標題: 第一回合 淘汰賽 對戰列表 (10月16至10月18日) [打印本頁]

作者: 龍之振雄    時間: 2009-10-16 02:10     標題: 第一回合 淘汰賽 對戰列表 (10月16至10月18日)

[iframe=http://www.ipve.com/game/game_nob4_team_pair.php?step=1,3250]FORM[/iframe]

注意: 對壘團隊, 有任何關於比賽的爭議(如約時間問題), 皆以對應 POST 上的回貼為準.
    任何私下協定, MSN談話, 論壇短消息等都不能作準
作者: 七星噬魂    時間: 2009-10-16 02:20

請問 假切第一回合打完後
得返153隊 第二回合153/2=76.5-.-咁係咪有一種好彩直升第三回合?
作者: 冰島維    時間: 2009-10-16 02:28

11 CoOL強暴NiF VS juSt
熱門VS黑馬
作者: [SPY]Mr.Hui    時間: 2009-10-16 02:36

為某隊挑戰團而默哀

.
作者: Calvin888    時間: 2009-10-16 12:17     標題: 回復 2# 的帖子

e+ 好似確定左 306隊
作者: powah123    時間: 2009-10-16 13:40

PINK 真系吾好彩-,- 希望贏到啦pink既朋友們-,-
作者: [CriMe]_鵬    時間: 2009-10-16 14:16

希望會打到第三回啦= =
作者: CoOLh0UYa_    時間: 2009-10-16 16:29

...**侮辱成份**...點抽嫁........................
作者: MinG.    時間: 2009-10-16 16:31

最遲係唔係星期1-2?
作者: 龍之振雄    時間: 2009-10-16 16:36     標題: 回復 8# 的帖子

隊長按 ? 號抽.... 甘簡單都要問?
作者: 龍之振雄    時間: 2009-10-16 16:37

引用:
原帖由 MinG. 於 2009-10-16 16:31 發表
最遲係唔係星期1-2?
須雙方同意, 並在對應 POST 說明, 通知評審.
作者: 帝王※SH    時間: 2009-10-16 17:00

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-16 16:37 發表

須雙方同意, 並在對應 POST 說明, 通知評審.
姐係唔一定要你地所指定既時間內作賽??

同埋如果雙方都同意 可唔可以去 友平台GXC 作賽??

如果可以...但係我地個名係該平台 有所變更...咁樣又點處理法
作者: uonj999    時間: 2009-10-16 17:35     標題: 回復 10# 的帖子

佢既煩惱係呢度

11 CoOL強暴NiF VS juSt
作者: 龍之振雄    時間: 2009-10-16 17:37

引用:
原帖由 帝王※SH 於 2009-10-16 17:00 發表

姐係唔一定要你地所指定既時間內作賽??

同埋如果雙方都同意 可唔可以去 友平台GXC 作賽??

如果可以...但係我地個名係該平台 有所變更...咁樣又點處理法 ...
去其他平台會當棄權.
作者: Calvin888    時間: 2009-10-16 17:38

團隊 A EskY 紙包蒸餾水 [email protected] ?

團隊 A E*HERO EHERO暗輝俠 [email protected] 9

雙同資料 係唔係要放棄其中一隊?
作者: 龍之振雄    時間: 2009-10-16 19:51

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-10-16 17:38 發表
團隊 A EskY 紙包蒸餾水 [email protected] ?

團隊 A E*HERO EHERO暗輝俠 [email protected] 9

雙同資料 係唔係要放棄其中一隊?
如此尷尬, 只可以講, 可能兩隊連絡人係同一個人
作者: C_k    時間: 2009-10-16 20:05

『幹』 VS ×ReGrEt║  
yaya開始了
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-10-17 09:37

唉..-.-冇說話好講!~有件 大件事 求版主 可以加我msn-.-
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-10-17 09:37

[email protected]
作者: 龍之振雄    時間: 2009-10-17 17:08

引用:
原帖由 [AsCian]_AiCsol 於 2009-10-17 17:05 發表
求龍之振雄
  我地個隊 [AsCian] 個隊長...忘記左密碼 但我地好想打比賽-.-''但佢真系忘記左..可唔可以..換隊長位我地申請咪ac同之前個個差唔多-.-求  天龍哥 幫下我地!~   個ac=★Yin

之前隊長=[★]Yin
   ...
儘快用論壇短消息通知我取密碼啦, 隊員幫手問都得
作者: 逆。月    時間: 2009-10-18 00:29

請問~如果對方 沒有用公頻而說了
含有粗口成份的字眼~
有違反規則嗎??
作者: [AsCian]_AiCsol    時間: 2009-10-19 17:15

應該沒有因為..沒有公頻
可能自己隊友是這樣溝通
但他們沒有惡意這樣取消資格太唔公平^^
沒有公頻 罵對方  應該沒有事

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0