發新話題

冇玩一排,多左一堆MH DOG

[Close]

冇玩一排,多左一堆MH DOG

.白虎.

女布

火星俠

==大把啦~你淨係打字邊有人信~冇圖冇正相~放埋rp出黎啦
我夠可以話近左島 totz 金秀賢 yin 英雄bb 大袋袋 遺忘的荒野啦==
要數有排數~rp我大把~autosave要既話搵下就有@o@
就算放哂出黎有咩用==都冇人捉mh~佢地用左咁耐都冇管理員理過@o@

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2016-1-11 16:43 發表
==大把啦~你淨係打字邊有人信~冇圖冇正相~放埋rp出黎啦
我夠可以話近左島 totz 金秀賢 yin 英雄bb 大袋袋 遺忘的荒野啦==
要數有排數~rp我大把~autosave要既話搵下就有@o@
就算放哂出黎有咩用==都冇人捉mh~佢地用左 ...
好像.白虎. 女布 火星這堆已經系100%開圖狗,見他們就踢
個人認為近左島,YIN,Aer 賤男 99%MH

totz 金秀 大袋 荒野應該不是開圖狗  個人同以上玩家玩的經驗

花生友食野!
raze(RZ)

totz 金秀 大袋 荒野~我有哂rp~.~特別係totz~@@因為係近左d老友~實有分享mh嫁啦~

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2016-1-11 19:27 發表
totz 金秀 大袋 荒野~我有哂rp~.~特別係totz~@@因為係近左d老友~實有分享mh嫁啦~
TOTZ 的確可能系開圖 金秀,袋 荒野 暫時沒有太大開圖感覺

假如可以UPLOAD RP會更好

引用:
原帖由 黑雪公豬 於 2016-1-11 23:47 發表

TOTZ 的確可能系開圖 金秀,袋 荒野 暫時沒有太大開圖感覺

假如可以UPLOAD RP會更好
開圖已經係一個潮流~@o@好似7仔既廣告口號~緊有一隻係左近~
擺rp出黎==我擺過火星啦~都冇用既~咪一樣照玩~
佢之所以唔用正身玩~因為佢用得好明顯係人都想踢佢~佢暫時個分身名叫chun^jai中間個符號唔記得左

今日見到呢個po,見到好多萬里望一車車咁送入去,有好多粒流眼淚 佢地知就快俾人食...真係好慘!

花生係有靈性,.請大家唔好食花生! 我都已經開始戒...O:-)

有韓星殺入VLAN啦!YO!what the...............
raze(RZ)

引用:
原帖由 kirito00 於 2016-1-13 19:06 發表
有韓星殺入VLAN啦!YO!what the...............
十八桐人 二刀流  桐人連彈 YO!WTF

XD!我笑左!
raze(RZ)

哈哈哈哈哈 你夠膽就開正身post啦 成段rp黎
定出黎打場試下? 睇死你都係比人洗泉果咋垃圾黎
100%又99% 姐係定吾係?
應該不是 姐係 是不是? 你9吾搭8完未?
你用下你個腦先開post啦 吾好成日坐住個腦

引用:
原帖由 .白虎. 於 2016-1-19 11:33 發表
哈哈哈哈哈 你夠膽就開正身post啦 成段rp黎
定出黎打場試下? 睇死你都係比人洗泉果咋垃圾黎
100%又99% 姐係定吾係?
應該不是 姐係 是不是? 你9吾搭8完未?
你用下你個腦先開post啦 吾好成日坐住個腦 ...
沒有實力的才用MH,在有片有真相,死掉的雞還能頂著飯的蓋子
,各位玩家看到這群MH犬,除非打算屠MH犬,不然看到犬群就踢掉吧,MH狗破壞遊戲樂趣手上還有部份疑似開圖的RP,歡迎其他玩家提供,屠盡天下開圖狗

回復 13# 的帖子

邊段係我? 你開正身先講野啦垃圾

按圖進入團版:)

發新話題