25 12
發新話題

[問題匯報]008. plastic (plastic_pan) vs 036. piZZa (piZZa﹏Levis)

[Close]
引用:
原帖由 白兔人 於 2008-3-29 22:26 發表

我地冇爆過粗,你唔好屈人
事後你講乜都得啦

屈機? w0w

路過
.. . the seal sword frenzy

引用:
原帖由 阿輝 於 2008-3-29 22:17 發表
好似係你地之前話我地個團... 冇品  又有話我地遲到團   係你地自己侮辱我地個團 你唔好打橫黎講'''
    仲有  我地澳門網吧玩信長係save唔到game 你唔信可以黎睇一次呀... 仲有 你可以問下其他澳門人啦 唔該.. ...
冇人叫你網吧玩

事實係你地實力不及人地 本身我對貴團都挺有好感
但你既行實做法 令我覺得你地係想輸左搵野黎搞 睇下有冇機會搏對方犯規贏zz
http://tw.gg-game.com/readper/view.php?id=47ae7f99305ee
亂碼星大戰0.0

我地皇者都係澳門團   係save到rp的^^

引用:
原帖由 3790 於 2008-3-30 16:05 發表
我地皇者都係澳門團   係save到rp的^^
咁有d網吧save到rp   開5到個檔出黎   囉5到個rp   咁點post上黎

你地 真係 影衰哂 澳門人  咩網吧 冇得SAVE RP PS 你地咩網吧打啊@@

引用:
原帖由 Susan. 於 2008-3-30 19:15 發表
你地 真係 影衰哂 澳門人  咩網吧 冇得SAVE RP PS 你地咩網吧打啊@@
點影衰澳門人呀 你冇野呀????  咁你講邊d網吧可以save vp呀??   我地唔係屋k打原因係因為打團..
              如果個個係屋k打的話  咁不如打街場好過''  咁點解要參加比賽?????

引用:
原帖由 亂碼星_假 於 2008-3-30 15:54 發表
事實係你地實力不及人地 本身我對貴團都挺有好感
但你既行實做法 令我覺得你地係想輸左搵野黎搞 睇下有冇機會搏對方犯規贏zz
我想問下你指戈個係邊個團??? piZZa團???

請耐心等待管理員暑理吧

千萬不要引起罵戰就好了

間間 網吧 除左 有2間 net way 冇save rp 收皮啦你 輸左 係到嘈0.0

25 12
發新話題