29 12
發新話題

近左X走場@o@

[Close]
引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2015-6-20 14:21 發表
玩09 就死果時可以-RP  靚技就最強
咁就唔洗扣300$ 唔洗浪費時間等復活
唔洗比人肥 無經吸
~.~咁你可以玩冇rp版~又或者自己打指令強制冇得rp嫁啵
之前07同09冇rp版~~正常係09難玩好多~
07只要夾到英肥得到就有8成嬴面~但09你試過5個人都廢技~都一樣可以g到人地果個難度係幾咁高
而07可以練~~但09講運氣~可能玩成十場先得1場神技

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2015-6-20 11:59 發表
咁你話佢廢 咁咪用007用技術打羸佢囉 你咁勁
009 V技 技靚就話人廢? 有本事就玩07 再講呢D說話好嗎?
仲有近佐鳥 係第二個人黎
==你理解能力可能有問題~傻平話佢廢唔係話佢技術囉==
話佢冇品~同隊果陣~佢神技要洗泉~你就唔可以私自去直g~唔係下場就踢你
相反洗佢泉~佢都有方法可以直g番你~但下場一樣會踢你咁~你明唔明嫁
==吹到話人廢就=技術低~我一直都覺得絕信冇咩技術可言~唔係話完全冇~但都唔多囉
如果你吹到要玩技術~不如考慮下正信~

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-26 10:01 發表

==你理解能力可能有問題~傻平話佢廢唔係話佢技術囉==
話佢冇品~同隊果陣~佢神技要洗泉~你就唔可以私自去直g~唔係下場就踢你
相反洗佢泉~佢都有方法可以直g番你~但下場一樣會踢你咁~你明唔明嫁
==吹到話人廢就=技術 ...
這樣不能認同,你試下e嫁007睇下需唔需要多技術?冇多d技術我睇你點打,來打一場你就知,以前屠人唔洗魔水屠,e嫁個個變勁曬,你試下唔出魔水睇你死幾多次

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-26 14:13 發表
這樣不能認同,你試下e嫁007睇下需唔需要多技術?冇多d技術我睇你點打,來打一場你就知,以前屠人唔洗魔水屠,e嫁個個變勁曬,你試下唔出魔水睇你死幾多次 ...
==07我點會唔知點玩~出唔出魔水好睇果場既情況~需要既咪出囉==
比人係咁殺都唔識出魔水既人~勁極有限~咩以前屠人唔洗魔水==你果d對手弱姐
你試下打以前原班人馬既夜夢~你唔出魔水~10條命都唔夠你死

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-26 18:57 發表

==07我點會唔知點玩~出唔出魔水好睇果場既情況~需要既咪出囉==
比人係咁殺都唔識出魔水既人~勁極有限~咩以前屠人唔洗魔水==你果d對手弱姐
你試下打以前原班人馬既夜夢~你唔出魔水~10條命都唔夠你死 ...
你講到07只需要少少技術,咁何來神手?就算比你出魔水又點話?冇反應一樣比人殺,我對手弱唔弱睇你點睇姐,原班夜夢以前同佢地打過,挽信咁耐水係必定要出,至於死唔死10條命睇反應走位下下講到07真係唔點需要技術咁,不如你搵翻d人練翻打翻場睇下點

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-26 19:22 發表
你講到07只需要少少技術,咁何來神手?就算比你出魔水又點話?冇反應一樣比人殺,我對手弱唔弱睇你點睇姐,原班夜夢以前同佢地打過,挽信咁耐水係必定要出,至於死唔死10條命睇反應走位下下講到07真係唔點需要技 ...
~.~何來神手~神手定義係咩~07係teamwork比較重要既圖~

你一個人有幾神~對住5個都ok識玩既人~我比你反應係0反~你可以以1敵5咩=0=

再講~07玩自選既話~只要5個都識點玩~揀到英~就已經算嬴左一半~

如果場場ars~都可以嬴到既話~先同我講野xd

你既情況就有d似我上次撞到班所謂既正信人士~入黎玩絕信輸左叫人挑正信

根本就2種玩法~之前你話絕信07同09都仲可以拉埋一齊講~因為一隻係普通一隻係隨機技咁解

但家下09rp版~d技改哂~已經同07好唔同~而且家下仲有幾多個會玩07~而我個人就唔想玩了~

我知道你個人認為07好玩~但我唸如果係咁好玩就唔會愈來愈小人玩~

就好似食野咁~有人話好食有人話難食~各花入各眼~

~.~唔好係09輸左叫人挑07咁傻仔~你輸09咪係09嬴番番黎囉==扯到要去到07挑機

同正信果班有咩分別~佢地玩開正信係勁~但輸左就要人去挑正信~好低能囉

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-26 20:01 發表

~.~何來神手~神手定義係咩~07係teamwork比較重要既圖~

你一個人有幾神~對住5個都ok識玩既人~我比你反應係0反~你可以以1敵5咩=0=

再講~07玩自選既話~只要5個都識點玩~揀到英~就已經算嬴左一半~

如果場場ars~都可 ...
0反仲要1打5?你打埋我個份啦~~
再講我冇講過09輸左叫人挑07,我只係想講你知07唔係得少少技術就贏到,定係你要帶翻個眼鏡~
神手定義上youtube睇下可能幫到你,正信又係挽teamwork既,點解又會有神手出現?不如你去高登問下點解信長會出先神手

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-26 21:57 發表
0反仲要1打5?你打埋我個份啦~~
再講我冇講過09輸左叫人挑07,我只係想講你知07唔係得少少技術就贏到,定係你要帶翻個眼鏡~
神手定義上youtube睇下可能幫到你,正信又係挽teamwork既,點解又會有神手出現?不如你去高登問 ...
@o@技術要幾多姐~知個遊戲規則點行~就唔會玩得太屎啦~肯用下腦~比人點殺~下次就可以有所防範

~.~講真我覺得成個絕信無論0709都冇咩技術可言(~我好似係話唔多技術~但唔係話完全冇啵~)

唔好太離題~我呢個post係講走場~.~唔好再爭議07既野好嗎

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-26 22:23 發表

@o@技術要幾多姐~知個遊戲規則點行~就唔會玩得太屎啦~肯用下腦~比人點殺~下次就可以有所防範

~.~講真我覺得成個絕信無論0709都冇咩技術可言(~我好似係話唔多技術~但唔係話完全冇啵~)

唔好太離題~我呢個post係講 ...
如果你打07勁既先講冇技術可言吧,可惜~ok~唔離題~

回復 17# 的帖子

花生味
估唔到19天都會知我心
但係@@唔止呢d啦 個廢材 我都費lun事講

回復 13# 的帖子

sad 冇印象同呢d傻西瓜打過既@@
睇來我要轉密碼 

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-6-29 18:04 發表
花生味
估唔到19天都會知我心
但係@@唔止呢d啦 個廢材 我都費lun事講
哈哈~因為我都知道條友好記仇@o@
佢有時開分身ac比我踢左~我就同佢講轉隻正身先好入黎玩~後尾隔左段時間佢都有正身入黎嫁~我當然冇踢到
但佢條狗人~近排佢興自己開場~見到我就踢@o@話唔係分開玩咩~不過由佢喇~.~人地做場主惡哂~+

話說琴晚有人影相比我睇@@
佢系到講自己系好高級果一類
點解d人可以甘自大 有相,得閒post上來比人笑下

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-4 16:08 發表
話說琴晚有人影相比我睇@@
佢系到講自己系好高級果一類
點解d人可以甘自大 有相,得閒post上來比人笑下
睇黎近生要開始要過分身的日子,咩叫咸魚返生
人地大把分身ac臭左咪轉第2隻人玩囉,冇問題嫁啵
轉新ac咪又係一條好漢

29 12