發新話題

kh_話我汁佢雞,仲吊足我全場,我放replay評下理。

[Close]

kh_話我汁佢雞,仲吊足我全場,我放replay評下理。

replay你們以我的視角去睇,
睇下我玩既時候有無汁風魔雞.
我本來就好似平時打機,唔知幾時開始,隻風魔就吊我汁佢雞,佢吊足我全場.
我最後火起同佢鬥吊.
我利家王打機從來不汁人,平時我跟隊友一起打塔,最後我都會留給對方.
一開始我以為kh_是跟我開玩笑,直到佢癲左我先知佢唔係講笑.
我打到一半先察覺到佢有問題,係因為我估唔到有人會在意殺數,笑死我.
世界之大,竟然有人因為殺數煩我全場.
我從來打信長,只要能打得死敵對英雄,儘管我0殺也沒所謂.我只想打贏,而殺數,有什麼用??
可憐蟲kh_
跟我打過機的人都知,兩個人打塔,最後我會送給隊友,而汁的問題,我完全不介意隊友汁我,而我完全沒有記憶有誰汁了我,因為我從來沒有在意,所以所有人都沒有汁過我,而爆彈我以前買給隊友試過很多次買兩個,另一個是送.
全vlan之中,我是最不介意隊友汁我,不介意隊友吃我的兵,不介意隊友吸我的經,不介意隊友吃我的塔.
kn_這個白 痴竟然可以話我汁佢雞.你老 母一個遊戲,你在意有人汁你雞,你係咪層次低成咁.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條友好鍾意炮人,重鍾意約人出來真人信長,但係電話都唔敢留

你諗住幾時返青山  護士好掛住你

回復 2# 的帖子

諗住約你出嚟打下機 切磋下 原來你咁緊張?  睇嚟你情緒控制自我管理各方面都好低

回復 1# 的帖子

我都費事懶得同件傻嘅 爭拗 叫你買番個 爆彈畀我  死都唔肯 冇品到你你 個觀點同我嘅角度啲出入 乜嘢叫在意殺人數? 講極唔L U N聽咪比我吊 LUN 7你 LO  一頭蠻牛

建議你不如去讀多幾年書先  最後一句 你知唔知乜嘢叫做 觀點與角度 ? 真係*D I U你都嘥gas屎   :lol:lol

引用:
原帖由 Kh_ 於 2021-10-24 13:13 發表
建議你不如去讀多幾年書先  最後一句 你知唔知乜嘢叫做 觀點與角度 ? 真係*D I U你都嘥gas屎   :lol:lol
傻仔Kh_ ,replay有哂對話記錄,而你從來無叫我買返爆彈比你,想問你邊到見到??
仲有,殺完井E之後我發現你的確有開分享,原來你開分享係叫我買爆彈??好笑係個井E係你殺,白痴,你有無睇清楚??
另外你咩都無講分享比我,我點知你想點??你殺完井E之後開分享....我又無汁你...而且我係幫你減井E血同埋比視野你.
你知道自己7未??由頭到尾都係你自己無知,成場我無汁過你單殺,你訓醒未.唔該你睇replay話我知咩時間汁過你,我想去望一望.
ON 79 唔該你指出replay咩時候汁你,唔好得把口,個世界係講證據.

引用:
原帖由 金鳳 於 2021-10-24 14:33 發表

傻仔Kh_ ,replay有哂對話記錄,而你從來無叫我買返爆彈比你,想問你邊到見到??
仲有,殺完井E之後我發現你的確有開分享,原來你開分享係叫我買爆彈??好笑係個井E係你殺,白痴,你有無睇清楚??
另外你咩都無講分享比我,我 ...
一頭蠻牛 簡直不可理喻對牛彈琴. 睇下你 發言幾低端 .就知你中學未畢業 請叫伯母 合桃煲豬腦湯 補下你個腦 如果你屋企冇鏡照下自己個樣  可以屙篤尿照下

引用:
原帖由 Kh_ 於 2021-10-24 15:16 發表

一頭蠻牛 簡直不可理喻對牛彈琴. 睇下你 發言幾低端 .就知你中學未畢業 請叫伯母 合桃煲豬腦湯 補下你個腦 如果你屋企冇鏡照下自己個樣  可以屙篤尿照下 ...
傻仔反駁唔到我??最後你咪又得把口.好好笑.無料學人串

傻仔kh_望下面張圖.知唔知寫咗D咩??
你玩到後面話:唔係汁雞問題.
你自己一開始屈我汁雞,之後知自己無理,最後講:唔係汁雞問題.
你7夠未啊??
你估你得把口就得??你有料就比D理據.
我有理據串7你,你有無??我等你回覆,唔好無膽.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題