發新話題

[交流] 最近睇完偶像大師(2011年版本)

[Close]

最近睇完偶像大師(2011年版本)

前題﹕有2007年版本同2011年版本..

兩個故事黎..唔好搞亂..2007年同遊戲無關...只不過套野用偶像大師既角色名做基底..

不過係講機械人同一個少女既戀愛既故事...

雖然我未睇..不過都決定入坑

之後套2011年偶像大師...我係DOWN左套BD版黎睇...

唔錯..好正正常常咁寫做偶像既過程,喜與悲

唔似AKB0048同LOVELIVE咁...

重點係有釘宮惠理<--- 非重點

BT網..BD版720P 1-26集加一堆ED SP

其實24就完...25係mad全篇..26係特別篇...23集係好慘既事

http://bt.ktxp.com/html/2012/0910/266633.html

無種可以搵我..我可以播

機械人個套2007年版本就無晒種...迫住去PPS 百度影音睇

叫偶像大師 XENOGLOSSIA  不過唔係偶像大師黎

結局重係全部死Q晒既BAD END

有睇過偶像大師既朋友

你地睇鐘意邊個角色?

我最鐘意天海春香...因為係女主角 活力朝氣

最憎係遊戲後期先出現既星井美希 唔知點解星井美希超多粉絲~_~

最憎美希!!!

劇場版..今個月25號 日本睇

希望有更多舊番推介比大家^^

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-1-8 01:41 發表

前題﹕有2007年版本同2011年版本..

兩個故事黎..唔好搞亂..2007年同遊戲無關...只不過套野用偶像大師既角色名做基底..

不過係講機械人同一個少女既戀愛既故事...

雖 ...
睇過幾集放棄左
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2014-1-8 01:53 發表

睇過幾集放棄左
我之前睇左第一集就棄左

如果想睇..但又棄左...最好既方法就係睇BD版...

咁就會有心機睇落去

睇PPS /百度影音 同普通TV版..你會無心機睇
同你講個END會係咁..有人死左 你會唔會去睇?

女主角...鳴..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

偶像大師2007年我未睇個
2011年版我覺得唔錯 幾中意睇
不過我想搵佢守OP 點都搵唔到

其實套野睇到尾 意外地都有D野睇下

美希BB幾好呀

引用:
原帖由 無撞 於 2014-1-9 19:34 發表
其實套野睇到尾 意外地都有D野睇下

美希BB幾好呀
各花入各眼姐@@
引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2014-1-9 12:40 發表
偶像大師2007年我未睇個
2011年版我覺得唔錯 幾中意睇
不過我想搵佢守OP 點都搵唔到
我係比較鐘意組合唱既歌...姐係D AKB LOVELIVE 偶像大師

因為一堆人唱既歌會有感染力...

我最鐘意13集個氣氛...25集既動作舞步

25集真係幾好...可惜D觀眾氣氛差左D

25集第2首係官方MAD 無咁好聽..不過D角色同內容唔錯
第2首

第1首上網搵唔返

不過我係BD集入面有..26首ED...同幾首OP

送上偶像大師比較正既歌

EDEN..帥氣既PV...雖然無左女主角...但係MIKI係到....

http://www.bilibili.tv/video/av401376/

發新話題