24 12
發新話題

一個魔王ser插件要幾錢

[Close]
引用:
原帖由 ignok99 於 2014-4-29 19:20 發表

如果真係$1000 咁易
周街都係Legxxxd啦

你又唔開個SER賺到Legxxxd咁多
Legxxxd最頁都小賺左$40000
你呢?
得罪講句,冇乜特別,真係唔難.

引用:
原帖由 ignok99 於 2014-4-29 19:20 發表

如果真係$1000 咁易
周街都係Legxxxd啦

你又唔開個SER賺到Legxxxd咁多
Legxxxd最頁都小賺左$40000
你呢?
你要明白,寫插件唔係話寫就寫,講就梗係容易,寫插件E家野有苦自已知
仲有唔係個個人都日日遊手好閒.
就算我得閒都唔會真係特登去寫個Legxxxd魔王出尼
第一,唔一定賺錢,但需要付出大量時間及精神
第二,你抄人抄到十足,唔洗講,被人炸就一定
第三,CS1.6已經唔多人玩,應該話已經Hit唔起,就算寫左個老翻Legxxxd魔王出尼都唔一定會多番人玩CS1.6,只不過係搶其他Server人流咁解,所以人流方便唔會得到保證

$1000蚊,你肯出,我肯寫,主插件頂多5000-6000行

有無賺$40000咁多我就唔知啦
但我就真係賺唔到$40000
我記得我之前個總計收入係5000+-

點解每次有呢啲post都會有人嘈

如果你想隨便D開魔王ser,唔洗$都可以開到
大多數插件呢度都有 http://bbs.mychat.to/thread.php?fid=438

引用:
原帖由 s05314191 於 2014-4-27 03:58 發表
你寫完後可唔可以教埋我點寫插件?
講真果句 寫插件既內容有好有壞 同一樣既功能 可能因為寫法會相差好遠 如果你唔係認真想搞好佢 上網下載人地既插件搞搞佢就算數 p.s 可教寫插件內容

現今CS都無咩人玩,樓主你仲出錢寫BOSS? 咁不如自學自寫
mychat 教學區有好多,有散文,你可以去睇下
唔洗哂咁多錢叫人寫SMA 仲要等佢既所謂"時間"

引用:
原帖由 乂鬼月乂 於 2014-5-6 16:08 發表
現今CS都無咩人玩,樓主你仲出錢寫BOSS? 咁不如自學自寫
mychat 教學區有好多,有散文,你可以去睇下
唔洗哂咁多錢叫人寫SMA 仲要等佢既所謂"時間"
你認為自學需要既"時間"多D
定還是由一個識寫Sma既人尼寫需要既"時間"多D?

唔好誤會,無惡意,純討論,並無任可計對成份
歡迎探討

引用:
原帖由 luimanfai2003 於 2014-5-7 12:11 發表

你認為自學需要既"時間"多D
定還是由一個識寫Sma既人尼寫需要既"時間"多D?

唔好誤會,無惡意,純討論,並無任可計對成份
歡迎探討
um,睇黎你真係唔明我意思
既然樓主對CS仲有好大既期望
咁不如就真係出力小小自己學SMA自己開SER賺錢
唔洗真係自己拎D錢出黎叫人寫個SMA仲要等,到時候改ser邊個改?
你收錢負責幫佢寫姐,包埋改?

引用:
原帖由 乂鬼月乂 於 2014-5-7 23:44 發表

um,睇黎你真係唔明我意思
既然樓主對CS仲有好大既期望
咁不如就真係出力小小自己學SMA自己開SER賺錢
唔洗真係自己拎D錢出黎叫人寫個SMA仲要等,到時候改ser邊個改?
你收錢負責幫佢寫姐,包埋改? ...
如果係我,我會包埋保修期大約3個月咁,好似你去買電器一樣.都會有保修期.
如果個server開左3個月都搵唔出有bug咁我無野好講

24 12
發新話題