發新話題

[問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

[Close]
引用:
原帖由 鬼武者‧KiT 於 2008-4-2 18:47 發表

哈..你開我地唔lag..
唔比你又係網吧??
開場一定要係屋企..你食撚左屎呀..
嘈咩嘈呀..
咁你叫4強果時唔好係網吧打呀..死傻仔..
4強唔撚係網吧打呀..
醒目仔.. ...
呢條友又係底死既
乜都唔知又插把口過黎..
網吧開場叫自私...我都唔知點自私法..

引用:
原帖由 鬼武者‧KiT 於 2008-4-2 18:47 發表

哈..你開我地唔lag..
唔比你又係網吧??
開場一定要係屋企..你食撚左屎呀..
嘈咩嘈呀..
咁你叫4強果時唔好係網吧打呀..死傻仔..
4強唔撚係網吧打呀..
醒目仔.. ...
我諗問題唔係我開lag唔lag既問題@@
我都冇同你打過, 點解你會用唔俾我係網吧黎講呢
有咩道理呢
我就唔係網吧打既,禁ok啦.係網吧開場會lag
人所共知,點解你地仲要明知故犯 ?
為左自己唔lag而迫人同你地一齊lag
呢d叫自私.
至於你話四強唔好係網吧玩.
我諗如果間網吧有心幫手搞個比賽.
都唔會俾人dl野.或者怎至開條獨線俾佢地打比賽
如果你要用四強黎講,禁不如禁啦.
你打比賽得.你要開場.都得.你要哂d位佢lo
你又禁威喇.不如你趕走d人唔好俾人dl野丫.
禁你咪可以又自己開場 又唔洗整lag人lo
但係你唔得丫麻.做唔到 又要開場累人
正一自私
好心你啦 講禁多粗口又講唔到一個point出黎
令人覺得你語無倫次之外.冇訊息俾其他人接受到lo

引用:
原帖由 Infinity﹏翔 於 2008-4-2 18:58 發表

有咩道理呢
呢d ...
呢位路人好有道理..咁我問返你啦..
你咁有道理.係埋先...開賽前本人問了對方有冇pccw開場..我更加問了職員知道是用pccw上網的
對方說冇..咁對方開場我地真係lag..咁到我地開場..一開波係冇事.到中期先有lag.加上自己友都lag.咁點唔公平??
你咁有道由...不如咁啦...我下次去網吧開場..你跟埋我去..你同網吧既人慢慢講道由啦..好唔好???
話因為佢地要打比賽..叫佢地唔好下載野or開foxy..你咁有道由..一定講得店啦...不過我覺得你會比網吧既人打死.多過講道由

引用:
原帖由 Infinity﹏翔 於 2008-4-2 18:58 發表

有咩道理呢
呢d ...
死o-n-9唔通得我地lag人地唔lag公平..
你打野出黎唔經大腦..
e家係佢地話唔公平呀..傻仔..
唔係我地嘈呀o-n-9..
唔知你係到嘈咩呀..
我地冇迫個..講左re..佢地問我地點托咩..
e家係要佢地講re一起講re咩re囉..
過左lv我地唔re唔比的嗎..
lag lag lag..lag你老母呀..得佢地lag咩-家-產
你睇到我地的話..我地又唔係lag..大家一齊lag就唔公平..
得我地lag先公平嗎??
你答我呀傻仔..

引用:

有咩道理呢
呢d ...
你有冇打過團戰呀
有冇接受過教育呀..同我講自私..同學查下字典啦..
佢地開場我地lag就應該..一齊lag我地就自私??
可以解答我嗎?

針對於雙方爭持不下,目前並未有一個完整的程式可檢查到底誰是誰非,就著這一點而言為保持其客觀立場,因此我們決定不接受申訴

特別強點..在此帖..爆粗.人仕..請遵守本站規定.,.

發新話題