標題: [Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇 [打印本頁]

作者: windsang    時間: 2009-10-25 01:45     標題: L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

新手<~ 其實吾係一個問題

而係玩GAME 既品格 好重要
講真打機勁 你品7 都冇用 <~人人都係甘講

但係 最近 發生左某件事 真係行為極度幼稚

前幾日 已經  ser list 個到 都見到好多 人身攻擊既ser

我就吾係事件當中 但見到都覺得幼稚行為

仲要都吾止18歲 做埋d甘白痴既野

男人之中 真係小男人...

就係岩岩... 我就入左 csaa 個ser玩

當中 見到 上述2個既主角 係度 指桑罵愧

甘我就分2隊

一隊就 場主隊 :::A隊 一隊就 比卡超隊 :::B隊

頭兩場都未分出勝負

之後第三場 A隊  秒左B隊 反勝返

去到第五場 A隊係領先緊

當時我同甜甜換左人 我落場打

但最後比人 以1500分 過關

總分 暫時多我地2250分

而佢地某條友就係到嘈

而家d人真係把炮 嬴2250分 覺我地輸晒??

我就拎夠2300分 黎反勝

然後個場主就 即刻笠晒水 之前d威勢都冇晒

又要威又要戴頭盔

你係嬴先好串ma 未嬴 就當自己實嬴 輸左好7

作者: 呀魚o_o    時間: 2009-10-25 01:53

哇 d人e家咁無品既 打咪打囉 講粗口就唔好la 做男人要大方d
作者: windsang    時間: 2009-10-25 01:57

而家d人未分勝負 就係到阿吱阿佐

仲要一上車見到過到關 就以為我地實輸

即刻係到周圍講 係到串

仲要講到我地個邊 輸 就等如阿ka 輸

佢吾係吾想落場 只係某人係甘kick佢先吾比佢落姐

甘又係...阿ka勁過我
作者: csaa    時間: 2009-10-25 02:10

三哥 估唔到你都俾美色所惑  冇錯 ser系我開的 不過我學呢招 系sapka條靚女教我的 佢第一次開ser串我冇同你講咩? 第二 佢改我名周圍用粗口鬧人 仲用埋我steam張icon 之後我問佢咩事 就系因為我開場踢佢 我開場同fd玩有fd入踢人有咩出奇?加上事先我都唔知sapka叫咩名 第三 你上面果幾張圖 你做乜唔post埋條sapka撩人者賤?佢入黎我冇出聲 佢就送句垃圾俾我 三哥你真系識自偏自導自演 第四 玩農場第五關 我adm ch人果陣佢轉左過黎 之後佢瞄住我5瞄先 之後向我開左一槍 我kick正唔正常先?之後佢入黎 又送垃圾兩字俾我 睇黎佢屋企垃圾真系好多 咁中意講垃圾

見到我話:八婆時間到我 未 佢趁我打緊機果陣 系咁鬧我 我都冇出聲 之後我做怪有時間 先對佢作出回應

清醒D啦 三哥 你都系成年人黎ga

作者: windsang    時間: 2009-10-25 02:16

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 02:10 發表
三哥 估唔到你都俾美色所惑  冇錯 ser系我開的 不過我學呢招 系sapka條靚女教我的 佢第一次開ser串我冇同你講咩? 第二 佢改我名周圍用粗口鬧人 仲用埋我steam張icon 之後我問佢咩事 就系因為我開場踢佢 我開場同fd玩 ...
1. 我有女朋友
2. 係你改名做埋d小動作先  冇你做先例 邊有甘多案例?
3. 唔係你kick 左佢 佢會之後入返嘈你-.-??? 又吾見開頭4場串你? 你吾係第5場kick人做小動作 洗串你-.-??你視化 無邊框 禁game都係開一槍

反而係你上左車  就指桑罵槐

你上左車話佢 反射埋落我地話我地輸左wo

你吾係仲想話你岩??

我吾係 同你打完呢場洗同你嘈?

我前2日 就同你嘈左la

作者: teddytou    時間: 2009-10-25 02:18

ON 9 ~~ sapka 成日扮我d 名 ~~

作者: windsang    時間: 2009-10-25 02:22

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 02:10 發表
見到我話:八婆時間到我 未 佢趁我打緊機果陣 系咁鬧我 我都冇出聲 之後我做怪有時間 先對佢作出回應

清醒D啦 三哥 你都系成年人黎ga
你+個未字 個意思差好遠wo

你d 馬後炮好犀利  

吾講吾知 我成team人 都認為我地比人串緊
作者: hkc2001hk    時間: 2009-10-25 02:22

咁講真 sapka 你同 csaa 有咩恩怨都好
過左一段時間 都平息左
咁改人名用人相 呢d唔係重點 仲要入街場 鬧人....

咁好似真係小朋友左d先wo ~ 唔可以話人錯晒 因為係你錯先
作者: windsang    時間: 2009-10-25 02:25

真係

好似話到我本末倒置

錯不在自己 推落一個女人身上

我冇話 阿ka冇錯

我係話傻仔多(topic)
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 02:27

CSAA同sapka之間既爭執....局外人如果唔知成件事來龍去脈  就盡量唔好作出評價
樓主話有人開ser作出人身攻擊  但會唔會之前又有一d導火線  局外人唔清楚呢??

另外  樓主所講果場對抗  我都在場  同場主CSAA一隊
o係你圖中, csaa向sapka爆粗  係因為第5關一開始  sapka趁csaa調人果時tk佢
至於果句"8婆 時間到我"  係佢地既爭執  我睇唔到有d咩侮辱對面隊伍既意思
反而最尾幅圖 人果面有人打"贏你" <<< 其實贏又需唔需要講出黎呢? 我覺得呢一句反而係挑釁既行為
作者: windsang    時間: 2009-10-25 02:34

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:27 發表
CSAA同sapka之間既爭執....局外人如果唔知成件事來龍去脈  就盡量唔好作出評價
樓主話有人開ser作出人身攻擊  但會唔會之前又有一d導火線  局外人唔清楚呢??

o係 ...
旁觀者 還 旁觀者

有時吾一定係旁觀者清

而係感受 感覺 感情
你都吾知

當你比人甘樣過左關 作為你既對面

睇到d甘既說話  你吾係無動於衷 ??

你岩 你觀眾睇吾到 有挑釁

就好似你睇波一樣 你都未必受到當時落場 既球員氣氛
作者: windsang    時間: 2009-10-25 02:37

話得我 都已經係成人

我諗你自己都差不多

你講出黎可能係冇刺既說話

但你有冇考慮其他人睇到其實 係一把刀呢

呢d野 做多幾年人 會明白

我都係 不段甘學習黎參透得到
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 02:40

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:34 發表

旁觀者 還 旁觀者

有時吾一定係旁觀者清

而係感受 感覺 感情
你都吾知

當你比人甘樣過左關 作為你既對面

睇到d甘既說話  你吾係無動於衷 ??

你岩 你觀眾睇吾到 有挑釁

就好似你睇波一樣 你都未必受到當時 ...
既然你都話旁觀者都有主觀感情  咁你以主觀感情去評論一件事 又公唔公平呢? 咁樣做對成件事又有咩用?

我重申多次  樓主圖中 csaa所講既句子  我作為佢既隊友  我認為佢係向做緊觀眾既sapka講  同對面隊伍無關
定係樓主覺得"8婆 時間到我" 呢句野串到你隊中邊一個人?
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 02:42

我宜家開始講件事出來...

話說我同Teddy入左個ser...個SER係貓仔
當時得一個位...teddy入左..我花生睇佢打.
點知teddy hand左出去...
我入左代牙tebby玩
果時我同csaa.7皇爺加一個街人
果時我地做人...出tank
之後我唔好彩..黑白左
之後得返2個first aid....之後佢地問邊個黑白
當時我只係打字..因為我係女仔..唔係好想講野
講左幾句要first aid...之後佢都唔同我包
我就忍唔住開MIC講...你未黑白都唔同我包...
之後嘈左一間...我已經唔想理佢..就算
點知佢出口傷人...改名叫sapka唔係勁又係到扮勁
又有好多唔多想講嫁野
改名之人係csaa同7皇爺(當時阿3都係到)
之後我就忍冇可忍....用我SER開講佢

我本身都算啦...多一事不如小一事

唉...點知有一日...我自己入SER
SER 名叫"CS"...本身都知係咩人開...點知果個SER
KICK左我3次之上...
我唔明我點解會比人KICK...都冇原因...
之後...我用csaa名玩...佢就同我講
csaa: 你同佢講 今次呢件事 我兩日會系vlan開10幾個ser 兩日後就唔會在開
csaa: 而家熄ser訓覺 放過佢先 聽日繼續
csaa: destiny always團聚

到第2日...我見到好多想講我但又打錯字嫁SER
第3日..我見到有12個SER..不過係打錯字
我叫sabka...唔係"sapka"..你串人都打錯人地字
之後..我叫佢打44
csaa: 我得閒先應戰 你吹X我漲
csaa: 我日日要開10幾個ser 唔夠ram開l4d
csaa: 我唔信我4GB RAM玩唔贏佢
csaa: 我日日要開10幾個ser 唔夠ram開l4d
csaa: 等我唔開十幾個ser 我就得閒
csaa: X你 你真系**侮辱成份**仔一個 我都話得閒先
csaa: 同唔應戰系兩會事 你明唔明
csaa: 星期六 沙田富豪網吧
csaa: 幾點都得
csaa: 你同佢講
csaa: 咁佢即系冇答覆啦
csaa: 即系驚啦

叫佢打44...變左出街打

"csaa: 你同佢講 等我玩得興奮先"

之後重要玩得興奮先...真強勁

到之後...

csaa: hello
本人: 你冇野牙....出街打
本人: 你怕輸?
本人: HOME 有咩唔好
csaa: home等我得閒先
csaa: 我而家叫你出去 你話我驚俾人打
csaa: 妹妹仔 你個大腦真系有D問題
本人: 叫你打44...你就講咩出來打
本人: 你自己有病
本人: 唔好話人啦
csaa: 系唔系驚12個ser有你名呢
csaa: 咁我既作風系鍾意出去打 你可以唔應承
csaa: 12個wor
csaa: 你唔信12個ser? 一陣開左我add你
csaa: yes 我仲有好多興奮野
csaa: 你拭目以待

我估大家都知道咩事件啦...叫佢44...佢推3推4...(已經推左幾次)

作者: derekyin    時間: 2009-10-25 02:43

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:37 發表
話得我 都已經係成人

我諗你自己都差不多

你講出黎可能係冇刺既說話

但你有冇考慮其他人睇到其實 係一把刀呢

呢d野 做多幾年人 會明白

我都係 不段甘學習黎參透得到 ...
好  咁我引用番你講既 "贏你"
呢句說話  可能你認為冇刺
但其實我果隊見到之後  係非常憤怒  覺得你挑釁緊
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 02:45

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:27 發表

o係 ...
對不住....阿3係局內人...你先好似係.局外人
你本身都唔多知道事件嫁來龍去脈....你又出POST= =
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 02:47

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 02:42 發表

話說我同Tebby入左個ser...個SER係貓仔
當時得一個位...tebby入左..我花生睇佢打.
點知tebby hand左出去...
我入左代牙tebby玩
之後 ...
當時人出黎澄清係一件好事
但睇番樓主評論csaa時  都有相片為證
唔知你有冇相片去支持你同csaa既對話呢?
作者: 22029205    時間: 2009-10-25 02:47

vlan既l4d文化真係幾有趣
作者: windsang    時間: 2009-10-25 02:47

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:40 發表

既然你都話旁觀者都有主觀感情  咁你以主觀感情去評論一件事 又公唔公平呢? 咁樣做對成件事又有咩用?

我重申多次  樓主圖中 csaa所講既句子  我作為佢既隊友  我認為佢係向做緊觀眾既sapka講  同對面隊伍無關
定 ...
我以主觀性 去講我自己想見 想睇 想做

先吾講你隊友個筆

我topic 係講L4D 點解甘多傻仔

我呢到就開估

其實同你講法一樣  你永遠都吾知對方諗乜

你吾知講左d乜 說話而憤怒

正因為我係局內人 先更加明白到 當時既感受

你局外人 講到無關我吾理

但係我地輸緊 比你地邊塞句甘既說話  真係明眼火爆

我地嬲係事實  你覺得冇串到 係你覺得

因為 我地比人串 先嬲 呢個係事實

你吾係覺得我扮嬲 以後貼出黎 比大家睇??
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 02:50

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 02:45 發表

對不住....阿3係局內人...你先好似係.局外人
你本身都唔多知道事件嫁來龍去脈....你又出POST= =
我出post時並冇就事件作出任何評論  唔通咁都唔出得post?

果場對抗我當時有在場  我先出黎解釋一下  我所講既事完全係圍繞場對抗
作者: windsang    時間: 2009-10-25 02:50

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:43 發表

好  咁我引用番你講既 "贏你"
呢句說話  可能你認為冇刺
但其實我果隊見到之後  係非常憤怒  覺得你挑釁緊
正因為你邊覺得嬴

我話勝負未分

講左2次 都繼續 口出狂言

我先last講句 嬴你回贈返

如果你係嬲 你個d叫 柒嬲

因為開頭 嬴左串人 之後輸返 不甘心 比人話嬴 而嬲
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 02:50

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:47 發表

你只係局外人...你講感多都冇用
你問下佢有冇講過衣D 野
加上小狼都知道我同佢D 對話
感已經足夠!!
作者: windsang    時間: 2009-10-25 02:53

你吾係想話

你嬴左係到串 最尾我嬴返

講句 嬴你

你就非常慣怒??

你EQ 好低
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 02:53

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:47 發表

先吾講你隊友個筆

我呢到就開估

正因為我係局內人 先更加明白到 當時 ...
其實同你講法一樣  你永遠都吾知對方諗乜 <<< 我好認同你呢句

冇錯 可能我地隊友講左d野  令當時輸緊既你地憤怒
但當你地反勝 , 又打出"贏你" , 又有冇諗過人地感受?
如果個個一覺得自己俾人話就上黎post 咁咪日日都爆post?
如果你係覺得人地串你, 不妨同人私下溝通一下  了解問題, 無謂o係度出post 作出批鬥
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 02:54

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:50 發表

我出post時並冇就事件作出任何評論  唔通咁都唔出得post?

果場對抗我當時有在場  我先出黎解釋一下  我所講既事完全係圍繞場對抗
我一直都係講事野....我當時100%冇傷到佢一血
我冇TK過佢...
作者: windsang    時間: 2009-10-25 02:54

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:53 發表

睇上文

你繼續死撐都冇用

你都係想要下台階

我陣間整個比你
作者: cheung2714    時間: 2009-10-25 02:55

=.=自己嬲就eq低???你都幾好野~_~唔知邊個eq低呢
作者: cheung2714    時間: 2009-10-25 02:56

你點整台階啊??係就快d...整返個比自己啦
作者: windsang    時間: 2009-10-25 02:56

引用:
原帖由 cheung2714 於 2009-10-25 02:55 發表
=.=自己嬲就eq低???你都幾好野~_~唔知邊個eq低呢
你吾係想話

你嬴左串人

之後比人嬴返

你就嬲 甘叫eq高??

而且你吾好 斷章取義

我係講緊上面紅字 你整體講
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 02:56

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:53 發表
你吾係想話

你嬴左係到串 最尾我嬴返

講句 嬴你

你就非常慣怒??

你EQ 好低
o係你立場黎睇, 當對面team贏緊一半, 講左一d"你以為串緊你地"既野  你嬲  算唔算eq低?
而當你贏番人地, 講一句"贏你"  人地嬲  就係eq低?
作者: hkc2001hk    時間: 2009-10-25 02:58

咁既然 係你開ser話人先既 咁人地開番ser
你有 可以話人d咩呢-_-?
作者: windsang    時間: 2009-10-25 02:58

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:56 發表

o係你立場黎睇, 當對面team贏緊一半, 講左一d"你以為串緊你地"既野  你嬲  算唔算eq低?
而當你贏番人地, 講一句"贏你"  人地嬲  就係eq低?
你講極都吾明??

我地比人串so 嬲

你地係串人之後比人嬴返 就叫嬲-.-

你分5分到個分別
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 02:59

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 02:54 發表

我一直都係講事野....我當時100%冇傷到佢一血
我冇TK過佢...
有冇相片證明?
冇錯, 雖然我都冇證明  但"空穴來風 未必無因", 人地爆哂粗話你  唔通你真係一d野都冇做過? 我相信其他人自有計較
作者: windsang    時間: 2009-10-25 02:59

主角就失蹤

你吾係應該請返 佢上黎

道個歉  話吾應該連累埋我地咩
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 03:00

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:58 發表

你講極都吾明??

我地比人串so 嬲

你分5分到個分別
你地係串人之後比人嬴返 就叫嬲-.-  <<< 只係你覺得我地串人  唔係我地覺得
你分唔分到個分別
作者: windsang    時間: 2009-10-25 03:01

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 03:00 發表

你係未理解得到就吾好見一d回一d

你真係參透左我講d乜先好應

成日講完 再詳細講好辛苦
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 03:02

引用:

o係 ...
口口聲聲講局外人...
但你宜家似局內人囉...
不如你改名叫csaa
作者: windsang    時間: 2009-10-25 03:03

我想話呢到吾係問答比賽

你吾好見到一d 錯處就黎問我點回應

不如你聽日先黎發問 我想早抖
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 03:04

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 03:01 發表

你係未理解得到就吾好見一d回一d

你真係參透左我講d乜先好應

成日講完 再詳細講好辛苦
你咁樣講  我反而覺得你係冇野搵野講  轉話題
你係度講野  人地唔一定明你想講既野 唔係人地既錯   你唯有解釋番你既說話
作者: cheung2714    時間: 2009-10-25 03:04

唔想學你lor...咁kai改人名~_~!

你想早抖就早d啦
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 03:05

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 03:02 發表

口口聲聲講局外人...
但你宜家似局內人囉...
不如你改名叫csaa
你呢句好主觀喎>>>但你宜家似局內人囉...
我唔會為你呢句作出回應

夜已深  所有野留番聽日再討論唔該

作者: petergundam    時間: 2009-10-25 03:09

香港人根本就是這樣
看慣了
作者: 呀魚o_o    時間: 2009-10-25 03:34

小朋友 唔好咁幼稚la 夠鐘訓教la 做埋d幼稚行為
作者: windsang    時間: 2009-10-25 08:12

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 03:04 發表

你咁樣講  我反而覺得你係冇野搵野講  轉話題
你係度講野  人地唔一定明你想講既野 唔係人地既錯   你唯有解釋番你既說話
回返你之前呢句

費事 你又話 我係吾識答

順便話埋你聽 係你冇說話好講

係甘左兜右兜
引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 03:00 發表

你地係串人之後比人嬴返 就叫嬲-.-  <<< 只係你覺得我地串人  唔係我地覺得
你分唔分到個分別
係#15 你一係吾好引用

你又要引用我呢句 係贊同左 我地係比你地呢句串完嬲

到左而家 你又黎個翻兜話 吾係串

甘你想點?? 你呢幾頁係到up廢話

你自己講完都話好嬲 之後話其實跟本就吾係串

你呢d先係搵籍口 比自己

仲有我#12 #13 已經一直講完

而家對手係我地 作為你係觀眾 你邊感受得到當時氣氛

之後你又去左問第二條問題   

到而家 你問到我答到 你又翻兜返第二頁既問題

你吾係拖字訣你係乜??  你係想知乜就一一答到你

吾好死撐

and then 一句到尾你所講既
引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:47 發表

你都係時候交返波

d人 仲以為你先係個傻仔
作者: csaa    時間: 2009-10-25 10:57

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 02:42 發表

話說我同Teddy入左個ser...個SER係貓仔
當時得一個位...teddy入左..我花生睇佢打.
點知teddy hand左出去...
我入左代牙tebby玩
之後 ...
系屋企我點知你會唔會用外掛果D 果次已經同你講明左 唔系唔同你包 系冇人睇到你話你黑白 果關人地話黑白 你話你自己打左句me2 當時又系同人地打緊  我地一定見到? 然後就開mic系度串 果個場系我fd開場ga ch map之後我系花生 之後佢同佢個fd坐左我個位都照go 我就改名話八婆之類 冇指名道姓
作者: csaa    時間: 2009-10-25 11:01

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:47 發表

先吾講你隊友個筆

我呢到就開估

正因為我係局內人 先更加明白到 當時 ...
你確實你系以主觀性??定系純粹幫fd 你post果D相全部都系攻擊我 以事前根本就系佢不知所謂先 點解你唔將佢不知所謂既相都post埋?

但系對於一個職業級既玩家 個個都系新手
作者: csaa    時間: 2009-10-25 11:03

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 12:17

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 10:57 發表
系屋企我點知你會唔會用外掛果D 果次已經同你講明左 唔系唔同你包 系冇人睇到你話你黑白 果關人地話黑白 你話你自己打左句me2 當時又系同人地打緊  我地一定見到? 然後就開mic系度串 果個場系我fd開場ga ch map之後 ...
有DEMO .同識我嫁人都知我唔會有外掛..你冇講過囉
我之後都唔理你啦....我冇串囉....係你自己出口傷人
你知唔知你個朋友已經唔係到...去左我SER玩-.-
都冇ADMIN...唔通唔GO咩?!
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 12:19

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 11:03 發表
第五關如果你冇100%tk過我一血   我將條陰莖切落黎 煲湯俾你補補都得 做過就做過 唔好唔認
我100%冇TK你...
鐘意會講未點講
不過.......

FPS抱怨區 - 特別條款
3-1 任何發帖或回覆內不論圖文、短片或音效檔皆不可含有以下成份:
論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8),色情,不雅,噁心,裸露,他人私隱,外掛發佈,Bug發佈,商品宣傳,公司宣傳

一間比人禁言三天就唔好啦

我就改名話八婆之類 冇指名道姓

你自己知自己果時講邊個啦

講感多都係冇用..
打44啦....唔好煩..
重可以幫紀敏DEMO

作者: windsang    時間: 2009-10-25 12:26

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 11:01 發表

你確實你系以主觀性??定系純粹幫fd 你post果D相全部都系攻擊我 以事前根本就系佢不知所謂先 點解你唔將佢不知所謂既相都post埋?

但系對於一個職業級既玩家 個個都系新手 ...
你對佢不滿可以 自己POST 自己開

你吾搬埋其他人出黎?

我明係講緊單一人

但我見到既就係 一完車 就成team比人指桑罵槐
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 12:27

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 11:01 發表

但系對於一個職業級既玩家 個個都系新手 ...
如果唔係你一開始做D不知所謂嫁野先
事件會變成感?!
如果出去打44...一間我怕你比人迫左入去男次
變左打架感就唔好啦...
小朋友
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 12:47

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 08:12 發表

你又要引用我呢句 係贊同左 我地係比你地呢句串完嬲

到左而家 你又黎個翻兜話 吾係串

甘你想點?? 你呢幾頁係到up廢話

你自己講完都話好嬲 之後話其實跟本就吾係串

你呢d先係搵籍口 比自己

冇錯  你地係因為我地果句先嬲
但係呢句說話原意係咪串人呢? 答案你個人認為係only
所謂講者冇心 聽者有意
如果呢句說話令你憤怒  係咪我地既錯?
如果你話係, 咁同一道理  當你反勝番我地 你打出一句"贏你" 我地覺得你非常串  你又係咪有錯?
引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 08:12 發表

而家對手係我地 作為你係觀眾 你邊感受得到當時氣氛
我之前已經講左  我同場主csaa一隊  所以你果句"贏你" 係直接同我地, 亦即係同我講
我而家話你知, 我聽完呢句之後非常憤怒  咁呢句說話到底係咪多餘呢? 定係有人反勝之後想耀武揚威?
你唔好再同我講話我地之前有串你  我上面已經講左  係你認為串only 果句野根本唔係同你地講
但你果句"贏你" 在場個個都睇得出係明串我地

作者: derekyin    時間: 2009-10-25 12:51

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:19 發表

鐘意會講未點講
不過.......

3-1 任何發帖或回覆內不論圖文、短片或音效檔皆不可含有以下成份:
論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8),色情,不雅,噁心,裸露,他人私隱,外掛發佈,Bug發佈,商品 ...
o係vlan一有爭執  你呢種人就會叫人打44解決  我覺得好可笑
而家討論緊既係人品問題
打44  贏左係咪即係有品? 輸左就冇品?
講真 44只係比試技術  同人品完全冇關係
係你煽動人地打44時, 請細心想想 唔該
作者: windsang    時間: 2009-10-25 12:53

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 12:47 發表

冇錯  你地係因為我地果句先嬲
但係呢句說話原意係咪串人呢? 答案你個人認為係only
所謂講者冇心 聽者有意
如果呢句說話令你憤怒  係咪我地既錯?
同一道理  當你反勝番我地 你打出一句"贏你" 我地覺得你非常串  你 ...
甘你覺得既

你咪當我真係串你

而家 你咪 串人輸左比人串返 柒嬲lo

你不如試下甘同人講

"我地以為嬴 so 去串人 點知輸返 比人串 我地而家勁嬲"
作者: windsang    時間: 2009-10-25 12:54

甘有冇問題??

冇前因 有後果??

道歉la~_~"
作者: csaa    時間: 2009-10-25 12:57

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:17 發表

有DEMO .同識我嫁人都知我唔會有外掛..你冇講過囉
我之後都唔理你啦....我冇串囉....係你自己出口傷人
你知唔知你個朋友已經唔係到...去左我SER玩-.-
都冇ADMIN...唔通唔GO咩?! ...
我點知你會唔會為左贏已不擇手段  冇admin就一定要GO??
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 12:58

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 12:51 發表

o係vlan一有爭執  你呢種人就會叫人打44解決  我覺得好可笑
而家討論緊既係人品問題
打44  贏左係咪即係有品? 輸左就冇品?
講真 44只係比試技術  同人品完全冇關係
係你煽動人地打44時, 請細心想想 唔該 ...
你根本唔知我同佢嘈左幾耐...衣一件事...已經嘈左好幾日...
好白講一句你都只你局外人..我同佢之間野你了解幾多..?
我同csaa都係不地吹水口...
講地底...都係沒完沒了
感我都題出打44 啦
打完44咩都解決
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:00

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:19 發表

鐘意會講未點講
不過.......

論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8),色情,不雅,噁心,裸露,他人私隱,外掛發佈,Bug發佈,商品 ...
我系kick你啊 你一入黎我就可以Kick你啦 仲洗等第五關??? 而家仲唔認.. 不過我冇學你地cut圖 你唔認都吹你唔漲   多謝你提醒版規
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:01

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:27 發表

如果唔係你一開始做D不知所謂嫁野先
事件會變成感?!
如果出去打44...一間我怕你比人迫左入去男次
變左打架感就唔好啦...
小朋友
系你唔敢出定同情我???
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 13:03

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 12:53 發表

甘你覺得既

你咪當我真係串你

你不如試下甘同人講

"我地以為嬴 so 去串人 點知輸返 比人串 我地而家勁嬲" ...
你呢個post已經話俾我聽  你自己"認為"我地串緊你  就即係我地"真係"串你
你連事實同主觀感覺都分唔清  再同你講道理都冇意義
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 13:06

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:58 發表

你根本唔知我同佢嘈左幾耐...衣一件事...已經嘈左好幾日...
好白講一句你都只你局外人..我同佢之間野你了解幾多..?
我同csaa都係不地吹水口...
講地底...都係沒完沒了
感我都題出打44 啦
打完44咩都解決 ...
咁我想問問你 打44可以點樣解決哂所有問題?
贏左就即係岩哂  輸左就係錯哂?
咁同猜包剪dup 決定邊個岩同錯  有咩分別?
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:06

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:16 發表

反而係你上左車  就指桑罵槐

你上左車話佢 反射埋落我地話我地輸左wo

你吾係仲想話你岩??

我吾係 同你打完呢場洗同你嘈?

我前2日 就同你嘈左la
.
我都認我上左車系有指桑罵槐既行為 但系佢對我指桑罵槐系我打機做緊人果陣不停出言語攻擊我 我當時因為唔得閒所以冇理佢 我做怪有少少時間 就可以反擊 你認為我上左車指桑罵槐系串你地輸左 呢D系大家個人見解問題 前兩日同我嘈咩???
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 13:07

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:00 發表
我系kick你啊 你一入黎我就可以Kick你啦 仲洗等第五關??? 而家仲唔認.. 不過我冇學你地cut圖 你唔認都吹你唔漲   多謝你提醒版規
果時甜甜一講比位我...
你就KICK我啦...之後
我都唔知道你係感鐘意作野
作我TK你...之後就借題發揮
KICK左我
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:07

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:03 發表

你呢個post已經話俾我聽  你自己"認為"我地串緊你  就即係我地"真係"串你
你連事實同主觀感覺都分唔清  再同你講道理都冇意義
單方面就係甘諗 但係團體都係甘諗

你又點諗 ??

又係 你話 我講既嬴你  係串你地 甘咪又係你地甘諗

只係我地呢邊 你講 我咪話係串你

但你地 吾認就真係吹你吾脹

我一直講緊指桑罵槐

係你 跟本吾明白人地講乜

我文字吾算深 但係點解 都有人睇極都仲係開頭

而且當時人 又吾係你

佢第一板已經一早認左 只係想改一改佢既意味

但係我提點佢 就已經冇左爭議

你仲黎同我講道理?

你係??
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:08

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 12:53 發表

甘你覺得既

你咪當我真係串你

你不如試下甘同人講

"我地以為嬴 so 去串人 點知輸返 比人串 我地而家勁嬲" ...
我經過sabka既提醒 我都提醒下你先 柒 系有色情既部份  慎言慎言
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:09

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 13:07 發表

果時甜甜一講比位我...
你就KICK我啦...之後
我都唔知道你係感鐘意作野
作我TK你...之後就借題發揮
KICK左我
你既意思系我唔敢叫你落黎玩? 第一關我已經叫比卡超叫你入黎玩 我唔知佢有冇叫
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:11

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:06 發表
我都認我上左車系有指桑罵槐既行為 但系佢對我指桑罵槐系我打機做緊人果陣不停出言語攻擊我 我當時因為唔得閒所以冇理佢 我做怪有少少時間 就可以反擊 你認為我上左車指桑罵槐系串你地輸左 呢D系大家個人見解問題 前 ...
係Lo

收皮la 豬標

你能理解我話緊邊個?
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:12

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:11 發表

係Lo

收皮la 豬標

你能理解我話緊邊個?
根據我個人理解 豬比較涉及女性果方面
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:12

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:12 發表
根據我個人理解 豬比較涉及女性果方面
咁你就錯la
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 13:14

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:07 發表

單方面就係甘諗 但係團體都係甘諗

你又點諗 ??

又係 你話 我講既嬴你  係串你地 甘咪又係你地甘諗

只係我地呢邊 你講 我咪話係串你

但你地 吾認就真係吹你吾脹

我一直講緊指桑罵槐

係你 跟本吾明白人地 ...
佢講左一句野 你地認為串
你講番一句野 我地又認為串
所以根本爭執落去係無謂
但睇番第1頁  係邊個講起呢樣野先? 就係樓主你
係樓主"你話"csaa講句野串到你  我先至向你解釋

同一道理  你話我唔明你文字
我亦都可以話你唔明我文字
究竟咁講落去又有咩意思? 只不過係小朋友無理取鬧罷了

總結一下 我只係想講: 你覺得既野  唔一定係事實  唔好將你認為既野當係事實 然後多加評論
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:17

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:12 發表

咁你就錯la
唔系咩? 豬乸 豬West 豬扒 呢D都涉及女性 原來豬標唔系
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:19

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:14 發表

佢講左一句野 你地認為串
你講番一句野 我地又認為串
所以根本爭執落去係無謂
但睇番第1頁  係邊個講起呢樣野先? 就係樓主你
係樓主"你話"csaa講句野串到你  我先至向你解釋

同一道理  你話我唔明你文字
我亦都可 ...
我不嬲都提緊

你吾係到而家先話發覺得到

我以經話 既然大家 都覺得係串

甘咪當係:::

"有人以為嬴串 點知輸左 比人串返  甘咪得"

你跟本吾需要回

甘就要請返 2個人出黎解話

我就而家同佢解緊

你辛苦la 打機la
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:20

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:17 發表
唔系咩? 豬乸 豬West 豬扒 呢D都涉及女性 原來豬標唔系
你既思想 原來就係一詞灌切全部

甘以後 我話人會話 乜你csaa 架
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:23

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:20 發表

你既思想 原來就係一詞灌切全部

甘以後 我話人會話 乜你csaa 架
我咪話 原來豬標唔系 證明我醒覺lo 你中意點話都得
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 13:24

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:19 發表

我不嬲都提緊

你吾係到而家先話發覺得到

我以經話 既然大家 都覺得係串

甘咪當係:::

"有人以為嬴串 點知輸左 比人串返  甘咪得"

你跟本吾需要回

甘就要請返 2個人出黎解話

我就而家同佢解緊

你辛苦la  ...
我只係想問番一句: 我地講左d咩令你地覺得我地串緊你?
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:26

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:24 發表

我只係想問番一句: 我地講左d咩令你地覺得我地串緊你?
當上左車後

就用粗口撻出黎 又老味 又on x

就算你吾係話緊我地 我地見到都火火地
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 13:31

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:26 發表

當上左車後

睇番你第1頁第2幅圖
首先上面有觀眾用全頻講野
然後當時玩緊既我 清楚睇到小肥肥呢個人(相信係sapka) 不停用言語挑釁玩緊既csaa
csaa: 8婆 時間到我 << 好明顯係同番小肥肥講

你地話見到粗言穢語所以火火地  但小肥肥o係我地做人果時又多番用粗言穢語挑釁csaa 點解你地視若無睹?
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:34

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:31 發表

睇番你第1頁第2幅圖
首先上面有觀眾有全頻講野
然後當時玩緊既我 清楚睇到小肥肥呢個人(相信係sapka) 不停用言語挑釁玩緊既csaa
csaa: 8婆 時間到我  ...
岩先你地既csaa 已經講左

豬標 係以女性黎講 何以見得 佢對傻婆呢個詞語 又係對乜黎講?

對你黎講?

你吾好話打乜 佢話 打個傻字 之後打一炸野 我地都已經嬲

and then  我同csaa 講左 你地d 恩怨 就自己開post另外講

我一直講緊佢

你仲黎對號入座?
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 13:35

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:31 發表

睇番你第1頁第2幅圖
首先上面有觀眾用全頻講野
csaa: 8婆 時間到我  ...
你根本唔知道事件來龍去脈
請你唔好火上加油
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:35

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:26 發表

當上左車後

點解你見到我攻擊佢你就覺得火 佢攻擊番我你就可以冇事? 由你post到而家 你所講既全部都唔系主觀性 都系針住我一個黎講
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:37

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 13:35 發表

請你唔好火上加油
咁windsang又清楚來龍去脈??
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 13:38

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:34 發表

豬標 係以女性黎講 何以見得 佢對傻婆呢個詞語 又係對乜黎講?

對你黎講?

and then  我同csaa 講左 你地d 恩怨 就自己開post ...
難道你覺得8婆 之後既字  係會串到你地?
csaa同sapka既爭執 係佢地既事
佢鬧sapka 亦都係佢地既事 唔關我地事
唔知佢又點樣惹到你地呢?
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:38

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:34 發表

對你黎講?

and then  我同csaa 講左 你地d 恩怨 就自己開post ...
我已經講左系個人見解 我都列出幾個有豬字頭既詞語黎支持我既理解
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:40

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:35 發表
點解你見到我攻擊佢你就覺得火 佢攻擊番我你就可以冇事? 由你post到而家 你所講既全部都唔系主觀性 都系針住我一個黎講
你岩先先話 你既理解豬標既睇法

証明大家既睇法吾同

and then 我點知你話佢?

你第一句就黎衝口而出 你夠可以話甜甜
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 13:40

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 13:35 發表

請你唔好火上加油
我講緊既係果場對抗內既事 我都在場  清楚睇到你用粗言穢語挑釁人先
但我並冇評論過之前你同csaa有咩爭執  
請你唔好為一d無謂既事而嘈

作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:42

事情既發生根本系佢入到黎串我 唔單只第五關 佢第一關入黎已經攻擊我幾次 我第五關先攻擊番佢 3你就覺得我第五關先攻擊佢就認為系我串緊你地team  原來同觀眾對罵就系串緊對面team 途中對面team都經常同觀眾交涉 請問你地系唔系串緊我地team???
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:42

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:38 發表

難道你覺得8婆 之後既字  係會串到你地?
csaa同sapka既爭執 係佢地既事
佢鬧sapka 亦都係佢地既事 唔關我地事
唔知佢又點樣惹到你地呢?
甘你嘈乜?

你知佢鬧乜人-.-? 我見到一完場就鬧傻婆

我夠可以用傻婆,豬標 代替你個名
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:43

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:42 發表

甘你嘈乜?

好似系你開post嘈先
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:44

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:42 發表
事情既發生根本系佢入到黎串我 唔單只第五關 佢第一關入黎已經攻擊我幾次 我第五關先攻擊番佢 3你就覺得我第五關先攻擊佢就認為系我串緊你地team  原來同觀眾對罵就系串緊對面team 途中對面team都經常同觀眾交涉 請 ...
甘又係 d單單打打既方格 先係L4D 甘多csaa 既主要原因
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 13:45

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:42 發表

甘你嘈乜?

難道你又知佢鬧乜人? 點解你唔會認為係鬧緊你?
反而csaa一講傻婆你就即刻對號入座?
冇錯 如果我同你o係同一個場  你可以用傻婆,豬標黎叫我  不過我唔會覺得係叫緊我
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:46

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:43 發表
好似系你開post嘈先
你拉返上去睇

係你以代號黎講

然後又話其實我代號係話緊sapka

wo 我知姐 但我隊友吾知
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:48

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:45 發表

難道你又知佢鬧乜人? 點解你唔會認為係鬧緊你?
反而csaa一講傻婆你就即刻對號入座?
冇錯 如果我同你o係同一個場  你可以用傻婆,豬標黎叫我  不過我唔會覺得係叫緊我 ...
單單打打

係你地風格
作者: derekyin    時間: 2009-10-25 13:49

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:48 發表

單單打打

係你地風格
似乎你已經係度無中生有了
呢d咁主觀既野  我都可以講得出: 單單打打  係你風格
作者: kelvinkkkkkk    時間: 2009-10-25 13:49

我唔想發表任何意見,只係想講呢道每一個人講既野都係主觀同埋唔係針對全面黎講既,所以唔存在清唔清楚來龍去脈既問題,只係大家所以知道既"事實"唔同,同一樣事情經過人把口傳過之後根本無事實既全部可言.

每一個人既用詞同點樣去理解人地用詞都係唔同,呢道繼續討論落去係無真相好講,除非有任何一方叫做"理解"同埋"接受對方既"講法"先有繼續討論既空間,唔係既,任何一方講既野對方都唔信,都認為唔係事實,係錯誤既,根本無任何條件去令到呢一個討論得出一個真相.   

個人意見反映a_a 無需理會 ,請繼續........
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 13:50

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:23 發表
我咪話 原來豬標唔系 證明我醒覺lo 你中意點話都得
講左感耐...其實我要嫁野好簡單
我有同你講過...
我只係要你道歉感簡單
但你一直都係唔理我

一係打44/ 道歉
你講我錯曬....唔通你冇錯咩?
本身一開始同你嘈..我都冇理你
係你一而再再而三出口以本傷人...本一件小事
比你小題大做
本身你係改我名傷人同有損我名聲在先
我先會做出一D傷害你嫁事
所謂先撩者賤
到之後你開SER名..第1日開左4個..第2日6個..之後12個
全都係人身攻擊感主題
你自己感做好好??
你感做等於你好有品??
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:52

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:49 發表

似乎你已經係度無中生有了
呢d咁主觀既野  我都可以講得出: 單單打打  係你風格
由頭到尾 你都係到插入

你? 都係無中生有

係講我隨時 可以單單同csaa 講

你而家幫佢愈抹愈黑
作者: csaa    時間: 2009-10-25 13:52

哎 我要講既都講曬 總結下 我個人認為 wingsang既回覆立場根本就唔系企系中立 好清楚咁分析呢件事 以佢作出既回覆系比較支持sabka 我在講落去 講黎講去佢都系認為sabka一切行為都是對的 費事在同你地兩個狗嗡辯論 sabka認為我系唔夠佢講先唔在發表任何回覆會開心D 你可以咁諗
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 13:53

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:37 發表
咁windsang又清楚來龍去脈??
佢本身係第1件事都在場...
到前日同你打44果個都係佢...
唔通佢唔清楚?
作者: windsang    時間: 2009-10-25 13:55

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:52 發表
哎 我要講既都講曬 總結下 我個人認為 wingsang既回覆立場根本就唔系企系中立 好清楚咁分析呢件事 以佢作出既回覆系比較支持sabka 我在講落去 講黎講去佢都系認為sabka一切行為都是對的 費事在同你地兩個狗嗡辯論 sa ...
嘩 你d屈人方法 ok堅

我一直話緊你 之後話我其實係支持佢

你講緊乜?? 我由頭到尾個矛頭係指向你
作者: wookayan    時間: 2009-10-25 13:56

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:40 發表

我講緊既係果場對抗內既事 我都在場  清楚睇到你用粗言穢語挑釁人先
但我並冇評論過之前你同csaa有咩爭執  
請你唔好為一d無謂既事而嘈
感你又同3哥嘈??==
你唔好自己打自己咀巴

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0