標題: 斷線問題 平台神手vsLXXX [打印本頁]

作者: 浩方    時間: 2009-10-26 18:28     標題: 斷線問題 平台神手vsLXXX

實第二場實在太不公平,對面團開場.已經試左2場,但都有讀秒的情況,但無奈接受,到正式我人們繼續玩,之後玩了一陣
就出現了讀秒的情況,我唯有苦等,但是最後都是斷了,因為6LV了不能RE,之後出去卓面,發現vlan原來斷了
,我覺得十分之無奈,原本我們隊一開頭現經是壓勢,我們一開始就是贏面,但因為我一個人而導致對面隊贏,這樣實在對我們隊十分不公平,雖然我們隊的人比較串,但我們對勝負不太執著,但希望GM能給我一個公平的機會重賽,不是我們的錯\
不是我故意走場,是vlan這個軟件自已斷
作者: 沁殤_小月    時間: 2009-10-26 18:29

彈了只能說你唔好運
意外既野大家都估唔到
去黃大仙吧
作者: aRYIp.    時間: 2009-10-26 18:31

引用:
原帖由 沁殤_小月 於 2009-10-26 18:29 發表
彈了只能說你唔好運
意外既野大家都估唔到
去黃大仙吧
你訓醒味啊       小朋友 ?
作者: 沁殤_小月    時間: 2009-10-26 18:33

引用:
原帖由 aRYIp. 於 2009-10-26 18:31 發表

你訓醒味啊       小朋友 ?
訓醒了^^  收聲la 垃圾仔
作者: ggc.    時間: 2009-10-26 18:35

算啦 唔好彩........咁耐無玩vlan vlan咁斷法 我隊隊員佢斷左超唔爽 連斷3次
作者: L☆VE┐回憶    時間: 2009-10-26 18:54

我玩完即刻hang機 好在姐a0a
作者: ggc.    時間: 2009-10-26 19:28

hand機同斷線唔同......
作者: L☆VE┐回憶    時間: 2009-10-26 19:49

咁又係-.- 不過我堅係唔識post相-.-
作者: ggc.    時間: 2009-10-26 21:29

我林都一定當輸!!!!!!!!!!!!!!!!!!怪就怪唔好彩.....
最後我公開我地既戰術 第一場老搶阿市陣 為左對面完場慢 咁我地第3場可以用聯合
第2場我地快攻 知道點解啦
作者: Tky99    時間: 2009-10-27 13:08

連續兩場都有人斷既隊都未出聲
輸就認啦,
作者: 月京武離    時間: 2009-10-27 14:45

dogdogme好似講過,
樓主個隊係**廣告**比賽出埋d狗招
開晒d野整lag對面
而家到你地lag
作者: ggc.    時間: 2009-10-27 18:35

唉 原來對面玩lag機戰術 其實佢地係唔係係d廢網吧
作者: 星海×ABoys    時間: 2009-10-27 19:47

我部機藍畫面之後重機,
我都好唔好彩喇,
部機係vlan買,alan話有野未更新,
但我都接受事實,過左6lv唔可以re都冇計= =!!!
慘在我係主力~.~

作者: ggc.    時間: 2009-10-27 21:36

講真比賽 運氣佔左好大~~~ 未必公平
作者: [X]巴﹏tD    時間: 2009-10-27 21:44

我成日都唔小心踢到部機

作者: SMu.    時間: 2009-10-27 22:58

好老實 我個FD個團比賽 1斷斷4個.. 第2場又斷個

認命吧  何必咁汁著

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0