標題: 請問你地團認識chiii0105這人嗎? [打印本頁]

作者: ICE乂水星    時間: 2009-4-10 02:44     標題: 請問你地團認識chiii0105這人嗎?

e條友我係**廣告**同佢一隊..見佢閃介搶我兵..跟住好友善咁同佢講野..佢就問候哂我..跟住話你們團團長是全香港排第3的神手..跟住叫我打團戰..請問你們認識他??
作者: ICE乂水星    時間: 2009-4-10 02:53

係**廣告**的..............
作者: Server2007    時間: 2009-4-10 10:22

完全不懂  
作者: ICE乂水星    時間: 2009-4-10 11:11

姐係尋日我玩**廣告**..見到chiii0105 e個人..我單中..佢閃介電我搶兵..跟住我問佢做物野..佢第一句就吊我老母..跟住就問我係米想打團戰.一卵咀up..跟住話係你地團..仲響左你團長的名字...跟住話你團長係全香港第3..又咁又成...攪事咁..想問清楚你地係米識佢姐
作者: ICE乂水星    時間: 2009-4-10 11:11

尋日我係g   g  c.........
作者: §小鏗◎    時間: 2009-4-10 13:44

支持留主
留主講得岩
果場我都係到!!
作者: 水魚一條    時間: 2009-4-10 13:47

=.=佢係我中學fd.
作者: ICE乂水星    時間: 2009-4-10 15:54

姐係佢唔岩你都會幫佢咁話?!.............
作者: 水魚一條    時間: 2009-4-10 15:58     標題: 回復 8# 的帖子

如果你想打團 我都可以打既=   =佢都冇同我講 你想打未打 冇所謂-,-~
作者: §小鏗◎    時間: 2009-4-10 23:05

誓死支持水星大大!!!
打團我help你打底佢地
作者: 水魚一條    時間: 2009-4-10 23:18     標題: 回復 10# 的帖子

我唔係幫佢 不過想計分戰 未打= =我唔介意~"98 交流一下
作者: ICE乂水星    時間: 2009-4-11 01:58

因為件事係因佢起..我唔係想冇啦啦打團戰..想清楚單野係點姐..佢講到你全力支持佢咁..
作者: Feather_    時間: 2009-4-21 20:48

水魚

can恥笑???????????????

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0