標題: tyw 我记住你了,唔好讓我碰到你 [打印本頁]

作者: ☆紫色檸檬    時間: 2009-9-9 17:11     標題: tyw 我记住你了,唔好讓我碰到你

tyw 踢我?你有咩资格.玩不起就踢人,?返鄉下耕田啦,學人玩强者,,是朋友既,以後見到呢個人就踢,最好串爆拒,
作者: ☆紫色檸檬    時間: 2009-9-9 17:18

請tyw同志不要在次噴糞,你不夠資格,我會唱到你改ac
作者: 小硃    時間: 2009-9-9 17:33

~"~條友唔夠人打就踢..唔洗理條友..
作者: 愛影。揚仔    時間: 2009-9-9 17:48

引用:
原帖由 ☆紫色檸檬 於 2009-9-9 17:11 發表
tyw 踢我?你有咩资格.玩不起就踢人,?返鄉下耕田啦,學人玩强者,,是朋友既,以後見到呢個人就踢,最好串爆拒,
我支持你嫁....
作者: 1234441    時間: 2009-9-9 18:13

= =小事一樁
作者: ◆Evil_肥仔    時間: 2009-9-9 18:39

我十卜你
作者: 我們的柴九    時間: 2009-9-9 18:57

紫檸洗唔洗咁火=.=好正常,D人冇得打=kick
作者: 愛影。揚仔    時間: 2009-9-9 19:13

引用:
原帖由 我們的柴九 於 2009-9-9 18:57 發表
紫檸洗唔洗咁火=.=好正常,D人冇得打=kick
人知常情.....
作者: 147tommy    時間: 2009-9-9 19:15

路過1呃

作者: ◎Kzy_x輝仔    時間: 2009-9-9 19:18

唔係朋友~.~
路過1呃
作者: 愛影。揚仔    時間: 2009-9-9 19:20

引用:
原帖由 147tommy 於 2009-9-9 19:15 發表
路過1呃
你咁會比人-分嫁..快D DE左佢LA
作者: ●PinK_x小明    時間: 2009-9-9 19:48

檸@_@抱怨區呀去
作者: bengood362    時間: 2009-9-9 19:52

係人廢都會咁架啦..唔洗咁嬲架...踼人咪姐係唔夠玩
唔夠玩=廢..無計啦.強戰都好多人**粗口**架MA
**粗口**唔夠人打就一定走啊踼勁人果d啦
作者: ●PinK_x澪狼    時間: 2009-9-9 20:08

路過的~但洗唔洗咁火~
作者: 小硃    時間: 2009-9-9 20:15

個個都黎昆分= ="我又昆埋=]十卜<<令>>檸
作者: 幸運Fx    時間: 2009-9-9 20:27

佢開場自然有權踢你
你可以唔入佢場既
佢淆你踢你.你入去拎返個彩咪算囉
作者: 小硃    時間: 2009-9-9 20:43

你要知..<<令>>檸..係強戰有哂名..係人都知佢個名啦....佢咁樣比人踢(雖然佢係有權踢,佢洗唔洗咁冇品,唔夠人黎就踢?)..<<令>>檸個名..都比條傻仔整到咩啦....比著我..我都火啦..
作者: 愛影。揚仔    時間: 2009-9-9 20:44

引用:
原帖由 小硃 於 2009-9-9 20:43 發表
你要知..檸..係強戰有哂名..係人都知佢個名啦....佢咁樣比人踢(雖然佢係有權踢,佢洗唔洗咁冇品,唔夠人黎就踢?)..比著我..我都火啦..
同意  ....  我都會好火LA  正常人都會..
作者: o亂牙o    時間: 2009-9-9 20:45

7檸咁勁,成日屈人=.=比人踢都正常

見佢就踢,no problem

可惜7檸自己話1~2星期後退出war3
作者: 小硃    時間: 2009-9-9 20:46

點解要退出?
我地仲係十卜令檸架啵..又唔係差到去邊..要退出比定個msn黎先啦..同你咁fd
作者: 小硃    時間: 2009-9-9 21:01

唉..令檸  佢話退出個日會開個post...>3<"!
作者: ☆紫色檸檬    時間: 2009-9-9 22:30

無啦啦比人踢.覺得自己好屈,自己無犯錯,憑咩踢人,技術我有,但系唔同隊而已,强戰屈人好正常,輸唔起既人,不配玩<<强者>>(大戰)
作者: 朱古力.糖    時間: 2009-9-9 22:48

小小野就係到嘈~_~你話如果有人用bug殺你€你咪要真係殺人?@@
作者: 小嘉=]    時間: 2009-9-9 23:20

第n個路過 同紫色玩過-_-佢幾好人^v^

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0