標題: 比賽: Crυsαde vs Un!Te [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2009-10-16 02:06     標題: Crυsαde vs Un!Te

遊戲類型: 信長盃4 第一回合 淘汰賽

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場;參照 比賽規則

[iframe=http://www.ipve.com/game/game_nob4_team_game.php?pair=100,200]LIST[/iframe]

作者: Orange_P    時間: 2009-10-16 18:51

add me msn 約時間    [email protected]
作者: 「﹏希。    時間: 2009-10-17 00:09

已ADD了............
作者: Orange_P    時間: 2009-10-18 13:12

對面又話今日下午得閒
你地冇on msn
我點找你地..
希望一陣你地會上線
作者: 「﹏希。    時間: 2009-10-18 14:10

約實: 星期一/星期二夜晚9:00
作者: Orange_P    時間: 2009-10-18 14:10

引用:
原帖由 「﹏希。 於 2009-10-18 14:10 發表
約實: 星期一/星期二夜晚9:00
嗯 定了這時間
作者: Orange_P    時間: 2009-10-19 19:41

請問今天9時可以打嗎?
作者: 龍之振雄    時間: 2009-10-19 23:40

睇佐第一場 Replay , 斷得恐怖, 不如兩隊重打第一場吧
作者: xHinS〞    時間: 2009-10-19 23:58

佢地吾肯  佢地死口當我地輸~
作者: 「﹏希。    時間: 2009-10-19 23:58

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-19 23:40 發表
睇佐第一場 Replay , 斷得恐怖, 不如兩隊重打第一場吧
我有叫過...不過佢地唔很....係到跟住張貼既指引做

...嘈左成大半個鐘,.,講真唔知為咩..,,15分鐘左右就斷晒..重新黎過唔係好過份姐..

作者: 丫祐    時間: 2009-10-20 00:01

我地都想,,但佢地話要當我地輸
作者: Orange_P    時間: 2009-10-20 00:02

明天9點重打第一場吧
作者: YOUz    時間: 2009-10-20 00:03

姐係宜家係我地贏1比0?
唔係1比1?
作者: Orange_P    時間: 2009-10-20 00:05

引用:
原帖由 YOUz 於 2009-10-20 00:03 發表
姐係宜家係我地贏1比0?
唔係1比1?
嗯  明天9點打番game1
作者: 「﹏希。    時間: 2009-10-20 00:07

引用:
原帖由 Orange_P 於 2009-10-20 00:05 發表

嗯  明天9點打番game1
有風道
作者: Orange_P    時間: 2009-10-20 01:21

仲有 我想問重賽用原英雄定重選?
作者: huihoming    時間: 2009-10-20 07:37

第2場  和記同hkbn問題導致斷左   所以變成我地3打4   重賽點仙可以避免我地2個和記斷線
因這不是我們能控制的
作者: YOUz    時間: 2009-10-20 08:43

咁網絡商問題我地根本控制唔到嘅
唔只我地 其他隊都會有哩個問題出現
除非約左黎同1間網吧打
作者: 丫祐    時間: 2009-10-20 12:07     標題: 回復 17# 的帖子

第一場斷到咁嚴重又唔見你咁講..仲要迫埋我地果位團員打埋落去= ="
作者: huihoming    時間: 2009-10-20 17:15     標題: 回復 19# 的帖子

嚴重? 只係場主hand左(係你地話場主hand左的)   你地按左中間果個野  因我沒按所以沒走到
另外第2場係和記問題 因我隊2個隊員(和記)斷左 其他人沒問題同第1場場主hand唔同的 因第2場場主沒問題的

如果你話第1場同第2場一樣(我的理解)咁第1場我地重賽  咁第2場你地係唔係都要同我們一樣重賽

作者: xHinS〞    時間: 2009-10-20 17:41

引用:
原帖由 huihoming 於 2009-10-20 17:15 發表
嚴重? 只係場主hand左(係你地話場主hand左的)   你地按左中間果個野  因我沒按所以沒走到
另外第2場係和記問題 因我隊2個隊員(和記)斷左 其他人沒問題同第1場場主hand唔同的 因第2場場主沒問題的

如果你話第1場同 ...
吾會只系場主hand囉....  你話我地按左中間個野  但我地按都冇按到就自己彈左出去計分個頁
作者: alan_wong8    時間: 2009-10-20 19:43

請盡快完成賽事
作者: Death_17    時間: 2009-10-20 23:00

發現對面有不是團名單的人打比賽
作者: 雪_再見    時間: 2009-10-20 23:00

投訴 Crυsαde 出現不是的團中成員
作者: LocoRoco_viZ    時間: 2009-10-20 23:08

引用:
原帖由 雪_再見 於 2009-10-20 23:00 發表
投訴 Crυsαde 出現不是的團中成員
**侮辱成份**雪見 開p講啦- -供起雪見又輸一場-3-
作者: 「﹏希。    時間: 2009-10-20 23:37

我報名前就加左佢入團啦...不過原來佢無確認到..
你地真係甘想入第二round 既話 ok fine you win
我地團真係贏左你就已經足夠 完全無諗過會爭到冠軍
不過入唔到16強確實係本團既遺憾
祝你們好運
作者: Death_17    時間: 2009-10-20 23:42

我們只是對你們的行為失望
我們第一場龍大說重來,我們也接受了
但你們去請別的人來比賽,對我們公平嗎?
作者: 「﹏希。    時間: 2009-10-20 23:45

請別人?甘你不如問一下龍大查番我幾時加佢入團?
佢本身就係我團友
家陣未話你地贏囉...又對你唔公平?
甘你想我地點?洗唔洗跪係到認錯?
作者: 丫祐    時間: 2009-10-20 23:45     標題: 回復 27# 的帖子

講左我地報名前加左佢入團,我地參加呢次比賽都係舊同學黎..我想講我地無請人打比賽,,唔該你認真睇我地團長打既野..你地出到線都希望識得尊重番我地     ..小心d講野.唔好亂屈人..
作者: 「﹏希。    時間: 2009-10-21 00:06

引用:
如果唔係龍大講你地會接受??
我同你地傾左成粒鐘你地都唔重黎..龍大一句重黎就重黎
我唔該你唔好係到扮委屈啦好無呀
作者: LocoRoco_viZ    時間: 2009-10-21 08:19

咁而家即係邊邊win!!!!!!!!!!!!???
作者: YOUz    時間: 2009-10-21 13:21

邊個贏?
等龍大決定吧啦..
樓上果位話我地叫人黎幫打
對你地唔公平?
關咩事?
勁過你就勁過你
贏左你就係贏左你
你地實力不如人就搵d比賽規則黎捉人
係 今次我地係規則上係出錯
但係 搞信長盃既原因係為乜?
唔係要搵出個最強隊伍咩?
我地玩信長 只係知道點用真正實力去贏取勝利
而唔係用埋d咩捉人出錯既方法勝出
如果你話開MH 供裝果d而犯規  咁取消資格係無話可說
但我地嘅出錯只係有個隊員味確認入團
唔通咁樣就會改變賽果?

龍大
到底哩個比賽係信長盃?定係捉人犯規比賽呢?
憑實力贏  唔通都唔可以出線?

作者: 張天山    時間: 2009-10-21 13:30

玩遊戲就要跟遊戲規則 出黎行 亦都系一樣
作者: Sa2426    時間: 2009-10-21 13:34

回#32...未確認就出賽..有d料~~
作者: ◆RS×罪    時間: 2009-10-21 15:25

引用:
原帖由 YOUz 於 2009-10-21 13:21 發表
邊個贏?
等龍大決定吧啦..
對你地唔公平?
關咩事?
勁過你就勁過你
贏左你就係贏左你
唔係要搵 ...
比賽個5合一定要係團員名單上(比賽名單)
唔係當輸
作者: 龍之振雄    時間: 2009-10-21 16:00

這是一個痛苦的判決. 由於已經過了星期二, 不可能要雙方打第三場, 唯有能二選一.
在 1:1 情況下, 只能判沒有犯規的隊伍進入下一回合了, 否則往後無法規管.

另外, 用錯出戰帳號, 並不表示一定系請搶/代打, 在就沒有足夠證據下希望大家不要互相指責.

希望 Crυsαde 可以繼續參加以後舉辦的比賽.
作者: NiF_jboy    時間: 2009-10-21 16:09

引用:
原帖由 「﹏希。 於 2009-10-20 23:37 發表
我報名前就加左佢入團啦...不過原來佢無確認到..
你地真係甘想入第二round 既話 ok fine you win
我地團真係贏左你就已經足夠 完全無諗過會爭到冠軍
不過入唔到16強確實係本團既遺憾
祝你們好運 ...
比佢地過關囉佢地好快輸番架啦
作者: huihoming    時間: 2009-10-21 16:17

引用:
原帖由 YOUz 於 2009-10-21 13:21 發表
邊個贏?
等龍大決定吧啦..
對你地唔公平?
關咩事?
勁過你就勁過你
贏左你就係贏左你
唔係要搵 ...
如果你對  等於個個團都可以叫人黎幫打
you win
作者: 「﹏希。    時間: 2009-10-21 17:57

覆番上面..你有冇睇我寫d回覆??..咩叫叫人黎幫打??
都話佢一早就係我團友..只不過無禁確認所以信長盃出賽名單無佢個名...你get唔get到??到底明白未??

覆番龍大..我地都明白犯規始終是犯規..也明白如果我地進級會做壞規舉..
只好抱怨我點解大意..冇睇清楚就叫人去打

==================================分隔開先================================

引用:
原帖由 Death_17 於 2009-10-20 23:42 發表
我們只是對你們的行為失望
但你們去請別的人來比賽,對我們公平嗎?

不過你地係要話我地請人既..我地都無計..
我地唔鋸係唔鋸你點解可以屈我地請人囉..
仲有就係同你傾左成粒鐘都唔re個15分鐘完場既場..
龍大打幾隻字你地就話重賽..之後發現我地有個唔係比賽名單到又係到扮委屈
不過點都好啦..希望你地下場都甘好彩..又捉到人地痛腳啦下

作者: xHinS〞    時間: 2009-10-21 19:31

岩  ;入吾入到圍吾重要   最緊要系我地己經贏左
實力己經證明一切...  祝你地下回合 發現對方更多犯規地方  反敗為勝~
作者: xHinS〞    時間: 2009-10-21 19:38

岩  ;入吾入到圍吾重要   最緊要系我地己經贏左
實力己經證明一切...  祝你地下回合 發現對方更多犯規地方  反敗為勝~

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0