發新話題

[交流] 魔法科高校の劣等生

[Close]

魔法科高校の劣等生

對於條友開個垃圾POST 就算啦
唔知大家了解去到幾深

我就等緊第13本書
但係來訪者個到 真係R爆頭(睇唔明)

如果有人睇得明 解釋聽下

冇睇依套 GOOD C?????????
願你亦看清楚

引用:
原帖由 あずさ 於 2014-5-19 18:27 發表
冇睇依套 GOOD C?????????
幾好睇 係男女主有點屈機

我冇睇小說...但係想問下男主角係咩人....個背景好難明

引用:
原帖由 sM× 於 2014-6-1 09:42 發表
有我1成
奇策士とがめ。

樓主唔明邊到??不過其實你明一樣野就夠:識食一定食天狼星

引用:
原帖由 Ʀεβǿя₦ 於 2014-6-3 00:38 發表
樓主唔明邊到??不過其實你明一樣野就夠:識食一定食天狼星
講左一樣野 好似鬼又唔係鬼 呢樣野真係唔明

引用:
原帖由 Believe. 於 2014-6-4 12:29 發表
講左一樣野 好似鬼又唔係鬼 呢樣野真係唔明
咩好似鬼又唔係鬼?你講緊干屁古個術?

無睇小說 .....男主好L屈.......BUT無左情欲 係灰既
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

等下個星期第15集  達也開掛

小說睇到第三本

以佢依一個進度咁快...由打八高至打將輝都應該係極速完場...
最想睇D人反應同實戰過程
偏偏飛哂咁濟

年幾前小說睇到追憶篇
淨係記得睇到好似溫緊書咁

引用:
原帖由 sM× 於 2014-6-1 09:42 發表
我理解係
四葉家本身有兩姊妹
一個叫真夜(四葉家當家),一個叫深夜(已死),
深夜生左男女主角二人,男主因為"所谓“魔法”是指“改变情报体构造”、“改变事象”的能力,但达也的“分解”和“重组”严格定义来说不算“魔法”,再加上达也无法或难以使用能“改变情报体构造的魔法”,因而被四叶家判定为“无能”。"--WIKI
之後由媽媽操刀,改造男主角(人造魔法師實驗?),令男主角無晒7情6欲,只剩低對妹妹既感情(想守護妹妹既感情)
MyNameIs

發新話題