標題: Killing Floor 插件發佈綜合區 [打印本頁]

作者: 紀敏    時間: 2009-5-18 21:17     標題: Killing Floor 插件發佈綜合區

本帖只供發佈插件及提問有關插件問題

請各位回帖前注意以下幾點:
1:禁止純感謝文
2:發佈插件完成後必須馬上以PM通知我(紀敏)  以便加入目錄
3:轉貼插件時可註明 來源名稱  但嚴禁貼上任何論壇連結
4:提問時請依以下格式,以便發佈者解答
插件 :  (閣下想提出疑問的插件名稱)
作者 :  (該插件發佈者VLAN 名字)
內容 :  (你想提出的問題內容,請盡量詳細表達)

插件目錄

包含以下項目
人數掛件及速度掛件
商店全開插件
服務器專用_職業選擇掛件
Law設置插件
KFOLDMOD2.51
STFU
KF死亡競賽(Death Match)

請各位於發佈完成後PM我  我會代為加入目錄

此舉純粹為怕插件好帖沉底消失世上並令用戶更加方便查找資料而設

希望大家主動合作

作者: lasuit    時間: 2009-5-22 17:33     標題: 6月8日更新KF死亡竞赛(Death Match) 专用地图

插件使用方法:

下载后直接解压到 :\KillingFloor\System

建立游戏之前请在mutators选项里面添加插件,然后设置

速度挂件和游戏里的zed-time不冲突

使用人数挂件需要在:\KillingFloor\System找到 KillingFloor.ini

打开,然后在最后一排添加

[KFMMaxPlayerMod.MutMaxPlayerMod]
MaxPlayersOverride=128

5月23日更新 商店全开插件 KFModsAllTraders
使用此插件后打完每一波怪,地图上所有的商店都会打开

5月24日更新 服务器专用_职业选择挂件 KFModsPerkReplacement
由于其他原因导致不能选择职业的服务器,现在只要装上这个插件就可以选择技能了
管理员可设置的选项包括,可选择职业的等级,重生后是否允许选择职业
有了这个插件,就连地图the hive也可以选择职业了

5月28日更新 L.A.W设置插件

有个坏消息,测试后,BOSS的LAW也会跟着改变......

坏消息2:测试发现使用LAW插件后无法在VLAN建立主机

游戏中的L.A.W(火箭筒)威力就小得像手雷,而且如果目标太远,飞弹会自己飘走,使得用LAW的玩家非常尴尬,LAW有如花瓶
这个插件解决了飞弹飘走的问题,而且允许你自行设置LAW的打击范围,威力,以及飞弹的速度

下载后解压到KillingFloor\system文件夹下,在mutators菜单添加后于游戏中使用

解压包内包含有3个文件,其中LAWConfig就是LAW的设置文件,数据为默认

本人做出了调整,使得LAW的范围为3倍,威力为2倍,没错!就是要这种一炮打一片的感觉

想要的请按照如下设置修改LAWConfig文件

[LAWDamageFixer.makeitbetter]
dRadius=1050
Damage=2300
Speed=2600

5月28日更新 KFOLDMOD2.51
这个插件改变了KF怪物的建模,使得它看起来更像KillingFloor Mod,有兴趣的可以试试

5月28日更新 STFU(Shut The F**k Up)
这个插件允许你取消重新填装弹夹时的语音,例如“watch it , im reloading"

6月3日更新首个KF 正版插件 - KF死亡竞赛(Death Match)
经证实此插件D版用户可在1003版本下使用!!

高兴的是,KF的死亡模式终于出来了,遗憾的是,只有正版游戏才可以用,用D版的玩家无法开启服务器,也无法进入正版玩家建立的服务器

好了,废话少说,介绍一下使用方法:

下载后将包里将两个文件夹解压至KF游戏安装目录,例如 C:\Program Files\Steam\steamapps\common\killingfloor
在KF游戏目录下的system目录找到 rundm.bat文件,运行,然后以正常方式打开游戏,然后在LAN里面搜寻服务器
接下来要做的就是加入游戏了

死亡竞赛游戏说明:
没有怪,每人200HP,负重100,相互残杀

详细说明在这里:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=136633&extra=page%3D1

使用人数插件的方法如下:
在RunDM.bat里面添加字段    Mutator=KFMMaxPlayerMod.MutMaxPlayerMod
或直接下载本帖附件:RunDM.rar
[attach]39277[/attach]

6月8日更新KF死亡竞赛(Death Match) 专用图
5长官方地图的死亡竞赛专用版,一个连接不够,带宽大的朋友麻烦帮手上传一下
http://www.namipan.com/d/DM-MapPack.zip/f9ec20dd86d67917d6c1bc53bf21e6ef34ebdd5de4790c01

[attach]38152[/attach]
[attach]38153[/attach]
[attach]38301[/attach]
[attach]38302[/attach]
[attach]38440[/attach]
[attach]38441[/attach]
[attach]38442[/attach]
[attach]38827[/attach]
[attach]39278[/attach]

作者: toretgman    時間: 2009-5-28 19:52     標題: [KF武器掛件] 手榴彈地雷v1.1

轉至於KFMOD

增加類似地雷的武器...在焊接槍和治療針那一欄(有個圓形圖案)

使用方法:拿著地雷,蹲在你要放的地方..按下左鍵約1.5秒後放開,就會放地雷了

這是探測的,只要遇到敵人的範圍內就會爆炸,威力同手榴彈 可是非常準確的阿...雖然不能100%秒boss

Youtube演示影片

安裝教學;放到System內既可,進入遊戲後開場,到Mutators增加Mines到右邊那欄

多名用戶使用此插件後有bug職業情況出現
建議各位安裝此插件前先備份檔案
洛晴字

作者: toretgman    時間: 2009-5-30 11:46     標題: [KF娛樂掛件]RTD骰子插件1.0修正版

轉至於KFMOD網站

許多FPS的遊戲都有RTD骰子吧

TF2.CS.UT.HL...等等的

當然KF也不例外拉~~~開SV的可以玩看看...

至於有無BUG..傷害經驗本人就不負責...謹慎使用.謝謝

安裝使用:把壓縮檔內的資料夾全都放到Killing Floor內覆蓋

並且把killingfloor.ini-default.txt內所有的字複製到KillingFloor.ini最下面

之後進入遊戲Host Game設定Mutator把ModsRTD和ModsChatter增加到右邊

開始遊戲後,按T大眾說話輸入!rtd來擲骰子

原始設定為90秒,你可以自行修改Default.ini剛複製的第一行

RerollTime=90.00 <--可以設定(本人為40秒)

骰子獎勵項目;(英文好的大概都看得懂吧)
Add Money增加錢 Adds a random amount of money to the player his pocket
Take All Money偷取所有玩家金 Takes away all money from the player (別人應該會很不爽)
God Mode無敵模式 Makes the player temporarly invincible!
Spawn Clots Spawns a group of Clots
Spawn Flesh Pound(s) Spawns one more multiple Flesh Pounds
Add Ammo增加子彈 Give a percentage of every guns ammo to the player (excluding frag nades)
Refill Ammo Gives 100% of ammo to every gun of the player (excluding frag nades)
HP Regen每秒+5HP Heals the player for 5HP/second for a short while
Santa Hat聖誕老人的帽子!? Just for laughs, gives the player Santa's hat (see screenshot)

各位抱歉,本人回答數十問題依然沒辦法使用rtd
不料的出現修正的更改...終於可以用拉>0<

作者: 明一串    時間: 2009-5-31 07:42

骰子獎勵項目:幫忙修正字

1.增加金錢增加無規則數量金錢到球員他的口袋
2.采取所有金錢從球員拿走所有金錢
3.上帝方式使球員temporarly戰無不勝!
4.產生物凝結產生物每小組凝塊
5.產生骨肉磅產生物一更多的骨肉磅
6.增加彈藥給百分比每槍彈藥球員(除了frag nades)
7.替換物彈藥給100%彈藥球員的每桿槍(除了frag nades)
8.HP Regen愈合球員屬于短小的5HP/second,當時
9.埾誕老人帽子笑的,給球員聖誕老人的帽子

作者: Ms.Children    時間: 2009-5-31 14:19

引用:
原帖由 明一串 於 2009-5-31 07:42 發表
骰子獎勵項目:幫忙修正字

1.增加金錢增加無規則數量金錢到球員他的口袋
2.采取所有金錢從球員拿走所有金錢
3.上帝方式使球員temporarly戰無不勝!
4.產生物凝結產生物每小組凝塊
5.產生骨肉磅產生物一更多的骨 ...
強大的翻譯網369
作者: WindKiller    時間: 2009-5-31 18:31     標題: 職業選擇插件

lasuit ,你個職業插件有小小bug,有時選唔到職業,麻煩你改一改番個插件之後再係下邊擺番個插件俾人down...thx
作者: 尼綠    時間: 2009-6-2 22:00

多謝哂牙!!^^
作者: 尼綠    時間: 2009-6-2 22:34

點解我加入左個人數插件唔得既-3- 佢最後尾寫住咩(don't  try  it)  咩意思!!=.="
作者: 030hunter030    時間: 2009-6-3 16:14

Don't try it 的意思是指 [ 不要把人數上限開到 128 ] 因為會lag 的 ...

作者: ga帥    時間: 2009-6-7 16:55

正呀 可以開百人場
作者: _豪    時間: 2009-6-13 18:13

開唔到多人埸...
我下載左KVMMaxPlayerMod.zip 放左入面d野去system,
而且copy左
[KFMMaxPlayerMod.MutMaxPlayerMod]
呢句去KillingFloor.ini都唔得的??
在setting最多都係比我6個人,加唔到上去
我想開20人埸咋...
作者: poke123321    時間: 2009-6-14 12:25

i open ser can use?
作者: zxg1985    時間: 2009-6-14 16:47

谢谢诶!!!!!!!!!
作者: toretgman    時間: 2009-6-16 11:30     標題: 修改遊戲參數差件(慎用)

修改玩家血量
作者: toretgman    時間: 2009-6-16 11:49     標題: [KF參數掛件]修改遊戲參數差件(慎用)

修改玩家血量 MutHealth 1.0

修改跳躍程度 MutJump 1.0

修改血量裝甲每秒加乘  MutRegen 1.0 (感謝goldx指正)

會裝的也一句老話....調整跟條人數量一樣..到遊戲內條吧...

有問題提出來XDD

作者: BTgame    時間: 2009-6-16 13:50

有得無限彈藥????????????????
作者: neaco    時間: 2009-6-16 14:40

修改跳躍程度...
= =家陣玩cs咩....改G

修改子彈數量
咁應該變成 火箭同噴火槍 既天下....
作者: toretgman    時間: 2009-6-16 15:55

事實上MutJump和MutRegen我不知道在幹麻

可是MutJump條高..拿刀走路超快的咧= =

都可以參加百米大賽了
作者: goldx    時間: 2009-6-16 16:05

引用:
原帖由 toretgman 於 2009-6-16 15:55 發表
事實上MutJump和MutRegen我不知道在幹麻

可是MutJump條高..拿刀走路超快的咧= =

都可以參加百米大賽了
MutRegen 係每秒加 hp & 護甲
作者: toretgman    時間: 2009-6-16 16:23

非常感謝....沒注意那個XDDD
作者: lasuit    時間: 2009-6-16 17:09

Mut Jump测试无效

安装插件只需要.u和.ucl文件

UC是源码,INT是插件信息,没用
作者: 55331200    時間: 2009-6-16 21:00

我想知可唔可以連線玩?可以ga話係唔係要正版?人地dl會唔會要dl好耐?唔該
作者: suzuka8334    時間: 2009-6-18 13:37

正好不能选择职业~~~~~~感谢楼主提供
作者: chunyiumok    時間: 2009-6-19 17:00

引用:
原帖由 _豪 於 2009-6-13 18:13 發表
開唔到多人埸...
我下載左KVMMaxPlayerMod.zip 放左入面d野去system,
而且copy左
呢句去KillingFloor.ini都唔得的??
在setting最多都係比我6個人,加唔到 ...
MaxPlayersOverride=128 <~哩個係教人數
就算你set場果到打幾多個都會係128  
p.S. 唔好整128個人..lag死你
作者: toretgman    時間: 2009-6-21 10:14     標題: [KF智慧插件]人工智慧BOT

有人妄想希望出現電腦玩家?

這已經不用在希望了...趕緊玩看看吧

本人不確定超過6個會怎樣..

用2.3個電腦是OK的吧

線上不知道能不能用,單機確實可以0.0

修改人數就修改INI內部參數就可以了

不錯的多多回吧0.0

以後才會發更多插件喔^_^
作者: toretgman    時間: 2009-6-21 11:05

更新介紹

這插件似乎連線無法使用,會沒有殭屍

單機用才可以...

這些AI走路路線大概都一樣..會買武器.槍法神準..你丟錢他也會去撿

算不錯的BOT了
作者: neaco    時間: 2009-6-21 12:55

會唔會 精英智慧

人工智慧有分
人工智慧,電腦智慧,精英智慧

人工當然 人手做BOT既功能
電腦就係 用電腦做既 bot功能

精英 當然就係 好次真人咁合作性高
所以= =  有無得 叫d 電腦幫你做d野

掉錢呀,守地呀咁= =

玩過ArmA就知 d電腦幾高智慧= =

但既然加得bot佢應該可以 加超過
當然..加得多Bot 你個場就lag

作者: goldx    時間: 2009-6-21 15:36     標題: 分享插件 - 增加載重量 無限Bullpup子彈 自增金錢

擒晚遇到chris1701佢問我邊度d/l 係度放出黎方便大家
至於修改HP max, 自動每秒增加 HP & AP 既mod有人放左唔係到講

首先教修改金錢 (作任可修改請先備份檔案)
打開KillingFloor.ini檔案
在[kfmod.KFGameType]中修改 StartingCash= 及 MinRespawnCash= 內的金額
例如
StartingCash=3000
MinRespawnCash=3000

解壓附件放晒入system跟住入game係Mutators左邊見到多左mod將佢加入右邊
右下角按入Configure Mutators 係最下面調較 調較完玩一次game先會save設定

唔好改得太過份會唔好玩

仲有一點 用以上任可一個mod玩官方地圖 WestLondon Offices Manor Farm BioticsLab 既話
都唔會有FP同Siren放出黎 會跳左有呢種怪既組別 玩其他map冇事 我係咁 其他人唔知會唔會(1004已解決這問題)

仲有可以係任何一wave加boss等佢亂入既方法 有人想知既話我再post   因為set得唔好會出幾個boss

作者: chris1701    時間: 2009-6-21 15:58

引用:
原帖由 goldx 於 2009-6-21 15:36 發表
擒晚遇到chris1701佢問我邊度d/l 係度放出黎方便大家
至於修改HP max, 自動每秒增加 HP & AP 既mod有人放左唔係到講

首先教修改金錢 (作任可修改請先備份檔案)
打開KillingFloor.ini檔案
在[kfmod.KFGameType] ...
但係ammo個個有冇辦法可以改setting,例如set一排幾多彈,無限就似乎唔係咁好,我以為有得改子彈上限= ="""

我set就唔會set回護甲,冇用,因為護甲會減少傷害,係hard mode既情況,當你面對一堆屍,你要諗既係保自己(團隊:所以更加要幫埋隊友打)諗方法利用地圖既地形有助自己脫身,遊擊戰既戰術一定要用到,所以護甲用買既難度會仲高,打fp你會睇自己血,唔會下下衝埋去近戰= ="" 而加埋推屍插件,冇咩衝突(因為你推得黎,D屍都圍緊你- -推都係增加真實感(因為玩過生化你都知主角可以用身體去推開D屍,諗下你俾屍咬,你按鍵推開佢走佬,幾爽呀= ="")

作者: chris1701    時間: 2009-6-21 16:19

引用:
原帖由 neaco 於 2009-6-21 12:55 發表
會唔會 精英智慧

人工智慧有分
人工智慧,電腦智慧,精英智慧

人工當然 人手做BOT既功能
電腦就係 用電腦做既 bot功能

精英 當然就係 好次真人咁合作性高
所以= =  有無得 叫d 電腦幫你做d野

掉錢呀,守地呀咁= =

...
呢個mod可以等新手練下槍法用,應該唔錯,支持一下
作者: vergil2    時間: 2009-6-21 20:01

點解我用 又無功效既??!有無人知
作者: 野野鼠    時間: 2009-6-21 20:47

引用:
原帖由 vergil2 於 2009-6-21 20:01 發表
點解我用 又無功效既??!有無人知
抵(手然)你死,唔(手然)識整,哈哈哈
你個死白痴
扮勁
你唔好以為你好勁
你廢到仆x
mods都唔識整
呢個ac我唔會再on
要封就封
死on q
作者: goldx    時間: 2009-6-22 01:36     標題: 分享插件 - 大頭綠衣鬥喪屍

用左呢個mod會隨機變大細頭
有d人唔鍾意 有d人好鍾意叫我係到放

轉貼nonamepp1既圖

作者: alicefox    時間: 2009-6-22 02:24

nice 超正 我鐘意
作者: toretgman    時間: 2009-6-22 09:45

為啥身體也沒變大=3=
作者: paope    時間: 2009-6-22 10:37

thx so much goldX,
作者: chris1701    時間: 2009-6-22 13:20

引用:
原帖由 野野鼠 於 2009-6-21 20:47 發表

抵(手然)你死,唔(手然)識整,哈哈哈
你個死白痴
扮勁
你唔好以為你好勁
你廢到仆x
mods都唔識整
呢個ac我唔會再on
要封就封
死on q
呢位哥哥,你同佢既私人恩怨,唔該係game或者其他地方解決呀,呢到唔俾罵戰ga= ="""
作者: chris1701    時間: 2009-6-22 13:22

引用:
原帖由 toretgman 於 2009-6-22 09:45 發表
為啥身體也沒變大=3=
身都大埋就大獲啦= =""窄位打怪點睇=___=""

PS: GOLDX可唔可以教下點樣亂入boss= ="??唔係加插件呀=___=??
作者: chris1701    時間: 2009-6-22 13:25

分享Server Ads(公告插件)
應SquareC的要求,我發佈server公告插件

安裝公告插件後(不用教怎麼安裝插件吧),Killingfloor.ini會出現
以下一堆代碼

[ServerAdsSE.ServerAdsSE]
bEnabled=True (公告插件既開關)
fDelay=25.000000 (幾耐公告一次)
sLines[0]=第一句公告
sLines[1]=第二句
sLines[2]=第三
sLines[3]=如此類推
iAdType=0 (0是按次序,1是隨機,2 randomly pick in every cycle (隨機循環某group?)
iGroupSize=1
bWrapAround=True
iAdminMsgDuration=15
cAdminMsgColor=(B=0,G=255,R=0,A=127)
sLines[4]=
sLines[5]=
sLines[6]=
sLines[7]=
sLines[8]=
sLines[9]=
sLines[10]=
sLines[11]=
sLines[12]=
sLines[13]=
sLines[14]=
sLines[15]=
sLines[16]=
sLines[17]=
sLines[18]=
sLines[19]=
sLines[20]=
sLines[21]=
sLines[22]=
sLines[23]=
sLines[24]=
bUseURL=False
sURLHost=localhost
iURLPort=80
sURLRequest=/serverads.txt

詳情可以細看rar檔內的readme

版主,我唔知你有冇調到我個post,我照放番係度

作者: goldx    時間: 2009-6-22 14:48

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-6-21 15:58 發表

但係ammo個個有冇辦法可以改setting,例如set一排幾多彈,無限就似乎唔係咁好,我以為有得改子彈上限= ="""

我set就唔會set回護甲,冇用,因為護甲會減少傷害,係hard mode既情況,當你面對一堆屍,你要諗既係保自己(團隊 ...
我都想係set子彈數唔係無限 不過未有
作者: goldx    時間: 2009-6-22 14:50

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-6-22 13:22 發表

PS: GOLDX可唔可以教下點樣亂入boss= ="??唔係加插件呀=___=??
身都大埋實中大佬飛彈
作者: goldx    時間: 2009-6-22 14:56

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-6-22 13:22 發表

我有野問左版主先
作者: Taylor-L    時間: 2009-6-24 10:49

我想問轉職業係邊一個zip~~
作者: Ar樂    時間: 2009-6-28 22:25

包含以下項目
人數掛件及速度掛件
商店全開插件
服務器專用_職業選擇掛件
Law設置插件
KFOLDMOD2.51
STFU
KF死亡競賽(Death Match
冇左
點dl呀
作者: marvinhk    時間: 2009-7-6 17:27

我想問公告插件

點解我放好曬d檔案,Killingfloor.ini都無個段碼??
作者: ncw2205    時間: 2009-7-8 05:23

人數插件....穩左好耐都冇=.=你個到d字灰曬click唔到...而家開場得6個人...唔夠爽
我看到了=.=  對不起眼殘啦

作者: chris1701    時間: 2009-7-9 14:29

引用:
原帖由 marvinhk 於 2009-7-6 17:27 發表
我想問公告插件

點解我放好曬d檔案,Killingfloor.ini都無個段碼??
因為要加serveractor個段野,你睇番readme就知
作者: devilgui    時間: 2009-7-10 18:41

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 紀敏    時間: 2009-8-3 14:35

引用:
原帖由 ncw2205 於 8-7-2009 05:23 AM 發表
人數插件....穩左好耐都冇=.=你個到d字灰曬click唔到...而家開場得6個人...唔夠爽
我看到了=.=  對不起眼殘啦
因為佢係一個帖裡面有晒咁多樣= =..所以我set灰左.
作者: iceman1394    時間: 2009-8-5 17:11

使用人数挂件需要在:\KillingFloor\System找到 KillingFloor.ini

<----我想問問,我跟住佢做,但點解開房個陣最多都係得6丁友,是不是要打一些命令入控制台?
作者: goldx    時間: 2009-8-5 18:04

引用:
原帖由 iceman1394 於 2009-8-5 17:11 發表

呢個mod係1005失效(1005真係好渣 我唔覺有咩改善 又冇AK-47 做旁觀者又睇唔到玩家名 ...)
您開左場要係棹面右下果個KF icon > advanced options > game setting > max players 較
每次轉場都要手動較 1005好麻煩 ...
作者: iceman1394    時間: 2009-8-6 10:33

原來係咁,咁等我remove左個插件先..thx
作者: hhttff11    時間: 2009-8-8 16:21

桌面有ICON咩...唔見 @@

見到啦3Q

作者: wainkkkk    時間: 2009-8-8 23:59

轉至於KFMOD網站

安裝使用:把壓縮檔內的資料夾全都放到Killing Floor內覆蓋

並且把killingfloor.ini-default.txt內所有的字複製到KillingFloor.ini最下面

之後進入遊戲Host Game設定Mutator把ModsRTD和ModsChatter增加到右邊

開始遊戲後,按T大眾說話輸入!rtd來擲骰子

原始設定為90秒,你可以自行修改Default.ini剛複製的第一行

RerollTime=90.00 <--可以設定(本人為40秒)

骰子獎勵項目;(英文好的大概都看得懂吧)
Add Money增加錢 Adds a random amount of money to the player his pocket
Take All Money偷取所有玩家金前 Takes away all money from the player (別人應該會很不爽)
God Mode無敵模式 Makes the player temporarly invincible!
Spawn Clots Spawns a group of Clots
Spawn Flesh Pound(s) Spawns one more multiple Flesh Pounds
Add Ammo增加子彈 Give a percentage of every guns ammo to the player (excluding frag nades)
Refill Ammo Gives 100% of ammo to every gun of the player (excluding frag nades)
HP Regen每秒+5HP Heals the player for 5HP/second for a short while
Santa Hat聖誕老人的帽子!? Just for laughs, gives the player Santa's hat (see screenshot)

各位抱歉,本人回答數十問題依然沒辦法使用rtd
不料的出現修正的更改...終於可以用拉>0<
我跟左你既指
示都唔得=.=
作者: ☆肥豬★    時間: 2009-8-9 18:02

多謝@'@
有D幾好玩=]
有D幾好用~.~

作者: goldx    時間: 2009-8-10 00:42

引用:
原帖由 wainkkkk 於 2009-8-8 23:59 發表
轉至於KFMOD網站

安裝使用:把壓縮檔內的資料夾全都放到Kill ...
得呀
作者: niuxin    時間: 2009-8-26 23:09

看不懂 很想改 可惜不懂香港话
作者: qq79726192    時間: 2009-8-27 19:05     標題: VLAN里的人才真多啊!

你们真是太厉害了!
什么插件你们都搞出来了!
赶上我们游侠网了!
作者: asdfasdsd    時間: 2009-8-28 09:59

.各位我想問如果down左呢d 插件 之後點做??
作者: WArhEAd    時間: 2009-9-1 13:00     標題: 紅點准星插件

紅點准星插件
Shift+f1   小
Shift+f2   中
Shift+f3   大
Shift+f4    關

http://www.sendspace.com/file/56ecal
作者: asdfasdsd    時間: 2009-9-1 22:07

呢個=口= :lol
作者: KIRAFREEDOM12    時間: 2009-9-3 14:35

我想知 電腦AI 同 改載重量 點用=3=
DOWN左但係唔識搞=-=''
作者: goldx    時間: 2009-9-3 19:18

squaresun想要呢幾個插件順便post係到
KFSurpriseBloatMut2 - bloat 嘔baby bloat(漏左readme檔案 加番)
SmackEmBack - 推怪
AdminPlus_v2_KF - admin插件
ServerPerks - 個別server升級

作者: KIRAFREEDOM12    時間: 2009-9-4 08:46

有冇人幫我68#個貼GE問題=3=
作者: KIRAFREEDOM12    時間: 2009-9-4 08:58

插件 : HumanAI
作者 : goldx
內容 : 係唔係將ADDBOTS.UCL同ADDBOTS.U 放係SYSTEM 之後再將ADDBOTS.INI入面句野COPY落KILLING FLOOR.INI 最後用REVLOADER 開就OK ?
我試過加左ADDBOTS.INI入面句野COPY落KILLING FLOOR.INI 但係一入GAME佢就幫我DEL左 唔知點搞好=-=

插件 : MutWeight.rar
作者 : toretgman
內容 : 呢個唔知D FILE 點用=-=MutWeight FILE入面個個係咩黎?另外SYSTEM入面個MutWeight.INT 係唔係用錯格式?要用番INI?

作者: goldx    時間: 2009-9-4 16:31

引用:
原帖由 KIRAFREEDOM12 於 2009-9-4 08:58 發表
插件 : HumanAI
作者 : goldx
內容 : 係唔係將ADDBOTS.UCL同ADDBOTS.U 放係SYSTEM 之後再將ADDBOTS.INI入面句野COPY落KILLING FLOOR.INI 最後用REVLOADER 開就OK ?
我試過加左ADDBOTS.INI入面句野COPY落KILLING FLOO ...
作者唔係我 我冇整過任何插件   全部都係Tripwire Interactive個面d人整既

呢個post個AI mod好似係舊既 online用唔到 我上載個fix版
open killingfloor.ini, find the line [Engine.GameEngine], put under it,
"ServerPackages=AddBots". To play it online
打開 killingfloor.ini(先備份) 係[Engine.GameEngine]下面加句野online先用到
ServerPackages=AddBots
ADDBOTS.INI係較您想有幾多AI幫您

作者: wyborn    時間: 2009-9-4 16:53

you are so kukuku
作者: iceman1394    時間: 2009-9-5 11:49

快增加人怪對戰模件

Version 104

Download!

http://www.megaupload.com/?d=PDZNJCJU
作者: goldx    時間: 2009-9-5 16:33

引用:
原帖由 iceman1394 於 2009-9-5 11:49 發表
快增加人怪對戰模件

Version 104

Download!

http://www.megaupload.com/?d=PDZNJCJU
其他連結
http://vspace.cc/file/K6VB6API8DTY5ZBJ.html
http://www.mediafire.com/?2ytgyjynqzt
http://www.xun6.com/file/211349757/SpecimenationVersus104.rar.html

作者: asdfasdsd    時間: 2009-9-5 16:48

人怪對戰 ?係咪可以做怪?
作者: KIRAFREEDOM12    時間: 2009-9-5 17:04     標題: 回復 72# 的帖子

唔好意思呢=-=''我其實都唔知邊個整GA=3=
不過我想問 我一用舊個個AI 就令到D 屍出得7隻=-=
噤點搞先可以整番多D=-=
作者: squaresun    時間: 2009-9-7 21:16

引用:
原帖由 goldx 於 2009-9-3 19:18 發表
squaresun想要呢幾個插件順便post係到
KFSurpriseBloatMut2 - bloat 嘔baby bloat(漏左readme檔案 加番)
SmackEmBack - 推怪
AdminPlus_v2_KF - admin插件
ServerPerks - 個別server升級 ...
AdminPlus插件點用??
我唔明果d雞腸=.=
作者: squaresun    時間: 2009-9-10 18:03

引用:
原帖由 iceman1394 於 2009-9-5 11:49 發表
快增加人怪對戰模件

Version 104

Download!

點解用左個插件,做左屍,冇得用普通攻擊??
即係例如boomer得膽汁噴,冇得用刀
普通屍就連攻擊都冇=.=

作者: squaresun    時間: 2009-9-11 23:46

引用:
原帖由 squaresun 於 2009-9-10 18:03 發表

點解用左個插件,做左屍,冇得用普通攻擊??
即係例如boomer得膽汁噴,冇得用刀
普通屍就連攻擊都冇=.=
冇事啦!!!
明點解會咁啦!!!!
作者: goldx    時間: 2009-9-20 17:02

引用:
原帖由 KIRAFREEDOM12 於 2009-9-5 17:04 發表
唔好意思呢=-=''我其實都唔知邊個整GA=3=
不過我想問 我一用舊個個AI 就令到D 屍出得7隻=-=
噤點搞先可以整番多D=-=
所以要用新果個 我post左
作者: 祝    時間: 2009-9-29 13:53

要人數牙-3-
作者: goldx    時間: 2009-10-1 16:25

插件 - 火焰子彈
拾起地上的槍或買了槍後把槍掉下再取回變成火焰彈槍
http://www.youtube.com/watch?v=z1p_uZ2xupE
http://www.youtube.com/watch?v=j6ocqCuf1VQ

要插件online生效 打開KillingFloor.ini(先備份檔案)
在[Engine.GameEngine]下加入 ServerPackages=KFIncendiaryMod
*如果您加了這一句但system內沒放進這插件的話會系統錯誤建不到房間 其他插件如是

作者: razer20008    時間: 2009-10-3 18:10

有了這個,就可以自己玩了!
作者: mmzhu2    時間: 2009-10-13 14:06     標題: 我需要杀戮间的加机器人补丁

需要下载家电脑的插件
作者: sturobin427    時間: 2009-10-13 21:12     標題: 回復 16# 的帖子

我在進入遊戲時會看見怪物的血條,那是屬於插件嗎?如果是那是用什麼樣的插件呢?

PS:上述大大們說的插件,需安裝前置工作嗎~還是只要放進檔案就能開始了

作者: flasoul    時間: 2009-10-15 22:55

我是为了BOT才来的…………
作者: garylife    時間: 2009-10-22 13:01     標題: 职业选择插件在哪啊?

职业选择插件在什么位置啊,还有KF的负重量怎么只有20啊!!
作者: garylife    時間: 2009-10-22 13:02     標題: 职业选择插件在哪啊?

职业选择插件在什么位置啊,还有KF的负重量插件,负重怎么只有20啊!!
作者: xieyanyang222    時間: 2009-10-22 18:40

是不是 那么好用哦??试试
作者: Utopia=Private    時間: 2009-10-24 16:25

顶顶顶
顶顶顶
顶顶顶
顶顶顶
顶顶顶
顶顶顶
顶顶顶
顶顶顶
顶顶顶
顶顶顶
顶顶顶
顶顶顶
顶顶顶
顶顶顶
作者: 754655016    時間: 2009-10-26 19:43

ding :victory: :victory:
作者: BTgame    時間: 2009-10-27 16:27

KFAntiblocker
This mutator disables player to player collision during trader timeensuring that you can always enter the trader room regardless of otherplayers blocking the entrance.
作用好似係防止D人係買野果陣阻住人地

No ZED Time
This mutator disables the slow motion ZED time thereby removing the extended drama players witness from headshots and other in game combat actions.
取消隻game裡面的慢動作
作者: kazuma999    時間: 2009-10-27 22:24

如果職業插件也跟著更新一下就好了
作者: tomtomau    時間: 2009-10-27 22:45

引用:
原帖由 toretgman 於 2009-6-21 10:14 發表
有人妄想希望出現電腦玩家?

這已經不用在希望了...趕緊玩看看吧

...

...
我想問 禁咩制@ bot
作者: 13664149245    時間: 2009-10-29 19:30

只能说一个字,顶,哥们儿 你是个传说
作者: chenbw    時間: 2009-10-31 17:29

职业插件该更新了吧。。。新职业选择不了。。
作者: squaresun    時間: 2009-11-2 19:16     標題: 保留喪屍屍體,改地心吸力插件,versus v121

保留喪屍屍體插件(I Need Bodies):
幾正架,會搞到成地都係屍
[attach]54331[/attach]
改地心吸力插件(MutGravity):
[attach]54332[/attach]
(新)versus  v121(對抗插件):
[attach]54875[/attach]
Fixes:
Husk added.
Husk Arena added.
Fixed weapon switch online.
Took away patriarch arena.
Some changes in fleshpound and scrake health.
Fp rages with altfire.

作者: fxxhero    時間: 2009-11-2 19:38     標題: 职业插件更新 Perk Replacement

转载自www.sandcrawler.net,功能:
职业插件,支持炸弹人,全职业可lv6。
两文件放入system 之后,再改KillingFloor.ini
[KFModsPerkReplacement1008.MutPerkReplacement]
PerkStartLevel=6
bAllowRepickAfterDeath=True

作者: fxxhero    時間: 2009-11-2 19:42     標題: 开队友伤害插件

转载自www.sandcrawler.net,功能:开队友伤害,有兴趣的测试一下。

作者: fxxhero    時間: 2009-11-2 19:48     標題: 随机换地图插件

转载自www.sandcrawler.net,功能:随机换地图插件..

作者: squaresun    時間: 2009-11-2 20:22

THX A LOT
好似幾正
dl黎玩下先
作者: huoru1314    時間: 2009-11-2 20:29

好东西啊!!!!!!!!!!111
作者: kazuma999    時間: 2009-11-3 16:40

新職業插件試過了,多了個職業,但是最多五級
作者: fxxhero    時間: 2009-11-3 18:25

引用:
原帖由 kazuma999 於 2009-11-3 16:40 發表
新職業插件試過了,多了個職業,但是最多五級
改改KillingFloor.ini 啦

[KFModsPerkReplacement1008.MutPerkReplacement]
PerkStartLevel=6
bAllowRepickAfterDeath=True

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0