",好似索左K咁升上都係同一伙
其實L4D1都有唔少呢D仆街

59171 ...
我會認住佢地,有機會我會幫你tk佢地,
佢地個名改到甘靚,如果改第2個名真係浪費

作者: 〥Andsㄨ傑β    時間: 2009-12-14 12:59

引用:
原帖由 orangejuice 於 2009-12-14 11:27 發表

我會認住佢地,有機會我會幫你tk佢地,
佢地個名改到甘靚,如果改第2個名真係浪費
仲認住....認黎都無意思啦 咁既人 玩唔玩都把就啦
作者: SayKIO    時間: 2009-12-14 15:00

好在9會入人場姐...如果唔係呢....
作者: fufu2009    時間: 2009-12-14 18:38

希望大家多d上來報料
等大家小心l4d2的仆街
作者: xtream    時間: 2009-12-14 18:40

引用:
原帖由 cheung1988 於 2009-12-13 23:09 發表

關LOCK密碼咩事?
我地人個邊4個有3個識一個唔識..
踢一個唔識既比個FD玩有咩問題?
我唔明而家D人咁都要開POST上黎講..
仲要我晨早同佢講左話有FD入..佢都仲要開個POST話場主冇理由?
大大個理由係到扮睇唔到.. ...
你set左密碼咪可以淨係比FD入lor
作者: emersom    時間: 2009-12-14 19:19

怎麼說粗話~~~~~~那群仆街我們不用理會啦~~~(哎呀!!!說粗話了 ~~)
作者: tan99898989    時間: 2009-12-14 19:25

都唔知解玩c殺左人會話人地好柒
他朝君體也相同
作者: john2009148    時間: 2009-12-14 20:14

S2就真系無可否認-.-"
上次玩街場 , 見到佢 ... 一開波狂射自己友 , 見佢射死左我個FD , 咁我即刻射返佢 ... 射到佢訓低左佢就過檔做屍- -
作者: xtream    時間: 2009-12-14 20:28

黑人名...啫係黑人既名啦...Rochelle同Louis都係黑人,我係唔係應該留低佢地個名XD
作者: chungchilong    時間: 2009-12-14 20:31

個 **不良詞語** 勁有病囉 >3< 狂TK 一唔TK就狂話人...有血自己食哂唔比人用
作者: Mosquito0724    時間: 2009-12-14 20:37

你E+先玩詔L4D2呀?
L4D早就有呢嫁啦

踢你味踢你囉

唔鍾意味自己開場囉
人地入黎又可以踢

我個SER味搞好呀
踢你味踢你囉

要理由一定有

名可以改

我改幾十百萬個名都得

唔好再學埋D小學雞野啦

踢左味踢左囉

咁多個場

玩第2個囉
作者: kye0038883    時間: 2009-12-14 21:33

未必個個場主都愛set密碼 你要知道每個人喜好不同
對於人地kick你 講狙口 也是人地既事
因為人地有話事權
不滿的 其實可以唔駛受佢氣 可以選擇入其他場或自己開場
你選擇左堅持 受罪也不能怨人
怨人反而有點無理
點解人地開場 一定是為左你?一定是你想像中友好的場主?
你就好似搭的士又要嚴的士貴
作者: Seany    時間: 2009-12-14 23:31

引用:
原帖由 john2009148 於 2009-12-14 20:14 發表
S2就真系無可否認-.-"
上次玩街場 , 見到佢 ... 一開波狂射自己友 , 見佢射死左我個FD , 咁我即刻射返佢 ... 射到佢訓低左佢就過檔做屍- -
你叫咩名? 我唔多玩街場既喎 有自己ser都唔多會玩街場啦
作者: cheung1988    時間: 2009-12-14 23:35

引用:
原帖由 Seany 於 2009-12-14 23:31 發表

你叫咩名? 我唔多玩街場既喎 有自己ser都唔多會玩街場啦
話唔定有人懷恨在心冒名玩野...
例如樓主
作者: EDDIE6446    時間: 2009-12-15 03:55

SORRY , 抱怨區唔係我管轄 , 禁錯人

作者: alexfai18    時間: 2010-1-1 16:52

抱怨區人抱怨關你咩事呀大家抱怨  la!!!!!!!!!!!!!!
作者: cowmas    時間: 2010-1-2 05:37

引用:
原帖由 kye0038883 於 2009-12-14 21:33 發表
未必個個場主都愛set密碼 你要知道每個人喜好不同
對於人地kick你 講狙口 也是人地既事
因為人地有話事權
不滿的 其實可以唔駛受佢氣 可以選擇入其他場或自己開場
你選擇左堅持 受罪也不能怨人
怨人反而有點無理
點 ...
比喻都唔識用???

佢坐果架係無品垃圾揸既的士,個的士司機又爆粗,又放屁,又食煙,唔合衛生........

點知個客call台上去投訴個司機,點知有人就話,你比得錢搭依架的士,就預左架啦.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
仲要比人鬧 : (參考)

不滿的 其實可以唔駛受佢氣 可以選擇唔坐佢架的士,周街咁多的士,搭其他果d啦

你選擇左堅持坐佢架的士 受罪也不能怨人

點解人地揸的士 一定是為左你?佢又唔係唔接得其他客

佢一定是你想像中服務態度好,友好既司機?

你就好似搭的士又要嚴的士貴,服務態度差,咁你不如唔好搭..........

怨人反而有點無理
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
我想講鬧人果隻[雞],咩[雞]........[小學雞],未學企,先學走,用比喻用到咁,你果篇0分重做啦
我果篇比你參考.

如果照你咁解,d司機既服務都幾差,個客投訴你,仲要話比人聽,我係咁既質素架啦,
你唔鍾意可以唔坐我架的士,但錢照比.

如果我講既意思係岩既話,我想介紹的士佬依份工比你,試下我似參考咁做一次,睇下結果係點???
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
回樓主 :
垃圾場和小學雞多的是,請自便

回開場場主 :
最簡單講句有fd入都咁難,咁你係社交人際關係方面都有d困難wo,快d去尋求輔導啦

回鬧人果個 :
讀書要認真d

作者: horace627    時間: 2010-1-2 05:59

引用:
原帖由 kevintsoi 於 2009-12-13 21:24 發表
個個場都有衰人....有怨氣就post佢個名上來啦!唔可以罵戰!
1.seany s2 Karman(佢仗自己係場主,就用冇理由既事踢人,仲講粗口,行為極過分,哈人哈到出晒位!)
同垃圾玩得多,無益,算啦
作者: Man-___-    時間: 2010-1-8 14:57

推推推推推
作者: carmen434343    時間: 2010-8-27 19:16

SOn  <--呢條on膠仔
一入黎個ser就tk我
大家認住呢條友

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0