標題: 彈game問題!! [打印本頁]

作者: kljc    時間: 2009-11-21 18:06     標題: 彈game問題!!

點launcher.exe入遊戲   跟住按enter唔睇片  跟住去左個4個人戈個畫面...  冇幾耐就彈返桌面 然後個l4d2自動3左= =   開左幾廿次都係咁....   關唔關win7問題呀??
作者: poonkaihung    時間: 2009-11-21 18:10

老友 係唔係 睇完片 loading 完 就彈出去 而且冇error 字句?

實不相暪..我都係
作者: kljc    時間: 2009-11-21 18:26

有時係咁呀 但有時一按enter唔睇片 就即刻彈game  跟住就彈句:
                       Could not get client.dll interface form library client  按確定 跟住佢就3左呀
究竟咩問題呀???
作者: invisible_name    時間: 2009-11-21 18:46

我又係咁呀
我已經重裝過隻game&steam都唔得
ps.我係用XP&1.5Gb版
作者: 滅。    時間: 2009-11-21 18:54

我都係..有冇人可以幫幫手.............
作者: 54698127    時間: 2009-11-21 19:02

me2=.= 幫我地吧
作者: kljc    時間: 2009-11-21 19:07

睇黎我都算遇到好多同道中人wo    我係度諗:如果再唔得 不如 買隻翻版安 一了百

作者: leung714    時間: 2009-11-21 19:45

我都係.......................無耐..............................
作者: gary311    時間: 2009-11-21 19:46

引用:
原帖由 kljc 於 2009-11-21 18:26 發表
有時係咁呀 但有時一按enter唔睇片 就即刻彈game  跟住就彈句:
                       Could not get client.dll interface form library client  按確定 跟住佢就3左呀
究竟咩問題呀??? ...
放錯client.dll?
作者: Eiosn    時間: 2009-11-21 19:47

我都係~~~>.<
彈左咩野都冇講>.<
作者: 殺蟲劑乂屎    時間: 2009-11-21 19:49     標題: 我都係啊

唔該搵個神手幫下手啦.............
作者: Mr.銘    時間: 2009-11-22 00:08

神手幫下手啦
作者: eric4500    時間: 2009-11-22 00:55

我都係咁.../_\''

仲預為只係windows7係咁tim......

我岩岩都冇事....再開就咁...
作者: zxcvzxcvb    時間: 2009-11-22 01:08

完泥甘多人都系....我都系呀 我win7...
作者: eric4500    時間: 2009-11-22 01:40

同至. 喔...

都係win7
作者: n9887766    時間: 2009-11-22 01:50

我都係無耐咁彈=.= 點玩呀
仲以為買隻正版會無問題~
作者: Mr.銘    時間: 2009-11-22 13:41

救命............................

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0