標題: [Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 ) [打印本頁]

作者: K.C    時間: 2009-4-13 22:14     標題: Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

規則如下:

1.不得連超過5帖 ( 有冇咁多人比人怨呀- -? )

2.內容不得含有粗言穢語

3.不得於引用本帖任何回復 從而發起罵戰

本貼作用:

1.比你發洩 唔鋸就鬧

2.謝絕更多抱怨類的帖子誕生

3.防止引起鬧戰

PS: 如13/4後,再見有任何抱怨類的帖子即刪
       此帖下沉後 我會再提升

作者: 紀敏    時間: 2009-4-13 22:44

個KC囉!
成日講日文串我!
仲搞到我好唔開心添!明明對聽日文好有信心架嘛!!!
點知卑佢講左幾句~我先發覺原來我唔識聽!

唉!!!~~~ 灰到盡頭呀!!!!!

仲有呀..個Alan呀..成日話我樣既問題所以部電腦有事.
但係佢嚮度果陣我部腦又冇事喎!
跟住佢就借d易係度串我話我樣衰啦..凸...vlan d版主冇個好人架
作者: alan_wong8    時間: 2009-4-13 22:48

=.="係咪丫?
作者: kelvinkkkkkk    時間: 2009-4-13 23:13

咁衰@@真的 嗎? 呵呵!!~呵呵!~~~
作者: chrischoi399    時間: 2009-4-14 00:04

抱怨d人玩完成日走場
冇次係可以一個圖玩兩次同兩team人
作者: 7_11    時間: 2009-4-14 00:33

引用:
原帖由 chrischoi399 於 2009-4-14 00:04 發表
抱怨d人玩完成日走場
冇次係可以一個圖玩兩次同兩team人
打得街場就預左架喇 ..........

成場靜英英冇計傾打得幾好都悶啦 ..........
通常搵fd打fd先可以打足全場 ..........
作者: chrischoi399    時間: 2009-4-14 00:37

引用:
原帖由 7_11 於 2009-4-14 00:33 發表

打得街場就預左架喇 ..........

成場靜英英冇計傾打得幾好都悶啦 ..........
通常搵fd打fd先可以打足全場 ..........
唉 係vlan 冇fd 好難打得有默契 好多時都冇心機玩
見到對面成班fd我就自己一個對住班唔識既人
好灰=.= 玩果陣有冇默契 唔洗一定要多野講架
問題佢地唔識玩(自認自己 都唔係好識玩)
玩起黎 真係好冇隱 同對面差太遠d實力
好想有d 有實力既人 一齊玩 先有心機玩d
作者: 7_11    時間: 2009-4-14 00:44

引用:
原帖由 chrischoi399 於 2009-4-14 00:37 發表

唉 係vlan 冇fd 好難打得有默契 好多時都冇心機玩
見到對面成班fd我就自己一個對住班唔識既人
好灰=.= 玩果陣有冇默契 唔洗一定要多野講架
問題佢地唔識玩(自認自己 都唔係好識玩)
玩起黎 真係好冇隱 同對面差太遠d ...
重點係開咪唔係講戰術囉 ............ /.\
吹水同互串佔左9成

打得好 , 做番好自己 , 自然有frd"自己走埋黎" ~~~~~
作者: edwardsaid    時間: 2009-4-14 00:44

有, 想呻好耐, 近排可能d人玩耐左, 用厭左連散or m16
好多低手sniper 出現, 喵得好慢, 同成日係d 路口射, 蹲低過都好易tk到
好難夾
作者: chrischoi399    時間: 2009-4-14 00:47

引用:
原帖由 7_11 於 2009-4-14 00:44 發表

重點係開咪唔係講戰術囉 ............ /.\
吹水同互串佔左9成

打得好 , 做番好自己 , 自然有frd"自己走埋黎" ~~~~~
自己一個神極有限 唔通玩闖關神有用咩
係對抗場 唔係自己神就得 要靠成team合做先有用
自己有幾勁 隊友唔識玩 你都會比佢牽連埋=.=
我玩對抗經常出現哩d情況 我自己唔扣血 成team 紅晒 又行得慢
我番轉頭救人/幫佢地 我就比人圍
跟本唔係講自己有幾神 係講大家有幾合作..

我見過d人 成班fd 有一次少左個 我過去同佢地玩
佢地唔開mic 大家衝得勁快.. 血扣得少..合作一流
我自己都比佢地帶動到 玩左一場就有默契
跟住係 豐收果關 由頭贏到落尾

我都唔係好神手姐 比隊友帶動而已

作者: 7_11    時間: 2009-4-14 00:49

引用:
原帖由 edwardsaid 於 2009-4-14 00:44 發表
有, 想呻好耐, 近排可能d人玩耐左, 用厭左連散or m16
好多低手sniper 出現, 喵得好慢, 同成日係d 路口射, 蹲低過都好易tk到
好難夾
人人都有新手o既時候 ,
初頭渣sniper一定會唔多就手 ,
就算你玩慣cs玩慣awp ,
拎起l4d支sniper都完全唔同 feel .........
打多o的先會熟能生巧 ........

我打左咁耐都仲係用QQ去關狙擊鏡 .............. /.\
作者: chuntz    時間: 2009-4-14 00:58

唔好引用回覆呀 睇清楚先打啦
作者: ivan2673    時間: 2009-4-14 01:17

引用:
原帖由 chuntz 於 2009-4-14 00:58 發表
唔好引用回覆呀 睇清楚先打啦
重點係後面果句囉 ..............
作者: chuntz    時間: 2009-4-14 04:28

重點係你自己都係咁lo...

作者: qazaqaz123    時間: 2009-4-14 12:51

估唔到alan係d咁既人黎
作者: ivan2673    時間: 2009-4-14 15:33     標題: 回復 14# 的帖子

唔引用點知邊個講 ................. /.\

重點係唔罵戰 ................
作者: y5317979    時間: 2009-4-14 16:34

d 入vlan場既玩家
我開場玩街場專家
點知d人又唔識玩,成日射到自己人~~
><"d人玩慣一般,唔識玩專家嫁!
作者: 呀魚o_o    時間: 2009-4-14 16:42

今日有個zion團既人教我隊玩 條友係咁開咪教 我地無理佢 佢自己一個行 最後佢緊係比人撲左 人地2個跟住我 佢自己守角  我連開咪都唔想開-_-佢自己講哂 當我地新手咁 最後我緊係走左la 有冇錯/__\
作者: 小飛豬    時間: 2009-4-14 17:03

單機遊戲..論壇好難做...除左色情廣告....(學xxx論壇)..咩廣告都接唔到

單機遊戲..論壇好難做...除左開色情區....(學xxx論壇)..人氣少到爆

單機遊戲..對戰好難做...問來問去都是.防火牆..遊戲版本問題..(比少少時間.翻下帖都唔肯)

單機遊戲..對戰好難做...遊戲出版.除左鬥畫面咩都無..遊戲的個大字(..其他玩法.成幾十年都唔變)

單機遊戲..管理員好難做...講多兩句.成堆 XX0X0X0 飛埋來 (你真的XX00X過嗎.夠秤未.)

抱怨下..不必理會
作者: Tunk4141    時間: 2009-4-14 17:59

Vlan裡面的人渣唔該死晒佢......
作者: EDDIE6446    時間: 2009-4-14 20:36

我都係覺得係d人唔夠打成日走場, 無d大志
team work呢d野一夾就夾到既咩... 可能有d新手真係唔識,, 但邊個未做過新手者?
人地比hunter撲, 打爆左boomer噴到佢,, 佢地就小人硬膠, 但自己比人撲又小人唔救佢...
試過我自己開場, 做tank 佢地個個都唔幫拖得我一個打4條友, 比人秒殺左...
又話我硬膠.... 佢地自己又企係度唔知做咩...  幾想kick晒果兩條友.. 但廢事比人開post話我小器 (唔知點解會有d咁膠既人..)

講起就燥... 不過過左就算, 都係打機者...
有時都會遇到d拍得到既戰友!!!
作者: 7_11    時間: 2009-4-15 00:37

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-4-14 20:36 發表
我都係覺得係d人唔夠打成日走場, 無d大志
team work呢d野一夾就夾到既咩... 可能有d新手真係唔識,, 但邊個未做過新手者?
人地比hunter撲, 打爆左boomer噴到佢,, 佢地就小人硬膠, 但自己比人撲又小人唔救佢...
試過我自己開場, 做tank 佢地個個都唔幫拖得我一個打4條友, 比人秒殺左...
又話我硬膠.... 佢地自己又企係度唔知做咩...  幾想kick晒果兩條友.. 但廢事比人開post話我小器 (唔知點解會有d咁膠既人..)

講起就燥... 不過過左就算, 都係打機者...
有時都會遇到d拍得到既戰友!!!
我客觀咁分析你o既問題 ,

第1 , 比 hunter 撲 , 有時企位企好少少 , 都可以免於被撲 25 , 見到隊友大模斯樣企o係露天25位 "嬲撲" ,
都仲話唔聽o既話真係會炆 ........
呢樣 新手/未知o既人 真係要認真學習學習 ~~~~~~~ =]

不過當然 , 鬧9人地的確係唔要得o既 .............

第 2 , 做tank ,
要睇你o係咩位打 , 有好多西位(醫院第2關發電機)出tank係完全冇傷害力o既 , 分分鐘一滴血都扣唔到 .........
又或者人地封晒位 , 隊友有時亦都好難出世去幫你 , 人地企o係度唔打一定有苦衷 ,
你估佢自己唔想扣到人地血唔想嬴???

但有時可能係自己o係隊友未準備好就衝出去俾人燒俾人打靶 ,
人地根本未搵到位出 ..............

人地唔會無啦啦話你膠o既 ,
一定係自己有做得唔好o既地方 , 唔好將全部責任都推晒落人地度 .........
作者: EDDIE6446    時間: 2009-4-15 01:06

引用:
原帖由 7_11 於 2009-4-15 00:37 發表

我客觀咁分析你o既問題 ,

第1 , 比 hunter 撲 , 有時企位企好少少 , 都可以免於被撲 25 , 見到隊友大模斯樣企o係露天25位 "嬲撲" ,
都仲話唔聽o既話真係會炆 ........
呢樣 新手/未知o既人 真係要認真學習學習 ...
都係既,  但我係炆係唔係都鬧人**侮辱成份**自己又唔係勁既人者.....
作者: CARBO_LAW    時間: 2009-4-15 01:38

我都係僧d走場既-口-
今日玩左一場@@"由第1關打到第5關換左成20人-口-
勁無奈
作者: kitten415    時間: 2009-4-15 02:31

其實打機為乜-.-"
我覺得打機都係為開心
打機打到咁鬼火,又大家小黎小去
真係打到冇曬引
呢幾日轉去同其他人玩
反而happy左好多
最起碼人地唔會一開咪就小人呀媽
最憎d人同我講:快x d去死啦,咪x頂住隻bomber/smoker
呢d真係xx黎
咁x勁,自己一條友做曬全部野丫笨!
人誰無過?邊個話bomber一定要噴中人,
對面隊個個識推,唔射,噴又狂比佢推
咁樣邊會爆到?一爆唔到就小人老未
重有做tank
有時係第四關上到上面,一開始就出tank,人地企lip果度守,唔洗10秒都射死我啦,重要中埋火
之後我一個都打唔到(因為佢地係度走黎走去,bomber又唔出世....hunter又唔入去,有d入左去,我幫手打果條友,又話我打死佢(大佬...一部lip企左四個人,我唔打落去,你都死硬啦下嘩?10秒內俾人秒殺,之後又話我硬膠,唔識做tank
好能彩個場次次都係自己開,唔係就真係俾呢d友仔吹漲
作者: 小鳥﹏。    時間: 2009-4-15 03:01

orz
/_\ \_/ !_! @_@ #_# $_$ %_% ^_^ &_& *_* ~_~ €_€
( . ) ( . ) .\_/. =.=   =/.=  -.-+  -.=   +_+
q_q w_w e_e r_r t_t y_y u_u i_i o_o p_p
=口= -口- !口! @口@ #口# $口$ %口% ^口^ &口&  *口* ~口~  €口€
a_a s_s d_d f_f g_g h_h j_j k_k l_l
Q_Q W_W E_E R_R T_T Y_Y U_U I_I O_O P_P
z_z x_x c_c v_v b_b n_n m_m
A_A S_S D_D F_F G_G H_H J_J K_K L_L
-_________________-  =________________=
Z_Z X_X C_C V_V B_B N_N M_M
>___________________< ?________________?
F_F U_U C_C K_K
作者: EDDIE6446    時間: 2009-4-15 06:52

引用:
原帖由 kitten415 於 2009-4-15 02:31 發表
其實打機為乜-.-"
我覺得打機都係為開心
打機打到咁鬼火,又大家小黎小去
真係打到冇曬引
呢幾日轉去同其他人玩
反而happy左好多
最起碼人地唔會一開咪就小人呀媽
最憎d人同我講:快x d去死啦,咪x頂住隻bomber/smoker
...
完全認同, 有咩好鬧者... 打機仲要受人氣....
由奇自己又唔係勁果d...
作者: kitten415    時間: 2009-4-15 07:12

同意
就算佢係勁
都要理下人感受
作者: K.C    時間: 2009-4-15 10:08     標題: 回復 26# 的帖子

-.-想我幫你閉關?? ..
抱怨:隻雀仔成日整d野過我歎-,-
作者: 小鳥﹏。    時間: 2009-4-15 18:08

抱怨: 點解唔比我用火星文抱怨 /_\.......
作者: 小鳥﹏。    時間: 2009-4-15 18:12

抱怨:點解vlan 咁多狼群
作者: 小鳥﹏。    時間: 2009-4-15 18:12

抱怨: 點解vlan 晚晚lag 機
作者: 小鳥﹏。    時間: 2009-4-15 18:13

抱怨: 點解kc 話我成日整野佢嘆/_\

岩岩好4個=]抱怨完 順晒~"~
作者: qazaqaz123    時間: 2009-4-15 18:19     標題: 回復 17# 的帖子

d人玩進階= =
唔好講到人好似新手咁...
作者: 辰料戍    時間: 2009-4-15 22:40

最憎果d唔等齊隊友就叫救援既仆x次次都搞到死哂自己又唔係勁
大佬玩簡單都唔會喇何況玩專家
都唔知係咪有心玩野

作者: RX8    時間: 2009-4-16 12:07

好憎個D自視好高個D人...
係個到發言一兩句,有三,四個朋友就覺得好威個D人
好似成個VLAN一定要識佢咁..就算係 vlan01,11,13得罪佢
都要佢成班朋友撞入01,11,13, 特登去嘈
入到去玩,比個唔識佢O既人踢O左出場,,就班晒馬入去話咩 4V4,唔係淆丫
咁樣咁樣...

講完希望少d人係咁...
作者: K.C    時間: 2009-4-16 12:08     標題: 回復 36# 的帖子

L4D黑社會 ?

抱怨:缺人手試新圖 .. 搞到要HOLD到 4月23號
作者: curapicaxsing    時間: 2009-4-16 13:35

唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
考試啦~~唔俾玩~要溫書~連開機都要set pw~
今日先開機俾我上下網~睇住阿哥係度玩,自己就溫書~條癮吊住吊住好難受~
不過幾個月姐~~考完試先玩~
作者: 66690    時間: 2009-4-16 18:11

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-4-14 16:42 發表
今日有個zion團既人教我隊玩 條友係咁開咪教 我地無理佢 佢自己一個行 最後佢緊係比人撲左 人地2個跟住我 佢自己守角  我連開咪都唔想開-_-佢自己講哂 當我地新手咁 最後我緊係走左la 有冇錯/__\ ...
我都好驚d開咪但又唔勁ga人,係咁叫人跟佢但又唔知自己d打法唔好
作者: 紀敏    時間: 2009-4-18 01:04

點解d人玩電腦要玩上腦!!!

打L4D死左會好似真人會死咁款果咋呢..

精神分裂中....
作者: windsang    時間: 2009-4-19 14:03

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-4-18 01:04 發表

精神分裂中....
甘樣先覺得生命既寶貴
作者: curapicaxsing    時間: 2009-4-20 14:10

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-4-18 01:04 發表

精神分裂中....
笑左~~
香港人係咁嫁啦,冇一刻係放鬆~
作者: Naliorz    時間: 2009-4-20 19:02

vLan13勁多激動少年
你做肥仔噴唔哂佢踢你
做Hunter撲少過3野踢你
做Smoker拉唔夠10秒踢你
做Tank清唔到場踢你
玩場Game洗唔洗咁火呀?
作者: cwf04c    時間: 2009-4-20 20:04

引用:
原帖由 Naliorz 於 2009-4-20 19:02 發表 vLan13勁多激動少年你做肥仔噴唔哂佢踢你做Hunter撲少過3野踢你做Smoker拉唔夠10秒踢你做Tank清唔到場踢你玩場Game洗唔洗咁火呀?
其實都有d人幾好人既激動少年一定有架啦,rip
作者: W_a    時間: 2009-4-20 23:18

抱怨: 部機太廢玩唔到L4D
作者: miyake    時間: 2009-4-21 13:43

呢排玩親都有個xxxx團...唔知係咪比人讚得多囂過龍..
成日都kick新手...
又係到話人廢...
好心佢地有團就唔該幫個團積下陰德..
話呢個廢果個廢...
又話自己個團有邊個勁邊個勁..
真係..新手唔玩邊會進步..
你地未做過新手咩.....
咁勁既教下我地玩..
都唔明點解玩game玩到好似黑社會咁...
(本人活躍於1,10,13)

作者: 243110258    時間: 2009-4-21 16:57

點解d人咁中2 bug ctrl 黎 行??
我覺得仲9過儲彈囉
作者: 金勻    時間: 2009-4-21 17:27

個團冇咩人入= =
作者: Tunk4141    時間: 2009-4-21 20:45

玩到好火囉
大部份衰人成日出晒黎
入到果d...Ser玩唔夠三至四場出事(唔方好事)
乜d...L4D裡面d香港玩家咁冇品加白痴架
作者: goo.0506    時間: 2009-4-22 16:26

我自問唔鍾意走場,無論對手強又或者係隊友弱都好(就算要走我都會玩埋果章先走)
但好多時比d強隊打羸左對面就打一句rubbish埋黎
又或者係隊友死晒得返自己一個人時對方有機會都唔殺,要係路上慢慢折磨我
我都明白打機係為左開心,但可唔可以開心之餘尊重一下對手?因為好多時人地走場都係比你地逼走,我地都係想開心玩o者

p.s.我只係針對唔尊重對手既勁人
作者: AlanChanX    時間: 2009-4-22 20:12     標題: 火都黎

vlan玩家主要有以下問題:
1.極不團結:英雄主義點打專家?
2.槍法差勁:你唔博爆頭,點樣快d清晒所有殭屍?
3.淆底:而家係玩game,唔係現實,洗唔洗一見到tank就走人= =?
4.自相殘殺:殭屍個頭唔見你射中,玩家個頭你下下射中
作者: peter2816    時間: 2009-4-22 21:34

l4d,隻GAME本身少MAP,都應該熟習下地圖啦(1D好CAMP既位)
唔識行跟隊友衝,一直殺屍,都應該完得場啦
學上面咁話,團結才是一切
作者: kamhung880319    時間: 2009-4-24 14:57

而家D”勁”人邊識團結架
個個都要沖
沖到死為止

有次仲有趣
同個FD一齊開埸玩
有2個”高”手入到黎
又自己沖又盛
佢地就好沖喇
引哂D怪出黎咪我地2個汁手尾囉
仲要係咁投票踢我同個FD
好彩我有2個人有2票姐
踢唔到我地就投票轉場
煩A到CD咁
後尾我真係頂唔順2個高手
踢Q左佢地
邊有D咁人架
作者: 我的小弟弟    時間: 2009-4-26 20:04

我又唔多覺 vlan 好多人唔團結喎 .........
反而我覺得佢地唔識玩多 ........

呢排我玩親專家都未試過好離譜o既不團結喎 ...........

對於打tank ,
我覺得要睇你o係咩地方打 tank ,
你話如果隻 tank 出o係o的難打o既地方 , 俾我都第1時間走去o的安全o既地方打 ,
冇理由玩困獸鬥o既 , 尤其係專家果陣 ........
仲有 , 當你燒左tank之後 , 唔走 ???? 等咩呀 ???
作者: brianissac    時間: 2009-4-26 20:26

以上幾點我都buy~!

但係,有一點令到我好唔鋸囉~

個d勁人成日開語音罵人,叫人汁野連埋粗口
又話人地廢柴(你自己未廢過咩- -)
又膠又乜 吹脹
作者: 我的小弟弟    時間: 2009-4-26 20:52

引用:
原帖由 brianissac 於 2009-4-26 20:26 發表
以上幾點我都buy~!

但係,有一點令到我好唔鋸囉~

個d勁人成日開語音罵人,叫人汁野連埋粗口
又話人地廢柴(你自己未廢過咩- -)
又膠又乜 吹脹
勁人唔會開咪鬧人 , 開得咪鬧人o既人唔會勁 ............
如果真係頂唔順過分新手 , 最多走場架o者 !!!!!!
作者: Jc_    時間: 2009-4-27 14:38

引用:
原帖由 我的小弟弟 於 2009-4-26 20:04 發表
我又唔多覺 vlan 好多人唔團結喎 .........
反而我覺得佢地唔識玩多 ........

呢排我玩親專家都未試過好離譜o既不團結喎 ...........

對於打tank ,
我覺得要睇你o係咩地方打 tank ,
你話如果隻 tank 出o係o ...
岩...有時唔一定要打tank
去到尾段要打tank果陣...發覺唔係好夠打既時候 , 緊係兜路走啦~
有d人已經唔係多血 , 又冇藥包仲企係道等佢埋黎...真係唔知想點
作者: anson_199420    時間: 2009-4-28 00:28

有D時間我會比較現實.....(只限玩專家個陣)
即係tk自己友訓系度(本身已經冇血,用黎引怪嘛.......無謂拖累個team啦)
不過,有D人唔知乜事就系度鬧

呢D人我都見慣不怪了,味由得佢地話囉.....
作者: hotdog1407    時間: 2009-4-28 19:27

此帖根本就是  [資源回收帖]

你所發洩既 都係想比多D人睇

你估下呢度有幾多人會入黎呢個帖睇??

>開帖者只是認為< ( 唉... 比你班友係度煩  係度煩夠佢 唔好係出面煩 影響哂)
作者: CybeR_KiSs    時間: 2009-4-29 21:05

更新左
會冇聲
勁冇癮呀
DIU
作者: 我的小弟弟    時間: 2009-4-30 16:23

引用:
原帖由 anson_199420 於 2009-4-28 00:28 發表
有D時間我會比較現實.....(只限玩專家個陣)
即係tk自己友訓系度(本身已經冇血,用黎引怪嘛.......無謂拖累個team啦)
不過,有D人唔知乜事就系度鬧

呢D人我都見慣不怪了,味由得佢地話囉..... ...
佢地唔明人肉 pipebomb o係專家難度o既重要性 ...........
200血 , 有排打啦 , 就算得番1血 , 救番起又咪係 30 ............ /.\
作者: debe236    時間: 2009-4-30 18:52

好唔鐘意係中boomer 比喪屍圍緊
係咁叫人救 救唔到又係咁用mic小… 救到緊係救啦

問題係又暫時睇唔到野 又成幾米遠(用緊散彈)
體諒下得唔得?
作者: 燈你老味    時間: 2009-5-4 19:27

唉 vlan冇勁人zion勁廢成日見佢地練習 唔知佢地練咩
唉真係想輸下都難 求下你地勁d啦
作者: frankng2010    時間: 2009-5-4 23:00

有D人 明明喪屍得兩條友做  佢地4個人  仲照行  咁我攻LA 佢地又話未齊人唔好攻 仲罵人ONX SOSAD明明就係佢地自己行先
作者: stoner_jun    時間: 2009-5-6 06:41

只係希望D人唔好郁D就話人外掛啦 .. 呢個世界唔係你做唔到唔代表人地做唔到架
亂咁話人只係顯得你井底之蛙
作者: kit123nono    時間: 2009-5-6 10:40

wow呀JUN終於都係抱怨一下
作者: wongkc987    時間: 2009-5-7 17:49

今日好慘
我地team 明明變tank 但係就唔出隻tank
但係人地做怪就出 仲要比佢殺左個
作者: stoner_jun    時間: 2009-5-7 19:15

引用:
原帖由 kit123nono 於 2009-5-6 10:40 發表
wow呀JUN終於都係抱怨一下
緊係要啦
最欣賞Ap話 : "我唔會諗人地係唔係cheater喎 .. 就算係既咪當佢高手咁打囉"
作者: omi    時間: 2009-5-7 19:57

最憎D..用mic就以為自己好勁..教人呢樣果樣既人..
岩岩打..
我用緊散彈,,,
熄左電筒就埋去打witch果陣..
行到埋去..
d隊友竟然掟汽油彈..
痴Q線...
作者: Ap.    時間: 2009-5-7 21:06

引用:
原帖由 stoner_jun 於 2009-5-7 19:15 發表

緊係要啦
最欣賞Ap話 : "我唔會諗人地係唔係cheater喎 .. 就算係既咪當佢高手咁打囉"
抱怨!!!
呀jun又擺我上抬。
By the way, I'm back.
作者: 呀魚o_o    時間: 2009-5-7 21:32     標題: 回復 70# 的帖子

Ap強戰回歸
作者: loveaiotsuka630    時間: 2009-5-8 17:20

要不滿好多野都不滿
不滿引tank繞圈既時候,d"隊友"入哂safe room等睇戲
不滿"隊友"倒地,幫佢清怪既時候,佢話我企向度睇戲
不滿"隊友"特登射響d車,即刻跑入safe room,等d尾隨既執手尾
不滿"隊友"向我俾boomer噴完,即刻禁lift,搞到d喪屍去哂我度,監生屈死我
作者: EDDIE6446    時間: 2009-5-9 03:21

不滿 : 點解d人會post埋d"邊個邊個實力勁唔勁?"之類既post......
擺明比位人地開波... 好無聊 其實勁唔勁個個標準唔一樣, 洗咩討論呀??

大家亦都唔洗咁勞氣.. 清者自清.. 唔駛罵戰既.. 唔需要同呢d人一般見識.....
打機求開心者, 下下都粗口真係好無癮....
大家唔好令兩位版主難做啦... 平息佢算啦....

p.s. 我想打落果個post度, 不過已經lock左, 版主唔好ban我
作者: koizora    時間: 2009-5-9 07:24

不滿有個場主因為街場隊友行得快
就ban晒d隊友..唔係kick,係ban
之後仲要同佢個朋友講"唔好理d **侮辱成份**喇"
但係佢個朋友都係跟住我地行,得佢一個落後
好心佢喇...玩唔起就唔好玩專家
作者: jack1111    時間: 2009-5-9 18:46

學人玩Expert
射Zombie又屎槍,成日TK
一畀人話就係咁TK,走埸

一大堆人
唔睇情怳,係咁話人"No Help" / "唔救"

實例1:
自焚(仲燒緊)訓抵左,又話...

實例2:燒左TANK ,成Team走哂,自己衝去打單拖,畀TANK打趴左,又話...

實例3:
"敵人來襲" 畀Smoker/Hunter蹼左,走唔到,又話...
作者: 一千零一個    時間: 2009-5-10 19:17

引用:
原帖由 stoner_jun 於 2009-5-7 07:15 PM 發表

緊係要啦
Ap.簡直是我的偶像....我心目中的TOP PLAYER!!
作者: ppcar    時間: 2009-5-11 00:23

引用:
原帖由 一千零一個 於 2009-5-10 19:17 發表

Ap.簡直是我的偶像....我心目中的TOP PLAYER!!
同意!

Ap.技術唔差,又未去到top top,佢係勁在同好多人打都夾到,贏率亦都好高,就算佢隊team整體實力低對方一線亦都可以帶得好好地什致可以贏埋。

人品又好,同佢打好開心。
作者: 一千零一個    時間: 2009-5-11 01:54

引用:
原帖由 ppcar 於 2009-5-11 12:23 AM 發表

同意!

Ap.技術唔差,又未去到top top,佢係勁在同好多人打都夾到,贏率亦都好高,就算佢隊team整體實力低對方一線亦都可以帶得好好地什致可以贏埋。

人品又好,同佢打好開心。 ...
=.=同意你"佢係勁在同好多人打都夾到,贏率亦都好高,就算佢隊team整體實力低對方一線亦都可以帶得好好地什致可以贏埋。"呢句...
完全唔同意你"Ap.技術唔差,又未去到top top "呢句....

佢帶住我呢個新手都隨便炒人地4000分以上...咁重唔算top top- -?
咁如果依你睇法點先算係top top級呢?

作者: ivan2673    時間: 2009-5-11 10:25

引用:
原帖由 一千零一個 於 2009-5-11 01:54 發表

=.=同意你"佢係勁在同好多人打都夾到,贏率亦都好高,就算佢隊team整體實力低對方一線亦都可以帶得好好地什致可以贏埋。"呢句...
完全唔同意你"Ap.技術唔差,又未去到top top "呢句....

佢帶住我呢個新手都隨便炒人地40 ...
咁帶新手打新手炒4000都唔係難事 .................. =.=

不過 ap 真係勁o既 .........
技術好唔好 , 呢o的野好見人見智 , 亦都自有公論 , 唔駛拗 ~~
作者: Rainnie    時間: 2009-5-11 17:23

不滿!?..  
頭先玩左2場..  而2場都有d無品人仕入泥玩野
其1 : 話說某人有到泥我地打緊tank..  佢諗住追住隻tank泥打.. 反而俾佢打返轉頭 down左
就開mic吊人話:你班x樣識吾識打tank 架!?  我回話:你把口甘臭.. 今日擦左牙未?
最後本人被其tk..  仲走場

其2 :  某人有到埋1開波就勁衝..  甘我地打緊tank..  而佢就柄埋1邊,,  當無事發生甘-3-"
甘有人死左好正常甘等齊人先開門,,   齊人反而佢吾開門系出面搞搞震..  甘其他果2個玩家咪鬧佢l0r..   好喇戲玉到了..   我已經走到好遠打死隻tank  佢系後面俾"煙產佬"拉左 甘俾佢玩果2個玩家就突登吾救佢  圍住佢系到睇戲..   甘我就"哼"1聲..  反而俾佢吊我吾救佢..  當時吾知俾咩反應佢好..  甘咪好聲好氣同佢講:睇清楚個名先好埋鬧   不其甚解反而用粗口回話

總結以上2個例子..  vlan而家多左好多白目玩家  不分清紅皂白.. 誓要做裝網絡英雄
作者: Ap.    時間: 2009-5-11 17:26

首先好多謝有人賞識我。

不過依度始終係抱怨區,唔好傾D同抱怨無關既野,無謂令到依個貼失去原意,令版主難做。
作者: キくりソム    時間: 2009-5-11 17:39

版主已經失蹤..同埋我諗只要你地唔引起鬧戰版主都冇乜所謂既=p
作者: Ap.    時間: 2009-5-11 18:00

引用:
原帖由 キくりソム 於 2009-5-11 17:39 發表
版主已經失蹤..同埋我諗只要你地唔引起鬧戰版主都冇乜所謂既=p
抱怨﹕你唔知版主係邊個 =)
作者: キくりソム    時間: 2009-5-11 18:55

前身合是採蓮人 門前一片橫塘水
抱怨:版主都唔識咁大件事!!!? 我點會做得出
作者: 紀敏    時間: 2009-5-11 18:56

引用:
原帖由 キくりソム 於 2009-5-11 06:55 PM 發表
前身合是採蓮人 門前一片橫塘水
抱怨:版主都唔識咁大件事!!!? 我點會做得出
兩位都唔好睇得太重

呢個post卑大家發洩下既姐..唔好罵戰就冇問題..想吹水都冇所謂.樓主果位版主已經冇做了
作者: qazaqaz123    時間: 2009-5-14 18:07

抱怨:點解咁多人開個場唔得又要係到開....
作者: teddytou    時間: 2009-5-14 18:15

咩你地唔知AP個頭像係咩~~~係瑪利奧果粒無敵星星, 食左就無敵
作者: wai123321    時間: 2009-5-14 18:21

個粒係BAPE個粒星黎啦下=.=
作者: jolian    時間: 2009-5-14 19:58

點解貢多老番...........................................................................

點解貢多friendly fire..................................................................

點解貢多低能插件.....................................................................

作者: wookayan    時間: 2009-5-15 00:33

Vlan D 人好多都好noob
好小見到真係識玩
作者: ivan2673    時間: 2009-5-15 08:52

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-5-15 00:33 發表
Vlan D 人好多都好noob
好小見到真係識玩
唔係卦 ~~~
你撞唔岩渣下話 ???
作者: mudkipbaby    時間: 2009-5-15 11:19

你係鐘意呢隻GAME
鐘意鑽研技術
就會買正版啦
就唔會多係 VLAN玩啦
出面SERVER 又多 勁人又多
越戰越強啦
作者: wookayan    時間: 2009-5-15 13:38

引用:
原帖由 ivan2673 於 2009-5-15 08:52 發表

唔係卦 ~~~
你撞唔岩渣下話 ???
我玩親有d連tank可以打車/樹都唔識
重有d到宜家都唔知係save room 感染者可以1秒重生都唔知
唉.....
作者: 我的小弟弟    時間: 2009-5-15 16:37

引用:
原帖由 mudkipbaby 於 2009-5-15 11:19 發表
你係鐘意呢隻GAME
鐘意鑽研技術
就會買正版啦
就唔會多係 VLAN玩啦
出面SERVER 又多 勁人又多
越戰越強啦
o係正版 server 撞到勁人o既機會仲難過 o係 vlan ............
作者: Ap.    時間: 2009-5-15 16:45

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-5-15 13:38 發表

我玩親有d連tank可以打車/樹都唔識
重有d到宜家都唔知係save room 感染者可以1秒重生都唔知
唉.....
唔係掛 =.=
我玩vlan咁耐都未見過依D人既。

你一定玩左vlan好耐。
作者: Ap.    時間: 2009-5-15 16:49

引用:
原帖由 我的小弟弟 於 2009-5-15 16:37 發表

o係正版 server 撞到勁人o既機會仲難過 o係 vlan ............
我相信steam同vlan一樣有勁人既,不過係要約囉。
作者: jason1048    時間: 2009-5-16 14:15

依排唔知係咪多左好多新玩家.....
好多人用機關槍可以誤中隊友多個我用散彈槍
完全O哂咀~
作者: 我的小弟弟    時間: 2009-5-16 16:39

引用:
原帖由 jason1048 於 2009-5-16 14:15 發表
依排唔知係咪多左好多新玩家.....
好多人用機關槍可以誤中隊友多個我用散彈槍
完全O哂咀~
其實用機槍中隊友係易過用散彈囉個人認為 .........

同埋有時 TK 唔一定全部係隊友o既責任黎o既 ~~
作者: RyaNYaU    時間: 2009-5-16 18:26

today 去打8人生存(Gxxxxxxx的),唔知where  狂爆炸,然後被人屈係我做,冇證據唔好亂踢la,
作者: 小鳥﹏。    時間: 2009-5-16 22:49

返工之後無晒時間玩l4d 無晒朋友無晒時間上ipve 派膠
無晒人同我一齊派膠
無晒實力,,無晒膠力,,無晒精力,,同埋精...x 對唔住 講錯><"
仲有就係..就係.....ap 我...我其實....暗...左你好耐...希望你/3\....可以.....可以...比我暗地裡殺左你.....因為我好耐無殺過你...希望你比我殺下
最後就係.....我好掛住你><  我要同你打機...你這剎那在何方....

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0