發新話題

汁7800舉報 奧斯卡=)

[Close]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

笑死 比人汁裝 係咪你自己問題

檢討下自己

引用:
原帖由 Black.Shit 於 2021-10-9 00:47 發表
笑死 比人汁裝 係咪你自己問題

檢討下自己
即係你係 奧斯卡=) !!!!!!!!!!!!!!!!
其次,係隊友裝被汁,不是我被汁,
汁裝乃豬狗不如既事,你既然幫佢講野,你都係同類人.

引用:
原帖由 金鳳 於 2021-10-9 02:38 發表

即係你係 奧斯卡=) !!!!!!!!!!!!!!!!
其次,係隊友裝被汁,不是我被汁,
汁裝乃豬狗不如既事,你既然幫佢講野,你都係同類人.
比人汁裝係你自己既問題 呢個係事實 馬都唔識控去怪人???

仲有 我唔知咩係奧斯卡 咪銀笑死我志哥 我志哥都唔識好打有限~

引用:
原帖由 Black.Shit 於 2021-10-9 12:28 發表

比人汁裝係你自己既問題 呢個係事實 馬都唔識控去怪人???

仲有 我唔知咩係奧斯卡 咪銀笑死我志哥 我志哥都唔識好打有限~
你娘親都話件裝係隊友,唔係我,你係唔係智力低成咁啊??
仲有我有證據證明你就係奧斯卡,唔該你睇下兩張圖.
第一張圖係你Black.Shit話:我志哥都唔識好打有限.
第二張圖係奧斯卡話:我占哥都唔識好打有限.
你隻豬狗不如忽然入黎幫汁裝狗講野,就知咩事,仲要比我知道你就係奧斯卡,你都好系7.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 金鳳 於 2021-10-9 15:12 發表

你娘親都話件裝係隊友,唔係我,你係唔係智力低成咁啊??
仲有我有證據證明你就係奧斯卡,唔該你睇下兩張圖.
第一張圖係你Black.Shit話:我志哥都唔識好打有限.
第二張圖係奧斯卡話:我占哥都唔識好打有限.
你隻豬狗不如 ...
你真係弱智架w0= =
識我地既人都知係我地專用語言喇= =
你都7下7下既= =
志哥同占哥都唔識你真係好打有限= =
如果有埋我係到 你含左好耐喇~.~!!

引用:
原帖由 Black.Shit 於 2021-10-10 05:41 發表

你真係弱智架w0= =
識我地既人都知係我地專用語言喇= =
你都7下7下既= =
志哥同占哥都唔識你真係好打有限= =
如果有埋我係到 你含左好耐喇~.~!! ...
汁裝狗有資格同我打機?我同你講多句都覺得自己cheap咗

發新話題