發新話題

[交流] 青春紀行 06集 第一次看到咁樣既男主角(含劇透)

[Close]

青春紀行 06集 第一次看到咁樣既男主角(含劇透)

青春紀行 06集 第一次看到咁樣既男主角

呢類男主角 萬里(我好少記得男主角D名) 真係少見
一開始男主角就好似比人校園欺凌咁...點解班衫無左我個名架...

之後高中既時候表白 D女無回應...重發生意外...

去到大學 又鐘意條女(女主角) 點知只能做朋友,不過都算,之後D野自己睇

06集既男主角好似個計時炸彈咁,所以琳達前輩都有講過驚佢亂爆- -"

無啦啦唔再同女主角做好友(明明正常攻略係又朋友變戀人)

之後又無啦啦向琳達前輩爆炸...

不過最尾個段有D奇怪...加賀(女主角) 等男主角....之後男主角狂走..女主角狂追..之後重無啦啦告白=_="

真係神速...已經跟得上漫畫速度..JC你好野

06集 幾個告白都失敗...柳兄玩命...好慘

最愛角色﹕千波...

最近無乜動畫有釘宮配音...D貧乳傲嬌角色去晒邊- -"

呢套係我今季之中既大愛
重未睇小說同漫畫 唔知做到點
不過動畫我既得幾好

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-11-10 01:24 發表
青春紀行 06集 第一次看到咁樣既男主角

呢類男主角 萬里(我好少記得男主角D名) 真係少見
一開始男主角就好似比人校園欺凌咁...點解班衫無左我個名架...

之後高中既時候表白 D女無回應...重發生意外...

去到大學  ...
你有冇see過小說

之後又無啦啦向琳達前輩爆炸...

琳達根本就係1個hihi

加上如果你有see漫畫 你應該知道 佢表白係一直都中意男主

只係唔想比男主覺得佢係佢個fd個 代替品 女主根本就係清泉

琳達? who xx care 根本就只是1個hihi

十月番有追開既野 幾好睇

回復 3# 的帖子

什麼是清泉
原全唔明

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2013-11-10 19:23 發表
什麼是清泉
原全唔明
應該係加賀女主

可能動畫CUT得太多XD 漫畫太耐之前睇 小說遲D會買

純粹問一問  點解琳達係HIHI

引用:
原帖由 sM× 於 2013-11-10 23:11 發表
純粹問一問  點解琳達係HIHI
男主會出事

琳達係間接影響左佢

之後怕男主唔原諒佢 咩都唔同男主講

引用:
原帖由 Believe. 於 2013-11-10 06:48 PM 發表

你有冇see過小說 之後又無啦啦向琳達前輩爆炸...

琳達根本就係1個hihi

加上如果你有see漫畫 你應該知道 佢表白係一直都中意男主

只係唔想比男主覺得佢係佢個fd個 代替品 女主根本就係清泉

琳達? who xx ca ...
....頂  我本身幾鍾意佢

引用:
原帖由 碎.星 於 2013-11-11 22:34 發表
....頂  我本身幾鍾意佢
我暫時幾鐘意千波..

雖然係腹黑女...柳兄勁慘= ="

呢套動畫我就冇睇 不過有睇漫畫 幾鐘意個女主角
話說呢到係火仔聖地 快點來透我

其實呢套野如果講HIHI

3條女都係HIHI= ="

D男角色勁慘

發新話題