發新話題

[問題匯報]對手潛水209vs038

[Close]

[問題匯報]對手潛水209vs038

如題 209. 0.0 (kenwin999)vs038. 牙 (唯美♂呀森)
在規定的比賽時間 我們加了對方的msn但在 9:45分對方也沒有回應我們
我想15分鐘沒可能測試和正式比賽~所以我們自動勝出吧~!
(是038. 牙 (唯美♂呀森)潛水)

?? 我們怎不見你上- -?

我地全team.. 7點等到依家 都未見你地online

呢位大大  我想問下你地既msn係唔係[email protected]  我地有加你 但係無見你on過

仲有我想請問 你地邊個時間加左msn

2邊都直接copy連結入面既msn ??

紅隊 homail : ) 藍隊 hotmai : )

想見到online都幾難

gag?

我地發現左問題係邊
MSN:[email protected]  呢個係209既msn  少左個t字
msn:[email protected] 呢個我地msn 少左個l字
我係到為我地隊既錯誤道歉    既然大家都打錯msn  可唔可以約個時間再打 thx

唔係大家都打錯   大家留意最低字句  

但係我想問 2隊既版都比人編輯本帖最後由 YsL_Wa 於 2008-3-22 14:09 編輯 ]
                                                        本帖最後由 YsL_Wa 於 2008-3-22 02:05 編輯 ]
我唔知係本身我地有問題 定係 編輯時出現錯誤  想了解一下

咁啦,我地打場先,然後問問可唔可以叫管理員當我地係第4街段處理!!好不好?

這是209的msn
MSN:[email protected]
這是038的msn
聯繫 MSN : [email protected]
對於這兩個msn都錯了  不太明
我們兩方要求重約時間重賽

就當第4階段吧 反正2邊都想 ~

唔洗比版主難做~ 關帖~~

我只係編輯隊伍的資格 絕無改過任何msn資料 有問題一係你們手快打小了等等這情況

發新話題