發新話題

L0vE★淚 為 遊戲可以去到幾盡?

[Close]

L0vE★淚 為 遊戲可以去到幾盡?

今日介紹玩家 : L0vE★淚*  今日主要 要講既 就係 我吾明天天同迪達拉既重疊技Bug 有乜咁好用 ?

咁主角 L0vE★淚  就於今日玩街場 既時候 用天天重疊技BuG 即係係咁重疊  咁就會造成被攻擊不停擋檔回血既情況

其實呢 就一向係禁Bug 天天同迪達拉重疊技Bug既

如果係要咁玩一場火村既話 講真不如我就建議你玩Bug圖 整幾萬屬 無限回血 一開波閃入人地城 開招電G得架啦 嬴左架啦

就一場遊戲 唔明點解 平時 今日主角L0vE★淚哥 平時口術未入佢條村叫定GG都算了唷  今日玩Bug仲要Bug得咁過份

為左大家能夠深入咁認識主角:L0vE★淚
附送Replay(錄像)一段  請各位自行欣賞啦 ^_^!

今日主角介紹完畢  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

搞到re哂`
真係慘/__\
吾明魂狗點解上次點解手下留情 5:1 不滅了他.
主角L0vE★淚哥 成日入人場 話未見過呢個果個
又聲稱自己退出火影既黃金時代468都出道
就連藍鳥也不認識
我起初以為佢講笑 幾有幽默感
點知 ........
原來係真 why? 點解要咁做?

:) :) :) :) :) :) :) :) :) 哎喲,抗抗思密達

引用:
原帖由 空格 於 2016-1-20 22:57 發表
:) :) :) :) :) :) :) :) :) 哎喲,抗抗思密達
點解我睇吾明.. 語言障礙呀喂

人生自古誰無輸 留返尊嚴玩過場

永遠都係得你班人玩曬..

我唔用bug同圍村邊嬴到...

你地慢慢係到自high啦

回復 6# 的帖子

邊班人啊
玩遊戲並沒有六大門派的.
不要學某人的偉論
我們都是平等的小孩子們

:victory:

回復 8# 的帖子

回復 9# 的帖子

LOVE淚係狗~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

而我唔知LOVE淚是誰 :o
(有我必贏)

回復 11# 的帖子

唔知就咪食花生啦!
darkflameblasterF

引用:
原帖由 ⋈ゞ寶寶™ 於 2016-1-20 22:50 發表
搞到re哂`
真係慘/__\
吾明魂狗點解上次點解手下留情 5:1 不滅了他.
主角L0vE★淚哥 成日入人場 話未見過呢個果個
又聲稱自己退出火影既黃金時代468都出道
就連藍鳥也不認識
我起初以為佢講笑 幾有幽默感
點知 ...
唔係我啊 係藍鳥
每一秒,我都微小地死去。
下一秒,卻已經為妳重生。

回復 13# 的帖子

ok!
darkflameblasterF

點樣bug到?