標題: 咩事??龍大請進 [打印本頁]

作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 20:53     標題: 咩事??龍大請進

龍大...點解我地2:1都冇機會復活..而比2.0既人復活既?
投降我喃我地已經解釋得好清楚..
可唔可以比個合適理由我地..
計勝率我地都無算低掛?
咁姐系咩意思
作者: 無敵黃戰士    時間: 2009-11-19 20:55

實力問題
你指的是星願定myds?
作者: 毒蛇〞    時間: 2009-11-19 21:12

不如問番你地 邊隊沒資格過你地隊晉升 ??
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 21:14

我只系想知點解2.1都冇資格升..會比d2.0既隊升
第3場仲要系時間唔夠...我地好清楚咁講清楚左..系棄權第3場..唔系16強
請龍大比解釋
作者: 無敵黃戰士    時間: 2009-11-19 21:15

你解答左3樓先
作者: 龍之振雄    時間: 2009-11-19 21:16

睇第三場 Replay ... 好明顯你地已經放棄比賽, 就算選錯英, 如果你地堅持落去就100%冇問題.
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 21:17

系時間唔得..被老母的威逼下關機..隊友明天都要翻學..已經知輸硬..點解唔投降
都可以唔洗浪費對面時間
要一邊比老母鬧..一邊睇住點輸?
咁會唔會浪費時間左少少..
作者: 『幹』軒轅    時間: 2009-11-19 21:18     標題: 佢講得出唔想比人話假民主,姐係唔想民主

佢講得出唔想比人話假民主,姐係唔想民主,佢玩帝制,你吹咩?唔happy就學我咁,轉玩---g-g -c,得閒就上黎vlan 睇睇。
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 21:18

同埋..重申一句..唔系放棄比賽...系放棄第3場..系想有機會復活..sor
話曬都2.1
全個比賽就系輸過2場左右
咁既表現都出唔到線..接受唔到
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 21:19

請問返一句..龍大你所謂既表現好..系唔系=肯完場就晉級呢
作者: 龍之振雄    時間: 2009-11-19 21:24

本來打算按完場時間計算, 如果按完場時間計 12:XX  就被 K.O   就基本上就冇可能繼續落去.

各隊有各隊原因, 肯堅持落去完成比賽, 系最基本要求, 合符 "體育精神"
作者: 毒蛇〞    時間: 2009-11-19 21:25

龍大由頭到尾都好似冇話 比數多既就可以復活喎
表現好既隊伍先可以晉升' <--   睇番復活既隊伍 隊隊都盡力表現'
但你地45 即投降. 仲覺得係哂時間 何來表現良好呢a_a"?
  難聽d講句 表現都覺得哂時間嗎  我直話直說  有咩唔岩聽 說聲抱歉先
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 21:28

體育精神...用呢個藉口來對抗老母可行嗎?
同埋..表現好就是=體育精神嗎..咁為何之前敗的300幾隊唔可以復活重新來
作者: 『幹』軒轅    時間: 2009-11-19 21:29     標題: 體育精神?

體育精神?冇可能仲打黎做咩?個個好似你咁得閒?明知不可為而為之,腦殘也。仲有,e加係打機姐,有咩要用到體育精神黎講,e加有咩重大意義!?品德問題!? 明知打黎冇用用拖住雙方時間,咁唔係仲衰咩?

明知不可為而為之,腦殘也。
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 21:32

係對面玩灰色地帶
你地又設新例一定要連打3場
早唔開始 星期5 ,6 ,1,2,3 我地全部時間 ok
係對面專登 係要星期日 9點先肯開始 仲要狂試場 換人開
咁迫於無奈 唔想雙雙否決 就打埋第3場
再者,10分鐘 已經斷線打少個 仲要本多
真係打多 一陣就gg
作者: 帝王※黑B    時間: 2009-11-19 21:33

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-11-19 21:29 發表
體育精神?冇可能仲打黎做咩?個個好似你咁得閒?明知不可為而為之,腦殘也。仲有,e加係打機姐,有咩要用到體育精神黎講,e加有咩重大意義!?品德問題!? 明知打黎冇用用拖住雙方時間,咁唔係仲衰咩?

明知不可為而為之,腦殘也。 ...
每個人對事對理都有不同既觀點;)

你甘講即係話你成日走場架啦打信長@@
明知輸硬 冇得打 你就會走場?
如果你冇走到場 腦殘即有你份?!
原來如此

作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 21:35

引用:
原帖由 帝王※黑B 於 2009-11-19 21:33 發表

明知輸硬 冇得打 你就會走場? 原來如此
對呢件事既睇法..唔代表佢平時會走場
請你明白
作者: 帝王※黑B    時間: 2009-11-19 21:36

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 21:32 發表
係對面玩灰色地帶
再者,10分鐘 已經斷線打少個  ...
其實我覺得係比賽前講定如果唔可以係限定既時間內完成比賽就可以delay..
這樣我覺得可以接受...
不知你們有沒先前提出這個問題呢=.=
作者: 『幹』軒轅    時間: 2009-11-19 21:36     標題: 講多冇用

講多冇用,你估講幾下龍手然就會比你番生咩,佢當日話唔比投票番生就知道左咩事啦。
羸唔到果d打多埸就最公平啦,羸左先番生,e加佢點比人番生我地都唔知,得佢講。
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 21:38

真系全部(內部處理)
我都系想要返個明確既答案姐..
所謂既表現好=體育精神?
用呢個黎做標準我喃都幾喃接受下
作者: 龍之振雄    時間: 2009-11-19 21:39

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-11-19 21:29 發表

明知不可為而為之,腦殘也。 ...
你遲早都會老死, 點解唔快D自我了結?
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 21:42

龍大..點解唔解答我問題先...我都系想清楚下
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 21:43

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-19 21:39 發表

生存落去=體育精神?
好似完全唔同咯2件事
唔好一齊講啦
比喻都令第2件事
作者: 殺人唔開抗    時間: 2009-11-19 21:46

你地第4回合咪又係請228做槍
作者: 龍之振雄    時間: 2009-11-19 21:49

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 21:32 發表
係對面玩灰色地帶
再者,10分鐘 已經斷線打少個  ...
5個人, 有一個可以堅持落去, 也不至於 12分鐘被 K.O
作者: 『幹』軒轅    時間: 2009-11-19 21:50

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-19 21:39 發表

死係人生一定要面對巴問題,就算點,都改變唔到,仲有自我了結唔係一件好事,對自己冇咩利益。但佢唔打第3埸有咩唔好?係咁多方面巴壓力下,仲要明知係冇得打既,仲打黎做咩?做d雙方都好既事唔好咩?節省時間唔好咩?
仲有我想問一個問題,你點知我會老死!?人類老死既機會只有34%,你唔比我病死!? 你算命佬黎架?
定係你本身有咁既思想,想咁用!?
作者: 『幹』軒轅    時間: 2009-11-19 21:54

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-19 21:49 發表

5個人, 有一個可以堅持落去, 也不至於 12分鐘被 K.O
問題係有冇必要打落去?
仲有,就算冇人守,都唔至於 12分鐘被 K.O。
作者: 夜小餅    時間: 2009-11-19 21:57

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-11-19 21:50 發表

死係人生一定要面對巴問題,就算點,都改變唔到,仲有自我了結唔係一件好事,對自己冇咩利益。但佢唔打第3埸有咩唔好?係咁多方面巴壓力下,仲要明知係冇得打既,仲打黎做咩?做d雙方都好既事唔好咩?節省時間唔好咩?
仲有我想問一 ...
你贊成安樂死嗎??
作者: 龍之振雄    時間: 2009-11-19 21:57

以為嬴一場就可以進入下回合, 而放棄第三場, 只系你認為可以.
原來只有 34% 人, 可以善終, 我當然也希望你可以善終.
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 22:01

真的沒說話講了..
兜兜轉轉都冇答到問題..
我都費事回
這次舉辦比賽真的非常之(成功)
也令到我大開眼界..令到我呢d仲系中學生既人體驗到咩叫(內部公平)處理..
真系大開眼界..
再講真系冇意思了..
作者: 『幹』軒轅    時間: 2009-11-19 22:01

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-19 21:57 發表
以為嬴一場就可以進入下回合, 而放棄第三場, 只系你認為可以.
原來只有 34% 人, 可以善終, 我當然也希望你可以善終.
睇到cool or nif 羸左後,我都可以善終架啦。
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 22:03

我敢講 我地rs 實力一定好過其中幾隊  復活隊
作者: 夜小餅    時間: 2009-11-19 22:04

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:01 發表
真的沒說話講了..
兜兜轉轉都冇答到問題..
我都費事回
這次舉辦比賽真的非常之(成功)
也令到我大開眼界..令到我呢d仲系中學生既人體驗到咩叫(內部公平)處理..
真系大開眼界..
再講真系冇意思了.. ...
你認為點先公平??
比你過16強就公平??
其他人又會怪點解棄權都可以過._."
作者: 『幹』軒轅    時間: 2009-11-19 22:06

引用:
原帖由 帝王※黑B 於 2009-11-19 21:33 發表

明知輸硬 冇得打 你就會走場?
如果你冇走到場 腦殘即有你份?!
原來如此 ...
到我覺得冇得打既時候,唔係35就係25。
作者: 殺人唔開抗    時間: 2009-11-19 22:07

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:03 發表
請槍實力當然好
作者: z東z    時間: 2009-11-19 22:10

其實講左咁耐 各邊有各邊自己道理 我5敢話邊邊岩邊邊錯 我想嘈落去到係冇意思 !!
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 22:10

唔好下下輸左就瀨對面請槍..
我地Rs團開左幾耐..各人實力點..我喃好多人都知..
我都唔想系度同你繼續嘈
作者: 『幹』軒轅    時間: 2009-11-19 22:11

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:10 發表
唔好下下輸左就瀨對面請槍..
我地Rs團開左幾耐..各人實力點..我喃好多人都知..
我都唔想系度同你繼續嘈
30min ko左我『幹』團
作者: 小明渣靚車    時間: 2009-11-19 22:11

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:03 發表
又如何!?
可能有隊第一第二回合輸左果D仲勁過你地呢?
講多無謂,只怪你地搵個乖仔打信長,仲要做本多
扮豬佢地第4回合果個對手開波45都係咁玩啦
又唔見佢地好似你地咁樣衰=.=?
作者: 殺人唔開抗    時間: 2009-11-19 22:11

只可以肯定說句第4回合第3場你搵左228代打
作者: SLY_MinG    時間: 2009-11-19 22:12

龍之振雄無玩信長~~~~~~

就唔會明玩到12分鍾4打5既痛苦~~~~

明知無結果既野還要繼續浪費自己時間?

而且中學生又唔係得閒

專登抽時間出黎打  打到11-12點左右都可以玩落去  ~

但係4打5知輸硬就唔會繼續打落去啦

唔信就你問下你既專家啦~
作者: 『幹』軒轅    時間: 2009-11-19 22:14

引用:
原帖由 SLY_MinG 於 2009-11-19 22:12 發表
龍之振雄無玩信長~~~~~~

就唔會明玩到12分鍾4打5既痛苦~~~~

明知無結果既野還要繼續浪費自己時間?

而且中學生又唔係得閒

專登抽時間出黎打  打到11-12點左右都可以玩落去  ~

但係4打5知輸硬就唔會繼續打落去啦 ...
支持ming
支持ming
支持ming
作者: z東z    時間: 2009-11-19 22:14

樓上咁講都有道理 星期1要番學 的確星期日唔可以打咁夜 希望呢一樣野龍大會理解!!!
作者: KuRoCrisM    時間: 2009-11-19 22:14

我想問一句
如果士兵抱住 "既然冇得打不如投降" 呢個信念黎打仗
呢個世界會變成點?

然而,信長亦是差不多 冇得打唔打 -- 走場 咁玩黎有乜意義?

唔係話體育精神有關聯與否
而係你地打從一開始就萌生左 唔得就放棄啦 呢個諗法
呢點 就足以令人覺得你地係唔專重比賽

當然未必係你地單方面既錯
你口中所講對方既某些特意行為也為其因素之一

但係點都好 No就是No
永恆的等式
Life without excuses is wonderful.

如果你覺得 冇得打就放棄 呢個想法係參賽者需有既正確態度 不妨說出該偉論吧
作者: 『幹』軒轅    時間: 2009-11-19 22:16     標題: 佢當奧運

佢當奧運咁,要有體育精神,笑q死我,冇得善終。
作者: 小明渣靚車    時間: 2009-11-19 22:17

引用:
原帖由 KuRoCrisM 於 2009-11-19 22:14 發表
我想問一句
呢個世界會變成點?

然而,信長亦是差不多 冇得打唔打 -- 走場 咁玩黎有乜意義?

而係你地打從一開始就萌生左 唔得就放棄啦 ...
好明顯得3個字~
晒時間,打信長就係晒緊時間~"~
都唔知玩黎做咩!!?中學生讀多D書啦~
作者: SLY_MinG    時間: 2009-11-19 22:18

引用:
原帖由 KuRoCrisM 於 2009-11-19 22:14 發表
我想問一句
呢個世界會變成點?

而係你地打從一開始就萌生左 唔得就放棄啦 ...
可惜呢堆字 就係你地唔比 rs 打既excuse

仲有 如果士兵抱住 "既然冇得打不如投降" 呢個信念黎打仗

呢個世界會變成點?

會變成 世界和平 從此就沒有戰爭

笑料
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 22:19

如果將軍死左..士兵報著體育精神最終勝利機會會點呢?
我地如果斷左輔手..我地可以繼續打...
問題系斷左本多..仲要12分鐘就斷
唔可以汁裝....可以控..
請問句..咁本多有咩用呢..如果系火神戈d仲可以雙控幫變..
當時情況已經十分明顯..有玩過信長既人都十分清楚
10只士兵抱住體育精神..有冇可能贏到100只敵人呢....
作者: 小明渣靚車    時間: 2009-11-19 22:21

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:19 發表
如果將軍死左..士兵報著體育精神最終勝利機會會點呢?
我地如果斷左輔手..我地可以繼續打...
問題系斷左本多..仲要12分鐘就斷
唔可以汁裝....可以控..
請問句..咁本多有咩用呢..如果系火神戈d仲可以雙控幫變..
當時情 ...
呢D野賴得邊個=.=?
作者: SLY_MinG    時間: 2009-11-19 22:21

士兵無主將都唔識打仗啦~

btw, 你搵個有玩信長既黎講啦
作者: z東z    時間: 2009-11-19 22:24

送金句
戰則即戰
不戰則守

不守即退
不退則降
不降則...
不降則...
即日即死
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 22:24

我由一開始就已經講左...
我地唔服..只系需要一個合適理由..
可以令到大家都服..明白真系技不如人
作者: SLY_MinG    時間: 2009-11-19 22:27     標題: 回復 52# 的帖子

都係唔洗有理由

佢既判決100%唔會錯
作者: SLY_MinG    時間: 2009-11-19 22:29

劉翔 試跑先發現 腳痛
佢可以 忍痛完成賽事
但佢明知自己輸梗
佢都唔會為左體育精神 去完成埋賽事啦

RS就不能等下場復出嗎~
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 22:29

劉翔 試跑先發現 腳痛
佢可以 忍痛完成賽事
但佢明知自己輸梗
佢都唔會為左體育精神 去完成埋賽事啦
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 22:30

我地Rs同佢一樣..打算下場可以復出.點出被你地內部(公平)的否定
作者: z東z    時間: 2009-11-19 22:31

咁又係= =劉翔知道自己點到係輸 不如E好仙 等下一次機會 成日聽人講 風水論樓轉~~~~RS下次努力
作者: 小明渣靚車    時間: 2009-11-19 22:33

咁佢都放棄左奧運~
你要同佢比較,咁你要放棄呢個比賽~
等你個本多大個仔先打比賽吧
作者: 手然YiN    時間: 2009-11-19 22:34

體育精神? 你play me?

依件事好明顯唔係體唔體育精神問題啦

可笑...  

沒有老母交電費 上網費  

我地何來上網打信長

沒有媽媽生你 你如何有機會創vlan?

難道我們要反抗我們媽媽逼我們關機的命令嗎?

可能你會 但我地唔會

我地好努力同媽子say  但係仲鬧我地 仲要我地熄機  

有法子違抗皇命嗎?
作者: SLY_MinG    時間: 2009-11-19 22:36

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-19 22:33 發表
咁佢都放棄左奧運~
你要同佢比較,咁你要放棄呢個比賽~
等你個本多大個仔先打比賽吧
即係 . . . .

rs以為2:1 有得入到16回合於是投降

但結果就是說他們沒有體育精神
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 22:37

佢放棄戈一場比賽...系因為唔想整傷自己
道理一樣
如果我地強逼繼續玩..我相信媽媽也會對我們作出懲罰..
解釋什么體育精神難道他會理解到嗎?
斷本多的這一場敗局...我相信投降也是很正常
作者: 小明渣靚車    時間: 2009-11-19 22:39

引用:
原帖由 手然YiN 於 2009-11-19 22:34 發表
體育精神? 你play me?

依件事好明顯唔係體唔體育精神問題啦

可笑...  

沒有老母交電費 上網費  

我地何來上網打信長

沒有媽媽生你 你如何有機會創vlan?

難道我們要反抗我們媽媽逼我們關機的命令嗎?

可能你 ...
呢D野賴得人?
自己搵唔岩時間話人地唔體諒你,笑話?
作者: SLY_MinG    時間: 2009-11-19 22:41     標題: 回復 62# 的帖子

RS曾經提出過改時間打

但對方不容許

而且本多好似係斷線~
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 22:42

請你爬下文再來講啦..
我地 星期,5,6  早上 10點-> 晚上12點都得
                       星期日  10點-> 8點都得
     星期 1,2,3          4點->8點都得
對面係要星期日9 點開始 唔知 邊隊 無品d
作者: 手然YiN    時間: 2009-11-19 22:43

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-19 22:39 發表

呢D野賴得人?
自己搵唔岩時間話人地唔體諒你,笑話?
可笑

我可以想到一場會打那麼長嗎?

我預計到會咁我晨早唔洗係到嘈啦?

你係咪腦生廯呀?

既然你講到咁

如果你比人打劫  你無哂錢坐車車整到遲到

你會唔會話個賊搵唔岩時間打劫?
作者: 小明渣靚車    時間: 2009-11-19 22:46

引用:
原帖由 SLY_MinG 於 2009-11-19 22:36 發表

即係 . . . .

rs以為2:1 有得入到16回合於是投降

但結果就是說他們沒有體育精神
咁道理好簡單~
2:1一定2隊都入16強?
我只能說不一定...
先一個假設,2隊相方合作
1隊嬴1場希望可以令2隊進軍16強~
這比其他隊公平嗎!!?

講到尾,人地覺得佢地唔尊重個比賽
一落到場,明知輸都要死撐
這就是比賽,正如跑1500米~
看到他人快你一圈,你就放棄比賽?
我作為觀眾我會向佢拋垃圾
作者: 小明渣靚車    時間: 2009-11-19 22:49

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:42 發表
請你爬下文再來講啦..
我地 星期,5,6  早上 10點-> 晚上12點都得
                       星期日  10點-> 8點都得
     星期 1,2,3          4點->8點都得
對面係要星期日9 點開始 唔知 邊隊 無品d ...
我只想問,你地就人地
咁點解唔可以人地就你=.=?
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 22:49

拋垃圾..是一個非常不道德行為
香港就系比你呢d人污染
所以先會有罰款出現
咁請問點解2.0可以入呢
冇實力又點可以win返一場
作者: 手然YiN    時間: 2009-11-19 22:49

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-19 22:46 發表

咁道理好簡單~
2:1一定2隊都入16強?
我只能說不一定...
先一個假設,2隊相方合作
1隊嬴1場希望可以令2隊進軍16強~
這比其他隊公平嗎!!?

講到尾,人地覺得佢地唔尊重個比賽
一落到場,明知輸都要死撐
這就是比賽,正如 ...
咁你向劉翔拋垃圾啦

型棍仔         

劉翔明知隻腳受傷    最後都放棄左沒跑

因為跑來只會輸 加上令到傷口傷上加傷

死撐!?

可笑   廯滿腦

如果5打5 我地明知輸 我地會繼續打

第三場我地根本逼於開始

加上外來因素  

我地才會投降

作者: ColoR_Lavender    時間: 2009-11-19 22:53

-_-食花生等睇戲
作者: 小明渣靚車    時間: 2009-11-19 22:56

引用:
原帖由 手然YiN 於 2009-11-19 22:49 發表

咁你向劉翔拋垃圾啦

型棍仔         

劉翔明知隻腳受傷    最後都放棄左沒跑

因為跑來只會輸 加上令到傷口傷上加傷

死撐!?

可笑   廯滿腦

如果5打5 我地明知輸 我地會繼續打

第三場我地根本逼於開始

加上 ...
你係要用劉翔做比較,你早應該放棄比賽~
還在這說什麼!?
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 22:57

劉翔都唔系一開始就放棄啦..
佢奧運破紀錄系點黎架??
我們在這說人話
作者:  淚先生    時間: 2009-11-19 22:58

今次明顯係對rs不公平,
還有我知道了  棄權=不能進級
例如:保特  在奧運的時候,有睇過ge人都知道佢就沖線個陣明顯專燈跑慢了,
佢明知自己贏硬,唔通仲拼曬命去跑咩,
唔通d人開加速器??
係人都想輕輕鬆鬆贏比賽架啦
今次vlan 4出了好多問題  例如nif 請槍的問題,復活咁   
本人在ggx平台見了bsth...等等團都十分希望復活,係咁叫人投票,最後??曬氣啦
作者: 手然YiN    時間: 2009-11-19 22:58

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-19 22:56 發表

你係要用劉翔做比較,你早應該放棄比賽~
還在這說什麼!?
?

點解要早應該

我早個陣無遇到依D情況 搵唔到原因放棄喎
作者: KuRoCrisM    時間: 2009-11-19 22:58

題離了

然而只看見在針著"體育精神"呢4隻字黎講

普通一個彼喻 可以比你地理解到咁不條理化

另外,我講過了 未必係你地單方面既錯 外來因素也為其幾

================================================
回覆47樓

我只能夠說那是你的奇怪世界中得出來的奇怪結果而且

而事實是 極權主義又會再度萌起 世界將變得更混亂 民不聊生

就此罷筆吧 比喻開始離題了

作者: 小明渣靚車    時間: 2009-11-19 22:59

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:49 發表
拋垃圾..是一個非常不道德行為
香港就系比你呢d人污染
所以先會有罰款出現
咁請問點解2.0可以入呢
冇實力又點可以win返一場
拋垃圾只是代表我的憤怒同不滿~
因為該人不知何謂不屈的精神~
當比賽完全不尊重~自以為嬴了一場比賽
就草草了事另一場比賽?你就一定自以為可以入16強?
太天真了~
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 23:02

體育精神呢4個字眼..根本唔可以套用系信長之野望呢只游戲度..
系一開始龍大講先..我地只系想作出回應
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 23:03

草草了事?...
不如你真系去爬下文先啦...
又要威又要戴頭盔.唔知成件事就唔好扮型博出位啦
真心講..你去爬陣文先啦
作者: kei123    時間: 2009-11-19 23:04     標題: 回復 76# 的帖子

笑料,睇清楚人地d point先回啦
我地冇認為我地贏硬,相反我地係尊重對方,知45冇可能啦,
唔通仲要係度哂時間玩拉鋸戰?
作者: 手然YiN    時間: 2009-11-19 23:05

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-19 22:59 發表

拋垃圾只是代表我的憤怒同不滿~
因為該人不知何謂不屈的精神~
當比賽完全不尊重~自以為嬴了一場比賽
就草草了事另一場比賽?你就一定自以為可以入16強?
太天真了~ ...
草草了事?

你又知道我們草草了事?

當比賽唔尊重?

咁我地晨早係之前比賽走場啦

我地自以為一定可以入到16強?

我地係唔服點解咁樣比人foul出

如果你地係有足夠理據及能夠令我們服氣的理由

我們接受龍大的決定
作者: ColoR_Lavender    時間: 2009-11-19 23:07     標題: 回復 79# 的帖子

咁一開始個Pink團打星願果時都知冇可能架啦~~咁佢地又打
作者: kei123    時間: 2009-11-19 23:10     標題: 回復 81# 的帖子

睇清楚哂人地講乜先啦唔該
重申多次個point,係因為斷左個變左45,再加上有外來因素
先作出放棄第3場既決定
作者: keung_xd    時間: 2009-11-19 23:12

請問參加比賽為乜...
系想睇下自己實力去到邊姐..
有機會可以同星願戈d強團交手..我都好樂意..
可以見到自己既不足.下次繼續努力
我地唔服就系佢比唔到一個令到我地滿意既理由..
你地明唔明?
過5關斬6將咁..幾難打到黎呢度..
咁就比取消資格?
我地依家系好唔服
只想要返一個可以令到大家都滿意既理由..原因
作者: dogdogme    時間: 2009-11-19 23:15

龍爺同龍之振雄
兩個都有個龍字
兩個思想都一樣咁奇特
作者: 小明渣靚車    時間: 2009-11-19 23:25

首先,我果個立場係Vlan方的角度黎睇呢件事~
你地要知道,你地所講既野根本唔可以為你地庇護~
你地要講,我慢慢同你地講:

首先,你地各隊嬴一場,不過從我角度第3場只用了12分鐘~
明眼人看到第一個反應是什麼?這是一個假比賽嗎!!?
你地可以自以為嬴了一場就可以草草了事第3場!!?

其次,我都說了,在Vlan眼中你們所說的東西真的可信嗎!!?
係真又好,係假又好。Vlan都冇必要接受你地的私事的解釋~

再說,比賽有得自由選擇比賽時間,可能只是你地大方
讓對手自由選擇時間,不過為何你們有需要的時候~
不讓對方就你們!?我相信這都不是vlan的問題吧!?

最後,都係果句,玩到最後係比賽的基礎...
你地唔明白呢個道理,才是真正令你地步向失敗的主因~

作者: kei123    時間: 2009-11-19 23:36

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-19 23:25 發表
首先,我果個立場係Vlan方的角度黎睇呢件事~
你地要知道,你地所講既野根本唔可以為你地庇護~
你地要講,我慢慢同你地講:
就住我地既論點遂個point講啦,其實你明唔明我地既論點係邊嫁
你都未正面回應個問題就學人亂咁立一個結論,你都算唔話得
作者: 小明渣靚車    時間: 2009-11-19 23:40

引用:
原帖由 kei123 於 2009-11-19 23:36 發表

就住我地既論點遂個point講啦,其實你明唔明我地既論點係邊嫁
你都未正面回應個問題就學人亂咁立一個結論,你都算唔話得
我可唔覺得你地有咩論點可以討論
講黎講去都只係私人問題希望要人體諒~
作者: NiF_jboy    時間: 2009-11-19 23:41

星海夠4打5啦我覺得佢地有體育精神4打5都打落去= =
我之前比賽都係有場4打5但係我地都會打到完場
同埋你地之前唔係反對復活賽架咩=.=?

我應該冇記錯果時係你地呢班人成堆人係討論區到話反對= =

作者: 小明渣靚車    時間: 2009-11-19 23:42

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-11-19 23:41 發表
之前係嬴方的立場嘛
作者: ColoR_Lavender    時間: 2009-11-19 23:58

點講都好啦-_-e個討論完la       就此罷筆吧
作者: Silent_    時間: 2009-11-20 03:16

Life is unfair, just face it
RS是我玩信長第一個見過ge勁團,以前帶我打信長ge都係RS一位人兄

亦想當年RS曾經挑過我團滅團,ANT嘴炮技術更令我留下了深刻的印象
所以現在RS輸了,老實說,很開心
作者: IS.英雄    時間: 2009-11-20 05:57

風水輪流轉

支持龍大的判決    

作者: SLY_里    時間: 2009-11-20 07:14

RS  諗住等番生, rs 唔想哂對面時間玩45 都有錯???
如果唔想哂對面時間 就定左罪 咁打完45 既賽果 咪一樣LOSE??? 如果你話pe 精神 你場場試下4打5啦  
可能龍大一早決定左^+^  君要臣死 臣不能不死

作者: SLY_MinG    時間: 2009-11-20 07:27

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-11-19 23:41 發表

我應該冇記錯果時係你地呢班人成堆人係討論區到話反對= = ...
星海我就唔知佢幾時打啦

RS第3場本身已經唔係有足夠時間打 , 佢想改時間對方唔肯

咪唯有硬打落去~~~~

即係5個學生聽日都要番學  

4打5仲會因為體育精神打落去?     

仲有..呢個復活賽同果個唔同~

題外話~~~~~呢屆大家有眼睇到係最差既一屆~

是不是你們的工作人員的問題 ~?

作者: NiF_FatCaT25    時間: 2009-11-20 10:08

引用:

我應該冇記錯果時係你地呢班人成堆人係討論區到話反對= = ...
佢地之前係nif吾決 果時抽水     依家真係 風水xx轉
作者: starvior    時間: 2009-11-20 10:41

一睇最廢就知DEARMY 個隊la 下ma........咁都唔踢 一睇就知十分公正
作者: 月京武離    時間: 2009-11-20 11:05

失望,SLY同Rs 係19強輸左
復活隊伍係由管理員選出黎
不如比復活隊伍互打睇實力啦

作者: SLY_里    時間: 2009-11-20 12:20

冇復活戰 就唔好呃埋d好想打復活戰既人啦
人地本身想打復活戰 變左冇得打真係gdgd
如果第一場45 棄權 第2第3場打番win左 咁又點? 都當輸???????  輸第一場win2,3場 咁樣係咪又當輸
作者: yuhoyinleon    時間: 2009-11-20 13:25

體育精神係必要..但係都要有一定既實力..
畀頭兩三回合輸果d復活16強又一樣輸的話..
就浪費左d機會l0l..好心你就算**粗口**數啦
人人都有老母嫁啦..玩信長玩到拎老母黎講
又吾係要**粗口**...瀨你老母整到你輸好冇??
重新打過晒d比賽好冇??番屋企修眉啦吾該~
作者: NiF_jboy    時間: 2009-11-20 14:05

今屆比賽都算係最後一次既11.2b(係呢個原因既話咁搞復活賽我都覺得冇所謂)
果時見到龍大搞復活比賽 很開心
但vlan有很多人十分不讚成復活比賽
先說我自己 我的隊伍是犯規了所以 很多人說不給我們打復活比賽

當然有復活賽是好事  那時候rs團隊就在vlan說
什麼運動員吃了禁藥 就=比人禁止唔可以再比賽 佢地講左呢句

之後到了今天rs團隊不能進入16強 又帶一班人上來vlan熱心討論

我都有睇過你地團隊既事情 根本係你地隊既問題
明知佢老母唔俾佢玩?做隊長果d唔識大方d比錢佢去網吧打= =?/去人屋企打都得la
好多團隊都可能係好似你地咁
個個咁樣搞咁vlan咪好唔得閒?
冇得打你地就算數啦唔好搞咁多野等下次其他平台再搞比賽lo
出邊我都見到個貼 話xx vs星願 又係好似咩4v5 咁人地就要出黎嘈?
果時我地隊既問題你地夠成堆抽我地水
怪就怪自己運氣唔好 就如比賽彈機一樣

打救你戰隊既問題 係唔係228=sly果隊既正選???
如果係228都報左2隊打比賽 加幫人地打比賽 正常黎講太過份=比人gg

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0