發新話題

發送數據失敗...

[Close]

發送數據失敗...

我登入唔到vlan, 有冇人都係咁啊??

引用:
原帖由 Dachshund 於 2008-7-30 23:08 發表
我登入唔到vlan, 有冇人都係咁啊??
好似話轉緊新版2600喎, 不過仲有好多技術問題.
哩幾日都冇得玩, 等下啦. keep住留意下最新消息.

引用:
原帖由 Kev1nstein 於 2008-7-30 23:27 發表

好似話轉緊新版2600喎, 不過仲有好多技術問題.
哩幾日都冇得玩, 等下啦. keep住留意下最新消息.
hello,ClownGod

引用:
原帖由 jccss 於 2008-7-31 18:19 發表

hello,ClownGod
hi, 估唔到有人記得我.
閣下係game度叫咩名?
唉...都唔知搞幾耐先有得再玩

HI, 記得clowngod 啊, 仲有yamato, black j, green j, fuck j 果d ~
唉, 幾時先有得玩番vlan 啊, 好正囉, 我係max 啊~廢爆果個~

引用:
原帖由 Kev1nstein 於 2008-7-31 21:33 發表

想知我係邊個就入衣個M群
[email protected]
我估要下個星期先用到

引用:
原帖由 jccss 於 2008-7-31 22:15 發表

想知我係邊個就入衣個M群
[email protected]
我估要下個星期先用到
SOR, 我唔識用M群, 佢彈左個Outlook出黎
不如直接話我知你是誰啦
我都掛住Ricktung, HandSomeRoy, Sakurazuki, elf, eniac, BeiSnakeCrew.....等等出生入屎過既"鬆o的"
莫非你係其中一個?
我哩排改左look, 不過冇機會比大家睇

引用:
原帖由 Kev1nstein 於 2008-8-1 01:02 發表

不如直接話我知你是誰啦
我都掛住Ricktung, HandSomeRoy, Sakurazuki, elf, eniac, BeiSnakeCrew.....等等出生入屎過既"鬆o的"
莫非你係其中一個?
我哩排改左l ...
XDDDDD 做咩咁掛住我呀?.?都唔知幾時先攪掂....

引用:
原帖由 Kev1nstein 於 2008-7-31 21:33 發表

點會唔記得你 :

安裝左個乜春2006vlan.......唉, 唔知點講, 你地有人裝左嗎?

首先係VLAN2600,而唔係2006
其次,2600係必須安裝,因為2500已經唔用得
俾D耐性la,後生仔

引用:
原帖由 maxyeung 於 2008-8-2 00:09 發表
安裝左個乜春2006vlan.......唉, 唔知點講, 你地有人裝左嗎?
裝就一定架喇, 不過裝左都冇用.
暫時淨係魔獸區開左, 其他如CS咁受歡迎哥d都未開...
真係唔知幾時先開番Vegas 2區......

引用:
原帖由 Kev1nstein 於 2008-8-1 01:02 發表

不如直接話我知你是誰啦
莫非你係其中一個?
我哩排改左l ...
好似平日msn add人咁就得

全部人都係呀,,
停左連線呀vLan
因為轉新版有問題未處理好,,

我都係咁呀,超慘

發新話題