標題: 小貝團正式收人 [打印本頁]

作者: yeah999    時間: 2009-11-14 03:47     標題: 小貝團正式收人

主旨 : 想做咩就做咩!!

會旨

1 踢人場哥陣要講 : 以葬花為榮 !!!
2:禁止任何粗口,應以葬花表示  e.g: 我葬花你老娘!!
3.練手指神技 !!
4.WIN左要錄片做紀錄 !!(避免人地霞卓)
5,鐘意食石用絕爆氣隨自己心意!!
6.訓練死鬥兵團 (方便消失戰哂馬!!)

暫收所有想做小貝親戚既人

現有名稱選擇:               

小貝的爸爸
小貝的媽媽
小貝的兒子
小貝的妹妹
小貝的細佬
小貝的堂哥
小貝的, ,,,,,

由於我只會在星5晚上才會online ,所以有興趣既可以先留名 ,我會起到相約時間 進行測試

我的代號將會改做 : 小貝的徒弟小草

作者: 大陸老    時間: 2009-11-14 10:26

好團支持
作者: lee815    時間: 2009-11-15 01:32

唔洗搞咁多野,輸左消失

條片用指令換左weapon 23防匕首,所以睇唔到,血數正常

作者: 笨爺    時間: 2009-11-15 06:31

1.唯快:純粹低跳a
2.葬花:飄跳避反

冇咩好講 呢場2個都係跳a

食花生睇rp 睇黎唯快不破呢個名以後係vlan見唔到啦
作者: yeah999    時間: 2009-11-16 14:21     標題: 回復 3# 的帖子

好呀^^ 我樂意打 >< 流星多我一個唔同 少我一個唔少@@ 反正 我都係少玩都極 , 咪約個時間P一場LO  我比你 開場 人物任選(用女角都無所謂) , 我用孟星 >< 輸左消失 ︿︿

作者: yeah999    時間: 2009-11-16 14:35     標題: 回復 4# 的帖子

>< 無計喇 個鍵盤神神地 有時跳唔到後做上下A 同jump a完連卷c  /. \  你知做唔到e2樣野係差好多架喇 , 唯今之計 只有出網吧 搵部神機同佢部神機挑過 ><  希望打得成喇 ︿︿ 
作者: wyw2441    時間: 2009-11-16 17:42

引用:
原帖由 笨爺 於 2009-11-15 06:31 發表
1.唯快:純粹低跳a
2.葬花:飄跳避反

冇咩好講 呢場2個都係跳a

食花生睇rp 睇黎唯快不破呢個名以後係vlan見唔到啦
個人覺得佢兩個既事.我地最好唔好理咁多
佢兩個既實力係你同我之上,我地無資格批評

作者: miyavi981134    時間: 2009-11-16 23:09

今好玩我又黎   
敏我想消失你啊
好冇^^
作者: 和希    時間: 2009-11-16 23:36

又開始慢慢回復一個腥風血雨既時候
作者: miyavi981134    時間: 2009-11-16 23:56

黎5黎者 .. 敏哥  .. 你今利害同我呢個無名小卒 玩下消失喇...
作者: yeah999    時間: 2009-11-17 01:05     標題: 回復 10# 的帖子

你邊位呀 >< 
作者: miyavi981134    時間: 2009-11-17 01:20

我........咪打到你要跳樓自殺果位囉  無名小卒啊
作者: yeah999    時間: 2009-11-17 01:58

無名小卒 =.= 真係無咩聽過 @@ 我經常都跳樓自殺架wor ︿︿ 得罪左你 唔好意思呀>< 不過我唔出大絕對付勁過我既人 已經算好架喇 / \ 雖然我唔知你係邊位 @_@ 但係我對你 心存尊意 ^^有咩得罪 請原諒 =  =  ..
作者: miyavi981134    時間: 2009-11-17 03:18

5係啊....玩下喇 ..  反正你都5玩流星 .. 比我消失好過喇XD
作者: lee815    時間: 2009-11-18 00:08

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-16 14:21 發表
好呀^^ 我樂意打 >< 流星多我一個唔同 少我一個唔少@@ 反正 我都係少玩都極 , 咪約個時間P一場LO  我比你 開場 人物任選(用女角都無所謂) , 我用孟星 >
樂意?事實我就一早贏左你
係你好似狗仔咁追住我同你玩,係都要挑我,求我同你打,我先比個機會你咋
費是d小人話我唔接驚左你,就算輸比d唔知點做純低跳既人我都輸得心裡安樂
作者: lee815    時間: 2009-11-18 00:13

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-16 14:35 發表
>< 無計喇 個鍵盤神神地 有時跳唔到後做上下A 同jump a完連卷c  /. \  你知做唔到e2樣野係差好多架喇 , 唯今之計 只有出網吧 搵部神機同佢部神機挑過 ><  希望打得成喇 ︿︿  ...

我就靠部1.81ghz896ram電腦打出我既名堂
你?都岩既,憑你既技術,去搵部神機砌贏我部90fps啦
作者: yeah999    時間: 2009-11-18 01:21     標題: 回復 16# 的帖子

我份人好公道 , 我同你打哥場只係路人戰 ,你團友燕子可以做證 , 你e家係到作故仔 , 場路人戰係我求你打? 你講大話都講得幾勁 ,我只係不爽有d人 屈網屈機 ,重要串串貢 ,流星有幾多新野 我真係唔知 ,唔係tin 講幾樣出黎 我都唔知e家d機可以做咁多新野 ,e,g , 用劍向後出下前a +上上a ,快機可以解lock 令招aa上miss , 我只係想問你係咪有秘技係可以跳走到 ,正如我當時tin同我講一樣 ,可惜你反應咁大 ,好似踩親你條尾咁 , 我唔想同你玩罵戰 所以約你打消失戰 ,而我亦都係想用返鐘意用既劍同你認真打返場 ,我玩劍匕都廢 , 不過重匕廢過劍 至於 你用咩機種 我無興趣知  ,你鐘意講到50fps都得 ,但肯定既係 我一定低過你 !,..

為表公平 , , 我亦都證明我係絕對無用外掛 用咩野程式咁 ,我決意 約你去網吧 一戰 , 一來 機種相同 ,二來 唔會比人屈到網速 . 我等你既回應 .. 咪作故仔喇朋友 ,有d野大家都好清楚 ,你係咁亂咁作野 , 唔尊重我唔緊要 ,最好唔好唔尊重自己

作者: lee815    時間: 2009-11-18 20:58

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-18 01:21 發表
我份人好公道 , 我同你打哥場只係路人戰 ,你團友燕子可以做證 , 你e家係到作故仔 , 場路人戰係我求你打? 你講大話都講得幾勁 ,我只係不爽有d人 屈網屈機 ,重要串串貢 ,流星有幾多新野 我真係唔知 ,唔係tin 講幾樣出 ...
唔好懶醒得唔得

1.我話緊"你求我打"<係黎緊呢場消失戰

2.我真係唔知咩野叫屈網,我用就用icable上網,係咁多,我未見過人專登搵間勁既上網公司黎打流星(笑)

3.你無興趣知我部機幾快係因為你唔想承認我部機得90fps都贏你既事實姐,唔信我可以流星影相嫁姐,onq

4.我條片入面,有講出點解我避到你既跳上下a,係你自己唔承認事實,1.我訓地背天,2.你自己出得慢,係你唔感謝教你招數既恩人不特止,仲以德報怨地去中傷我挑戰我

5.講黎講去"我作果個故仔"都係你懶醒以為我話場路人戰係你求我打姐,咁你e家清楚我講緊咩未?我講緊你好渴望既消失戰

6.咩叫我唔尊重你唔緊要,最緊要唔好唔尊重我自己?我就好尊重自己啦,不過我唔覺得你值得任何人尊重,你無朋友就係證據

7.任何人都有自己熟用既硬件(滑鼠keyboard),去網吧打係咪你幫我拎住兩樣野去先?去到幫我插埋件?仲有你係隻game打我唔贏你真人打我點算?

作者: lee815    時間: 2009-11-18 21:10

再補充,今次講下人格

你公道?公道就唔會用迷之程式令到自己純低跳 跟住去屈人機啦

你公道?公道就唔會以怨報德,我教你"秘技",袋錢入你袋,你仲屈我用咩野神奇手指

公道?小人你就小人啦,不爽我就直接出聲,開埋咩小貝團,拎埋人地小貝個名黎玩,正小人

你唔想同我玩罵戰?唔係因為你清高,係因為你理虧,無可能講羸我呀嘛

我份人就係咁串嫁啦,不過d人服我囉,我隻揪死鬥都掂,唔似d人用迷之程式靜係單挑屈人機,有咩事就發晒難ja挑我隻揪,抹殺左我另一半死鬥既能力

拿,我就好認真回應你每一句每一個point,衰左就唔該認衰,唔好做埋d小人,你同我睇得清清楚楚,我等你回應

作者: yeah999    時間: 2009-11-18 23:18     標題: 回復 19# 的帖子

第一 : 手指係你講既 ,  你話你唔係屈機 ,而係自己手指按得快 我無屈你 ,神奇手指 係指你手指按得比我快 而明名
第二 : 你憑咩野講我無朋友 ,流星 我係自己無聊裝返玩下 , 實則只係輕鬆下 ,無你咁勁 ,打機識咁多人 ,咁多"戰友" , 老實講 我網絡上真係小交朋友 , 因為近年已經小玩左電腦遊戲, 而且我活躍起流星都係好多年前既事 .我唔排除 你有時成到我你因為人地扮 ,因為我試過入場見到有人用我個名 打法都係差唔多
第三 . 我無老屈你用咩程式 ,但你而家係你屈我用 "迷之程式: .所以我先叫你去網吧打 ,你鐘意用返你習慣用既野 你可以帶 我知道有d網吧係比既 ,我行得正企得正 , 低跳a 絕對係我能力下做到既 , 有人話我改speed 我都可以證明 係我自己係咁左右閃比左一個錯覺人, 唔關有無改game事 , 出到黎網吧打 一目了然 ,幾年前就係因為成堆白痴話我改game 我先唔玩 ,我e家返黎 又撞到好似你e一種咁賤格既人 ,約你出黎打又淆底 , 無證無據又要屈我 ,流星絕對係因為你這種人先沒落 , 同埋如果出到黎我真係打你 你絕對可以報警
第四:我用小貝個名玩野 ? 老實講 我未同你打哥陣我已經打算開架喇 ,你可以望返出面小貝既post , 早過我同你打 ,你個人老屈成性 ,  我加你個名只係想帶出下你份人格係點 ,
第五: 你覺得你自己好勁 !?好串 ?死鬥好利害 ? 我功喜你 ,你好威 ,流星勁到可以周圍串人  而且空有一身好武功 , 洗唔洗我叫你一聲流星之神呀 !?我同你人格唔同 我問你問題 ,你又狗前狗後話人 , 有人屈我改speed , 我無講任何邊個勁邊個渣d既野 ,我只係周圍行 叫人ctrl 試下打佢 證明自己無改speed 無改距  ,其實諗諗下同你講多都哂氣 ,因為你根本無文化, 你都認左自己鐘意走去串人 , 無錯我e家係唔信你講既任何野 , 你影相 證明到d咩 ? 我屋企有3部電腦 唔怕話你知 .其中有部腦得60fps , 我影張相比你睇都得, 扮哂自己好低fps都ok 但我唔洗昆你 ,我用緊 80幾既機 , 我亦都唔怕大家走出黎 打一場證明自己既清白 . 你呢 !?

最後 , 正如幾年前一樣 我諗諗下同你件垃圾都唔洗講咁多野  從你屈我用甚麼程式開始 ,我諗大家都無咩討論餘地 ,一係就走出網吧打場互相證明一下, 一係就收聲加收皮 ,不過好彩 既係  老手之中 重有一d 係正人君子 , 可惜既係 老手之中 都重有害群之馬 !

作者: lee815    時間: 2009-11-18 23:52

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-18 23:18 發表
第一 : 手指係你講既 ,  你話你唔係屈機 ,而係自己手指按得快 我無屈你 ,神奇手指 係指你手指按得比我快 而明名
第二 : 你憑咩野講我無朋友 ,流星 我係自己無聊裝返玩下 , 實則只係輕鬆下 ,無你咁勁 ,打機識咁多人 , ...
1.心照啦,你個神奇手指想帶出既道理,大家都知,都唔細啦,仲扮咩姐

2.無朋友你就無朋友啦,果時叫你搵個隊友同我打,你就搵在場果個006,仲拉埋燕子,笑

3.你都屈我勁機勁網神奇手指,我有咩唔講得?你有冇按精跳a,無人知?_?

4.小人你就小人啦,用人地個名搞事,夠膽做唔夠膽認

5.咁sorry囉,你咁有錢有3部電腦,我就窮書生,得部爛機,你威囉,不過唔知點解3部機都係60-80之間,你屋企office黎?文員電腦x3?多謝,你叫我流星之神我受得起.仲有,你話你"我無講任何邊個勁邊個渣d既野",笑左,果日先係到話我點樣不君子贏你,自己睇番段片,你就想證明你勁過我姐,明晒,可惜事實唔係wo

6.係掛,maybe我係垃圾,不過我係贏左件改機獸44血既垃圾
出黎網吧打?keyboard滑鼠咁7<你幫我拎?你幫我插件?你輸左拎刀筒我邊個負責?

仲有,唔好扮睇唔到,
1.你屈左我作故仔,跟住你自己柒左就扮無事,點解?
2.你公道?我教你秘技袋錢入你袋你就以德報怨?答我

作者: ken20067    時間: 2009-11-19 00:14

...果招秘技..老實講我都用到,仲要係葬花講有呢招我先知
我同你都一樣唔知有新野..but我慣性動作係咁,自然閃開晒我都冇計
唔信可以問葬花 逝 少年,當時3個人都在場,冇人知果個係我,佢地都係咁問呢個邊個黎
點解識tin教d野...(<---tin係冇教過我)..由此証明好多野唔係要人講先知..
自己玩下玩下都可以研究到出黎
再同你講埋唔係快機解lock就用到..係技術+手感+反應
作者: ken20067    時間: 2009-11-19 00:16

fps呢家野60..我都有得出賣啦...
識得用軟件唔好話60....再低d我都得
作者: lee815    時間: 2009-11-19 00:22

引用:
原帖由 ken20067 於 2009-11-19 00:14 發表
...果招秘技..老實講我都用到,仲要係葬花講有呢招我先知
我同你都一樣唔知有新野..but我慣性動作係咁,自然閃開晒我都冇計
唔信可以問葬花 逝 少年,當時3個人都在場,冇人知果個係我,佢地都係咁問呢個邊個黎
點解識tin ...
係,根本大把人都識
係佢接受唔到自己跳上下a慢,人地反身跳得起既事實,係到死咬頸
作者: yeah999    時間: 2009-11-19 00:48     標題: 回復 23# 的帖子

你識得講就好 條友想點扮都得 e個係事實

1. 所以話 有個白痴腦 諗既野都白痴d ,  你鐘意曲軸我既意思 係你既事
2. 你對朋友一詞 既定義  實在令我敬佩 ,
3. 所以我叫你出黎打場 我證明我係無用任何程式 ,你唔敢打 你無資格講野
4. 意念一早就有 我要鬧你幾時都得 洗籍人地講名黎嘈咩 ! ? 你e為自己係邊個 中國領導人呀!?
5:話左你思想問題 , 成日憑空去分析人地講既野 , 正如你見到 一堆屎 你會沖去食 而我唔會一樣,人既價值觀唔同 你鐘意食屎唔代表我鐘意食 .重有 好多野有證據先講  
6.改機獸 ( 又一次無證據屈人) , 正如就算我認為你改過D咩野 我都唔會直接肯定你係 ,而你無證據一味去去話人 , 就肯定係你無品格 !? 放心 如果我真係用刀筒你 我會收到法律制裁  ^^
7.
1.第一 你自己講野唔清楚唔怪得人 你前文講到  "樂意?事實我就一早贏左你'係你好似狗仔咁追住我同你玩,係都要挑我,求我同你打,我先比個機會你咋 ,費是d小人話我唔接驚左你,就算輸比d唔知點做純低跳既人我都輸得心裡安樂",你寫左E句 ,咩你有打到場消失戰咩!?  你有語病就唔好含血噴人
2.   段片一開始係你自己講手指按得快既 ,  以德報怨!? 你知唔知自己寫緊咩 ? 我好聲好氣同你話打消失戰 你又話人狗又成 咁無文化 ,我點夠你玩呀!? 成段片入面我都無咩不敬說話 , 我係好聲好氣架 ,反而你係估估 ,, 又係咁侮辱人  .. 講真 你個人咁敏感  我好難同你溝逍BOR

最後, 唔講你係咪淆底都好 如果你唔打 咁就唔洗講咁多野喇 ~~嘈埋佢都無意思  ..

作者: yeah999    時間: 2009-11-19 00:51     標題: 回復 22# 的帖子

不過無快機 有技術都做唔到 , 我見識少 因為真係未見過E D招數 ,好少見人咁易跳走到 ,不過  我亦都無一口咬定佢係點做到 ,不過佢解釋係 手指按得快  ,所以 我感到好好奇 , 先改以神奇手指既稱號
作者: ken20067    時間: 2009-11-19 01:16

引用:
原帖由 yeah999 於 2009/11/19 12:51 AM 發表
不過無快機 有技術都做唔到 , 我見識少 因為真係未見過E D招數 ,好少見人咁易跳走到 ,不過  我亦都無一口咬定佢係點做到 ,不過佢解釋係 手指按得快  ,所以 我感到好好奇 , 先改以神奇手指既稱號 ...
e,g , 用劍向後出下前a +上上a ,快機可以解lock 令招aa上miss , 我只係想問你係咪有秘技係可以跳走到

令招aa上miss???定係前前a miss啊...點解miss左仲要跳走..
唔洗快機都可以做到的..呢個都唔關機速網速事...請勿乜野都擺晒重點係機速
作者: yeah999    時間: 2009-11-19 01:20     標題: 回復 27# 的帖子

我唔係指劍 我係指匕 跳走呀 閃招哥D 情況 有如區域同網際既分別
作者: lee815    時間: 2009-11-19 18:06

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-19 00:48 發表
你識得講就好 條友想點扮都得 e個係事實

1. 所以話 有個白痴腦 諗既野都白痴d ,  你鐘意曲軸我既意思 係你既事
2. 你對朋友一詞 既定義  實在令我敬佩 ,
3. 所以我叫你出黎打場 我證明我係無用任何程式 ,你唔敢打  ...
1.都係果句,心照,大家知你想講咩

2.過獎

3.問左2次,係唔係你幫我拎keyboard,你幫我拎滑鼠?

4.小人你就小人啦,講到尾你唔想認姐,唔好話我聽你係君子

5.點解要語無倫次..咩野中國領導人..見到堆屎沖埋去食..我真係r晒頭,我係中國領導人就唔會同你廢話..有邊個會見到堆屎沖上去食 ?

6.你覺得你條賤命,值得我呢條高貴既命去換你坐監?

7.唔好話你柒左搵野懶,事實係你好似隻狗咁,係咁"纏"住我陪你玩,我會考speaking 5星語病?

8.係流星界我都算讀得多書 我諗我文化高過你掛?你真人係咪做送信仔,搞辦公室政治?都係果句,教你秘技,換黎以怨報德

最後,原來贏左既人會淆一個輸左既人

作者: yeah999    時間: 2009-11-19 19:27     標題: 回復 29# 的帖子

Oh ,  i can't believe that u can got the conspicuous result in the Hkcee . Is it really a glory thing to appreciate ?
Dont u really think  the examination represent everythings  ?  By the way ,Even i got the fairash result (A grade )  in the speaking task of HKALE  , i do not parade to anyone and use it to measure the ability of chinese skills , if u dont believe me , i can upload the certificate , At the same time , Can u prove it to me ? i hope u can do so .
Moreover , are you use the mouth to leave the message in the forum ? Why u use the speaking result instead of writting and comprehension result to evaluate the defination of the sentense ? u always awake me that u are a talent who have a great result on studies , but i dont  think a rude guy can having any capacity of academic ,

Please , try to consider ur future , try to consider ur parent , Although i am a christian , i also believe that a rude guy would eventually get the frightful nemsis , thus , i recommond u to treat people more politely . otherwise , u  will be a embarrassment to ur parent , that is just my little advise .

At last , i dont want to have any  furter conflict  if u dont want competition with me ,u just a mote in my heart , i think i would not spare more times to the valueless and self-righteous people  ,
作者: 大陸老    時間: 2009-11-19 21:42

果然有文化
作者: lee815    時間: 2009-11-19 22:27

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-19 19:27 發表
Oh ,  i can't believe that u can got the conspicuous result in the Hkcee . Is it really a glory thing to appreciate ?
Dont u really think  the examination represent everythings  ?  By the way ,Even i ...
雖然vocab,construction唔算好精緻,但係睇得出你係有文化既人

值得欣賞我就讚,唔似你盲目踩人

雖然唔排除你用google translate或者搵人幫你作,但我都欣賞你既努力

我承認一時辦認錯你既"語病",有錯我就認

但係我指既speaking係中文speaking,唔係英文,你打篇英文上黎都係九唔答八

句句提住人地老母老豆,咩中國領導人,有舊屎沖去食唔會有說服力,你都係材料有限

講多無謂-我就同你打,就今晚,見字回覆我11點再上黎
作者: yeah999    時間: 2009-11-20 00:03

Sorry . i just wanna to take more special example to let u understand the situation and  the reality easily , if u think those is  violative sentenese  , i apologize for u  . ! ,but u should know the fact clearly , i never do anythings to suit ur feeling ,i just assume that u might be misled probably  (Based on ur capacity)  ,and  that is just my basal manners !

however ,I think fighting in internet may not a good solution , firstly , u think me using the illegial software , secondly , Internet always have many unpredictable factor which would affect the result of victory or defeat ,

thus , please consider my suggestion serviously , Play in the lan would take many advantages : For you , it proves ur succees is depend on your skill but not the hardware  ,  For me , It can solves the whole doubt by the people who think me as a  cheater , why dont we take a fair method to clear out  our conflict ?

Furthermore , Using english is in order to prove me not a completely uncivilized guy as ur thinking,  even my language abilty is frumpish , ,but  i would like to reiterate somethings  I never violate your parent by using rude sentenese !!, Please dont smite with the tongue !! !! On the other hand. .i am really confused whether you praise me or not  (Translating tools)!?

At last ,i think you misunderstand my sentenese , I indicate your chinese skills all along ,, u said that i mislead your sentense and reveal your notable performance on the speaking task , i just dont understand why the descriptive ability  is relate to ur oral prefermance , are you use your mouth to organise  and present the sentence ? it is confused !!

作者: lee815    時間: 2009-11-20 01:04

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-20 00:03 發表
Sorry . i just wanna to take more special example to let u understand the situation and  the reality easily , if u think those is  violative sentenese  , i apologize for u  . ! ,but u should know the  ...
1.你知自己錯就最好,你同我道歉我實原諒你

2.e家唔到你揀 我係winner,係我妤尊降貴比機會你同我打,唔係我要同你決戰,要我大費功夫出網吧?你係咪high大左
個point唔想再重覆,問你第3次,去網吧打係咪你幫我拎滑鼠,拎keyboard,網吧錢你比,筒死左我搵邊個負責?

3.你打完第一篇英文我已經講左我知道你有文化,得到左我既讚美你應該好滿足嫁啦wo?你仲打多篇英文出黎,論壇大家都有份睇嫁

4.我咪話我誤解左"語病"既意思囉,你係咪要講十次先夠?

你唔好忘記我先係贏家,e家係你似隻狗咁纏住我陪你玩,仲得寸進尺,大膽向我提出去網吧既要求?做人分清楚貴賤先ok?機會係我比你,唔珍惜既你唔需要回覆,收皮ok,反正條片已經分左勝負

作者: yeah999    時間: 2009-11-20 01:32     標題: 回復 34# 的帖子

Why u convince that other people must not understand the article ? Dont overrate yourself too much !!

Sorry , i had reiterated that Going to the cyber cafe is because of the justice ,I had asked u to fight in the internet but u disapproved , and now , With the reiterant consideration ,i recognise that it would have many unpredictable outcome , i would not be guaranteed because  u will disprove the result even i get the victory . moreover , i had answer you that i can help u to  take relative things but  u always took the currish response to me , Why cant u discuss the subject rationally ?  

Moreover .. u always remind those unawareful match which we played it before  ..i never paid concentre to it   how could u regard  it as our vital match ? u are really impudence !

At last , i have something want to notice u : I never care about your praise , dont think It over !!

作者: lee815    時間: 2009-11-20 16:41

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-20 01:32 發表
Why u convince that other people must not understand the article ? Dont overrate yourself too much !!

Sorry , i had reiterated that Going to the cyber cafe is because of the justice ,I had asked u to ...
你既極限係條片到已經睇到晒,晒氣啦,唔concentre就唔會咁緊張係咁纏住我啦,就係concentre都輸左先要復卓姐

你條賤命無人care,我條命高貴過你好多,你搵唔搵到一個理由說服我去拎我條高貴既命去同你呢個輸過比我既人去網吧冒險?你知你eq幾低,打我唔贏含恨筒死我好出奇?

消失戰我已接受,係你唔打,姐係我贏左(其實一早就贏左),唔洗再回,事實勝於雄辯(睇番第1頁條片你咁想贏都贏唔到就知事實)
作者: _sora    時間: 2010-3-31 22:42

有9.07的战队么!-o-

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0