發新話題

[交流] 有冇D好睇既劇場版電影推介?

[Close]

有冇D好睇既劇場版電影推介?

有冇D好睇既劇場版推介?

通常劇場版電影質素非常好....除左某幾間垃圾公司亂黎之外

我都睇左唔少..希望係D無咁出名但又OK有趣/有深度/有背後意思既作品..介紹下比我
當然劇場版電影係只限動漫個類

火影海賊王死神個D劇場版就免...睇晒

負荷領域的既視感
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2014-3-27 03:17 發表
負荷領域的既視感
命運石之門 呢d神作..我係第10集之後無再睇...

唔係唔好睇..而且因為太神...我怕之後d動漫質素差左而無野睇..所以留住...得閒無野睇再睇

呢套應該要遲d先睇....

想睇神作既話最好等我的妹妹有點怪真人版出

引用:
原帖由 To-波. 於 2014-3-27 08:58 發表
想睇神作既話最好等我的妹妹有點怪真人版出
個套真人版好似av咁...傻的嗎

都話去睇空境
有深度有意思
不過冇咁出名呢樣野幫你唔到

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2014-3-27 11:25 發表
都話去睇空境
有深度有意思
不過冇咁出名呢樣野幫你唔到
空境睇晒劇場版....TV版未睇

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-27 11:45 AM 發表

空境睇晒劇場版....TV版未睇
Tv版只係係劇場入面cut出黎既非原整作,仲要冇左空境既精華第五章
不過就會順番時序放出,but我覺得咁樣係多餘
其中一個大特色就係時序,等你係一路睇之餘一路思考,有互動
Btw未來福音睇左未?

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2014-3-27 23:43 發表

Tv版只係係劇場入面cut出黎既非原整作,仲要冇左空境既精華第五章
不過就會順番時序放出,but我覺得咁樣係多餘
其中一個大特色就係時序,等你係一路睇之餘一路思考,有互動
Btw未來福音睇左未? ...
希望破刃之劍 TV版有3D效果改進 唔好差過劇場版...雖然無可能

天降之物 計時的悲傷女神
雖然唔係話好有深度
但最後真係睇到

引用:
原帖由 a324657 於 2014-3-28 18:10 發表
永遠之久遠
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%B0%B8%E4%B9%85%E4%B9%8B%E4%B9%85%E9%81%A0
阿修羅
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%98%BF%E4%BF%AE%E7%BD%97_(%E6%BC%AB%E7%94%BB)
永遠之久遠 應該唔錯..有6章咁多...正野..最鐘意劇場版有幾集

天降之物 計時的悲傷女神 E套野一出就睇左....我等緊新既劇場版

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-28 23:36 發表

永遠之久遠 應該唔錯..有6章咁多...正野..最鐘意劇場版有幾集

天降之物 計時的悲傷女神 E套野一出就睇左....我等緊新既劇場版
阿修羅係套關於人性的作品 有興趣就自己睇下

引用:
原帖由 a324657 於 2014-3-29 11:07 發表
阿修羅係套關於人性的作品 有興趣就自己睇下
我睇佛陀重好啦=_="

阿修羅 應該OK深...

發新話題