標題: 比賽: 中出MayHigh vs ★心碎_× [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2009-10-30 04:04     標題: 中出MayHigh vs ★心碎_×

遊戲類型: 信長盃4 第三回合 淘汰賽

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場;參照 比賽規則

[iframe=http://www.ipve.com/game/game_nob4_team_game.php?pair=340,200]LIST[/iframe]

作者: 殺人唔開抗    時間: 2009-10-30 10:45

對面幾時得閒
作者: 0n[]chun    時間: 2009-10-31 11:11

★心碎_×恒★心碎_×恒★心碎_×恒★心碎_×恒★心碎_×恒★心碎_×恒★心碎_×恒★心碎_×恒★心碎_×恒★心碎_×恒
作者: 殺人唔開抗    時間: 2009-10-31 12:30

對面幾時上線傾時間
作者: 北區卒碟王    時間: 2009-10-31 20:49

:( :(
能夠快點嗎?
作者: ★心碎_×影    時間: 2009-11-1 18:55

有個團員事先講左話未必打得曬3場.
龍大我地講明左話一日內未必打曬...佢地係都唔接受係要係到嘈..
又話點解要我地就你..咁我地可以點0.0?
作者: 殺人唔開抗    時間: 2009-11-1 18:58

有何證據話你(未必打得曬3場.)??
作者: ★心碎_×影    時間: 2009-11-1 19:03

msn講左..但都證實唔到d咩既...
.咁你不如問龍大係咪如果打左第1場唔可以改日期打第2,3場
.一定要即日搞掂曬?
大陸隊都可以分幾日打..
加上佢定既比賽日子仲有2日.
作者: 龍之振雄    時間: 2009-11-1 19:05

如果雙方傾唔點押後繼續, 可以 45, 44, 33 繼續第三場
作者: 殺人唔開抗    時間: 2009-11-1 19:05

你事先有講明分開打??
六、約賽時間指引
6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽
作者: ★心碎_×影    時間: 2009-11-1 19:10

都話講左..龍大話MSN紀錄唔計..咁我拎出黎講都冇用..
作者: 殺人唔開抗    時間: 2009-11-1 19:11

我MSN對話由頭睇到尾..都唔見有話分開打..
作者: 北區卒碟王    時間: 2009-11-1 19:11

拎左出黎睇左先都好呀^^
好過剩係係到講 請附上紀錄 就算龍大唔受理 都還我地隊友一個清白
作者: 殺人唔開抗    時間: 2009-11-1 19:12

六、約賽時間指引
6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽

重有我幾時有同意過= =?
作者: RapeMe    時間: 2009-11-1 19:13

妳講左=/=我同意
如果妳搵到msn記錄 妳講左 仲要有人同意
咁無問題 我地捉個聯絡人去打
作者: 北區卒碟王    時間: 2009-11-1 22:31

謝指教
作者: 殺人唔開抗    時間: 2009-11-2 16:11

請評分

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0