22 12
發新話題

[又係印度人]vLan用戶清單得取器B4

[Close]

回復 9# 的帖子

差D忘記左VIP可以超越240。不過我既code並無使用for循環集體判斷輸出。我只針對單一用戶,先取用戶IP,再提取offset-1,那麽,既然ip繫GAME存在,那麽VLANID肯定不為空。完全被動實時提取。但黎段時間test偶爾會搞到VLAN崩潰。吾知會吾會繫VLAN進程太敏感導致吾多穩定。

引用:
原帖由 柏斯 於 2015-7-31 21:12 發表

以個screencap黎睇
都只係將你個logic放去GUI顯示
至於資料,都係名同IP
同你個program既資料差唔多一樣

我反而有D興趣點做address searching
我用mamory dump,再用NPP開hex mode去搵
我知正常方法唔係咁搞

所以想 ...
的確,單純用MFC封裝出來既作品。code加個頭文件,再將,Sleep時間提取出來即可。

引用:
原帖由 長期宅洗男 於 2015-7-31 22:56 發表
簡單: cheat engine
老手: ollydbg
十幾年前玩無人島物語4時用過下
不過冇諗過用黎咁做
Laputa群主

引用:
原帖由 長期宅洗男 於 2015-7-31 20:37 發表
char username[241][32];

for (int i = 0; i  
睇少左個"="號
Laputa群主

引用:
原帖由 MicroLeo 於 2015-8-1 15:56 發表
差D忘記左VIP可以超越240。不過我既code並無使用for循環集體判斷輸出。我只針對單一用戶,先取用戶IP,再提取offset-1,那麽,既然ip繫GAME存在,那麽VLANID肯定不為空。完全被動實時提取。但黎段時間test偶爾會搞到VLAN崩潰。 ...
其實呢...vlan 可以顯示到[241/240] 咁即係話佢可能有個位係用黎儲存個當前人數, 如果搵到既話 就可以提升效率

引用:
原帖由 長期宅洗男 於 2015-8-5 01:07 發表
其實呢...vlan 可以顯示到[241/240] 咁即係話佢可能有個位係用黎儲存個當前人數, 如果搵到既話 就可以提升效率
其實以目前既CPU RAM GPU 根本吾使擔心for 241次每秒。當然,從開發角度講顯然吾合理。

引用:
原帖由 MicroLeo 於 2015-8-5 02:38 發表
其實以目前既CPU RAM GPU 根本吾使擔心for 241次每秒。當然,從開發角度講顯然吾合理。
可以將效能提高, 何樂而不為?

22 12
發新話題