發新話題

垃圾toml. 同FD一齊打贏我同路人之後全頻串77

[Close]

垃圾toml. 同FD一齊打贏我同路人之後全頻串77

toml望下面D圖你就知自己有幾7,大家滿血1打1,我連水都無開就殺咗你。
當時我都唔知你乜水,只係將你當成一般垃圾路人。
點知你原來係同FD一齊,爆我大本嗰時全頻串我,
其實總有D人好似你咁,FD打路人扮勁,
全場我就問你有無一次單殺我??
我就單殺咗你,你如果無同FD一隊,你咩都唔係。
你最好永遠同FD一齊打,如果唔係我VLAN街場見你一次屠你一次,
就好似今場我屠7你一樣=)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

同FD一隊打贏人,你都好意思全頻串人地??
笑話,無教養,今日如果唔係你地全頻搞事,我都唔會開貼吊7你。
垃圾隻抽打輸比我=)
成條血都無少到,好似殺咗隻兵咁。
我帶住foxbbt都打到你地隊友認輸走場,最後你地食裝先贏到咁解。
如果你街場一條友遇到我,你仲帶住foxbbt,你一早含咗。
不過都係果句,大家打下路,你打輸比我。垃圾=)
提醒你一句,街場遇到我,如果你無同FD一齊就好走,如果唔係我屠硬你。
就好似今場殺你好似殺兵一樣。

你都已經係全隊最高兵數,係我面前只係一隻卒,可憐啊toml.
只要你講一句,下次我遇到你我願意用雙腳同你打.
如果你實力提升幾倍,到時我就可以用單手.
今場老實講,我同你無咩恩怨,本身就當你係普通路人咁打,只係用咗兩成力.
雖然用兩成力殺你同殺卒一樣,但係比你以為自己打得贏我就唔好啦.
我就一句,下次街場遇到我,唔好好似隻狗咁走。
雖然你比我追殺嗰時的確好似狗咁,但下次唔好。
你都要考慮一下你老 母個感受。
我教你點樣可以遇到我打贏我,就係每次打機都叫齊幾個豬朋狗友,咁你遇到我咪可以打贏我.
又或者一條友遇到我之後,即刻call你班狗幫拖,如果唔係,講實力你邊忽打得贏我=)

垃圾toml.完場幾秒你先敢全頻串我,成個懦夫咁唔可笑咩??
同鴻貓二FD一齊串路人,你老 母就係咁cheap.

係咪好嬲?玩得無腦預左比人炮
單殺我一次影響到結果?
結果咪4打5都贏你 完場裝你又輸我食兵又輸我
又估唔到你嬲到post vlan姐

另外:鴻貓我唔識 我單排打信

引用:
原帖由 toml. 於 2021-11-7 21:37 發表
係咪好嬲?玩得無腦預左比人炮
單殺我一次影響到結果?
結果咪4打5都贏你 完場裝你又輸我食兵又輸我
又估唔到你嬲到post vlan姐
遊戲係5打5總有輸贏,但係你爆大本全頻串人就好LUN無教養,今場我就代你啊爸教下仔。
唔好打贏人就全頻,你打輸既時候人地有無全頻你?
你同我1打1既時候自己食咗幾多兵??咁你都打我唔贏??代表你玩信長有好大問題,使唔使我教你玩啊??
不過我滿血殺你,講真點樣可以將你件垃圾教到可以傷到我1成血唔係一件易事.
首先你要有膽同人打先,不過你到完場前幾秒先敢全頻串我,都知你係懦夫黎。
我滿血殺你唔係無原因,最後你講D咩裝同兵數只係你接受唔到打唔贏我,就算到完場,我同你1打1我都可以打7你。

toml.有D野我唔講出黎你可能唔知,我就教你一樣野。
我用利家行前2技你,你點會弱 智到唔走直接比我打起??
落地你又唔開魔水,咁樣我叫做無腦殺你咩??
傻仔係你自己無腦
無料係我面前扮有料,最後比人滿血殺,你到E家都未接受到個現實。

17LV AC鬼鬼鼠鼠同FD一齊打我,你有膽你就講正身咩名。
打贏人你就全頻串人,打輸就扮無野。
做人做到你咁燃狗。
你打咁耐信無理由得17LV ,我正身AC alittlepain.
你有膽就講正身.唔好做鼠輩。

發新話題