發新話題

點解vlan要轉做2600??

[Close]

點解vlan要轉做2600??

唔係好明點解要咁做?? 好想玩rainbow啊

引用:
原帖由 Dachshund 於 2008-8-6 18:29 發表
應該係話做咩野唔搞掂新果個先推出來, E+新果個又未搞掂, 舊果個又冇得用. 搞邊科?

引用:
原帖由 Dachshund 於 2008-8-6 18:29 發表
唔轉新版就支援唔到最新版既魔獸wo......管理員講既
同埋最主要係有多d廣告位比佢賣廣告賺錢. 同埋版面靚d.
不過我覺得而家咁樣反而"偷雞唔到虧搾米", 連最基本既穩定可靠都做唔到.
比著我我鍾意舊版咁簡簡單單多d, 起碼玩到冇問題先.

引用:
原帖由 Kev1nstein 於 2008-8-6 20:44 發表

唔轉新版就支援唔到最新版既魔獸wo......管理員講既
同埋最主要係有多d廣告位比佢賣廣告賺錢. 同埋版面靚d.
不過我覺得而家咁樣反而"偷雞唔到虧搾米", 連最基本既穩定可靠都做唔到.
比著我我鍾意舊版咁簡簡單單多d ...
E+都不見得玩到同賣到廣告~

引用:
原帖由 hermanht 於 2008-8-7 14:47 發表

E+都不見得玩到同賣到廣告~
你咁講唔驚俾admin ban咩

引用:
原帖由 jccss 於 2008-8-7 19:54 發表

放心, 佢唔係咁講野咪得, 睇下
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=87169&extra=page%3D1

點解樓主每日都要食野??

引用:
原帖由 Kev1nstein 於 2008-8-7 22:39 發表

放心, 佢唔係咁講野咪得, 睇下
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=87169&extra=page%3D1
個傑少冇得玩就火到咁

引用:
原帖由 jccss 於 2008-8-7 19:54 發表

係wow, ban左我咪冇得上vlan玩囉~

E+都冇ga啦...

引用:
原帖由 hermanht 於 2008-8-9 00:22 發表

係wow, ban左我咪冇得上vlan玩囉~

E+都冇ga啦...
而家漸漸開番啦....不過射擊區就仲未有聲氣
我只想佢快d開番個綜合區, 玩住先都好

我玩魔獸用**廣告**- -  玩rainbow six 先用vlan- -

而家即係有無得用vlan 2600連rainbow 6

我仲連緊 :L :L

發新話題