發新話題

帳號不能登入

[Close]

帳號不能登入

我的帳號不能登入,ID:智障譚國華一直密碼錯誤,但早2日都能登入,
官網都登入唔到,找回密碼就話ID和MEAIL不同,但我email內有早前認證email既信件,所以ID和EMAIL是沒有問題

最近有無驗證過帳號?

引用:
原帖由 hNt- 於 2021-2-6 22:06 發表
最近有無驗證過帳號?
有 就係驗證過先知連結左EMAIL

密碼有無打錯 大細階
vlan入唔入到? 話你密碼錯誤定叫你驗證

引用:
原帖由 hNt- 於 2021-2-6 22:41 發表
密碼有無打錯 大細階
vlan入唔入到? 話你密碼錯誤定叫你驗證
打錯唔會 試過好多次,但一直話我密碼錯誤,但個密碼一定唔會錯,平時日日登入都冇事

係咪比你個FD爆左AC啊
正常而家改左EMAIL HIDDEN應該HACK唔到AC
你隻AC上次訪問:        2021-2-5 23:15
無計喎咁 唯有等管理員上線幫你搞

引用:
原帖由 hNt- 於 2021-2-7 01:36 發表
係咪比你個FD爆左AC啊
正常而家改左EMAIL HIDDEN應該HACK唔到AC
你隻AC上次訪問:        2021-2-5 23:15
無計喎咁 唯有等管理員上線幫你搞
唔會啦 我啲fd要AC會講 同埋佢地都有,而且佢地而家都無玩war3 都唔會用ac
同埋vlan ac爆黎都無意思啦
係囉 早幾日都仲玩緊,唔知發生咩問題

你仲要話2日前你登入過
係得2個情況 一係你AC比人入過去改密碼 二係你AC比人用EMAIL HACK左
但後者機會好低 因為EMAIL都改左HIDDEN
你隻AC有無任何證明? 例如用身份證登記過任何比賽
如果無 咁樣難做D 真係睇管理員肯唔肯幫唔幫你

引用:
原帖由 hNt- 於 2021-2-7 03:24 發表
你仲要話2日前你登入過
係得2個情況 一係你AC比人入過去改密碼 二係你AC比人用EMAIL HACK左
但後者機會好低 因為EMAIL都改左HIDDEN
你隻AC有無任何證明? 例如用身份證登記過任何比賽
如果無 咁樣難做D 真係睇管理員 ...
但應該唔會有人改我密碼啦,熟既人用我AC都唔會改 而且都咁多年冇FD改過
唔熟既更加唔會去撞個pw之後改啦我諗 vlan ac爆黎咩用都冇
但就係唔知咩問題,想問下,我又冇玩信長果D MH咩都冇用

哇 師兄你都係唔洗訓
建議你去問題解答區到開多個POST 即係呢到 https://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=4
同埋管理員都好少上黎 可能太忙 耐心等候下吧
希望你拎得返個AC
題外話係咪有打開信長 內戰咁 如果係可唔可以加埋我一齊玩 唔係MH的

引用:
原帖由 hNt- 於 2021-2-7 05:14 發表
哇 師兄你都係唔洗訓
建議你去問題解答區到開多個POST 即係呢到 https://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=4
同埋管理員都好少上黎 可能太忙 耐心等候下吧
希望你拎得返個AC
題外話係咪有打開信長 內戰咁 如果 ...
唔該先 我過去問下
我冇打開信長架 我玩開綜合區

玩開咩綜合圖? 守女?守城?
你地幾個FD DISCORD定咩?

引用:
原帖由 hNt- 於 2021-2-7 22:32 發表
玩開咩綜合圖? 守女?守城?
你地幾個FD DISCORD定咩?
唔係 得返我1個玩 所以先話我D FD唔會用個AC
我通常玩守城果D

咩守城? 信三大合戰? 係咪用返信長D英雄黎守
我就係搵緊D守城圖 你有既可唔可以放一放上黎 3Q
守城我都有興趣 得閑可以一齊玩下

引用:
原帖由 hNt- 於 2021-2-8 02:15 發表
咩守城? 信三大合戰? 係咪用返信長D英雄黎守
我就係搵緊D守城圖 你有既可唔可以放一放上黎 3Q
守城我都有興趣 得閑可以一齊玩下
唔係阿,最近玩緊隻叫青蛙守衛,同一啲小GMAE 生存果D

發新話題