標題: 比賽: 重返vLan. vs LoVe [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2009-7-4 05:46     標題: 重返vLan. vs LoVe

遊戲類型: 信長盃III 預選賽 第一回合

比賽時間: 7月4日 至 7月5日

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型,而另一方開場,僅限首場;
       由勝出隊伍隊員上載 Replay,漏 Replay 場次不計分。

[iframe=http://www.ipve.com/game/game_nob3_team_game.php?pair=162,200]LIST[/iframe]

作者: FoX.    時間: 2009-7-4 12:00

今日4,5到點開始打OK?              .
作者: FoX.    時間: 2009-7-4 15:19

甘聽日3點開始打?                 .
作者: FoX.    時間: 2009-7-5 01:06

對面吾認機 , , ,  點算 !?
作者: 龍之振雄    時間: 2009-7-5 10:11

今日內佢地尚未抽籤, 又唔見人, 會當棄權
作者: FoX.    時間: 2009-7-5 10:23

甘我有冇分加 ? 2分?????
作者: 龍之振雄    時間: 2009-7-5 10:27

作者: LoVe石仔    時間: 2009-7-5 13:32

我地想3點!
你地意下如何!
作者: LoVe盟主    時間: 2009-7-5 13:34

冇意見.............
作者: LoVe盟主    時間: 2009-7-5 13:36

...........................
作者: LoVe石仔    時間: 2009-7-5 13:38

我地號碼大
我地陣營:織田軍
今日3點你地得唔得??
請快回應
作者: LoVe盟主    時間: 2009-7-5 13:38

你地煉左邊邊???????
作者: Ling-3-    時間: 2009-7-5 14:29

3點應該唔得..有個人消失左~~~
晚一點等佢出現就可以開戰嚕~~~
話時話...你地隊個msn點解冇人上線既>.<??上線會容易d傾哇~~~
作者: LoVe石仔    時間: 2009-7-5 15:57

敢點..我地等緊你地
你地唔打???我地on左啦
作者: Ling-3-    時間: 2009-7-5 16:42

MSN我仍然未見到你地on............
作者: FoX.    時間: 2009-7-5 18:20

我琴日夠等緊你. .  . 甘你想今晚定聽日打?
作者: FoX.    時間: 2009-7-5 18:27

你地吾on msn 好難約. . .
作者: FoX.    時間: 2009-7-5 19:33

認機. . . . .?......
作者: Ling-3-    時間: 2009-7-5 19:47

對面點??????????????
作者: FoX.    時間: 2009-7-5 20:34

對面又吾認機 ?? GM11111
作者: 龍之振雄    時間: 2009-7-5 20:45

LoVe 團隊員, 希望你地盡快與對方約定時間, 否則會當你地棄權
作者: FoX.    時間: 2009-7-5 23:58

GM 對面當棄權??????????
作者: 龍之振雄    時間: 2009-7-6 00:02

只能這樣了
作者: LoVe石仔    時間: 2009-7-6 14:19     標題: ====

= =玩野咩..........
作者: LoVe石仔    時間: 2009-7-6 14:19

係佢地隊..成日無5個人
搞到時間一拖再拖!
棄都棄佢地啦!
作者: LoVe石仔    時間: 2009-7-6 14:21

比賽時間 不是你們決定 而是大家討論出來 請明白這一點
作者: AriS    時間: 2009-7-6 18:13

請注意你地用字咩叫 成日無5個人@@? 第一日約時間3點 你地冇人出現之後msn冇人應
ok 第2日 比賽時間我地有一個未能出席 推遲時間5點後本應可以打 但你地msn冇人應
到gm黎 我地都等到12點你地仲未出現
作者: 龍之振雄    時間: 2009-7-6 18:35

如果你地雙方可以系星期四內約到時間完成到比賽. 就按 Replay 判.
若雙方 MSN 約唔到時間, 請系哩個 POST 約.

判斷誰是誰非, 以此 POST 內容作準.
作者: Misuki    時間: 2009-7-6 18:37

我淨係看見頭一頁都係重返vlan隊伍在等待.

而love團都沒人上線抽簽= =
作者: Ling-3-    時間: 2009-7-6 19:29

我想強調一點
你地由到頭尾 msn我都見唔到有人上線........我想問點傾?? 你地1點45分出現 叫人3點打 會唔會過份左d?
時間係討論出黎 但係你地團消失左勁耐 點討論?
作者: 0n[]chun    時間: 2009-7-6 19:55

引用:
原帖由 LoVe石仔 於 2009-7-6 14:21 發表
比賽時間 不是你們決定 而是大家討論出來 請明白這一點
e句抄人ge
作者: FoX.    時間: 2009-7-6 20:01

引用:
原帖由 LoVe石仔 於 2009-7-6 14:19 發表 係佢地隊..成日無5個人搞到時間一拖再拖!棄都棄佢地啦!
幾時?星期日3點?
我琴日約星期日3點你點半先認機?
星期六你地一個人都冇喇 吾好話5個人
同埋比賽星期一至四 系雙方決定嘛
甘對面星期六全日 同星期日5點打後又吾認機
比賽時間過左都判左我地隊. 仲要重打?

作者: AriS    時間: 2009-7-6 20:06

@@ 你都唔關心個比賽 家下回應都冇仲打咩 浪費我地甘多時間
作者: LoVe石仔    時間: 2009-7-7 00:20

哈哈!!勝之不武啦!!
當我地輸.唔洗約
作者: Ling-3-    時間: 2009-7-7 02:53

唔係當 係事實~~~~~~~~~
作者: Server2007    時間: 2009-7-7 10:11

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-7-6 18:35 發表
如果你地雙方可以系星期四內約到時間完成到比賽. 就按 Replay 判.
若雙方 MSN 約唔到時間, 請系哩個 POST 約.

判斷誰是誰非, 以此 POST 內容作準.
不想輸得不明不白 就快點約實時間

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0