75 12345
發新話題

[問題匯報]041.欠打團使用斷線隊員

[Close]
引用:
原帖由 把洒問清天 於 2008-3-29 21:27 發表
唉...大家都一樣咁慘..
算啦我都係咁輸(good團--)
比d神手團上去睇佢下場點輸算啦- -
我相信我地唔會因呢件事而輸
但係我都為你地個團..因為用左英雄而輸已可惜

引用:
原帖由 楓梓 於 2008-3-29 21:29 發表

我相信我地唔會因呢件事而輸
但係我都為你地個團..因為用左英雄而輸已可惜
當然啦,有實力 才是 KINGDOM

如果真係當我地輸既....
我地唔會繼續嘈落去既
只係會感到可悲姐
感嘆一下....
這就是vlan玩家們的人品....
實力不足!?<----車~實力唔重要架....
駛乜講實力架a_a
靠屈就得架啦....
屈呀屈!屈個第1番黎a_a

頂..唔係呀....
咁都係粗口?

嘩嘩....
我真係就快笑死

呀哥
頂<<<<<<都係粗口!?
唔好玩啦
我想打機咋....

引用:
原帖由 風神。聶風 於 2008-3-29 15:44 發表
041.欠打團係大約43分鐘其中一個隊員(偉西,果心居士)走左
之後其他人將果心控左入溫泉最入面

規則第三條
斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用

如果佢地冇控果心入溫泉 我地可以多300蚊
咁隨時扭轉局勢

評判明察

...
朋友 [頂] 都是粗口嗎-口-
粗言謂語  都說不上
我老師 常說 頂 ,這他爆粗 嗎-口-

你連粗口 定義不明白 ,上任何一網站 的知識專區 問一下吧,我相信
   一定有人,跟你搞清楚 這定義

對面....捉多d錯處呀
捉多呀....
有咁多捉咁多
呢家玩找錯處遊戲

對面...
如果你D 有SAVE REPLAY既//
不如你上傳你地果邊果REPLAY黎睇下
睇下有冇 "頂,妖"呢類既"粗口"

喂喂
對面
你地都放replay上黎
比我地都玩下找錯處啦
剩係你地玩唔好玩既
呢d野要與眾同樂架ma係咪先
快d放replay上黎啦!!!

引用:
原帖由 風神。聶風 於 2008-3-29 15:44 發表
041.欠打團係大約43分鐘其中一個隊員(偉西,果心居士)走左
之後其他人將果心控左入溫泉最入面

規則第三條
斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用

如果佢地冇控果心入溫泉 我地可以多300蚊
咁隨時扭轉局勢

評判明察

...
痾屎唔出賴地硬
輸就輸啦
FreedomSK

你地捉黎有咩用?  比你地上到去 會有人認同 除左其他隊都係咁樣上去既 無人認同 就算你羅第1都無用 你咁捉 令人反感 小心令你地 遺臭萬年/口\

輸既就輸網巴reboot我部機啦,,,
比下d[神手團]上位
如果判我地輸左
我真係要食花生等睇[神手團]既replay啦
不過好可能食20分鍾花生就要走lu~_~

013 083. LKT (MOZ) 上載  041. 欠打團 (楓梓) 下載  藍隊
希望這個是最終裁決吧 藍隊勝!

keke..如果多300就可以嬴.

今日我地打左隊..我地隊友死馬.

馬有一個狗牌.一個靈魂寶石.加埋隻馬500$

咁我隊友冇左大約2500.因為要買多隻馬

咁佢咪要去自殺?但最後佢都係全場最猛最肥

相信廢團不要再輸了多借口

由於將斷線英雄移返溫泉, 並未對賽果造成影響, 評審團一致決定,  041. 欠打團 進入第四回合

75 12345
發新話題