發新話題

........................................

[Close]

........................................

.....................................

.........................................

引用:
原帖由 bqbqwe 於 2014-12-5 20:21 發表
以上是原文
請你回應接納!不然問題無法解決,將會引起更多不必要問題,你是聰明人,你自己不是想和和氣氣???定係得個講字???
若果你堅持自己無錯既,我為有一直罵你,罵到全vlan既區域,我就係要比壓力你
其二解決方法,希望版主上水,把最近既貼全關掉!!!我不希望版主也是沒有良心,是黑暗的人,是支持網上欺凌的人
大家都是香港人,搞咁多仇恨野做乜???
版主有良心又點 可惜既係根本無版主呢樣野既存在

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-12-5 20:49 發表

版主有良心又點 可惜既係根本無版主呢樣野既存在
?????????????????

引用:
原帖由 bqbqwe 於 2014-12-5 20:21 發表
本人發聲明:近日有關我既負面事情,本人挽吾起咁大!我對各有關人仕的先說道歉,我很垃圾,是所有玩火影忍村人士的實力之下,已如你所言,因此你應該尊重我...其次,我不會期望有關人士的道歉,請你不要以任何方式來欺凌我, ...
版主已经系上几年消失,霸住個位又5走。你點POST都冇人理

come 計續啦 小飛豬又係我真人fd  睇下你玩得耐

發新話題